Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 14:08:08
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Ursa kak je luskan, pa kake laseke ima :) kateri vozicek pa je to? Birdy dobrodosla nazaj :) rokica ja...to je zakon. Itak damo vse v usta, ce pa so prsti na meniju, pa ne vemo kerega in damo kar vse :) kaj mi bo duda, ko jo lahko pozabimo ali nam pade na tla, sej imamo roke ne? Mislim hec na stran to je pri nas noro. Ves cas gulimo to bogo rokico, drude pa se povohat nocemo (isto kot flasko). Jaz ne vem al ji plastika, silikon, kavcuk tolk ne pase al kaj...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 14:08:15
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo vidim da ti je že Kolumbo nasvet dala Cunce sem kupla v baby centru samo so od Kanz-a Copatke - čevelčki so pa iz chiccota - mi jih je mami prinesla k sem povedala kako bo oblečen. Pa hvala za pohvale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 14:08:44
|
|
|
|
Katjusa
|
sem jedla zdle babano pa me benjamin tak gledu pa sem mu pol čist mičkano dala pol se je pa tok smejal in me fehtal..... sam mu ne upam dat kej preveč se mi zdi banana kr težka je bil pa tok hecn
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 14:09:38
|
|
|
|
Urša08
|
BarbaraGs voziček je pa Traxx , je še od Nejca. Sem pa z njim ful zadovolna. Pa hvala za pohvale.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 14:11:26
|
|
|
|
BarbaraGS
|
aja pa nekaj se moram pohvalit! Zahvaljujem se vrocini, saj je bilo tamali tako vroce na meni, da se je odlocila da je le bolje ce spi v lezalnicku ali posteljici, sam previdno jo mora mamica odlozit hehe ;) katjusa: ne sekiraj se. Ti ne ves ce tvoj ne zna zaspat na hrbtu. Moja ne ve, da se lako zaspi brez muvanja in tak, da vsak dan vsakic ko hocemo da zaspi nosimo naso 6 kilsko babnco okoli. :)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 14:12:10
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša vidim da vi že uvajate gosto hrano. Super. Jaz bom počakala vsaj do 5 meseca, se mi kr nikamor ne mudi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 14:13:52
|
|
|
|
Urša08
|
BarbaraGS super No sej naš otroček pa na trebuščku noče zaspat, je izjemoma v soboto zaspal k sem ga čist za foro odložila na povšter v spalnici in potem mi moj pravi ja Žiga pa spi in sem letela s fotoaparatom v spalnico to dokumentirat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 14:15:20
|
|
|
|
sunny24
|
Oh ja, mi2 s sprehoda, mojga pa še ni iz razgovora... Smo ble v lekarni-mlekce zmankalo, pol sm si prvoščla nove uhane-sm mogla kupit 3, da zapolnim vsaj 3 lukne na uhah (pol mi še 2 ostanejo), pol sm bla pa na pijački s sodelavko k je nosečka, pa smo lepo čvekale v centru na sončku in pile kavico...Ku je pasalo! birdy, oooo, sm te že pogrešala! Kje se skrivaš??? PA fajn, da je tvoj zdej OK in da je spet začeu lahko delat. pupka, ooo, kako sta se lepo poslovila! Pa sej bosta hmali skupi, še par mescou pa bo! Pol bomo lahko kej hodile mi2 kofetkat! ursa, lepe slikice! A mu boste kar pasuš dali delat? Jst bom Gaji sam osebno zaenkrat, sej slikala sm jo že, sam še na občino se morm spravt in si zrihtat it not preko vrste-veze... rebeka, lepo, da ste spet doma in da ste se meli fajn! Pa nič nisi povedla, da greste v Bosno...Sm mogla na FB šnofat da sm zvedla! kosilo...booooooo, pojma nimam. Lahko da bo kej, lahko pa tudi da nič...Morm počekirat kaj mamo v hladilniku in škrinji...Predvsem pa moram počakat da me prime volja za kuhat! To je ta glavno!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 14:15:33
|
|
|
|
črticaa
|
ej kok od vs daje malčke že u športni voziček,.. no počas bom šla u BC dobrpis zapravt
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 14:18:30
|
|
|
|
sunny24
|
Aja pupka, čestitke Reneju za obmesečnico!!! črtica, Gajo mam v športnem delu malo več kot 1 teden-v košari je bla totalno skuhana...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 14:20:29
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame kak vi to slikce sm gor namalate jz nimam pojma kak to narest PROSIM NASVET kak naj to naredim vandame, naredi tako, kot ti je rekla kolumbo al pa pejdi na www.shrani.si tam si izberi fotko, pod dodatne možnosti dej pomanjšaj na 400 in obkljukaj in pol shrani. malo počakaš in ti vrže vn kode in ta 2. al 3. sm prekopiraš in je.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 14:21:55
|
|
|
|
Urša08
|
črtica jaz mam Žiga že skoz v športnem delu, ker nisem košare kupla sunny24 pasuš mu bom dala narest zato ker malce računamo da bi šli septembra oz. oktobra al v Turčijo, Djerbo, Egipt , da mi potem ne bi blo treba še pasuša dat delat. Pa za Nejca ga itak že mava . Hvala za pohvale. čestitke Reneju za 4 mesece
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 14:22:27
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Aja pupka, čestitke Reneju za obmesečnico!!! črtica, Gajo mam v športnem delu malo več kot 1 teden-v košari je bla totalno skuhana... ja a maš dvignjeno al spuščeno,..ker mene mal skrbi zarad glavce ker k je zmatran,..še zmeri tko opleta da je lah kr 3 lovimo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 14:24:48
|
|
|
|
Urša08
|
črticaa naklon lahko malo dvigneš, sej kljub dvignenemu naklonu glavica leži . Kakšen voziček pa imaš?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2009 14:25:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 14:26:03
|
|
|
|
claud
|
No midve sva ble mal zuni,je ful luštno. Zdj je pa malca na vrsti,tko da spet tipkam z levo.... A se vaši ful dvigajo v sedečki položaj? zJUTRI JE TK NA MEN LEŽALA,SE IGRALA Z MOJIMI PRSTI,POL ME PA KR NAENKRAT FEJST PRIME PA SE DVIGNE IN JE ŽE SEDELA........ups nism se drla sam zdj se mi ne da še enkrat z malimi ....no tko zdj bi se pa kr skos neki v sedečko dajala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 14:27:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS aja pa nekaj se moram pohvalit! Zahvaljujem se vrocini, saj je bilo tamali tako vroce na meni, da se je odlocila da je le bolje ce spi v lezalnicku ali posteljici, sam previdno jo mora mamica odlozit hehe ;) katjusa: ne sekiraj se. Ti ne ves ce tvoj ne zna zaspat na hrbtu. Moja ne ve, da se lako zaspi brez muvanja in tak, da vsak dan vsakic ko hocemo da zaspi nosimo naso 6 kilsko babnco okoli. :) ufff poznam to ja.... smo mel težave pri florjanu k so mi ga v treh tednih tolk prenosl, da si je to pogruntal.... odvajanje je blo pa za naju vsaj z atijem zelo čustveno težko čeprav smo mel srečo in smo v treh dneh zmagal in če bi blo tako bi še enkrat posptopala enako.... zato pa smo benjamina od prvega dneva polagal v postlco budnega in ne spečega no nekaj časa smo ga uspaval pol po 14 dneh sma se pa spomnla da to ne bo dobro zdej zaspi super sam:) edini pogoj je da spi na trebuščku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 14:29:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Aja pupka, čestitke Reneju za obmesečnico!!! črtica, Gajo mam v športnem delu malo več kot 1 teden-v košari je bla totalno skuhana... ja a maš dvignjeno al spuščeno,..ker mene mal skrbi zarad glavce ker k je zmatran,..še zmeri tko opleta da je lah kr 3 lovimo naš je vedno v lepem vremenu v samo športnem delu že od enega 2 meseca.... je pa kadar bedi večkrat v polsedečem položaju.... ko je utrujen ga poležem ga dam na trebuščka in zaspi.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 14:31:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud No midve sva ble mal zuni,je ful luštno. Zdj je pa malca na vrsti,tko da spet tipkam z levo.... A se vaši ful dvigajo v sedečki položaj? zJUTRI JE TK NA MEN LEŽALA,SE IGRALA Z MOJIMI PRSTI,POL ME PA KR NAENKRAT FEJST PRIME PA SE DVIGNE IN JE ŽE SEDELA........ups nism se drla sam zdj se mi ne da še enkrat z malimi ....no tko zdj bi se pa kr skos neki v sedečko dajala naš se je kr nekaj časa nazaj iz polsedečega položaja sam dvignu in se vsedu če mu pa ponudim rokice oz prste da se prime se pa tud takoj začne dvigovat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 14:31:55
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša a ti nikol med hranjenjem ne zaspi? Pri nas je tako, da ga velikokrat zvečer med pol osmo in pol deveto nesem v postelco (to je naša ura za spat), ampak se pa dostikrat naredi da mi kr med dojenjem zaspi in potem ga sam v postelco preložim.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 14:31:55
|
|
|
|
sunny24
|
črtica, mam na najnižji stopnji in je malo dvignjeno. claud, opa, se je že dvignla. Lepo to!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 14:33:02
|
|
|
|
Urša08
|
Claud poznam to ja k se prime za moje prste in se dvaigne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 14:33:54
|
|
|
|
BarbaraGS
|
ursa mi tudi gremo oktobra nekam tak...z letalom. mogice pa se srecamo hehe
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 14:37:18
|
|
|
|
Katjusa
|
Punce zdej bo pa čas res za nove slikice..... tak da jih limajte kr v forum lahko mi pošljete tud na mail v glavnem prosim, da pripišete otrokovo ime, da slučajno kej ne pobrklam tiste, ki boste poslale na mail pripišite svoj nick..... za tiste ki ste na novo, vsak mesec nardimo kolaž s svežimi slikicami in ga imamo potem na začetku seznama za prejšni mesec je zgledal takole:) slikice zbiram do ponedeljka, ko se vrnem iz morja mal več časa pa zato, da tiste ki se ne javljajo tako pogosto imajo tud priložnost prlepit svojo slikico.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 14:37:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša a ti nikol med hranjenjem ne zaspi? Pri nas je tako, da ga velikokrat zvečer med pol osmo in pol deveto nesem v postelco (to je naša ura za spat), ampak se pa dostikrat naredi da mi kr med dojenjem zaspi in potem ga sam v postelco preložim. ja je že zaspal sma pol pa kupčka podiramo se zbudi, tak da nikol ga ne dam spečega spat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?