Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 11:49:57
|
|
|
|
birdy
|
Hoj babe kako ste? Mi smo končno v starih tirih, dragi je šel delat, je bil na bolniški do včer. Drgač pa pr nas nič novega, uživamo, pospravljamo,... Kristi še nč kej ne zna, ne prevali se, še kravc neče past , no, zato pa tok čveka da se je ne da ustavit Baba, ni kej
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 11:50:10
|
|
|
|
Katjusa
|
naš benjamin je zdej bedel mal več k uro in pol in je zdej že tok jokal.... bošček zaspanček sem ga sam na trebušček ubrnala pa mu dudo dala in je takoj zaspal.... jet ne vem če res ne ve dal lahko tud na hrbtu zaspi kadar je utrujen?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 11:50:37
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 babnice moje,kaj boste pa danes kej kuhale?jaz grem dele delat rižoto z zelenjavo in piščančkom Pri nas bo isto, pa še zelena solata za zraven.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 11:52:22
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Hoj babe kako ste? Mi smo končno v starih tirih, dragi je šel delat, je bil na bolniški do včer. Drgač pa pr nas nič novega, uživamo, pospravljamo,... Kristi še nč kej ne zna, ne prevali se, še kravc neče past , no, zato pa tok čveka da se je ne da ustavit Baba, ni kej oooo ti si pa bla med pogrešanimi:) sam da ste boljš zdej:) da ne bo kristi deža priklicala obvezno skos bit v kaki možki družbi k mi gremo konc tedna na morje in more bit skos lepo in toplo, da se bomo lahko tud mal namakal in da nas v šotoru ne bo zebl:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 11:54:48
|
|
|
|
Katjusa
|
punce katera pride ju3 na šmartinsko jezero?, da ne bome same z brkn....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 12:02:08
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: birdy Hoj babe kako ste? Mi smo končno v starih tirih, dragi je šel delat, je bil na bolniški do včer. Drgač pa pr nas nič novega, uživamo, pospravljamo,... Kristi še nč kej ne zna, ne prevali se, še kravc neče past , no, zato pa tok čveka da se je ne da ustavit Baba, ni kej oooo ti si pa bla med pogrešanimi:) sam da ste boljš zdej:) da ne bo kristi deža priklicala obvezno skos bit v kaki možki družbi k mi gremo konc tedna na morje in more bit skos lepo in toplo, da se bomo lahko tud mal namakal in da nas v šotoru ne bo zebl:) Težka bo, težka Oči bo zdej k dela mal manj doma, bo mela pa skoz dve babi za družbo, tko da... A si zihr da ne bi šli mal kasnej na morje? Drgač ti pa zavidam, jst bi šla tud na morčka Pa se bom mogla še načakat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 12:15:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: birdy Hoj babe kako ste? Mi smo končno v starih tirih, dragi je šel delat, je bil na bolniški do včer. Drgač pa pr nas nič novega, uživamo, pospravljamo,... Kristi še nč kej ne zna, ne prevali se, še kravc neče past , no, zato pa tok čveka da se je ne da ustavit Baba, ni kej oooo ti si pa bla med pogrešanimi:) sam da ste boljš zdej:) da ne bo kristi deža priklicala obvezno skos bit v kaki možki družbi k mi gremo konc tedna na morje in more bit skos lepo in toplo, da se bomo lahko tud mal namakal in da nas v šotoru ne bo zebl:) Težka bo, težka Oči bo zdej k dela mal manj doma, bo mela pa skoz dve babi za družbo, tko da... A si zihr da ne bi šli mal kasnej na morje? Drgač ti pa zavidam, jst bi šla tud na morčka Pa se bom mogla še načakat ja kasneje bomo tud šli sam morem it pr nas je tako ozračje, da se morem it mal zluftat s svojo družinico... dat vse 4 od sebe in skrbet samo za to da se imamo fino, da se bomo cartali, sprehajali in se imel kar se da lepo in sproščeno vsaj en vikend..... ati je tik pre operacijo in je nervoza v hiši na višku, z lubijem pa tud morma mal it da smo mal sami, da se spomnima kak je lepo kadar smo skupaj in da smo stran od računalnka in televizorja, da ugasnemo telefone..... uffff še bi lahko naštevala, kaj pričakujem od tega vikenda in kako se ga veselim, pač živimo v hiši pri mojih starših in s staro mamo in četud imamo svoje gospodinjstvo ni to isto kot da si nekje na svojem in tako nam poleti tako zapolnjeni vikendi so kot hladev vetrič v največji vročini.... lani nismo bli nikjer letos bomo pa poskusli bit mal več:) ja punce kaj čete vam pošljem florjana al benjamina na počitnice?
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 1.6.2009 12:16:49 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 12:23:12
|
|
|
|
Pupka
|
Dober dan. Naš Rene pa danes praznuje 4 mesece Drugače je pa šel ponoči ob 4 domov. Seveda je bla budilka nastavljena ob treh Mora bit slovo kot se spodobi. Drugače pa sem že pozabla kako divji je ko se kake tri tedne ne vidiva Ampak nekaj pa je: ne bomo več delali, tak da smo se zaščitili, naslednji mesec pa tabletke. In ko je šel domov sem skr se razjokala- sem mu rekla da kako upa že it ko pa se niti skregat nisva mela cajta Moj vikend je bil pravljičen Kaj sem si pa zapomnila: krsti- čakamo slikce, sicer pa da ste uživali. Še posebej majchy. kolumbo da se hitro poštimate. Zdravstveno in "ljubezensko" . Sej si baba al kako- ga boš že znala mal zavrtet Katjusa za kašice- meni je P rekel da nič dodajat, ker mamo ta dermatitis. Sem pa mela itak namen počakat do drugega cepljenja, da bi pol še mal povprašala kako in kaj pr P. To mamo pa 18. tak da bom vidla. Videi so super- je res pridno papcal, sam vidim da tudi rokico obožuje tak ko naš In uživajte na morju kolkr se da. birdy dobrodošla nazaj, in glej da boš nadoknadila mlea za atrij- potek dela želimo dokumentiran tukaj na rr- saj veš da se veselimo s tabo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 12:29:20
|
|
|
|
rebeka84
|
Pozdravljene! Vidim, da ene že pridno delate na . Jaz še nisem začela. Katjuša Benjamin je pravi cukrček! Kak lepo že papca! A ata bi mu pa kr hrenovko dal? Jaz sem jo dala Urošu za povohat, pa ni bilo nobene reakcije. Malo heca more bit. Mi smo včeraj zvečer prišli iz Bosne. Imeli smo se fajn, ampak so vsi Uroša vlačili po rokah, da sem ga že prav pogrešala. Pol sem ga pa jaz vzela v roke pa so govorili kaj ga jaz nosim, saj je tak vedno z mano. Tak da mi paše da smo prišli domov. Da se zdaj midva cartama. Je dobil zapestnico in par novih stvari za oblečt, ampak jih bom čuvala za drugega , ker že tak ima toliko stvari, da ne vem če bo uspel vse znosit.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 12:31:30
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo prišli domov. Sem šla Žiga slikat za potni list, pa potem še delat ga dat. Mi je pa ful lepo slikal Žigca, pa še oba skupej, tako da bo šla skupna slikica v okvirček Res je dober tale fotograf, pa še skupnih slikic mi sploh ni računal Žiga jokca tako da šibam, bom kasneje probala kako slikico gor dat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 12:35:57
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo VANDAME POSLALA SM TI MEJL, pa mi po mejlu napiš kva še rabš, ker res ne vem kaj je z mojimi ZS, vidm samo eno vrstico MLEA FOUŠ SM TI DO DASKE! morm zdej u kontrolo, ker je zgleda Rokso "začupatu" vrtiljak nad postlo in neki poka, tko d mu ga morm z rok spult, predn ga polom spet se mi nč ne daaaaaa ja sem dobila hvala ti Kolumbo. Pa za tvojega sončka da se čim prej pozdravi a te lahko še prašam če maš od konjereje, pa od prašičjereje pa govedoreje kej. že v naprej hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 12:37:34
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy pol pa navijam da sta trofla O pa seveda iskrene čestitke za obletnico pa ful lepo da je vajina ljubezen dobila tako lepo dojenčico je moj včeraj malo spil in je bil čist sladek-skos sem poslušala koliko me ima rad moj se je čisto zagrel za dojenčke in zato upava da bova čimprej še kakšnega dobila.....čeprav si ne predstavljam kako bi bilo z 2 mečkinima-ah pa bi že sigurno ti bo šlo. Jz mam tud koj enega za drugim sta 16 mes razlike, pa gre malo tašča pa tast pomagata pa ful sta pridna oba tko da gre. sam pospravljanje mal zadej ostaja.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 12:41:00
|
|
|
|
Urša08
|
Eto par slikic. Večinoma pa še slikice dobim tako da kako lepo kasneje pripopam.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 12:59:25
|
|
|
|
vandame
|
kak vi to slikce sm gor namalate jz nimam pojma kak to narest PROSIM NASVET kak naj to naredim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 13:06:16
|
|
|
|
Pupka
|
joooooj.... kdo še te lahko v ponedeljek kaj dela???? Jaz že ne !
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 13:14:08
|
|
|
|
vandame
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 13:15:15
|
|
|
|
vandame
|
ma kako vi sliko namontirate kle gor se že ne vem kolk časa z*a*f*r*k*a*v*a*m pa mi ne rata
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2009 13:20:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2009 13:21:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 13:30:32
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ojla ..mi smo ok...malo smo bili na sprehodu zdaj pa kosilo rihtamo...URSA full so lepe slike,bili ste lepi in ziga je bil zelo lepo oblecen,mi je vsec ,a lahko poves kje si kupila ,ker jaz bi tudi nekaj takega mela za krst pri Mihailu...hvala... REBEKA je prisla iz bosne...te cist razumem glede nosenja,jaz sem ze mojemu rekla ,da ne bom dovolila,da ga drugi nosijo full,ker ga na sploh nimam tok po rokah pa tut ker si ga tut jaz zelim ,pa nikol mi ni dost ...tko da brezeveze k so ti rekli kaj ti nosis ,ce ga mas skoz pr sebi...sam moj je rekel naj se ne obremenjujem s tem,da bo ze on porihtal Ostalo se nisem prebrala upam,da zdaj uspem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 13:42:08
|
|
|
|
MIHAILO
|
kolumbo majchy bos mela ..bravo ena more zacet
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 13:52:42
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Črticaa kvas ti po Domžalah bluzila ....tvojmu pa rec, d mu boš ti kiropraktiko delala, če misl na fizioterapiji une lušne babe gledat že dolg se nism tok nasmejala mam sestrce tm,... sta mele 2 krst ja mu bom rekla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 13:57:55
|
|
|
|
črticaa
|
birdy,.. mi smo na istem,..sam da je moj desc
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 13:58:53
|
|
|
|
črticaa
|
kosil za lene carski praženec pa čežana
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2009 14:00:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?