mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pi***, so v tej šoli blesavi, pa brez zamere V prejšnji šoli velike pike so dali vedno na lokalni radio obvestilo, ko otroci pridejo na cilj v šoli v naravi, tukaj pa nihče nič... Sem klicala na šolo in nič ne vejo, če so že prišli ??? Na radio pa tudi menda ne dajejo, pravi tajnica. Grem eno mamico od sošolke velike pike poklicat. Evo, sem klicala kolegico in pravi, da je bila prej vedno praksa, da dajo obvestilo na radio. Njena mami že vse dopoldne posluša. Menda se je pa zgodila ena nesreča ravno malo pred njihovim ciljem Štartali so ob 8h, do Seče imajo dobri 2 uri vožnje, zdajle je pa že čez pol dvanajsto... Mogoče so obtičali v gneči: "Zaradi prometne nesreče pa je polovična zapora ceste Koper - Šmarje. Promet poteka izmenično enosmerno." Evo, novica na STA ob 11:37 "Ljubljana, 1. junija (STA) - Kot so sporočili iz Prometno-informacijskega centra za državne ceste, so na glavni cesti Koper - Šmarje odstranili posledice prometne nesreče." to je pa res neodgovno od strani šole, v takem primeru bi klicala ravnateljico in ji povedala nekaj krepkih besed in od nje zahtevala, da pokliče učitelja..., ki je šel pač z njimi. ne pa tako sr.nje, da doma skor fašeš živčnega in ne veš nič. matr zdej je pa še mene razkurila ta zadevščina Sem predala zadeve v roke ene mamice, ki je še bolj žleht od mene Ma razpenilo me je, ker sem izpadla kot idiot, kaj sploh sprašuejm take "blesarije", kot je prihod otrok v šolo v naravi, WTF??? me prav zanima, če bi bila tolk flegma, če bi se šlo za njenga otroka Naj gre vse nekam, ravnokar so pa lepo povedali na radiu, da so otroci iz Vrtca Zagorje srečno prispeli v Kr. goro... juppppiiii Celo dopoldne že visim notri in poslušam radijsko postajo, ki je nisem že 1,5 let no si vsaj radio poslušala
|