|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 20. del
30.5.2009 22:40:17   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

oooooooo anitka si še tle?

Ahaaaaaaaaaauser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 601
30.5.2009 22:42:28   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Davud vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Danes je Varja brez vročine user posted image , jo je pa Petja fasala in to ornk čez 39user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Eh ti šment, zdaj pa je Petja zbolelauser posted image Upam, da boste kmalu vsi zdravi.

Gašperjeva skupina v vrtcu so Metuljčki, Petjina pa Levčki...madonca so ti vzgojitelji za luno, a ne?! In to v vseh vrtcih po SLO. Tistih par RR jevk pa so itak najbolj pametne in o vzgoji vedo več kot vsak vzgojitelj, zato me res zanima, če otroke same pazijo ali jih imajo v varstvu in mogoče celo v vrtcuuser posted image
špelin@, pa kaj sploh bereš tiste monade, če ti ni všeč in se s tem obremenjuješ.
No, moji so pa največkrat mišek, miška, pišek, piškauser posted image
majski hroški so pa itak zakon in upam, da ostane v naslovu tudi na temi otrokuser posted image

Podpišem in kogar moti naj se na daleč izogne branju.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 602
30.5.2009 22:42:54   
Anitka

Sem pozabila pohvalit mojo malo piško, ker je danes začela racat po dnevniuser posted image user posted image user posted image . Približno deset korakov pa ji je zneslo v kosuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 603
30.5.2009 22:45:00   
Anitka

čer čer

Nejc je končno zaspal, jst ne vem od kod mu energija..

Mah jaz sem se že sprijaznila s to odvečno energijo pri naših malčkih, ki me priznam včasih zelo izčrpa.

Jst bi mogla pa likat, pa nimam več energije, sosedi mi pa musko nabijajo, tako da sem morala v spalnici zapret okna in vrata, da mi ne zbudijo Nejca, ker pol pa popenim in grem tja.

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 604
30.5.2009 22:45:37   
Anitka
Jana a si ušla?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 605
30.5.2009 22:54:23   
Anitka
Pa sem sama ostala in bom rekla lahko noč. Pa držite pestke, da jutri za spremembo ne bo pri nas dežja (danes je namreč deževalo od jutra do 15. ure pri samo 9-ih stopinjahuser posted image user posted image ). Imamo piknika za Galov rojstni dan.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 606
31.5.2009 8:10:09   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Samo, da se na hitro oglasim in poročam za včeraj.

Vreme je bilo vsemu navkljub fantastično user posted image Od 10h do 17 smo imeli krasen sonček user posted image user posted image user posted image Šele po 17-i se je pooblačilo in zapihalo, ampak dežja vseeno ni bilo. No, malo po 19-i smo dež našli" ob povratku domov na Škofljici user posted image

Če povzamem: piknik je odlično uspel, bilo je nekaj kratkih stikov s taščo & co, ampak ne bom....

Anitka, stiskam pestke za vas oz. današnje vreme user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 607
31.5.2009 8:13:13   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Tudi Galu (Aurora 28) za 13 mesecev!!!!!!!!!

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 608
31.5.2009 8:15:03   
špelin@

Davud vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Danes je Varja brez vročine user posted image , jo je pa Petja fasala in to ornk čez 39user posted image .
Ojej user posted image user posted image user posted image user posted image

Gašperjeva skupina v vrtcu so Metuljčki, Petjina pa Levčki...madonca so ti vzgojitelji za luno, a ne?! In to v vseh vrtcih po SLO. Tistih par RR jevk pa so itak najbolj pametne in o vzgoji vedo več kot vsak vzgojitelj, zato me res zanima, če otroke same pazijo ali jih imajo v varstvu in mogoče celo v vrtcuuser posted image
špelin@, pa kaj sploh bereš tiste monade, če ti ni všeč in se s tem obremenjuješ.
Slučajno sem naletela na temo, zato sem pač prebrala. Saj na začetku je zvenelo kot hec. pač se človek malo nasmeji. Ampak preko brutalnega žaljenja in prostaškega posmeha ne morem. In to naj bi bili komentarji odgovornih odraslih??!
No, moji so pa največkrat mišek, miška, pišek, piškauser posted image
majski hroški so pa itak zakon in upam, da ostane v naslovu tudi na temi otrokuser posted image

Aja, zaradi tiste teme sem se včeraj kar nekajkrat vprašala, če je ok, da vse otroke, ki so bili na pikniku kličem z ljubkovalnicami user posted image Triletni deklici sem rekla miška, fantolinom divjački, skoraj pubertetnicam damice,... Me prav zanima, če je katerega od staršev motilo... Saj vem, morala bi direkt vprašat user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 31.5.2009 8:19:13 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 609
31.5.2009 8:15:10   
špelin@

Sem pozabila pohvalit mojo malo piško, ker je danes začela racat po dnevniuser posted image user posted image user posted image . Približno deset korakov pa ji je zneslo v kosuuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 610
31.5.2009 8:15:22   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

čeruser posted image

evola se še jaz malo javim in pohvalim da smo dobili 1.zobekuser posted image . in to dvojko, enk pa ni še nikjeruser posted image user posted image

Filip je že v horizontaliuser posted image , jaz bi se pa mogla spravit na likanje pa zgleda da se pripravljam na to psihičnouser posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 611
31.5.2009 8:15:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dan dan!

Jaz sem bila danes v službi, od 8 do 16.30, pa vrtec, da ne bo pomote.

Imam pa bolnika doma, Videk ima angino, je dobil Ospen sirup, ampak nič mu ne pomaga, ker ga vročina še zmeraj kuha. Že od četrtka ima vročinouser posted image user posted image .

Špelin@ sem bral tisto temo in tako mi je žal, da je tema zaklenjena, ker bi jim povedala svoje. Meni je pa všeč hrošček, Vidku pa vsako jutro rečem, dobro jutro žabica moja. user posted image user posted image

Pa vse najboljše vsem HROŠČKOM .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 612
31.5.2009 8:16:05   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

sam na hitro:
eva že panča, jst grem spet likat, user posted image je pa šel kolegu za rojstni dan voščit. smo mislili it vsi skupaj, pa je tudi eva danes dobla vročino! sem ji prejle merla in je imela 38,1. to se še ne zbija, ne?

sem pa bla danes v šopingu in sem si končno kupla bluzico za birmo v soboto user posted image , pol sem šla pa še v špar in sem kupla evi komplet kratke hlače z majčko in 2x 3 bodiji s kratkimi rokavi za 16eur! jutri še imajo akcijo ves tekstil -40%, če katero zanima!

user posted image A to ima danes Spar popuste? A velja za vse Spare??

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 613
31.5.2009 8:16:26   
špelin@

SONČNICA SANDRA ČESTITKE!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image 8000 POSTOVuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Šibaš, stara, šibaš user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 614
31.5.2009 10:35:22   
jana81
dan dan

evo me mal naokrog, Nejc spi (čudež), jst sem zlikala celo goro perila, zdej sem dala še naprej prat, potem pa gremo na kosilo k mojemu atu (in mami), ker je imel RD..spet bomo jedli odličnouser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 615
31.5.2009 10:55:42   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

sam na hitro:
eva že panča, jst grem spet likat, user posted image je pa šel kolegu za rojstni dan voščit. smo mislili it vsi skupaj, pa je tudi eva danes dobla vročino! sem ji prejle merla in je imela 38,1. to se še ne zbija, ne?

sem pa bla danes v šopingu in sem si končno kupla bluzico za birmo v soboto user posted image , pol sem šla pa še v špar in sem kupla evi komplet kratke hlače z majčko in 2x 3 bodiji s kratkimi rokavi za 16eur! jutri še imajo akcijo ves tekstil -40%, če katero zanima!

user posted image A to ima danes Spar popuste? A velja za vse Spare??

ja, velja za vse špar trgovine! od petka do danes imajo ves tekstil -40%. se splača!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 616
31.5.2009 10:56:19   
suzy85

dan dan

evo me mal naokrog, Nejc spi (čudež), jst sem zlikala celo goro perila, zdej sem dala še naprej prat, potem pa gremo na kosilo k mojemu atu (in mami), ker je imel RD..spet bomo jedli odličnouser posted image

si bila pa pridna! user posted image pa dober tek! user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 617
31.5.2009 10:57:48   
suzy85

Dobro jutro user posted image

Samo, da se na hitro oglasim in poročam za včeraj.

Vreme je bilo vsemu navkljub fantastično user posted image Od 10h do 17 smo imeli krasen sonček user posted image user posted image user posted image Šele po 17-i se je pooblačilo in zapihalo, ampak dežja vseeno ni bilo. No, malo po 19-i smo dež našli" ob povratku domov na Škofljici user posted image

Če povzamem: piknik je odlično uspel, bilo je nekaj kratkih stikov s taščo & co, ampak ne bom....

Anitka, stiskam pestke za vas oz. današnje vreme user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za uspel piknik!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 618
31.5.2009 12:19:52   
Aurea
Samo pozdravim, potem pa delo kliče user posted image

Čestitke za vse rojstnodnevčke v teh dnevih, pa za vse uspele piknike!

Anitka, upam, da imate lepo vreme.

Si sapis sis apis.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 619
31.5.2009 13:08:35   
Estrella*

dan dan

Mnjamiiii....tudi meni bi se prileglo. Jaz sem skuhala kar njoke v gorgonzolno-smetanovi omakiuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 620
31.5.2009 13:55:10   
Soncnica Sandra ***

Pozdravljene mamice hroščov user posted image in vsiljivke user posted image

Se na hitro malce javim.

Smo na vikend paketu pri tašči: imava midva z mojim ta in naslenji vikend priprave na zakon v Kranju, tako da se Manca pazi pri babici.
Jutri pa imava še kontrolo pri ortopedu v LJ in upam, da bo končno vse vredu in nam ne bo treba več hodili.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 621
31.5.2009 13:55:42   
Soncnica Sandra ***

SONČNICA SANDRA ČESTITKE!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image 8000 POSTOVuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Šibaš, stara, šibaš user posted image

O madonca pa res, hvala user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 622
31.5.2009 13:56:08   
Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Varja

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 623
31.5.2009 13:57:20   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

čeruser posted image

evola se še jaz malo javim in pohvalim da smo dobili 1.zobekuser posted image . in to dvojko, enk pa ni še nikjeruser posted image user posted image

Filip je že v horizontaliuser posted image , jaz bi se pa mogla spravit na likanje pa zgleda da se pripravljam na to psihičnouser posted image .

OOOOOOOOOOOmafi saj ne morem verjet, 1 zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke filipu. Pomoje jih bo zdaj dobival en za drugim in bo marsikaterega hrošćka prehiteluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej bo pa najverjetneje res tako kot pravi EStrella: bojo šibali kot po tekočem traku user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 624
31.5.2009 13:58:08   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dan dan!

Jaz sem bila danes v službi, od 8 do 16.30, pa vrtec, da ne bo pomote.
Kako pa to?

Imam pa bolnika doma, Videk ima angino, je dobil Ospen sirup, ampak nič mu ne pomaga, ker ga vročina še zmeraj kuha. Že od četrtka ima vročinouser posted image user posted image .
Bogec mali user posted image

Špelin@ sem bral tisto temo in tako mi je žal, da je tema zaklenjena, ker bi jim povedala svoje. Meni je pa všeč hrošček, Vidku pa vsako jutro rečem, dobro jutro žabica moja. user posted image user posted image

Pa vse najboljše vsem HROŠČKOM .

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.