hijenca
|
Dober večer! Vidim, da so vsi po malem sitni, ampak naš je prvak v tem po novem. Vročina mu pada, pa zopet naraste, tudi do 39 C. Je pa tako siten, nič ne je, spal bi samo pri nama v postli in potem se celo noč meče malo po meni, malo po A., joka, tečnari. Pa nič prav noče pit, vse sem mu že probala dat, od soka, vode, čaja, ampak en požirek, potem pa bek, danes je pojedo juhico, pa en puding, pa to je tudi vse. Spala pa nisem že od srede in sem ko cota. Po vrhu še kašljam, kiham, smrkam, glava me boli, zaspana pa do onemoglosti. Pa za službo bi mogla pripravit, pa nimam idej, ker kar cumam poleg. HB da ati cote lika, ker drugače nebi imela jutri kaj oblečt. A. je jutri doma in pelje malo tečnobo na kontrolo k P. Upam, da se angina ni preselila še na kake uhice in da bo lahko šel počasi nazaj v varstvo. Ker reveža kar nekam potiskamo. V petek ga je varuška mela neglede na angino, ker ga nisem mela kam dat, po 14 dneh v novi službi pa težko grem v bolniško. Grem sedaj pod tuš, bom mogoče potem imela kako idejo za službo.