Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 1.6.2009 8:40:49
|
|
|
|
tecka
|
Oj. Bolj se bližajo PDP, več sporočil je že navsezgodaj zjutraj... Moje prebavne motnje so, izgleda, mimo. Sem pa še čisto švoh in bi kar spala. Mah, kakšno pospravljanje - se mi nič ne da, čeprav me ene pajčevine na stropu v kopalnici zelooo motijo. Sva se z zmenila, da jih posesa on, pa je seveda "pozabil". Danes ima pa puljenje zoba in valjda ga ne bom še s tem sekirala. Je pa to na srečo v "najini" kopalnici, "Srečkotova" je tip top in ga že čaka, le Srečkotu se nikamor ne mudi. Jaz imam pregled v četrtek in sem nameravala lepo iti na "izlet" v LJ. Pa je včeraj tašča naredila cel halo, da ne smem več voziti in da bo ona vzela dopust. Jaz pa bi bila takooo rada malo izven doma, če bo še vse v redu, seveda. Lep dan vam želim.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 1.6.2009 8:42:13
|
|
|
|
tej_a
|
Dobro jutro punce; Dons je pa za mano grozna noč - pa sm se skos čudla, kako vam je nekaterim slabo ipd. Meni se je začelo zvečer - ko se mi je meglilo pred očmi, v ušesih sm slišala svoj odmev, ko sem kej povedala in sm šla za vsak slučaj lepo spat. Pol se je pa začel - noro kakšen glavobol, da sm pol noči z obkladki ležala, da ne govorim o slabosti - predvidevam, da od bolečine! Zdej sm malenkost boljš, čeprav glavo še kr dobr čutim, želodec pa čakam, da vidim, kako bo reagiral na manjši zajtrk...! Ne vem, a so to hormoni? Pa enako kot Lenika in Hanuši opisujeta, tudi mene premikanje tamalega kr dobr boli! Joj joj, kaj me še čaka! V prvi nosečnosti ni bilo niti približno tako - vse ful lažje, brez težav, lavfala sm okol kot sonček do zadnjega trenutka!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 1.6.2009 9:12:36
|
|
|
|
loveforever
|
DOBRO JUTRO JUNIJKE VESELE SPREHODE V PORODNIŠNICO NADALJNE DNI!!! donna22 - iste težave kot jih opisuješ imam jaz pribljižno že 4 dni. sploh k ležim in vstanem me spodaj zaboli in je občutek kot da bi me htel raztrgat, grozna bolečina, tako da dejansko po prstih hodim. tudi ko sem šla v trgovino me je kr naenkrat sredi trgovine zagrabl, da sem noge kr skup dala in na prstih stala, grozno boleče. in to se mi ponavadi naredi ko se otrok ful prestavi al pa ko trebuh otrdi. sem pa slišala od kolegice da naj bi dojenček pritiskal na živec zato je to ... tako da ne vem, vsekakor bo kmalu a ne? mala princeska- joj oprosti upam da te nisem prizadela, ja seveda mojjaka gre danes al pa je že na v P.... oprosti sem mal preveč sladkega včeraj pojedla pa se mi je že bledlo... princ princeska- nevem če se jih da še kje dobit, baje da ne obstajajo več, v lekarni jih ni za dobit vsaj pri nas ne janci f Jaz imam jutri pregled plodovne vode, pa imam šele v petek (5.6.) rok - ha si me nasmejala s tem s tavkom, šele v petek rok pa to je ja ta teden punca haloooooo - glede pediatra, js sem ga imela čas zbrati 3 mesece po rojstvu otroka, do takrat lahko uporabiš svojo zdravnico ali pa dežurno oziroma tistega pediatra ki ima čas,... tako da meni je kr patronažna ki je prišla na dom k dojenčku zrihtala zdravnico pokec 3609. veliko sreče na ctg-ju, mogoče je pa zadnji deja777 enako tebi, drži se!!! punce veste kaj pa jaz komaj čakam?? vsekakor in pa KAVBOJKE. Tak moćno jih pogrešam da dobim skor solze v oči koj v omari gledam . pa kako majčko ki NI RAZTEGNJENA,.... p kake lepe ČEVELČKE,.... pa nevem ka še vse, me je zdle zadnje čase mal začela psiha, včeraj sem mojemu začečela jokat da ni nč zraven mene, pa da more stalno bit hčerkica na sredini ko ajamo, da bi blarada jds tud zram njega, da ko bo dojenček pa tak nebom več vedla da še sploh mam možeka ker bom tak 2 metra narazen spala mislim sama seb se smejim Tako zdj pa mislim da sem vse napisala, zraven sem pojedla en velik kos potratne potice, spila 2 deci jabolčnega soka, zdj pa mam ko me šravfa se vidmo kasenj, upam da bo kaj novega
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 1.6.2009 9:52:06
|
|
|
|
kaminek
|
dobro jutro še od mene! mojjaka: zdele pa že zagotovo vse za tabo. upam, da je s teboj in bebico vse OK! počasi že kapljamo junijke v P, superca. to pomen, da bom lohk tud jst kmalu šla loveforever: joj, tud mene mikajo vse "ta stare" stvari. kolk bo jih rada nase nataknila; od oblačil do čeveljčkov. pa še tko je, ko ne morš, te najbolj mika in vse je super the best, ti pa lahko samo od daleč gledaš . no, sej bomo menda pa še kdaj kej nase navlekle . jst imam eno strašno veliko željo in sicer glede poteka poroda: želim si namreč, da bi še zadnjo noč zelo dobr spala, potem bi se zjutraj lepo vstala, nazajtrkovala in nato kr naenkrat bi me začel matrat. lepo bi svojga poklicala v službo, naj me pride pobrat domov, da greva v P. po prihodu v P pa da bi rodila v roku do maximalno 10 ur. sej, če bo pa trajalo manj časa, pa tud ni slabo
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 1.6.2009 10:00:35
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši IZVIRNO SPOROČILO: lenika Hanuši, pa je Hana rojena prav na 4.junija? Aja kar se pa tiče premikanja, se mi zdi, da se moj bejbi vse bolj premika in rine prav boleče. Ne vem, kaj je to. Ne, ne Hana je 4.januar, ampak ravno datumsko se mi poklapajo pregledi 3.1.2000 pregled, 4.1.2000 rodila. lenika, tut meni se tko boleče razteguje, da me včasih kar malo skupaj potegne. Na momente imam občutek kot bi se na suho drgnil, da nima več plodovnice dovolj . Samo na zadnjem pregledu 5 dni nazaj mi je rekla, da plodovnice je še dovolj. Ja meni se tudi na čase zdi, da se tako drgne ob stene trebuha, da kar poka notri.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 1.6.2009 10:13:02
|
|
|
|
bačko
|
Naty-Taja mislim da je bolj vreme tisti dan vplivav na njo.Hval apa za vse informacije. Donna iste bolečine imam jaz že skoraj en teden.Danes pa me še posebej boli.Se pa kar malo bojim ker sva z Žano sami doma.Da me ne bi slučajno kaj prijelo.Ker predim prideta tašča in tast iz Ljubljane na Ig bi kar nekaj časa trajalo.Najraje bi videla da je Žana kar cel teden pri njima in da je moj doma.Ali pa da se vse začne ko je moj popoldne doma.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 1.6.2009 10:19:15
|
|
|
|
loveforever
|
kaminek- ja js bi tud tak, da bi se fajn naspala, in zjutra na dan PDP-ja šla na kavico, malo se načvekala ( ker je ravno sobota), pol bi pa lepo se najedla in bi dobila popadke in šla,.... al pa v nedeljo zvečer da sem čez vikend lahko še z družinico... ka pa veš mogoče bo pa celo prav tako naty taja- si dobila mail?? zdle grem k sosedi na obisk, potem pa speglat par cotk za ta malo, da bo mel moj dragi kupčke narete kaj ji bo za v vrtec oblekel, upam d ajih ma 5 dovolj.... no grem pa se slišmo
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 1.6.2009 10:22:07
|
|
|
|
July08
|
Dober dan so ! Sem ravno s pregleda pri G....in nič novega....čakamo Ko se bo princesa odločila, se pač bo. Jo pa res komaj čakam!!! Mojsonček super, da se tako fajn štimate z malo Zojo. Uspešno naprej!!! Skoz mislim na Mojjaka...sej zdej po moje že vsa srečna stiska . Sicer pa vidim, da nas vse že pestijo kakšne težave. Mene stalno špika v trebuhu, pa večino časa je trd ko kamen. Nimamo kaj kot potrpeti in čakati na svoje . Ko jih bomo stisnile k sebi, bo takoj vse pozabljeno. Jaz moram sedaj našo kužiko v bolnico peljati k ortopedu. Upam, da ji bojo fajn poštimali zlomljeno nogico. Želim vam lep dan, pa se slišimo popoldne.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 1.6.2009 10:23:43
|
|
|
|
bamoocham
|
Dan. No se kr vidi, da se je junij začel Pridno pišete Js sem spala do 9h, že imela en obisk, kolegica je prišla na čvek. Zdj pijem kavico in nekaj bo treba pojest, je Neža čist mirna. Mojjaka je pa verjetn že mamica sem se ponoči kr naprej na njo spomnila. Je treba it neki prigriznat, se beremo kasneje.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 1.6.2009 10:29:54
|
|
|
|
bjondi
|
Lsica-tnx za vzpodbudo...sej nama bo ratal e ne...evo dans celo perem prvi stroj cunj za pikota-no cunce so od naše Karin,mi jih je brat vrnil...sicer tetra planice grem definitivno nove kupit ker sem čist zaprane nazaj dobila,pa avto sedež moram poflikat ker je tudi strgan nazaj prišel ... Joj si pa vsi tako belijo glave kaj bomo mel ,pa zakaj ne povemo...al midva res ne veva...pol pa govorimo da naš piko al pa Karin pravi dojenček in vsi napalijo da bo fantek...pol pa moja mama navija da nau nč narobe če bo še ta 6 vnukinja in ne vnuk ...pol tast prav da bo punčka ,če mi je brat vrnil cunje od karin...ja kupovat ne mislim nič novega pač je nekaj vmes roza ,veliko pa nevtralnega-treba je vse oprat ,če ne vemo kaj bo...kaj si dajo eni dela... Tej_a-mene je pa eno noč pred tabo glavobol dajal kot že dolgo dolgo ne...no na konc sem po prebedeni noči le vzela pol lekadola in začorila nazaj...pojma nimam zakaj sem ga imela...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 1.6.2009 10:36:43
|
|
|
|
Snoopyka
|
živjo so in mamice! js sm dans mal dlje pančaka, k ponoč res nism mogla spat, ker mi blo vroče, pa žejna, pa lačna (ob 2 zjutraj sm šla jest sendvič), pol sm zaspala, pa me ob 5 zbudo , ker je šel delat (vedno mi da lupčka preden gre enega meni enega pa na bušija za njegovo pupiko), no pol pa sm končno spala in se zbudla 9.45 zdj pa rem spet nekaj jest pokec dobrodošla mojjaka držim pesti da zdej že pridno cartaš sabsa iskrene čestitke smrke ta24 iskrene čestitke ah in seveda lp za vse
< Sporočilo je popravil Snoopyka -- 1.6.2009 10:40:53 >
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 1.6.2009 10:46:47
|
|
|
|
bamoocham
|
JUNIJKE IN , KI SO MALO POHITELI ======================================================= NOSEČKA DATUM ROJ. PDP OTROK MERE ======================================================= 1. *alina* 16.04. 02.06 LARA 2040 g 43 cm 2. mojsonček 13.05. 12.06 ZOJA 2630 g 49 cm 3. Mateja.Luka.Nik 09.05. 05.06 NIK 2200 g 51'5cm 4. tinca84 21.05. 02.06 NIK 3550 g 50 cm 5. Knutek 18.05. 27.06 NIK 2690 g 47 cm 6. Minča 30.05. 03.06 NEJA 3200 g 51 cm 7. sončki 26.05. 05.06 MARKO 3380 g 51 cm 8. dreamhorse 26.05. 03.06 ŽANA 3970 g 53 cm 9. sabsa 27.05. 24.06 SARA 2750 g 49 cm 10. smrketa24 26.05. 01.06 MATEJ 3285 g 51 cm
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 1.6.2009 10:51:30
|
|
|
|
pokec3609
|
ojla punce .....evo mene nazaj doma. bla na ctg ju, risal popadke na 3 minute k nor, ki sem jih čutla tko tko, pa sestra pravi, da so pa to popadki direkt za v porodno. .....rečem, o to pa ne, me še nč tolk ne boli, da bi mogla it že rodit. čakam, da te popadke pregleda G, še on reče isto, pol vprašam kak je z bebico, če bi lohk še mal počakal,......me gleda......no pa pol naredi še pregled in amnio ter reče, da lahk počakamo, če res ne bi rada imela umetnih. .....doda, da sicer naj pridem v sredo nazaj na ctg, sam kolkr on misli, da bom prej pršla. zdej pa čakam.....baje da manjkajo sam bolj močni, me prav zanima kolk bolj močni.....itak n vem kak naj bi zgledal moji popadki, saj poznam samo umetne. bomo vidl, popadke še zdej čutm enak kot prej, neki me špika .....upam da zdržim vsaj tolk, da moj dragi pride ob pol štirih iz službe, pol pa tut če grem.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 1.6.2009 11:12:31
|
|
|
|
bačko
|
Pokec veliko sreče če greš še danes roditi! Bom mislila nate!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 1.6.2009 11:15:27
|
|
|
|
Tira
|
Ojla! Me ni blo cel vikend kle gor, pa vidim, da kr rojevate ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM IN OČKOM Ja zdej je pa res že junij in gremo lahko vse počas, ane. Jz mam danes CTG popoldne. Sam itak se mi še nč ne dogaja, še vse mirno. Mojjaka upam, da že držiš svojo štručko v naročju
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 1.6.2009 11:17:42
|
|
|
|
Hanuši
|
Ja pokec očitno si naslednja, a odprta pa še nisi? Držim pestke za čim lažji in čim krajši porod.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 1.6.2009 11:22:37
|
|
|
|
Hanuši
|
July vso srečo s tvojo . Upam, da ne trpi preveč. Ma kok je to zanimivo, k za ene je ali isto k vsi ostali družinski člani, ne vem eni jih pa majo zato ker pes pa pri bajti mora bit, pa tut, če je cel dan na ketni v pesjaku . Pa valjda vso srečo tut tebi, če boš mogla še ti kje ostat. Da ne boš slučajno zaradi skrbi za kužiko, spregledala svoje popadke . Mal heca mora bit
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 1.6.2009 11:27:20
|
|
|
|
biba14
|
Pozdravljene.... Tudi pri nama se še nič ne dogaja,no, saj do konca imam še 18 dni ampak sem že tako naveličana te okornosti, potenja, bolečin, tečnobe ... IZVIRNO SPOROČILO: tecka Sva se z zmenila, da jih posesa on, pa je seveda "pozabil". Moj pozablja že 3 tedne-pa je sesanje edina stvar,za katero sem ga prosila. Potem pa kdo pride na obisk in je po tleh vse zaprašeno ...itak da vsak pomisli, kok sem jaz lena .
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 1.6.2009 11:28:27
|
|
|
|
lino
|
Hojla. Pokec držim pesti in ti priznavam, da si full flegma...jst ne bi upala domov, če bi imela na 3 min popadke... Jst sem sedaj spalnico prestavila (2 omari-manjša regala, da ne bo pomote, sem premenjala tk, da mi gre sedaj povijalna miza lepo noter...sva se včeraj z dragim pogovarjala kk bi lahko kaj stalo in mi ni dalo miru...jih bom 100% slišala, ko pride domov, ampak se mi tk fajn zdi, ko sem lepo skupi postavila... js) Sedaj se grem pa stuširat in peljat lulat...potem moram pa še njega skopat (ga sedaj kar nekaj časa nisem, ker ima vneta ušesa, ampak je tk mastn od teh krem, ki mu jih not dajem, da ga danes moram...pol bo pa do večera v hiši) in pa potem še mal pospravim...kuhat pa ne rabim, ker mi niso pustili nič doma. Glede starih kavbojk...mene tut tk matra...upam, da sploh še kdaj spravim svojo tolsto rit v katere...si bom pa sedaj verjetno na razprodajah nakupila kaj poletnih oblekic...(kdaj se začnejo razprodaje???)... Iiiii kk sem pozna, grem pod tuš in dol čakat na zibelko kk cajt beži
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 1.6.2009 11:30:11
|
|
|
|
Anonimen
|
no moj ctg pa je bil lep. nič ne kaže popadkov in v sredo moram nazaj na ctg, če me seveda prej kaj ne zvije- kar pa ne kaže da se bo kmalu zgodilo. me pa ni G nič pregledal samo vprašal me je kako se počutim in ker ctg zgleda ok sem lahko šla. joj pa bo spet veselo na ctg-je hodit. nič grem nekaj delat pa vas pozneje preberem
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 1.6.2009 11:32:14
|
|
|
|
Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba14 Pozdravljene.... Tudi pri nama se še nič ne dogaja,no, saj do konca imam še 18 dni ampak sem že tako naveličana te okornosti, potenja, bolečin, tečnobe ... IZVIRNO SPOROČILO: tecka Sva se z zmenila, da jih posesa on, pa je seveda "pozabil". Moj pozablja že 3 tedne-pa je sesanje edina stvar,za katero sem ga prosila. Potem pa kdo pride na obisk in je po tleh vse zaprašeno ...itak da vsak pomisli, kok sem jaz lena . veš kaj biba nič se ne sekiraj. Si pač noseča, če pa kakšnega kej moti naj pa stran pogleda. Mi smo tut zadnjič dobil obiske, jest pa še celo kuhno od kosila. Pa je še moj reku, če pospravi, pa sem rekla, da bom sama, sam mal kasneje, ker zdele sem pa čist utrujena. Pa je kolegica, k ma drugač vse v piko spican'n kr mal gledala, sam jest se nisem dala motit. Ona ma sam sebe pa 1-sobno stanovanje za rihtat, jest pa vrt pa hišo, pa vse, pa še nosečka sem. In se nisem popolnoma nič sekirala
< Sporočilo je popravil Hanuši -- 1.6.2009 11:35:15 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 1.6.2009 11:48:36
|
|
|
|
biba14
|
Pokec , upam,da se čim bolje razplete
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 1.6.2009 11:53:50
|
|
|
|
biba14
|
Kavbojke : jaz jih tudi pogrešam...pa sem jih zadnjič tako mal za foro poskusila gor dat in sem jih dobila le do kolen...obupno me je sram, kakšna bom po porodu..in se že kar vidim kakšno stradalno dieto bom mogla tolčt, ko neham dojit . Najbolje,da si jo kar napišem...saj mi je obljubil,da mi bo pomagal in bova skupaj športala ( jaz da shujšam on pa da se spet mal nabilda )...bom videla,kaj od tega se bo uresničilo.
< Sporočilo je popravil biba14 -- 1.6.2009 11:54:35 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 1.6.2009 12:16:08
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi ...evo dans celo perem prvi stroj cunj za pikota-no cunce so od naše Karin,mi jih je brat vrnil...sicer tetra planice grem definitivno nove kupit ker sem čist zaprane nazaj dobila,pa avto sedež moram poflikat ker je tudi strgan nazaj prišel ... Bjondi so pa: Packi. Jaz zapranega in stganega ne bi nazaj dajala. Bi novo kupila, sploh za bližnje sorodnike. Eni so pač flegma in se jim j*** za vse, še dobro da nismo vsi taki. Pokec srečno v porodno. July srečno s kužiko. V sredo bo očitno pestro, ko nas ima veliko te znamenite CTG-je . Le katera bo rodila 03.06.? Jaz pa se še kar sama furam in danes sva se s sestro pri zdravniku hecali, kaj če me v Žabjeku pri ciganih zvije. Sem rekla, da oni bi pa že vedeli kaj naredit, sam bi še za svojega vzeli. (mal heca mora bit).
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 1.6.2009 12:28:23
|
|
|
|
manna
|
Pozdravljene Najprej ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM IN OČKOM!!!!!! Sploh si ne predstavljam kako se počutite v čisto prvih dneh, najbrž človek še ne dojame tako hitro da je že mimo.. Si predstavljam da samo gledaš in gledaš svoje detece in počasi dojemaš da je res že zunaj. Komaj čakam!!! Mi imamo še en teden do roka, pa so mi vsi govorili da bo prej in da moram zdržat vsaj do 35. tedna. Glej ga zlomka, nazadnje se bom pa načakala do konca!! Pa seveda mene tudi vsi že gnjavijo "kdaj bo, kdaj bo" Kako zoprno! Kaj pa jaz vem kdaj bo.. Zdaj me že moj dragi drugače gleda se mi zdi; tako previdno, kot da bom vsak čas kaj dala ven iz sebe. skuštrana: Ja, jaz sem naročila Mutsy-ja v baby centru v LJ, danes naj bi KONČNO prišel. Po 14 tednih čakanja sem že skoraj obupala da ga bomo sploh dobili. Še dobro da naša pupika tudi še pridno čaka v trebuhu (mogoče čaka ravno svojega mutsy-ja) Ja, tam ko naročaš ti pokažejo vse kataloge z vsemi barvami, vsaj nam so jih. Imajo ful bolj debele kataloge, tako da je vsaka barva vozička in izvedba posebej na listu. Pa zraven imajo tudi slikce vseh dodatkov kar obstajajo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?