Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: majana79 A je bila 26. kaka luna, da ste tako pohitele? bjondi, a je možno da se preveč naprezaš in ti zato trdi trebuh? Meni je tudi ene parkrat, pa je potem, ko sem se ulegla, minilo, in sem sklepala da je to zato, ker mu ne paše da stojim pa preveč delam. A brcike si kaj naštela? Pa še to, a maš koga (razen moža), ki bi ti lahko v skrajni sili pripravil stvari za malega, kako prijateljico ali mamo? Ker se mi zdi da se še sekiraš dodatno in je potem še slabše. Hojla,luna je danes nek krajec...je pa dans veliko veliko bolje kot včeraj...je zgleda magnezij prijel,ponoči pa me je takoo glava bolela da nisem nič spala...ja se sekiram zato pa je to tako in mislim da je mal za mano prišlo vse skupaj...evo recimo da smo zaključili z beljenjem,montažo-da ne bo pomote več ali manj ležimi in opravljam lažja dela...ostale so samo še cunjce za oprat pol pa bom pomirjena ...hvala za nasvete ... Čestitke sabsi in smrketi za male nadebudneže... ...mojaka tebi pa en velik velik ... Bjondi, mislim nate, včasih se mi zdi, da mava podobno situacijo . Ne se sekirat, najini so pač taki, da si morajo delo dat do konca. Mene je najprej skrbelo, ker nisem mela vseh stvari nabavljenih (no saj nekih malenkosti še zdaj nimam, ampak to bo že, en obisk Tosame in lekarne, pa je), ampak pohištvo je zdaj doma, pa če grem prej v P, ga bo pa takrat sam doma sestavljal, saj bo mel 3 dni časa . Pri tebi pa tudi, boš videla - na koncu bo vse tipi topi pripravljeno. Jaz sem se kar sprijaznila s tem, da bo akcija do konca. Cunjice mam tudi še z etiketami v omari, zaenkrat sem oprala samo posteljnino. Kar se tiče pa ostalih priprav jaz vidim v stanovanju še cel kup več stvari za opravit (beri čiščenje, pospravljanje, renoviranje, beljenje,...) in jih seveda ponaredim, pol sem pa zmatrana ko pes. Ne vem, a sem res tako picajzlasta, ampak prej se nisem toliko ubadala s čiščenjem stanovanja, ker je to od tašče stanovanje, in se nisem hotla preveč vmešavat. Jaz sem pač skrbela za svoje prostore, ostalo pa - kar je bilo sprotnega. Zdaj se mi pa zdi, da je vse treba generalno pospravit, od kuhinjskih omaric do omare za čevlje. Tašča je starejša gospa (čez 70 let) in ti resnično ne vidijo več kaj je umazano in kaj čisto (to vidim tudi ko pere posodo , ponavadi jo moram oprat še enkrat preden grem kuhat) pa da vam ne govorim kaj vse šparajo . Po mojem je že za en kontejner stvari, ki smo jih pometali proč, no toliko jih pa še tud je, sam ne moreš vse naenkrat . Mogoče je tako tudi zato, ker prej sem še vedno mislila, da se bova kam preselila,zdaj pa vidim, da bova ostala vsaj še nekaj časa kar tu, v tem stanovanju... in se je treba stvari lotit. Vam povem, da že komaj čakam, da se dete rodi, pa da se umirim, ker pol se pa res ne pritaknem nobene stvari več, razen tistih za sproti. Ja takle mamo, kaj čmo, saj bo bolje, en dan... Glavno da jaz dobim dojenčka, zdaj bom še malo pospravljala, pripravljala....pol bom pa uživala v cartljanju . Bjondi, ...
|