Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 31.5.2009 14:40:25
|
|
|
|
Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 no danes pa so se začela "ta grozna" vprašanja. kaj ti še nisi šla; ali še ne misliš iti? ja madonca kako pa naj vem kdaj bom šla. dobro da me še niso začeli po telefonu gnjavit, ker to mi je pa res too much. no sem se pa lepo razpisala deja te čist razumem. Ta vprašanja so tut meni za pritisk dvignit. Včeraj je imela princeska nastop z violino in pevskim zborom na kamniškem gradu. Odpravili smo se peš, pa valjda že malo zamujali. Pa na poti srečamo taščo, katera bi se nekaj pogovarjala, pa mi, da se nam mudi, ona pa A v porodnišnico? Ja valjda peš gremo proti Lj. Seveda na koncertu pa vsak ta drug, ja a ti si še doma? A že kaj kaže? Za finiš me pa še ena babičina prijateljica vpraša: Ja kdaj boste pa šli? Jaz pa njej:A vi ste že vnaprej vedeli kdaj boste rodili. Sej vem, da sem bila malo nesramna, sam po eni uri takih bedastih vprašanj mi je pa že res zavrelo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 31.5.2009 14:46:51
|
|
|
|
July08
|
Sabsa in Smrketa iskrene čestitke ob rojstvu Sare in Mateja!!! Crkljajte se maksimalno, vidve pa hitro okrevajta. Pokec dobrodošla! Tudi mi zdaj pričakujemo tretjič , imamo pa fanta stara 5 in 3 leta. Koliko so pa vaši stari? Mojjaka razumljivo, da so tvoje misli zmedene, raztresesne, in da te je strah. Koga pa ne bi bilo?! SREČNO!!! Majana in hvala za novo temo! Seveda bomo tudi še tukaj! Deja hitro k zobozdravniku, preden greš v Rim! In vsem še enkrat hvala za vzpodbudne besede za našo kužiko. Vas moram kar stisnit Vidim, da ima skoraj vsaka kakšno negativno izkušnjo s pobesnelimi in nevarnim psi To res ni prav, ampak kot že napisano, niso krive živali, pač pa neodgovorni lastniki Samo človek res ne ve, kako ukrepati...taki bogi psi se mi res smilijo.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 31.5.2009 15:14:23
|
|
|
|
pokec3609
|
July08, moji dve sta stari 16 in 6, zdej pa bo baje fantek.....če se niso zmotl seveda.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 31.5.2009 16:14:16
|
|
|
|
tej_a
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Magnezij, meni je tudi rekla g, da ga moram nehat pit po 35t, če hočem sploh rodit Svašta, meni je pa zaradi otrdevanja rekla magnezij + spasmex tablete 3x na dan!!! Pa sm v 37. tednu! Vsak drugač! Dreamhorse, Sončki, Sabsa, Smrketa24, ČESTITIKE !!!! Joj joj , zgleda, da gre res zares! Pokec, dobrodošla! Mojjaka, srečno jutri! Verjamem da te živčki matrajo, ko si takole napovedana! Vse bo ok! Vsaj veš kaj te čaka, me smo prepuščene milosti in nemilosti!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 31.5.2009 16:24:28
|
|
|
|
princ_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: July08 Sabsa in Smrketa iskrene čestitke ob rojstvu Sare in Mateja!!! Crkljajte se maksimalno, vidve pa hitro okrevajta.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 31.5.2009 16:26:50
|
|
|
|
princ_princeska
|
Mojjaka.....držim pesti za jutri...misli pozitivno, in da boš imela svojo štručko v roki ...
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 31.5.2009 16:30:48
|
|
|
|
loveforever
|
mala princeska držim presti za jutri, upam da bo vse kot mora biti, v mislih imej le to da bo ob tebi nekdo ki ga pričakuješ že devet mesecev, ob misli na to vse druga izgine ( bolečina) vem pa da ne bo fajn, vse gremo za teboj, vse bo ok,,, ja js sem se pa najedla peciva in tortic in nevem kaj še vse, 5 vrst solat,.. za poknat sem. v četrtek mam pregled, ka bo kaj rekla moja kilaža ma sj slabš ko hudo ne more bit a ne? NO GREM MALO AJAT, SEM MALO ZMATRANA
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 31.5.2009 18:05:15
|
|
|
|
biba14
|
Čestitke novim mamicam in njihovim malim sončkom
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 31.5.2009 18:36:53
|
|
|
|
donna22
|
Punce, a lahko katera pomaga? Jaz se danes že cel dan čudno počutim, dopoldan sem bla neka omotična, zdaj pa imam neke bolečine v vagini - jih čutim med hojo in nasploh premikanjem, še posebej, če moram malo višje stopit. Povrhu vsega sem dobla še drisko in me nekaj šraufa Katastrofa Pa ne vem, zakaj me boli
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 31.5.2009 18:56:09
|
|
|
|
majana79
|
donna, lahko da se ti je kaj začelo dogajat, vsaj glede na opisano. Driska, bolečine... Kako je pa z , se normalno giba ali ga čutiš manj? Si imela mogoče kak drugačen izcedek?
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 31.5.2009 19:23:27
|
|
|
|
Anonimen
|
ve mogoče katera ali lahko oz. moramo te nastavke prekuhati? http://nakup.pikapolonica.com/vse-za-mamice/mam-nastavek-za-dojenje/6633459001616663345 niti nisem pogledala na listek in sem ga vrgla vstran. sedaj pa prekuhavam dudo pa sem še na to pomislila. no sicer ne vem če ga bom rabila ampak po izkušnjah sem jih raje za vsak slučaj nabavila. donna čisto mogoče, da se kaj dogaja. če se nebo umirilo, bi šla na tvojem mestu v P vsaj na pregled, saj izgubiti nimaš kaj če greš, pa še bolj mirna boš.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 31.5.2009 19:29:10
|
|
|
|
majana79
|
Deja, ena je nekje napisala, da se morajo tudi ti nastavki prekuhavati, da se otroček ne okuži... Po moje ni škode če jih prekuhaš. Jaz bom svoje tudi, sicer so Aventovi, ampak po moje ne bi smelo bit škode.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 31.5.2009 19:37:55
|
|
|
|
Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 ve mogoče katera ali lahko oz. moramo te nastavke prekuhati? Jaz sem kupila Aventove nastavke in je na njih pisalo, da je obvezno prekuhavanje. Moji že čakajo prekuhani v torbi. Prijeten nedeljski večer vam želim. ANKETA - najlepša hvala vsem, ki ste izpolnile anketo. Vaše odgovore sem uporabila v seminarski nalogi, ki sem jo pred parimi minutami zaključila in poslala profesorju, sedaj pa lahko držim pesti da je ok. Še enkrat hvala za pomoč.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 31.5.2009 19:52:08
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever mala princeska držim presti za jutri, upam da bo vse kot mora biti, v mislih imej le to da bo ob tebi nekdo ki ga pričakuješ že devet mesecev, ob misli na to vse druga izgine ( bolečina) vem pa da ne bo fajn, vse gremo za teboj, vse bo ok,,, loveforever tukaj si verjetno mislila na mojjaka-ico, ki gre jutri po . No, sej tud zame lahko držite pesti, da izvem da bo izpit narejen. Za nami je prekrasno popoldne - naju je dragi z malo peljal na sprehod po Nm, smo en velik krog naredili, pa sladoled in pizza. Zdaj pa mala že spi.....
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 31.5.2009 19:53:03
|
|
|
|
lenika
|
Sem prišla pogledat, če je kaj novega, pa tokrat nič. No sedaj pa le zdržimo še 4 ure, da bomo junijke.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 31.5.2009 20:00:28
|
|
|
|
Hanuši
|
lenika se čist strinjam s tabo. Dejmo punce mal še noge skupi tišat. Pa sej tut, če kera zdele gre, bo skoraj sigurno čez polnoč, edino, če je katera že šla. Od polnoči pa nastopimo in si začnemo kljuke v P podajat. Punce vso srečo
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 31.5.2009 20:02:27
|
|
|
|
princ_princeska
|
Ola... Zanima me, kje ste kupile tiste vložke, ki zaznajo plodovno vodo....lekarna Namreč jutri dopoldan bi si jih šla kupit, ker danes ne vem, ali mi je ušlo čisto malo plodovne vode ali mi je malo ušlo Ali se ti mora prvo odluščit čep in šele nato plodovna voda lahko pricurlja
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 31.5.2009 20:03:11
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: meti21 Kokr jes vem je to preverjanje plodovne vode, koliko je zrela, se mi zdi pa da to delajo v zelo malo P še, vem pa da delajo v KR še, včasih so to več prakticiral, ne vem pa zakaj so to opustili. ker to delajo, če si po roku
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 31.5.2009 20:05:32
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 ve mogoče katera ali lahko oz. moramo te nastavke prekuhati? http://nakup.pikapolonica.com/vse-za-mamice/mam-nastavek-za-dojenje/6633459001616663345 niti nisem pogledala na listek in sem ga vrgla vstran. sedaj pa prekuhavam dudo pa sem še na to pomislila. no sicer ne vem če ga bom rabila ampak po izkušnjah sem jih raje za vsak slučaj nabavila. donna čisto mogoče, da se kaj dogaja. če se nebo umirilo, bi šla na tvojem mestu v P vsaj na pregled, saj izgubiti nimaš kaj če greš, pa še bolj mirna boš. ja enako kot dudo...
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 31.5.2009 20:08:34
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska Ola... Zanima me, kje ste kupile tiste vložke, ki zaznajo plodovno vodo....lekarna Namreč jutri dopoldan bi si jih šla kupit, ker danes ne vem, ali mi je ušlo čisto malo plodovne vode ali mi je malo ušlo Ali se ti mora prvo odluščit čep in šele nato plodovna voda lahko pricurlja ne rabit denarja brez veze...ko bo voda šla boš vedla za ziher, ker je tega kr nekaj... sploh pa se lahko tudi s tvojim G pogovoriš... kako gre pa to s čepom in vodo pa ne vem, ker se je pri meni v prvo samo čep odluščil, mehur so mi pa predirali na porodni postelji...
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 31.5.2009 20:38:27
|
|
|
|
dany82
|
Saj sem kar šokirana ko vidim kaj vse se je dogajalo, medtem ko sem vas v četrtek zadnjo brala. Sem bila včeraj na poroki, jedla, plesala in upala da grem kar v P, pa se želja ni izpolnila. So vsi tako nadležni s tem spraševanjem kdaj bo in zakaj še ni. Pa same nasvete sem dobivala kako in kaj - od samih novopečenih mamic ki so svoje izkušnje o porodu kar iz rokava vlekle. Imam pa že 3 dni prebavne težave, slabosti ker bi gre ful na bruhanje in ne morem drugega jest kot sadje, pa še težave z dihanjem- me na čase ful duši in težko diham. O popadkih ni duha in ne sluha. Imam v torek zadnji pregled pri svojem G in me res zanima kako daleč smo. Vsem mamicam in očkom veliko lepih trenutkov
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 31.5.2009 20:53:38
|
|
|
|
biba14
|
IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska Ola... Zanima me, kje ste kupile tiste vložke, ki zaznajo plodovno vodo....lekarna Namreč jutri dopoldan bi si jih šla kupit, ker danes ne vem, ali mi je ušlo čisto malo plodovne vode ali mi je malo ušlo Ali se ti mora prvo odluščit čep in šele nato plodovna voda lahko pricurlja Nikjer..vsaj jaz jih nisem našla-ne v lekarni, ne sanolabor, niti v podobnih trgovinah. Povsod so le rekli,da vsi po njih sprašujejo,ampak ne vedo kje jih naročit
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 31.5.2009 20:55:19
|
|
|
|
donna22
|
Upam, da se pri meni še nič ne dogaja - pa hvala za pomoč Če pa ne bo bolje, bom pa se šla pokazat v P ... Drugače pa je ful mirna, ampak je običajno čez dan vedno tako ...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 31.5.2009 20:57:44
|
|
|
|
majana79
|
donna, če ne bo migala tudi ob običajni uri, se pejdi kar pokazat. Pa kak košček čokolade pojej, ker to jih večinoma vse zbudi.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 31.5.2009 20:58:38
|
|
|
|
majana79
|
Aja za te vložke za plodovnico... Jaz sem neki časa nazaj brala da se jih kao ne da sploh več kupit. Ampak sama jih pa nisem iskala....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?