|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
31.5.2009 22:27:14   
lunca14
Ja,morje,maj odhaja,v zdravilišče na debelem rtiču,sam pa zato,ker je nam predraga varianta da bi šla z njim kot spremljevalka,gre za 14 dni in to bi pomenilo zame 700 evrov,res malo prehuda,tako,da ga zapeljemo,potem,ga verjetno obiščemo čez vikend,in naslednji vikend ponovimo,in ga odpeljemo domov,če bo šlo po planu,če pa ne bo zdržal,ga pa pridemo iskat,ko bo...........kaj mislite sva zaradi tega slaba starša,ker ga bova pustila samega toliko časa?

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
31.5.2009 22:27:40   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
31.5.2009 22:33:27   
aleksandra silvija
Sem napisala cel roman, a me je ven vrglouser posted image .

Poslala sem pikapoke BS za 1. dan v službi, Lunca tebi za lepo vreme in da uživate,.....

Lunca, kaki slaba starša?????user posted image
Zakaj pa?
Daj no daj! Pa še vi2 ga peljeta in gresta iskat! Tudi če tisti vmesni vikend ne bi prišla na obisk!Veš, običajno je v takih situacijah, ko otroci gredo na morje ali kam, težje staršem kot otrokom!

RMRM--jaz tudi naši težim vsak večer:
_ Imaš torbo?
Je v torbi vse?
Imaš vse za oblečt pripravljeno?--mora vse od nogavic naprej imeti na mizi( včasih to skupaj pripraviva ali pa jaz vsaj prekontroliramuser posted image )
Imaš too....imaš ono....uh, ji moram it na živceuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
31.5.2009 22:35:59   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Ja,morje,maj odhaja,v zdravilišče na debelem rtiču,sam pa zato,ker je nam predraga varianta da bi šla z njim kot spremljevalka,gre za 14 dni in to bi pomenilo zame 700 evrov,res malo prehuda,tako,da ga zapeljemo,potem,ga verjetno obiščemo čez vikend,in naslednji vikend ponovimo,in ga odpeljemo domov,če bo šlo po planu,če pa ne bo zdržal,ga pa pridemo iskat,ko bo...........kaj mislite sva zaradi tega slaba starša,ker ga bova pustila samega toliko časa?

kje pa, lunca. Pač v življenju tko pride, da ne more bit vse 100% glede na naše želje. Je pa to spremstvo res ful drago.
Mi2 greva pa v Novigrad, pa bi tud za moje 3 prišlo 40 eur na osebo na dan, se mi tud kar dosti zdi glede na to, da to ni klasičen dopust, da bova mi2 ful "zaposlena" in ne bi blo ne vem kolk časa, da bi bili skup. Pa še otroka imata ful enih obveznosti sedaj na koncu šole, Sara priprave na zaključek, Mark pa še nekaj obveznosti glede šole.

Tako da ne dvomi vase, krasna mami si svojim trem škratkomuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
31.5.2009 22:37:17   
aleksandra silvija
MI smo umaknili trip trap stole. Sta imela Jernej in PAtricia vsak svojega, ampak sedaj Lovro pleza po njih na mizo, si jih odrine k oknu in hop na okensko polico na računalniško mizico, v kuhinjo na pult,...

V glavnem, Naše dete prehodi kak meter, več ne zna, pleza pa. Sicer spleza tudi na navaden stol ob jedilni mizi in hop na mizo,...kaj naj še stole ve vržemo?????
Prej smo imeli klubsko mizico pred TV, da ni dosegel DVD, videa, sedaj mizico odrine in potem pleza tam....

Na besed NE pa noče reagirat....samo potuhne se in samo da seobrnem že šiba dalje...user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
31.5.2009 22:39:21   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

kje pa, lunca. Pač v življenju tko pride, da ne more bit vse 100% glede na naše želje. Je pa to spremstvo res ful drago.
Mi2 greva pa v Novigrad, pa bi tud za moje 3 prišlo 40 eur na osebo na dan, se mi tud kar dosti zdi glede na to, da to ni klasičen dopust, da bova mi2 ful "zaposlena" in ne bi blo ne vem kolk časa, da bi bili skup. Pa še otroka imata ful enih obveznosti sedaj na koncu šole, Sara priprave na zaključek, Mark pa še nekaj obveznosti glede šole.

Tako da ne dvomi vase, krasna mami si svojim trem škratkomuser posted image

Se podpišem!user posted image
RMRM--saj je še šolsko leto, zadnji tedni sploh za Marka in sarina valeta,...saj boste šli na skupni dopust, ni res?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
31.5.2009 22:40:09   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

_ Imaš torbo?
Je v torbi vse?
Imaš vse za oblečt pripravljeno?--mora vse od nogavic naprej imeti na mizi( včasih to skupaj pripraviva ali pa jaz vsaj prekontroliramuser posted image )

joj, res smo grozne user posted image user posted image user posted image . Jaz sem mal prej preverila, kam je Mark "pospravil" vse te stvari, ker gre jutri za en teden na šolski tabor v Zreče in sem se zazihrala, da ne bomo v nedeljo, preden grem, iskali ko zmešani ključe, karte....user posted image user posted image . Sva pa letos prvič spakirala klasično, brez vrečk. Do sedaj sem namreč vedno vse skompletirala, hlače + majica = v eno vrečko, perilo v drugo vrečko, nogavice v tretjo vrečko.... Zdej šele vidim, kako sem težilauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1157
31.5.2009 22:42:05   
Anonimen
Lunca, nista slaba starša.  Nikakor ne. Otroci v vsej noriji z vrstniki pozabijo občasno tudi na starše.user posted image

Jaz sem tud tako naštelana, da si napravim že zvečer za oblečt, da zjutraj ne norim.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1158
31.5.2009 22:43:38   
Anonimen
A_S, ti imaš pravega plezalca doma.user posted image

RMRM, kaj to imata z Lukasom kaj v okviru FTH?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1159
31.5.2009 22:46:06   
RMRM

RMRM--saj je še šolsko leto, zadnji tedni sploh za Marka in sarina valeta,...saj boste šli na skupni dopust, ni res?

Ja, sej zato sva se pa tko odločila, da greva sama. Se pa tavelkima ful dobro zdi, ko jima ves čas ponavljam, kako bosta morala za vse sama poskrbet, merkat hišo, pa za kuža poskrbet, pa rože zalit..., tko se čutita pomembne, čeprav mi je ful grozn, ker bosta v bistvu veliko sama, edino spat bosta šla k moževi sestri, ker nočem da sta sama čez noč v hiši. Pa še to bo v bistvu samo 3 dni, ker je v A praznik in bo moj velik doma.

Bomo pa pol vse nadoknadili, na ta pravem dopustuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1160
31.5.2009 22:46:06   
aleksandra silvija

_ Imaš torbo?
Je v torbi vse?

joj, res smo grozne user posted image user posted image user posted image . Jaz sem mal prej preverila, kam je Mark "pospravil" vse te stvari, ker gre jutri za en teden na šolski tabor v Zreče in sem se zazihrala, da ne bomo v nedeljo, preden grem, iskali ko zmešani ključe, karte....user posted image user posted image . Sva pa letos prvič spakirala klasično, brez vrečk. Do sedaj sem namreč vedno vse skompletirala, hlače + majica = v eno vrečko, perilo v drugo vrečko, nogavice v tretjo vrečko.... Zdej šele vidim, kako sem težilauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O, hudo!

tako sem jaz danes spakirala Patricii za v šolo v naraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo da sem ji jaz spakirala v 1 vrečo vse za 1-krat oblečt--od nogavic naprejuser posted image user posted image
Tako ima 3 vreče kompletov, pa posebej še rezervo, pa flis, če bo mrzlo, pa,...vse posebej,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
31.5.2009 22:49:20   
aleksandra silvija

Ja, sej zato sva se pa tko odločila, da greva sama. Se pa tavelkima ful dobro zdi, ko jima ves čas ponavljam, kako bosta morala za vse sama poskrbet, merkat hišo, pa za kuža poskrbet, pa rože zalit..., tko se čutita pomembne, čeprav mi je ful grozn, ker bosta v bistvu veliko sama, edino spat bosta šla k moževi sestri, ker nočem da sta sama čez noč v hiši. Pa še to bo v bistvu samo 3 dni, ker je v A praznik in bo moj velik doma.

Bomo pa pol vse nadoknadili, na ta pravem dopustuuser posted image

RMRM--saj za ta večja 2 bo to pravzaprav super, veš. Ampak 3 dni sploh ni tako veliko. Za njiju, zate že, ko boš mislila na otroka doma,...

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
31.5.2009 22:51:09   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

A_S, ti imaš pravega plezalca doma.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

RMRM, kaj to imata z Lukasom kaj v okviru FTH?

Joj, katastrofa, res!
Veš kako je grozno, ker vedno nekam pleza?
Zunaj tudi, kaj šele bo, ko bo orenk hodu?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
31.5.2009 22:54:58   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1164
31.5.2009 22:56:15   
RMRM
Didlina, ja v okviru FTH greva, sem ful vesela, ker bo imel dnevno 2 terapiji, fizio in delovno.

AS - a Patricija gre tud v šolo v naravi jutri? Upajmo, da bo lepo vreme.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1165
31.5.2009 23:01:26   
aleksandra silvija
Ja, na Pohorje gredo, na Areh. Upam, da jih ne bo prveč zeblo, da ne bo veliko dežja.

Junij je očitno tak mesec, ko gredo otroci malo v svet...

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
1.6.2009 8:22:18   
Taanikaa
jutro..
a lahko nekaj vprašam (no za tiste k me ne mislite ignorirat),ste že imeli šesto bolezen? Kako je potekala pri vas? Mi smo zdej na pikicah,vročina je že za nami,pikice so pa že drugi dan..zanima me a so vaši otroci jedli normalno v času bolezni?..Kr Žan mi je strašno neješč in je vsak obrok prava muka...se pa oprpščam k sem kr vdrla k vamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1167
1.6.2009 8:39:39   
aleksandra silvija
Dobro jutro

Ninny---vse naj naj za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAnikaa---hoj,zakaj misliš, da vdiraš?user posted image

6 bolezen sta imela ta večja dva. Jedla sta manj, vsaj kakor se spomnim.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
1.6.2009 8:45:59   
aleksandra silvija
Tanikaa-važno je, da Žan pije. Saj bo tudi jedel več, ko si organizem opomore. Koliko pravzaprav poje?

Neposredna povezava do sporočila: 1169
1.6.2009 8:49:25   
Taanikaa
hojla As.
Pije mi,pa še to se mi zdi da vsak dan manjuser posted image ,je pa tko npr.zjatrk se malo posilimo s kako kašico sadno,ki jo sama pripravim doma ali pa z čokolinom,medolinom,pa to poje slabo polovico,pol kosilo nič,malica popoldanska nič,večerja spet na silo polovička kašice od milupe..tko je zgledal njegov jedilnik včerajuser posted image ..danes sma pojedla za zajtrk sadno kašico dobro polovico,me je kr strah kaj bo za kosilo spetuser posted image ,pil mi še nič ni,mi meče flaško stranuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1170
1.6.2009 8:53:46   
aleksandra silvija
Tanikaa, kaj pa če mu daš za pit po žlički ali kar iz skodelice?
Nya je enkrat napisala, da je takim, ki zavračajo tekočino dobro dat čisto krpico namočeno v vodo in otročki potem sesajo. Naš že.user posted image
tudi Alea ima finto. V hrano ali tekočino da glukozo, ki jo kupiš v lekarni.

Morda mu poskusiš dat kak sadež za glodat, pa bo dobil nekaj tekočine in vsaj malo hrane.

Naš Lovro običajno pred kosilom tudi noče nič, razen kako skorjico gloda, kak sadež-cel, samo gloda,...

Kosilo pa,....

Veš, saj če je drugače jedec, bo začel jesti, samo da se bo bolje počutil. Čeprav ni več vročine, telo še okreva in mu hrana ne paše. Toliko kot mora dobi, brez skrbi.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
1.6.2009 8:55:19   
aleksandra silvija
Punce uživajte, mi moramo na "teren".

Se tipkamo

Neposredna povezava do sporočila: 1172
1.6.2009 8:58:07   
Taanikaa
hvala As,bom poskusila.
Uživajte na terenuuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1173
1.6.2009 9:58:09   
Anonimen
Dobro jutro :)

Kako ste kaj? Mis mo bili ta vikend na poroki - je blo deževno in mrzlo, sam vseen fino. Smo kar tam prespali - tko da je mami lahko žurala do jutra - oči je omagal po tortiuser posted image  - ne alkoholno, temveč zaspanskouser posted image .

Ampak seveda je Lukec kot da bi vedel, dve uri, po tem ko sm šla spat, naredil budnico - juhuhuhu. Eh, no vse to spada zraven. Zdej sm se mal naspala, pa lahko kej natipkam.

Pokomentirala bi z veseljem, pa sem bolj površno prebrala - priznam.
a_s - mene je tud strah, ko bo začel hodit, ker naš je tud pravi akrobat
Aja, pa včer sva mu namontirala lajšto, tko da zdej upam, da do nadaljnega ne bo saltiranja.
lunca - zakaj se teb zdi, da sta slaba starša???? a veš kolkrat so v mojem otroštvu otroci hodili v kolonijo - še dobr, da maš to možnost, boš videla, da bo Maj užival 100 na uro.

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1174
1.6.2009 9:59:20   
Anonimen
ninny - vseeeeeeeeeeeeeeeeeeee najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?