slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 slovenka.............a,ni lepo,ko se sprehajaš s svojo novo ljubeznijo na ramenih ............mi smo pa danes piknikirali,no so,jaz sem morala prej domov,ker sem mogla še par pralnih stojev zlikat,pa vse spakirat za maja,pa na vse njegove stvari napisat ime,zdej moram pa še seznam narest..........kaka revizija ..........jutri pa gremo spet v lov na očala,ker jih moramo dat delat predno gre na morje,potem pa piči miško na morje,gremo pa vsi,no ga bomo pospremili,tako,da upam,da bo lepo vreme. Pa sestrco potolaž glede poroda,jo ne sme bit strah,kar pogumno pa bo,kakor si bo postlala v svoji psihi,tako bo porod potekal,res vse je v psihi,sam prepričat se je treba pa je to ena najlepših oskušenj..........no seveda da boli,ampak ne tako hudo,da se ne bi dalo preživet.Jaz grem prec še enkrat rodit Beži beži. Mene je pa fejst bolelo. Pa nisem kaka prpa, samo sem bila res boga. Si bom morala kar razčistit ta vidik, da me ne bo depresija grabila, ko bom spet zanosila. Lunca, nekaj sem preskočila - pa sedaj ne vem - kako to, da gre samo Maj na morje? Kam to gre?