|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
30.5.2009 23:05:09   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Ah, Polma, kaj češ zdaj za nazaj razmišljati - kot praviš, zdaj si ne predstavljaš, da je kaj drugače in to je glavno. Midva sva čakala z bebo, pa si zdaj nič ne želim nazaj, sem se vsega že naveličala. Se spomnim na zabavi pred poroko smo bile s prijateljicami v diskoteki, pa je nek 15 letni hodil okrog mene - sem si mislila, zadnji čas da se poročim. Ko sem šla po študiju v Londonu še enkrat za en čas gor, mi je tudi že bilo dolgčas, sem hotela hitro domov k dragemu (to je sedanji user posted image ). Potovala sem tudi zadosti sama in z mojim, da bomo pa sedaj hodili z otrokom (in več le-teh). Kaj hočemo nazaj hodit... če bi res šle, bi nam bilo dolgčas. Sigurno. Ven hodijo sami otroci, na potovanjih pa same ne bi uživale, ker ne bi mogle lepega deliti z družino. Tako da, kaj ostane...

aja-to pa itak! nisem tko mislila...včasih se pač ozrem nazaj in skušam doumet, zakaj sem doživela par svinjarij v lajfu, ko pa sem zrasla iz ene take lepe družine in imela lepe misli in sanje... pol me je pa parkrat vsekalao, pa res ne vem -zakaj.. sem se pa ogromno naučila, to je pa tudi nekajj.

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
30.5.2009 23:05:43   
polma
ooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
30.5.2009 23:09:49   
polma

IZVIRNO SPOROČILO: polma

IZVIRNO SPOROČILO: polma

Ja, ja - polma, zdaj pa razumem. Se spomnim ja, meni nikoli. user posted image

Jaz sem pa predavala o tehničnih predpisih v EU - in sem potem rekla, da si življenja brez tehničnih predpisov za proizvode ni mogoče predstavljati, tako kot brez WC papirja ne - se spomniš, ko je bil problem, ker niso imeli serviet pri kosilu in so se brisali v rokav itd. na koncu pa ena damica gre na wc in potem vprašanje - kaj bo naredila, ko ni papirja. Meni je bila hecna reklama.

hm...te se pa ne spomnim...kaj bi vtipkala na youtubu, da bi jo najdala,,,

Hm, ne vem. Sem sama probala s Palomo, pa ni šlo, mi da neke španske La Paloma...

Sem pa našla eno drugo, samo dosti starejšo, te se sama ne spomnim:
http://www.rtvslo.si/mojvideo/avdiovideo/stare-reklame-paloma/1378/

Grem iskat one novejše - kakšni 2 leti je stara samo...

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....tista punčka s kahlo....spomnim se ja, kar dlake so mi šle pokonci.....user posted image user posted image user posted image

A se res? Jaz se ne spomnim.

Zanimiv podpis imaš, Polma - jaz se pa bojim reka, da nam je naloženo, kar lahko nosimo in nič več in nič manj. Pa hočem povedat, da jaz ne morem veliko nesti, da mi slučajno ne bi bilo naloženo user posted image

dobro si si to zamislilauser posted image . po mojem kar drži..no, z reklamami si me čist uničla, da si bom zdaj stalno hodila gledat jih  (kak stavwek sem pa spletla?! je že pozno..) 

nočko nočko nočko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
30.5.2009 23:33:21   
Anonimen
No, pa,sem zamudila čvek. Sva večerjala z mojim, pol budnica, je bla za mizo z nama, tak smehuser posted image , je še Sara vzela kos kruha in jedla z nama.user posted image amamamam. Pol sem dala pa še mal mleka in zdej spi naprej.

Se strinjam z vsem napisanimuser posted image

Pri nas kahla aktualna, kakamo notri zjutraj, če se še ne pokaka v plenico, ko se zbudi.

Slovenka, dojemanje kje je roka, noga in podobne zadeve so tako hitre, te kar preseneti. Moja mami npr. je rekla samo enkrat mali, da ima lepe čeveljčke in jih sama gledala. Od takrat naprej, takoj ko zagleda njo, takoj pokaže čevlje, ki jih ima na sebi in takoj iiiiii, iiii,iiiiuser posted image No, zdej jih pokaže vsakemu, ki ji to reče. faca mala. Res ne rabi da ji rečeš 2x eno stvar.user posted image Mene je pa sram. ko jo kdo drži v naročju, ona pa majco vleče gor in išče popekuser posted image Sam, sej je itak otrok, kaj češ bit hud nanjga.user posted image

Danes jo je navadla še eno neumnost. Jo pokličeš "Sara"???, ona nazaj "kaje", pol mami njej "kaj delaš",Sara njej nazaj zadirčno "nič".user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za crknit. Sam  šumniki jo občasno še malo jebejo.user posted image

No, zdej grem pa tud jest spat, če ste že vse šle.

Kleo, kje si????????

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1129
31.5.2009 7:40:18   
slovenka
O, dobro jutro. Naša Sofija pa nas uči reka "rana ura zlata ura" user posted image Sinoči je šla spat ob 20h in se zbudila ob 7h. Vmes vse tiho, vse sito. Kako fajn. To je od šmorna sinoči. user posted image Midva sva tudi še kar naspana... Sem ji naredila flaško, grem k njej, ona sedi v kinderpetu in se tiho igra... sem si jo kar na kolena posadila na stolu ob kinderpetu in je spila flaško. Tako velika se mi je že zdela... user posted image Zdaj pa je šla z atijem in dedijem na avto sejem gledat cene - ker starega avta še nismo prodali, je izgleda predrag user posted image Tako da ene tri ure bom zdaj sama, potem gremo pa k nam domov. Nič kuhat... Tako da imam sedaj laptop v postelji in uživam. Nazadnje sem imela laptop v postelji, ko sem še pisala doktorat - januarja 2007 user posted image user posted image user posted image Samo bomo res morali čimprej imeti drugo bebico, sicer se bom razvadila...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
31.5.2009 9:12:09   
lunca14
Jutro,nolepo da ste malo podebatirale.....................se z vsem strinjam..............polma,sam da je vse okuser posted image user posted image user posted image .......................danes po enem mesecu zamude sem dobilauser posted image ,pa čudno nisem jaz tečna ,ampak je moj tečen,kouser posted image .......................lepo se mejte,mi mamo danes otročki tek,potem kosilo pri prijatlih,pa pol veselo pakiranje za morje...................čao,čaouser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
31.5.2009 11:35:22   
Anonimen
Jutro.

Lunca, blagor ti, vi že greste na morje.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1132
31.5.2009 12:21:09   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Jutro.

Lunca, blagor ti, vi že greste na morje.user posted image

....................ne,mi,samo maj,mi ga bomo samo zapeljal,pol pa mogoče skočmo z avtodomom za vikend do njega,bomo vidli kako bo in kako vreme bo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
31.5.2009 13:11:41   
Cofijana
zivjo sam hotla sm vam povedat da je imev jan v petek cepljenje in smo veliki 77 cm, tezki pa 11280 tako da nismo veliko dobili na kg no tako da uzivite pa se se kej slismo

http://cofijana.moj-album.com/

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
31.5.2009 14:09:00   
Anonimen
Ojjj

Evo ena zatezena user posted image se javlja,da se zivi-komajuser posted image .
Mi je slaaaaboooo,samo da nekaj pojem,posebno popoldan,imam skos cmok,samo nazaj poziram....pa zaspana sem,grem vcasih kar z Meri popoldan mal zadremat.Samo da pomislim na racunalnik,mi gre na bruhanje....zato ga sploh ne odpiram.
Greva zdajle s Tali v kino,sva iskali na netu spored,pa sem se hitro na rr skocila.

Mi se ne hodimo,ne govorimo nic kar bi bilo razumljivo,niti ne kaze delov telesa.....pa kaj,se vse pride.

Bravo Anja za ejcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fuuul prisrcno.Tina,slike sem koncno poslala,sem jih vmes zalozila..user posted image

VSE NAJBOLJSE vsem za nazaj,Anze,Azbe,Ziga,Luka,Anjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Polma,dobro da ni bilo tamalemu pri padcu hudega.Maaa,to ste se vsi prestrasliuser posted image ,pa suuuper za hojouser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Cofijana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1135
31.5.2009 15:02:37   
babysolza
Hejho!

Sam da vas pridem mal pozdravit. Mi se crkljamo in uživamo še zadnji dan, preden mami odpeketa v službo. Uf, to bo napored teden, me prav zanima, kako bo šlo. user posted image user posted image

Strinujam se z vsem, vse ste pridne in otroci vsi pametni in lepi. user posted image user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
31.5.2009 21:12:09   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza
Strinujam se z vsem, vse ste pridne in otroci vsi pametni in lepi. user posted image user posted image user posted image

BS, a se ti malo norčuješ? user posted image user posted image user posted image

Kleo, fajn te je slišati. Kako pa da ti gre na bruhanje, ko se spomniš na računalnik? A ima kaj veze z mano? Upam, da ne user posted image

Mi smo bili ves dan pri nas doma, je mala naganjala razne živali, jedla razne stvari, še najraje češnje, bile sva na dolgem sprehodu, kamor sem dolga leta sama hodila, zlasti ko sem imela kakšne ljubezenske probleme user posted image , sedaj pa s hčerko na ramenih... Uh... user posted image Sicer pa je Sofija naši mami zlomila en tak stekleni metuljček, ki ga ima za shranjevanje nakita. Ga ima že vrsto let, še midve s sestro sva se z njim igrale, pa je preživel, zdaj pa pride ta otrok in gre kos metuljčka stran user posted image

Sedaj pa spi, brez slabe vesti user posted image Je dobre pol ure šarala po kinderpetu, sem jo slišala čez steno, a skoraj v temi, pritoževala se ni nič..., tako da sem jo pustila. V bistvu odkar je v svoji sobi, nimamo problemov zvečer in hude ure...

No, kako hecno, ve ste zdaj počasi vse v službi, jaz imam pa v torek zadnja predavanja pred oktobrom user posted image Smo akademsko leto in porodniško spravili okrog.

Mojo sestrico pa počasi postaja strah poroda. 34 tednov je zdaj user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
31.5.2009 21:31:42   
babysolza

BS, a se ti malo norčuješ? user posted image user posted image user posted image

Ne, sploh ne. Sem z veseljem prebrala o novih podvigih in pogruntavščinah naših princev in princesk, pa se mi ni dalo vsakega posebej komentirati. user posted image

Eko, Sabina spi, mami je tudi skopana, zdaj me čaka sam še izbiranje, kaj se bom jutri oblekla. Moram NUJNO danes napravit oblačila, ker drugače bom zjutraj obrnila pol omare naokoli in še v službo zamudila. user posted image user posted image  Slovenka, kak nasvet, kako si ti rešila ta problem?

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
31.5.2009 21:35:37   
lunca14
slovenka.............a,ni lepo,ko se sprehajaš s svojo novo ljubeznijo na ramenihuser posted image user posted image ............mi smo pa danes piknikirali,no so,jaz sem morala prej domov,ker sem mogla še par pralnih stojev zlikat,pa vse spakirat za maja,pa na vse njegove stvari napisat ime,zdej moram pa še seznam narest..........kaka revizijauser posted image user posted image ..........jutri pa gremo spet v lov na očala,ker jih moramo dat delat predno gre na morje,potem pa piči miško na morje,gremo pa vsi,no ga bomo pospremili,tako,da upam,da bo lepo vreme.
Pa sestrco potolaž glede poroda,jo ne sme bit strah,kar pogumno pa bo,kakor si bo postlala v svoji psihi,tako bo porod potekal,res vse je v psihi,sam prepričat se je treba pa je to ena najlepših oskušenj..........no seveda da boli,ampak ne tako hudo,da se ne bi dalo preživet.Jaz grem prec še enkrat rodituser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
31.5.2009 21:37:36   
lunca14
babysolza................obleči svojo najljubšo kombinacijo,da boš prvi dan ,kar se da samozavestna,in da se boš počutila odlično...............saj bo,sam prvič bo malo hudo,potem bo vsak dan lažje.............bomo mislili nateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
31.5.2009 21:53:45   
RMRM
Čer!

Kleo, tole bo pa ziher user posted image user posted image .

Lunca, kam pa gre Maj na morje? Mi2 z Lukasom greva naslednjo nedeljo, mi je vedno bolj čudno, ker greva samauser posted image .

Babysolza, mislim da je najbol ziher, da si zvečer pripraviš oblačilauser posted image , jaz sem obvezno morala zvečer vse pripraviti, ker drugače je blo zjutraj noro. Še vedno težim otrokoma, da mora biti zvečer vse tipi top na mizi, od ključev, karte za bus, karte za kosilo....user posted image

Cofijana - lepo da si se javilauser posted image

Slovenka - super da Sofija lepo spančka v svoji sobi. Mi tudi HB nimamo nobenih težav, je res ful priden.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
31.5.2009 21:55:43   
RMRM
Slovenka, kako je Sofija luštkana na slikici v avatarju. Kot en mali škratek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
31.5.2009 21:59:58   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Slovenka, kako je Sofija luštkana na slikici v avatarju. Kot en mali škratek user posted image user posted image user posted image

Kot en fantek, a ni? user posted image user posted image user posted image Sta bila to z možem na poti iz Portoroža v Piran v eni gostioni, tako bolj preprosti, ampak mož tam rad je, pa tik ob morju je... In me spominja kot da bi bila Sofija kak lik iz mladinskega romana, ko so mali uživali cela poletja na morju, pa imeli razne zgodbe o gusarjih, zakladih ali pa o delfinih... Čeprav naša je še baby user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
31.5.2009 22:03:04   
slovenka

Ne, sploh ne. Sem z veseljem prebrala o novih podvigih in pogruntavščinah naših princev in princesk, pa se mi ni dalo vsakega posebej komentirati. user posted image

Eko, Sabina spi, mami je tudi skopana, zdaj me čaka sam še izbiranje, kaj se bom jutri oblekla. Moram NUJNO danes napravit oblačila, ker drugače bom zjutraj obrnila pol omare naokoli in še v službo zamudila. user posted image user posted image  Slovenka, kak nasvet, kako si ti rešila ta problem?

Uh, BS, ne mene vprašati za nasvet. JAz sem se tam oktobra, ko sem šla v službo, rihtala gor in dol, pa mojemu v kontrolu... Sem bila kar nesigurna. Potem sem se počasi vpeljala. Kupila tudi nekaj novih stvari, pa sem bila sigurna, da nič ne manjka - kak gumb, da nimam predebelih nog... Kot pravi Lunca, kar imaš najraje in veš, da ti fajn pristaja - tako da ne boš imela skrbi v tem smislu. Saj bo vse super. Te bodo sigurno vsi hvalili, kako dobro izgledaš user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
31.5.2009 22:03:12   
RMRM

Kot en fantek, a ni? user posted image user posted image user posted image Sta bila to z možem na poti iz Portoroža v Piran v eni gostioni, tako bolj preprosti, ampak mož tam rad je, pa tik ob morju je... In me spominja kot da bi bila Sofija kak lik iz mladinskega romana, ko so mali uživali cela poletja na morju, pa imeli razne zgodbe o gusarjih, zakladih ali pa o delfinih... Čeprav naša je še baby user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
31.5.2009 22:07:41   
slovenka

Čer!

Kleo, tole bo pa ziher user posted image user posted image .

Lunca, kam pa gre Maj na morje? Mi2 z Lukasom greva naslednjo nedeljo, mi je vedno bolj čudno, ker greva samauser posted image .

Babysolza, mislim da je najbol ziher, da si zvečer pripraviš oblačilauser posted image , jaz sem obvezno morala zvečer vse pripraviti, ker drugače je blo zjutraj noro. Še vedno težim otrokoma, da mora biti zvečer vse tipi top na mizi, od ključev, karte za bus, karte za kosilo....user posted image

user posted image user posted image user posted image RMRM, ti bi morala biti moja mama - jaz sem pa kot šolarka zmeraj po vrhih omar zjutraj iskala karto za bus. user posted image Strašno je bilo. Proti koncu leta sem jo pa običajno povsem izgubila in potem hodila gor na poznanstvo s šoferjem. Potem so pa uvedli karte, da so veljale več let - to je bila moja najhujša nočna mora. Pa sem imela same petke v šoli, ampak totalno neorganizirana. Ata mi je po naročilu učiteljice v zvezke moral napisati številke strani, ker sem toliko liste ven trgala, pa sem imela zvezke doma za risanje... ne vem, kaj mi je bilo. Sedaj sem pa zgled dobre organizacije, dva faksa naredila v 4 letih, se pravi preko 20 izpitov vsako leto, če se ne bi dobro organizirala, ne bi bilo nič. Ampak tiste karte za avtobus - še zdaj čutim paniko med iskanjem in strah, kaj če me šofer ne bo spustil gor user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
31.5.2009 22:10:07   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

slovenka.............a,ni lepo,ko se sprehajaš s svojo novo ljubeznijo na ramenihuser posted image user posted image ............mi smo pa danes piknikirali,no so,jaz sem morala prej domov,ker sem mogla še par pralnih stojev zlikat,pa vse spakirat za maja,pa na vse njegove stvari napisat ime,zdej moram pa še seznam narest..........kaka revizijauser posted image user posted image ..........jutri pa gremo spet v lov na očala,ker jih moramo dat delat predno gre na morje,potem pa piči miško na morje,gremo pa vsi,no ga bomo pospremili,tako,da upam,da bo lepo vreme.
Pa sestrco potolaž glede poroda,jo ne sme bit strah,kar pogumno pa bo,kakor si bo postlala v svoji psihi,tako bo porod potekal,res vse je v psihi,sam prepričat se je treba pa je to ena najlepših oskušenj..........no seveda da boli,ampak ne tako hudo,da se ne bi dalo preživet.Jaz grem prec še enkrat rodituser posted image user posted image

Beži beži. Mene je pa fejst bolelo. Pa nisem kaka prpa, samo sem bila res boga. Si bom morala kar razčistit ta vidik, da me ne bo depresija grabila, ko bom spet zanosila. user posted image

Lunca, nekaj sem preskočila - pa sedaj ne vem - kako to, da gre samo Maj na morje? Kam to gre?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
31.5.2009 22:10:21   
Anonimen
Čer čveke.user posted image

Spodnji sosedje imajo žur, pa ne moremo spat.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1148
31.5.2009 22:12:48   
slovenka
BS fajn izbiraj oblačila user posted image Jaz sedaj še zmeraj pred službo zvečer pripravim - pred porodom pa sem vse zjutraj rihtala. Sedaj tudi zaradi tega, da zjutraj ne delam nemira, zvečer izberem in pošlihtam oblačila, pa da ne izberem zjutraj nekaj na hitro, pa potem v službi ugotovim, da je kaj narobe...

Didlina, čer user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
31.5.2009 22:16:54   
slovenka
Uh, malo preveč mene nocoj na RR. Vam puščam besedo in preberem jutri...

Lepo spite - zdaj ni več aktualna tema o neprespanih nočeh opažam, pa vendar.

Jutri je 1. junij, ne morem verjeti, da že user posted image

cao cao

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?