irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan No, malo izven kontesta. Jaz pa sem imela eno smešno nesrečo. Sva s srčkom po 5ih dneh. Čist horny sva bila. Seksava samo s kondomi. In kaj je bilo. KONDOM POČIL. Mislim Fak off. Že tak komaj čakam, da dobim , nje pa ni in ni. Tolažim se, da zamuja samo zato, ker sem malo zbolela, ker mi vedno imunski sistem pade, preden dobim . Šok. Te pa jaz svojemu rečem, zakaj mi je to rekel, da je kondom počil, ker se bom zdaj sam sekirala ali bo nesreča ali ne. Pa je rekel, da je pač rekel. Jaz njemu ja zdaj pa moli, da nevm noseča. On pa men: Jah, boš pa šla splav delat. HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. Sm mu rekla: A kr tak. Ej dragi grem splav delat. Pa kaj ti misliš, da si v gostilni to, pa da to kar tak hitro in enostavno al kaj. Kaj pa psiha. Kaj pa telesno. Kaj pa morala. Mislimmmmmmmmm ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj. On pa men, sorry srček, nisem mislil tak. Ker on ve, da jaz več nebom mela otrok. Vsaj kmalu ne. Mamo preveč stvari za urediti. Če hočemo kako hiško fajn zgraditi ali kupiti, si tega ne morem privoščiti še. Bo treba večje kondome kupit. Ultra king size. Sicer kaj pa moški vejo o splavih - samo to kar preberejo. Naj si predstavljajo, kaj bi bilo, če bi njim tak poseg delali. Sploh pa po mojem, ko bi izvedel, da nosiš še enega njegovega otročka pod srcem, bi pošteno premislil, preden bi splav predlagal. Sedaj je lažje rečt.