|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
31.5.2009 0:22:35   
gogabojan
Goga nič ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Se dragi boji. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, šla v sušilnico, pobrala dva pralna stroja, enega oprala in obesila dol v sušilnici. Drugi pralni stroj se pere. Pometla stanovanje in poribala. Omare od Roka pospravila v nulo. Kuhinja v nulo spedenana. Igrače pospravljene. Prah popucan. Vse okoli računalnika spedenano (madona tu je bilo najbolj razmetano)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Madona omara od obutve je pa bila katastrofa. Niti para skoraj nisem našla. To sam sezuti in čimbolj zadaj brcniti. CCCCCC.

Aja, kopalnica je v nulo. Madona sem smeti odnesla. 3x sem nesla smeti dol. Pečica pa ni glih v nulo spucana. Ampak za silo bo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo zdaj končno prišla izpod tuša. WAUUUUUUUUUUU kok je pasalo. Pa tudi fullll prešvicala sem se, tako da so šle kile doluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (odvečna voda oz. švic)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Glede na to, da sem danes čist čudna glede volje, sem se raje usedla za računalnik, in začela poslušati take otožne pesmi. In se bom prepustila razmišljanju.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 676
31.5.2009 0:22:36   
Tosca
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Tosca,a tretje ceplenje je hujše???
Kako to??
Midva imava v sredo tretje ceplenjeuser posted image
Pa tako ga zobki matrajouser posted image user posted image user posted image user posted image
Kar joka,pa tečka

Pri nas prvič in drugič ni bilo nič, niti vročine....tretje cepljenje pa je imela vročino pa čisto je bila narobeuser posted image . Ampak vsak drugače prenaša tako da brez panike, mogoče pa ne bo nič user posted image .

Ja, pri nas je enako, kot pravi iraira. Sem govorila s kolegico, ki je sicer zdravnica za odrasle in ne za otroke in mi pravi, da je tretja doza cepiva močnejša kot prvi dve.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 677
31.5.2009 0:26:23   
Tosca
Zdej pa umit, pa spat. Pa se malo k možemu stisnit.

Danaja pa se vam zahvaljuje za včerajšnja voščila in vam pošilja poljubčke.

Mirno nočko, jutri pa lepo nedeljo, uživajte s svojimi družinicami!

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 678
31.5.2009 0:27:10   
gogabojan
Četrto ceplenje naj bi bilo najhujše.

Še posebej tistim, ki so alergični na jajca.

Mi imamo pregled v avgustu, takrat naj bi se zmenili (glede na to, da smo alergični na jajca), da nas bodo cepili v Ljubljani v bolnici. Kjer bo ostal pol dneva na opazovanju.

Če ne bo nič hudega gremo domov, če ne pa nimam pojma.

Pri nas je bilo vsako cepljenje hudo. In prvo in drugo in tretje. Se pa mi zdi, da pri zadnjem cepljenju je bil boljši kot pa pri prvih dveh. Ker pri prvih dveh smo imeli orng vročino.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 679
31.5.2009 7:34:27   
jolly123
Jutro! Mi kake reakcije na tretje cepljenje nismo imeli je spal kot top celo noč zdej 4 dni. Je pa današnjo noč kar nekaj bluzil, pa bluzil ej take katastrofee od noči pa že dolgo ne. Zbujanje na dve ure, začelo se je že ob pol devetih user posted image Ob 1 sva pa rabila celo uro da je šel nazaj spat...nimam pojma kaj mu je to dogajalo, upam samo da ne postane stalnica.

Za zajtrk bomo imeli hot dog, za kosilo, krompir z melancani a mislite da Taju lahko dam kaj melancanov, meni je to taka težka zelenjava pa kar ne vem?

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 680
31.5.2009 8:50:15   
mbd0411
Jolly,aja,jaz sem mislila da že zrezke je,ker tako napredujeuser posted image user posted image user posted image user posted image
No,melancano mu pa daj za poskusit.user posted image
Mi smo pa vso noč tečkaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 681
31.5.2009 9:19:12   
Lovely
Dobro jutro,

Jolly, meni je pa melancan malo prehuda. Ne vem no. Pa Inya že res skoraj vso možno zelenjavo in sadje je.

Mi smo imeli spet enako zgodbo kot že ves teden. Ob 19h spat, vse BO do 1:30h pol pa jok vsake 5 min. In pol ko obupava jo neseva v najino posteljo in zaspi do jutra. In ni problem samo v tem, da se je in se bo navadila spat z nama ampak mi2 ne spiva ker se ona non stop obrača in puza in ne vem še kaj v spanju. Tudi v posteljici jo najdem v nemogočih položajih... Danes zopet vztrajava. Se bom kar preselila v njeno sobo na kavč in jo pa če bo treba vsake 5 min tolažila in nazaj v njeno posteljico. Zdaj pa dost.

Danes nič planov, ravno sem pripravila sadno kašico za danes in jutri (suhe marelice, rozine, jabolka in breskev). Za kosilo bo kaka zelenjava z zajcem, jušno osnovo že imam ready.

Lep dan vam želim. Aja, trenutno pa poslušam George Michaela, še v pižami, Inya spi, moj je pa Larsa peljal na striženje. ofetek in samota. Užitek u nulo. Upam na vsaj še pol urce :) 

Lovely

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 682
31.5.2009 9:25:14   
jolly123
Ma sej ta melancan mi je tko čuden...drugače je vso zelenjavo, no kakega zelja in fižola še nisva probala, z melancanom pa kar ne vem kaj bi...tak težek se mi zdi user posted image

Lovely kako pa jajce vmešaš v obrok? Sploh nimam idej, ker ga ne jem ravno veliko, razen na oko na svete čase in potem sploh ne vem kako naj ga Taju pripravim.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 683
31.5.2009 9:26:54   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Jolly,aja,jaz sem mislila da že zrezke je,ker tako napredujeuser posted image user posted image user posted image user posted image
No,melancano mu pa daj za poskusit.user posted image
Mi smo pa vso noč tečkaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Je govejo juhco pa pražen krompir, res je fan tega user posted image user posted image Drugače je vse brez problema, edino ribe mu ne dišijo preveč, ali pa jih mami ne zna pripravit user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 684
31.5.2009 10:02:15   
gogabojan
Daaaaaaaannnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!1

Naša noč je bila KATASTROFA. Je Roky takooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da sem že skoraj živce zgubila.

In začelo se je ob 3h zjutraj in trajalo vse do 6h zjutraj. Vročine ni imel. Trebušček mehak na otip. Rokice, nogice in glava normalna gibljivost. RES NE VEM ZAKAJ. Moja mama prvi, da so ga začeli tokkkkk zobje matrati.

Madona, pri Bojanu nisem niti vedela za zobčke, ta pa je živo nasprotje.

Želim vam prijetno nedeljsko popoldne.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 685
31.5.2009 10:25:35   
janja 27
dannnnnnnnnnnn

oblačno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mrzlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma halo....skor za bundo

pri nas vse po starem...spimo, jemo, se igramo, vrsikamo......pa spet sedaj mal spimo.....tko dopoldne in popoldan mi odspi ene 15 do 20 minutk....po kosilu pa gre za uro in pol...sedaj sem kr en ritem dobila ineje prav good edino zvečr mi spančka že ob 20.30.....bi morala tole mal premaknit.....ma bo že....user posted image user posted image user posted image

joj kolk vas zobki dajejo...pri nas še nič ne kaže na kak zobek.....niti na kako tečkanje...še....jaz tud pri manci nisem vedla kaj je to zob...se tolažim z vallo da je nik dobil tud tko pozno pa ni imela problemov

naša je mela mal vročine edino pri prvem cepljenju druga dva vse okuser posted image user posted image user posted image

danes grem k mami na kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image tko da sem freeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če sem sploh lahko user posted image user posted image user posted image

goga ja strah je lepa reč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mu bom kondome kupla...user posted image user posted image user posted image user posted image sam jih še nikoli nisem user posted image user posted image user posted image tko da bom sigurno zadelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jolly kr dej mu malancano sej je skor podobna k bučka..........jaz ji jajček naredim kr umešan, al ga daš v juho pa pride k pašta(dodaš jajcu mal moke ) al pa ga spečem..oz. ubijem v ponev in pomešam, namrvim pol na krožnik mal kruha vse skušaj pomešam in jemo user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 686
31.5.2009 11:42:52   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Ma sej ta melancan mi je tko čuden...drugače je vso zelenjavo, no kakega zelja in fižola še nisva probala, z melancanom pa kar ne vem kaj bi...tak težek se mi zdi user posted image

Lovely kako pa jajce vmešaš v obrok? Sploh nimam idej, ker ga ne jem ravno veliko, razen na oko na svete čase in potem sploh ne vem kako naj ga Taju pripravim.

Kar v kako zelenjavo mu vmešaj najprej pol trdo kuhanega rumenjaka pa naslednjič več če bo vse OK. Jaz tko delam. Pač v zelenjavo k se mi zdi, da paše not. Npr. korenovkam...

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 687
31.5.2009 12:23:58   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Pač v zelenjavo k se mi zdi, da paše not. Npr. korenovkam...

Sem prebrala hrenovkam, pa gledam WTF kaka zelenjava je pa to user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 688
31.5.2009 12:25:55   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

good edino zvečr mi spančka že ob 20.30.....bi morala tole mal premaknit.....ma bo že....user posted image user posted image user posted image

A tebi je to že user posted image user posted image kdaj bi pa rada da gre spat?? Meni če gre ob 8-ih rečem joj a šele user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 689
31.5.2009 15:43:32   
gogabojan
Evo mi smo s sprehodka. Sta bila še dedi in babica zdraven (čisto malo). In kaj sta ugotovila??????????

DOBILI SMO ŠE DVA ZOBKA, IN TO OBA ZGORAJ ENKICE.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo men je lepše, če bi še nekaj časa imel samo spodnja dva zobčka. Takrat so mi dojenčki najlepši. Ko pa dobijo še zgornje zobčke, se mi zdi, da je že fulllll velik dojenček. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZMEŠANA MAMI, KAJNEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj vsaj vem razlog ponočevanja, ki smo ga imeli ponoči.

Je pa, ko smo bili na pijački v Flamingotu, tako ugriznil v cucelj (ne navadni un trdi, za učiti se piti), DA JE BIL ČISTO RDEČ V OBRAZ, in bil tooook hud. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V glavnem, mi smo postali zajčki.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo zdaj mir, pred bolečinami zaradi zobkov.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 690
31.5.2009 15:52:18   
janja 27

good edino zvečr mi spančka že ob 20.30.....bi morala tole mal premaknit.....ma bo že....user posted image user posted image user posted image

A tebi je to že user posted image user posted image kdaj bi pa rada da gre spat?? Meni če gre ob 8-ih rečem joj a šele user posted image

ja sem smotana ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo dlje budna sedaj poleti.....da bomo zjutraj mal pospale k manci ne bo treba v vrtecuser posted image user posted image user posted image ...

goga user posted image user posted image user posted image user posted image za zobke potem je blo to to da niste spančkali ponoči........

moji vsi spijouser posted image user posted image user posted image user posted image jaz neki blzim po hiši.....pa po netu boljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem spet dobila 5 kg češenj, tko da om mogla jutri al pa v torek spet štrudl pečt..pride kerauser posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 691
31.5.2009 16:03:48   
gogabojan

tko da om mogla jutri al pa v torek spet štrudl pečt..pride kerauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ti kar izzazivaj. Ker ni user posted image da ne bi pršla v Postojno. Sej drugim tudi ni daleč. Pol ure, pa so tam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 692
31.5.2009 18:00:11   
jolly123
jaz sem zgubila ključe od stanovanja, avta in vsega ostalega...mislim sploh ne vem kje so. Smo šli do enih na obisk, pa potem še do tašče pa pridemo nazaj pa ni ključev nikjer. Šit no.

Neposredna povezava do sporočila: 693
31.5.2009 19:19:05   
gogabojan

jaz sem zgubila ključe od stanovanja, avta in vsega ostalega...mislim sploh ne vem kje so. Smo šli do enih na obisk, pa potem še do tašče pa pridemo nazaj pa ni ključev nikjer. Šit no.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja fak no.

Kaj pa če ste jih kam založili??????????????''

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 694
31.5.2009 19:20:14   
gogabojan
Moja mama in fotr pravita, da zobčka so.

Jaz pa bolj dvomim. Vzunaj nista. OK vidita se iz aviona, vse natečeno k da bi bil z nekom v ringu, ampak zunaj pa nista. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Al pa sem jaz tako smotanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 695
31.5.2009 20:13:55   
gogabojan
Zdaj bom mal mojih postov prlimala kle gor, da se danes ta stran kam premakne. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

FOTOGRAFIJA
Slišala sem, da imaš novega fanta, in to Gorenjca. Ti je že dal svojo sliko?
"Ja, prejela sem jo s pismom."
"Pokaži mi jo!"
"Nisem še razvila filma."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 696
31.5.2009 20:15:53   
gogabojan
DOMAČI REŽIM
Gospodar predava o domačem režimu:
"Zjutraj ob sedmih je zajtrk, pa je čisto vseeno ali sem doma ali me ni! Jasno?"
"Jasno!"
"Ob dvanajstih je kosilo, če sem doma ali pa če me ni! Jasno?"
"Jasno!"
"Ob sedmih zvečer je večerja, pa če sem doma ali me ni. Jasno?"
"Jasno! In zdaj moja pravila, ljubi: Ob ponedeljkih, sredah, petkih in sobotah bomo seksali, pa če si doma ali pa te ni! Jasno?"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 697
31.5.2009 20:17:05   
gogabojan
DA
Poročni obred. Matičar vpraša ženina, ki komaj stoji na nogah po nočnem popivanju:
"Peter Kovač, ali vzamete za ženo Milko Zupanc?"
Ženin je popolnoma tiho in zazrt nekam pred sebe.
Matičar ponovi malo glasneje:
"Peter Kovač, ali vzamete za ženo Milko Zupanc?"
Ženin še vedno odsotno strmi pred sebe in se ne odzove na vprašanje matičarja. Takrat mu poročna priča šepne na uho:
"Greva potem na pivo?"
"Ja!" je glasno odgovoril ženin.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 698
31.5.2009 20:19:13   
gogabojan
SCENA
Simpatično dekle je sedelo v kavarni in pilo kavico. Mladenič, ki je vstopil, je sprva stal pri točilnem pultu, nato pa se ji je približal in jo vprašal:
"Vas lahko počastim s pijačo?"
"Kaj?" je zakričala, da so k njima pogledali vsi gostje. "V hotel me vabite? Saj nisem prostitutka!"
Mladenič je zardel in zajecljal "Oprostite, niste me dobro razumeli. Hotel sem vam samo plačati pijačo."
"Kaj? Že spet? Kakšna nespodobna povabila!" je spet na glas zakričalo dekle.
Mladenič se je usedel za mizo v kotu restavracije in prestrezal sovražne in zaničevalne poglede gostov v lokalu. Čez nekaj minut je k njemu pristopilo dekle in mu reklo:
"Oprostite za sceno, ki sem vam jo naredila prejle, toda študiram psihologijo in sem hotela videti vašo reakcijo in reakcijo gostov v lokalu."
"Kaj? Dvesto mark za seks z vami?!" se zadrl mladenič, da je odmevalo po celotnem lokalu.

Neposredna povezava do sporočila: 699
31.5.2009 20:21:39   
gogabojan
PRVIČ
Mlado dekle si je kupilo vibrator. Vključilo ga je, vibrator pa se je pričel tresti.
"Kaj se pa ti treseš, saj je zame tudi prvič!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?