|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
25.5.2009 7:30:29   
viv_
Jutro punce!

Zgleda je nekaj v zraku... Zarja se je v nedeljo zjutraj zbudila z 38 vročine. To je bilo okrog 9. Sem ji dala eno žličko Cal pola, potem je šla nazaj spat. Spala je nato dao 13h!!! in se zbudila čist OK. Pojma nimam, kaj ji je bilo...

Desca moram pa kar pohvalit, kadar je doma je uporaben user posted image

Moram pa tudi Mirno pohvalit, ker pomaga doma. Če so cunje na stojalu jih lepo pobere in zloži, pa postelje mi pospravi... Pridna punca!

Vsi bolančki, pocajtejte se čim prej!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 726
25.5.2009 19:21:34   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Anže, zate pa user posted image . Hitro se pozdravi.

Sem pa danes kar mal jezna na moža. Gospodu je najbolj fajn, da je cel dan pred tv, jaz naj se pa cel dan ukvarjam z Nejo, pomijem okna, kuham, skuham bezgov sok, perem, likam,.... user posted image user posted image user posted image  Resno razmišljam, da bi bila Neja edinka, ker zadnje dni je nemogoč user posted image . Neja mu takoj spuli živc (pa ni bila zelo tečna). Pol mu pa rečem, da naj Neji umije zobe in on se lepo izogne "Ti jih znaš boljše". user posted image user posted image user posted image  Da ne govorim, da perila ni mogel pobrati, ker je gledal film. user posted image user posted image user posted image  JEZNA. user posted image  Se opravičujem za izpad. user posted image

pa saj te ima drugače rad user posted image . malo heca, da te razvedrim, pa upam, da je danes že kaj bolj priden. user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 727
25.5.2009 19:23:46   
Zamima

Krfjolca, torej je še upanje? Uf, ker takolemi gre občasno res na živce....Ampak kot s ti napisala - ni mu jasno, zakaj sem slabe volje... Tudi ko mu povem, mu ni jasno oz. pravi da kompliciram... user posted image

jaz srčno upam, da ko bo Zala dobila družbo, da bo on prevzel uspavanje.... ker tole mi pa res živce čist scefra, ko noče zaspat, pa vem, da je zaspana user posted image .

nič druga me tako ne vrže s tira kot uspavanje. user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 728
26.5.2009 1:10:28   
majas
Pozdravljene...

Kako preživljate te lepe dneve,,,

Mi smo vredu.. že več kot mesec dni nimamo pleničke..iz danes na jutri še sama nevem kako user posted image  

jaz sem pa bolj tako..vse me nekaj muči... danes sem v službi kar skupaj padla. Tak da sem jutri na bolniški in počivam. Res bom spala celo dopoldan in bom poskušala ne vse pozabit...in upam da bo bolje... mora biti...

lepo bodite,,,

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 729
26.5.2009 1:11:52   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

nič druga me tako ne vrže s tira kot uspavanje. user posted image user posted image

joj bogica.. si res ne predstavljam kako to izgleda. Midve preberee pravljico ali kaj zapojeve, si dave lupčka in zaželive lahko noč pa že spimo.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 730
26.5.2009 8:18:24   
viv_
Jutro punce!

Pri nas se Mirna zbudi pred Zarjo, tako da jaz ponavadi peljem Mirno v vrtec, moj pa Zarjo. Pa me ravno zdele kliče ves besen, da je tamala zjutrej prišla v spalnico, že cela porisana s kemikom, po rokah, po nogah, po obrazu... user posted image  Joj, ta mulc ima ideje! Pa zdaj nova fora - pluvanje user posted image  V soboto jo bašem v sedež, pa je spet neki trmala in naenkrat plune... Me je skorej kap user posted image

Upam, da je faza, pa da bo minilo...

Mirna je pa pridna, uboga, pomaga... Res pridna. Včerej je dobila na plavanju 5 delfinčkov (najvišja možna ocena pri tečajnikih) in je vsa ponosna. Jaz pa tudi... Smo imeli pa v soboto plavalni nastop in so mulčki prikorakali v ta velik bazen s famfarami, pa potem vsak posebej štartal iz štartnih blokov, pa muzika zraven... A je treba povedat, da sem jokala ko dež? user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 731
26.5.2009 8:46:05   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: majas

joj bogica.. si res ne predstavljam kako to izgleda. Midve preberee pravljico ali kaj zapojeve, si dave lupčka in zaželive lahko noč pa že spimo.

majas, saj ni tak hudo, nasplošno govorim. user posted image pride kak tak večer, ampak načeloma, je zdaj ok. Nasplošno pa, če bom v drugo dobila odreto pošiljko user posted image , se mi pa zmeša direkt user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 732
26.5.2009 21:13:26   
Aja1
Bravo Mirna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Viv, te čist zastopim, dasi jokala...jaz bi tudi user posted image user posted image

Sem pa skuhala 8 litrov bezgovega sirupa. Upam le, da se ne pokvari, ker sem ga nalila v plastične flaše. Je pa dober.

Zdaj pa še malo pred tv in spat.

Nočko.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 733
27.5.2009 21:48:27   
Aja1
A ste videle našega predragega Murkota user posted image  

http://www.slovid.com/damjan+murko+kot+posebni+gost/22393/video

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 734
28.5.2009 8:18:56   
Luni
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 735
28.5.2009 9:15:40   
Žiga

Tole si poglejte in poslušte...

http://www.youtube.com/watch?v=DIwMj7AJ37c

LP
Ž.

< Sporočilo je popravil Žiga -- 28.5.2009 9:16:21 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 736
29.5.2009 14:11:01   
Aja1
Dan. Se nahitro javljam predno grem po Nejo v vrtec. Potem pa tašča pride po Nejo, midva greva zvečer pa s kolegi gledat 5 žensk.com. user posted image  Naja pride dopoldan nazaj in bova cel dan sami, ker moj dela. No, ampak sva vajeni, tako da ni panike.

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 737
30.5.2009 8:34:11   
Aja1
Jutro... čakam, da Neja pride domov. Nisem več vajena, da sem takole frej user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 738
30.5.2009 11:03:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

LP
Ž.

user posted image user posted image user posted image Čudovito!

(odgovor članu Žiga)
  Neposredna povezava do sporočila: 739
30.5.2009 17:33:52   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

LP
Ž.

user posted image user posted image user posted image Čudovito!

ja, res user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 740
30.5.2009 17:37:20   
Aja1
Midve sva danes kar doma, ker je mrazzzzz. Sestavljava puzle user posted image  in skoz nekaj jeva user posted image  user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 741
30.5.2009 18:03:20   
Nogavica
Aja1, pri nas doma je zelo podobno. Sva sami, sestavljava puzle, gledava risanke in jeva piškote, ki sva jih dopoldne spekli. user posted image

Živa je postala ful zbirčna. user posted image  Kosilo le še redkokdaj poje do konca brez pripomb, da ji je slabo (ko je prej jedla vse po vrsti), sladkarije ji pa čedalje bolj dišijo. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 742
30.5.2009 19:48:59   
Aja1
Nogavica - naša je tudi doma zelo izbirčna (v vrtcu je vse). Itak bi pa najraje (če bi bilo po njeno) skoz jedla čokolado in smetano. user posted image  

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 743
31.5.2009 10:47:48   
viv_
Jutro punce!

Kako ste kaj? Mi smo včerej pospravljali podstrešje... Baje ta teden pridejo delat. Upam, da ne bo dežja... Kaj vse nismo našli... Aaaaaaaaa...

Punce, kok kosov puzzle sestavljajo? Da privlečem Zarji kakšne manjše. Ker Mirna je frik, sestavlja po 300 kosov za šalo, Zarja pa ne ravno...

Sem pa tamalima pospravila sobo. user posted image  Ene 2 kubika igrač smo peljali v vrtec, en kubik je romal v smeti. Pa obleke sem jima presortirala. Je pa kriza, kar je Mirna nosila pri letu in pol, Zarji vse pade z riti. Tako da moram kupit mal kratkih hlačk, majčke in oblekice so pa OK.

Evo, pa še en link:
http://bibaleze.si/clanek/starsi/fotoreportaza-sicilija-z-malcico.html
O naših potepanjih...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 744
31.5.2009 17:15:24   
Zamima
A mi lahko katera pomaga!? Men se bo scefralo user posted image

naša mala se NOČE več kopat in česat,... no tudi noht si nebi strigla, če bi bilo po njeno, samo to ni tak problem, na koncu koncev lahko to med spanjem poštimam,... kar pa se česanja in kopanja tiče pa je katastrofa user posted image

Histerično dretje, upira se z vsemi 4, če jo uspem spravit v tuš kabino mi čez par sekund pobegne ven, ne vem od kje ji moč, ampak dejansko se mi strga iz rok in s histeričnim jokom na vsak način gre ven :S, že ko ji rečem, da se greva kopa se začne jokat, da se ne bo kopala in se vleže na tla, da je niti slečt ne morem, v glavnem cel cirkus user posted image user posted image , to se dogaja že kar nekaj časa, samo je vedno huje, sem vseeno upala, da bo vedno boljše, sumim, da ji je prišel šampon med pranjem las kdaj v očke in jo je peklo, sedaj pa se boji, da bo spet isto user posted image . Kaj naj naredim, da ji bo kopanje spet fajn????

In česanje,... ni šanse da jo počesem, če mi je nekdo ne drži, pa jo česem, tako, da ji lase na vrhu držim, da jo res čimmanj cukam user posted image ampak neeee, ona se ne bo česala, res mi je škoda, da bi ji porezala laske, ker ima res lepe user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 745
31.5.2009 19:06:19   
Nogavica
Zamima, žal ti ne morem pomagat. user posted image  
Živa se rada kopa, probleme imamo samo pri umivanju glave, ampak jo takrat ati rihta, ker jo lažje zadrži v tuš kabini kot jaz. Takrat kriči, opleta in vse možno, tako da se ji ne da nič dopovedat, ampak je v trenutku, ko zapremo tuš, vse o.k. in se kopa in igra dalje.
Glede česanja je podobno, ampak imamo srečo, da ima ravne lase in ravno zaradi česanja ji ne puščam dolgih, tako da jih brez problema na brzino počešem, če je treba. Je sploh ne češem vsak dan, ker je ne rabim, ampak samo takrat, ko ji umijemo glavo. Isto kot pri sebi, jaz se tudi ne češem.
O striženju raje ne bi, ker jo strižem med spanjem, zjutraj pa samo popravljam.
Tudi nohte režem med spanjem. Ne da se mi kregat. Bo že enkrat pogruntala, da to ni nič hudega, upam. user posted image

viv, Živa ima različne puzzle, so pa nekje od 24 do 50 kosov, zdaj sem ravno pogledala in jih imamo večino z 49 kosi. Pa tiste kocke-sestavljanke so ji tudi včeč, ampak vidim, da so ji bolj zahtevne kot puzzle.
Zdaj pa grem prebrat reportažo. user posted image
Aja, pozabila sem povedat - končno imamo gotovo teraso!!! user posted image  Danes smo si jo že malo opremili, ostalo pa v prihodnjih dneh. Super je, dobili smo 48m2 dodatnega prostora, ki ga bomo v lepem vremenu še kako pokoristili. user posted image

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 31.5.2009 19:08:03 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 746
31.5.2009 20:22:30   
Aja1
Nogavica - 50 kosov puzle? user posted image user posted image user posted image  Živa. Naša sestavlja tiste okoli 15-20 kosov.

Glede umivanja glave imamo tudi mi probleme. Velike probleme. Česati se pa kar pusti. Tudi kopa se zdaj raje, kot pred cca enim mesecem, ko smo imeli podobno kot zdaj Zamima.

Nogavica -super za teraso. Jaz bi jo tudi imela....
Kje je kakšna pametna parcela? user posted image user posted image user posted image  Glede na to, da je recesja, sem misla, da bodo ljudje kej prodajali....

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 747
31.5.2009 20:31:24   
Zamima
Aja1, zdaj se ful ne splača prodajati nepremičnin. Ravno zarad recesije.

No, jaz res upam, da jo bo kmalu minilo tole in da se bo raje kopala user posted image , ker to je obup!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 748
31.5.2009 20:32:28   
Zamima
a ve kdo kolk je kaj tajniška plača? user posted image v javni ustanovi?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 749
31.5.2009 20:49:23   
Aja1

a ve kdo kolk je kaj tajniška plača? user posted image v javni ustanovi?

za katero stopnjo?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Ime za fantka
sirenetta

Katero ime vam je bolj všeč?

Simon (27%)

Tadej (54%)

Emanuel (18%)

Število vseh glasov: 271

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!