Zamima
|
A mi lahko katera pomaga!? Men se bo scefralo naša mala se NOČE več kopat in česat,... no tudi noht si nebi strigla, če bi bilo po njeno, samo to ni tak problem, na koncu koncev lahko to med spanjem poštimam,... kar pa se česanja in kopanja tiče pa je katastrofa Histerično dretje, upira se z vsemi 4, če jo uspem spravit v tuš kabino mi čez par sekund pobegne ven, ne vem od kje ji moč, ampak dejansko se mi strga iz rok in s histeričnim jokom na vsak način gre ven :S, že ko ji rečem, da se greva kopa se začne jokat, da se ne bo kopala in se vleže na tla, da je niti slečt ne morem, v glavnem cel cirkus , to se dogaja že kar nekaj časa, samo je vedno huje, sem vseeno upala, da bo vedno boljše, sumim, da ji je prišel šampon med pranjem las kdaj v očke in jo je peklo, sedaj pa se boji, da bo spet isto . Kaj naj naredim, da ji bo kopanje spet fajn???? In česanje,... ni šanse da jo počesem, če mi je nekdo ne drži, pa jo česem, tako, da ji lase na vrhu držim, da jo res čimmanj cukam ampak neeee, ona se ne bo česala, res mi je škoda, da bi ji porezala laske, ker ima res lepe