Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 30.5.2009 22:40:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 oooooooo anitka si še tle? Ahaaaaaaaaaa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 30.5.2009 22:42:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Davud vse najboljše Danes je Varja brez vročine , jo je pa Petja fasala in to ornk čez 39 . Eh ti šment, zdaj pa je Petja zbolela Upam, da boste kmalu vsi zdravi. Gašperjeva skupina v vrtcu so Metuljčki, Petjina pa Levčki...madonca so ti vzgojitelji za luno, a ne?! In to v vseh vrtcih po SLO. Tistih par RR jevk pa so itak najbolj pametne in o vzgoji vedo več kot vsak vzgojitelj, zato me res zanima, če otroke same pazijo ali jih imajo v varstvu in mogoče celo v vrtcu špelin@, pa kaj sploh bereš tiste monade, če ti ni všeč in se s tem obremenjuješ. No, moji so pa največkrat mišek, miška, pišek, piška majski hroški so pa itak zakon in upam, da ostane v naslovu tudi na temi otrok Podpišem in kogar moti naj se na daleč izogne branju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 30.5.2009 22:42:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Sem pozabila pohvalit mojo malo piško, ker je danes začela racat po dnevni . Približno deset korakov pa ji je zneslo v kosu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 30.5.2009 22:45:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 čer čer Nejc je končno zaspal, jst ne vem od kod mu energija.. Mah jaz sem se že sprijaznila s to odvečno energijo pri naših malčkih, ki me priznam včasih zelo izčrpa. Jst bi mogla pa likat, pa nimam več energije, sosedi mi pa musko nabijajo, tako da sem morala v spalnici zapret okna in vrata, da mi ne zbudijo Nejca, ker pol pa popenim in grem tja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 30.5.2009 22:45:37
|
|
|
|
Anitka
|
Jana a si ušla?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 30.5.2009 22:54:23
|
|
|
|
Anitka
|
Pa sem sama ostala in bom rekla lahko noč. Pa držite pestke, da jutri za spremembo ne bo pri nas dežja (danes je namreč deževalo od jutra do 15. ure pri samo 9-ih stopinjah ). Imamo piknika za Galov rojstni dan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 8:10:09
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Samo, da se na hitro oglasim in poročam za včeraj. Vreme je bilo vsemu navkljub fantastično Od 10h do 17 smo imeli krasen sonček Šele po 17-i se je pooblačilo in zapihalo, ampak dežja vseeno ni bilo. No, malo po 19-i smo dež našli" ob povratku domov na Škofljici Če povzamem: piknik je odlično uspel, bilo je nekaj kratkih stikov s taščo & co, ampak ne bom.... Anitka, stiskam pestke za vas oz. današnje vreme
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 8:15:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Davud vse najboljše Danes je Varja brez vročine , jo je pa Petja fasala in to ornk čez 39 . Ojej Gašperjeva skupina v vrtcu so Metuljčki, Petjina pa Levčki...madonca so ti vzgojitelji za luno, a ne?! In to v vseh vrtcih po SLO. Tistih par RR jevk pa so itak najbolj pametne in o vzgoji vedo več kot vsak vzgojitelj, zato me res zanima, če otroke same pazijo ali jih imajo v varstvu in mogoče celo v vrtcu špelin@, pa kaj sploh bereš tiste monade, če ti ni všeč in se s tem obremenjuješ. Slučajno sem naletela na temo, zato sem pač prebrala. Saj na začetku je zvenelo kot hec. pač se človek malo nasmeji. Ampak preko brutalnega žaljenja in prostaškega posmeha ne morem. In to naj bi bili komentarji odgovornih odraslih??! No, moji so pa največkrat mišek, miška, pišek, piška majski hroški so pa itak zakon in upam, da ostane v naslovu tudi na temi otrok Aja, zaradi tiste teme sem se včeraj kar nekajkrat vprašala, če je ok, da vse otroke, ki so bili na pikniku kličem z ljubkovalnicami Triletni deklici sem rekla miška, fantolinom divjački, skoraj pubertetnicam damice,... Me prav zanima, če je katerega od staršev motilo... Saj vem, morala bi direkt vprašat
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 31.5.2009 8:19:13 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 8:15:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Sem pozabila pohvalit mojo malo piško, ker je danes začela racat po dnevni . Približno deset korakov pa ji je zneslo v kosu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 8:15:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evola se še jaz malo javim in pohvalim da smo dobili 1.zobek . in to dvojko, enk pa ni še nikjer Filip je že v horizontali , jaz bi se pa mogla spravit na likanje pa zgleda da se pripravljam na to psihično .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 8:15:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dan dan! Jaz sem bila danes v službi, od 8 do 16.30, pa vrtec, da ne bo pomote. Imam pa bolnika doma, Videk ima angino, je dobil Ospen sirup, ampak nič mu ne pomaga, ker ga vročina še zmeraj kuha. Že od četrtka ima vročino . Špelin@ sem bral tisto temo in tako mi je žal, da je tema zaklenjena, ker bi jim povedala svoje. Meni je pa všeč hrošček, Vidku pa vsako jutro rečem, dobro jutro žabica moja. Pa vse najboljše vsem HROŠČKOM .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 8:16:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sam na hitro: eva že panča, jst grem spet likat, je pa šel kolegu za rojstni dan voščit. smo mislili it vsi skupaj, pa je tudi eva danes dobla vročino! sem ji prejle merla in je imela 38,1. to se še ne zbija, ne? sem pa bla danes v šopingu in sem si končno kupla bluzico za birmo v soboto , pol sem šla pa še v špar in sem kupla evi komplet kratke hlače z majčko in 2x 3 bodiji s kratkimi rokavi za 16eur! jutri še imajo akcijo ves tekstil -40%, če katero zanima! A to ima danes Spar popuste? A velja za vse Spare??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 10:35:22
|
|
|
|
jana81
|
dan dan evo me mal naokrog, Nejc spi (čudež), jst sem zlikala celo goro perila, zdej sem dala še naprej prat, potem pa gremo na kosilo k mojemu atu (in mami), ker je imel RD..spet bomo jedli odlično
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 10:55:42
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sam na hitro: eva že panča, jst grem spet likat, je pa šel kolegu za rojstni dan voščit. smo mislili it vsi skupaj, pa je tudi eva danes dobla vročino! sem ji prejle merla in je imela 38,1. to se še ne zbija, ne? sem pa bla danes v šopingu in sem si končno kupla bluzico za birmo v soboto , pol sem šla pa še v špar in sem kupla evi komplet kratke hlače z majčko in 2x 3 bodiji s kratkimi rokavi za 16eur! jutri še imajo akcijo ves tekstil -40%, če katero zanima! A to ima danes Spar popuste? A velja za vse Spare?? ja, velja za vse špar trgovine! od petka do danes imajo ves tekstil -40%. se splača!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 10:56:19
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan evo me mal naokrog, Nejc spi (čudež), jst sem zlikala celo goro perila, zdej sem dala še naprej prat, potem pa gremo na kosilo k mojemu atu (in mami), ker je imel RD..spet bomo jedli odlično si bila pa pridna! pa dober tek!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 10:57:48
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Samo, da se na hitro oglasim in poročam za včeraj. Vreme je bilo vsemu navkljub fantastično Od 10h do 17 smo imeli krasen sonček Šele po 17-i se je pooblačilo in zapihalo, ampak dežja vseeno ni bilo. No, malo po 19-i smo dež našli" ob povratku domov na Škofljici Če povzamem: piknik je odlično uspel, bilo je nekaj kratkih stikov s taščo & co, ampak ne bom.... Anitka, stiskam pestke za vas oz. današnje vreme za uspel piknik!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 12:19:52
|
|
|
|
Aurea
|
Samo pozdravim, potem pa delo kliče Čestitke za vse rojstnodnevčke v teh dnevih, pa za vse uspele piknike! Anitka, upam, da imate lepo vreme.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 13:08:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan evo me mal naokrog, Nejc spi (čudež), jst sem zlikala celo goro perila, zdej sem dala še naprej prat, potem pa gremo na kosilo k mojemu atu (in mami), ker je imel RD..spet bomo jedli odlično Mnjamiiii....tudi meni bi se prileglo. Jaz sem skuhala kar njoke v gorgonzolno-smetanovi omaki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 13:55:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Pozdravljene mamice hroščov in vsiljivke Se na hitro malce javim. Smo na vikend paketu pri tašči: imava midva z mojim ta in naslenji vikend priprave na zakon v Kranju, tako da se Manca pazi pri babici. Jutri pa imava še kontrolo pri ortopedu v LJ in upam, da bo končno vse vredu in nam ne bo treba več hodili.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 13:56:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Sem pozabila pohvalit mojo malo piško, ker je danes začela racat po dnevni . Približno deset korakov pa ji je zneslo v kosu Varja
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 13:57:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evola se še jaz malo javim in pohvalim da smo dobili 1.zobek . in to dvojko, enk pa ni še nikjer Filip je že v horizontali , jaz bi se pa mogla spravit na likanje pa zgleda da se pripravljam na to psihično . OOOOOOOOOOOmafi saj ne morem verjet, 1 zobek Čestitke filipu. Pomoje jih bo zdaj dobival en za drugim in bo marsikaterega hrošćka prehitel zdej bo pa najverjetneje res tako kot pravi EStrella: bojo šibali kot po tekočem traku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 13:58:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dan dan! Jaz sem bila danes v službi, od 8 do 16.30, pa vrtec, da ne bo pomote. Kako pa to? Imam pa bolnika doma, Videk ima angino, je dobil Ospen sirup, ampak nič mu ne pomaga, ker ga vročina še zmeraj kuha. Že od četrtka ima vročino . Bogec mali Špelin@ sem bral tisto temo in tako mi je žal, da je tema zaklenjena, ker bi jim povedala svoje. Meni je pa všeč hrošček, Vidku pa vsako jutro rečem, dobro jutro žabica moja. Pa vse najboljše vsem HROŠČKOM .
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.