|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 20. del
30.5.2009 14:55:54   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

SONČNICA SANDRA ČESTITKE!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image 8000 POSTOVuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 576
30.5.2009 14:59:16   
tilči

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Imam eno prošnjo: če kateri izmed vas ni prav, da imamo v naslovu teme hroščke, naj, lepo prosim, to pošteno direkt pove, da prosimo moderatorje, če lahko to spremenijo. Po odzivu na "tisti" temi sem šokirana, koliko ljudi tovrstno poimenovanje pravzaprav moti, se jim gnusi, jih intelektualno (ali kakorkoli že) žali,... Torej: če moti tudi katero od vas, lahko ukrepamo.

Ne obremenju se s tem.Tudi naša dva sta cukrčka,sončka žabice, mucka...To je za moje pojme izraz ljubezni.Tako kot je Estrella napisala,so tudi v vrtcu živalska poimenovanja.Naš Nejc je ptičekuser posted image
Kaj bo pa Tilen,pa še izvemo.user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 577
30.5.2009 15:02:23   
tilči
pa dober dan!user posted image

Naša dva spita,prav paše,da se mi malo ušesa spočijejouser posted image .Dopoldne smo šli po eno lajšto za v kuhinjo,ker je voda zraven prišla in je splesnila.malo prej sem prodala prenosno posteljo,saj je ne rabimo.Imeli smo jo le za shranjevanje igrač.Za Tilna za na morje ni problem,saj bo zaspal kjerkoli,le zraven moram biti;pri Nejcu smo jo pa rabili,saj je moral imeti svoj prostor,kjer je potem zaspal sam

Tilen se že oglaša

Lepo se imejte!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 578
30.5.2009 19:18:24   
hijenca
Dan dan!

Jaz sem bila danes v službi, od 8 do 16.30, pa vrtec, da ne bo pomote.

Imam pa bolnika doma, Videk ima angino, je dobil Ospen sirup, ampak nič mu ne pomaga, ker ga vročina še zmeraj kuha. Že od četrtka ima vročinouser posted image user posted image .

Špelin@ sem bral tisto temo in tako mi je žal, da je tema zaklenjena, ker bi jim povedala svoje. Meni je pa všeč hrošček, Vidku pa vsako jutro rečem, dobro jutro žabica moja. user posted image user posted image

Pa vse najboljše vsem HROŠČKOM .

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 579
30.5.2009 19:54:47   
suzy85
sam na hitro:
eva že panča, jst grem spet likat, user posted image je pa šel kolegu za rojstni dan voščit. smo mislili it vsi skupaj, pa je tudi eva danes dobla vročino! sem ji prejle merla in je imela 38,1. to se še ne zbija, ne?

sem pa bla danes v šopingu in sem si končno kupla bluzico za birmo v soboto user posted image , pol sem šla pa še v špar in sem kupla evi komplet kratke hlače z majčko in 2x 3 bodiji s kratkimi rokavi za 16eur! jutri še imajo akcijo ves tekstil -40%, če katero zanima!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 580
30.5.2009 20:24:50   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi od naju z Galom

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 581
30.5.2009 20:32:58   
mafi
čeruser posted image

evola se še jaz malo javim in pohvalim da smo dobili 1.zobekuser posted image . in to dvojko, enk pa ni še nikjeruser posted image user posted image

Filip je že v horizontaliuser posted image , jaz bi se pa mogla spravit na likanje pa zgleda da se pripravljam na to psihičnouser posted image .

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 582
30.5.2009 20:35:00   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

sam na hitro:
eva že panča, jst grem spet likat, user posted image je pa šel kolegu za rojstni dan voščit. smo mislili it vsi skupaj, pa je tudi eva danes dobla vročino! sem ji prejle merla in je imela 38,1. to se še ne zbija, ne?

sem pa bla danes v šopingu in sem si končno kupla bluzico za birmo v soboto user posted image , pol sem šla pa še v špar in sem kupla evi komplet kratke hlače z majčko in 2x 3 bodiji s kratkimi rokavi za 16eur! jutri še imajo akcijo ves tekstil -40%, če katero zanima!

za evouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za šopinguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko pa prideš tud k meni kej zlikat user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 583
30.5.2009 20:36:22   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dan dan!

Imam pa bolnika doma, Videk ima angino, je dobil Ospen sirup, ampak nič mu ne pomaga, ker ga vročina še zmeraj kuha. Že od četrtka ima vročinouser posted image user posted image .

Špelin@ sem bral tisto temo in tako mi je žal, da je tema zaklenjena, ker bi jim povedala svoje. Meni je pa všeč hrošček, Vidku pa vsako jutro rečem, dobro jutro žabica moja. user posted image user posted image

ojejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bo treba mal počakat da AB prime

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 584
30.5.2009 20:37:08   
mafi

user posted image user posted image user posted image 8000 POSTOVuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 585
30.5.2009 20:39:23   
mafi
vidim da je full gužva da sploh ne pridem do besede tako, da mi ne preostane nič drugega kot da grem likatuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 586
30.5.2009 20:40:04   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

čeruser posted image

evola se še jaz malo javim in pohvalim da smo dobili 1.zobekuser posted image . in to dvojko, enk pa ni še nikjeruser posted image user posted image

Filip je že v horizontaliuser posted image , jaz bi se pa mogla spravit na likanje pa zgleda da se pripravljam na to psihičnouser posted image .

OOOOOOOOOOOmafi saj ne morem verjet, 1 zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke filipu. Pomoje jih bo zdaj dobival en za drugim in bo marsikaterega hrošćka prehiteluser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 587
30.5.2009 20:52:39   
suzy85

čeruser posted image

user posted image user posted image user posted image za zobek!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 588
30.5.2009 20:55:30   
suzy85

Dan dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image , da se tudi videk hitro pozdravi! jst sem evi v takem primeru vročino zbijala s krompirjevimi obkladki in kopeljo! poskusi!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 589
30.5.2009 22:01:09   
kasso
Davud vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Danes je Varja brez vročine user posted image , jo je pa Petja fasala in to ornk čez 39user posted image .

Gašperjeva skupina v vrtcu so Metuljčki, Petjina pa Levčki...madonca so ti vzgojitelji za luno, a ne?! In to v vseh vrtcih po SLO. Tistih par RR jevk pa so itak najbolj pametne in o vzgoji vedo več kot vsak vzgojitelj, zato me res zanima, če otroke same pazijo ali jih imajo v varstvu in mogoče celo v vrtcuuser posted image
špelin@, pa kaj sploh bereš tiste monade, če ti ni všeč in se s tem obremenjuješ.
No, moji so pa največkrat mišek, miška, pišek, piškauser posted image
majski hroški so pa itak zakon in upam, da ostane v naslovu tudi na temi otrokuser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 590
30.5.2009 22:03:23   
kasso
Sem pozabila pohvalit mojo malo piško, ker je danes začela racat po dnevniuser posted image user posted image user posted image . Približno deset korakov pa ji je zneslo v kosuuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 591
30.5.2009 22:30:56   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Samo na hitrico, se nisem mogla upreti user posted image Mi pakiramo, ne glede na vreme se bomo imeli odlično user posted image

user posted image user posted image user posted image
dobro razmišljanje. Upam, da ste se res imeli odlično.

mya26, madonca, tale tvoj ples je pa resna zadeva user posted image Pa velik user posted image tudi za - kile. Super si!!! user posted image user posted image

Podpišem

Glede une teme je pa že urejeno user posted image

UŽIVAJTE!!!

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 592
30.5.2009 22:31:50   
Anitka

Tudi Galu (Aurora 28) za 13 mesecev!!!!!!!!!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi od naju

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 593
30.5.2009 22:33:33   
Anitka

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 594
30.5.2009 22:35:38   
jana81
čer čer

Nejc je končno zaspal, jst ne vem od kod mu energija..

Jst bi mogla pa likat, pa nimam več energije, sosedi mi pa musko nabijajo, tako da sem morala v spalnici zapret okna in vrata, da mi ne zbudijo Nejca, ker pol pa popenim in grem tja.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 595
30.5.2009 22:36:05   
jana81
oooooooo anitka si še tle?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 596
30.5.2009 22:37:02   
Anitka

Dan dan!

A ste imeli dan odprtih vrat?

A bogi mišekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem malo zamudila in so mi pred nosom zaklenili temo. Po eni strani pa je škoda tam zgubljati besede. Nekateri imajo pač preveč časa.

user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 597
30.5.2009 22:38:05   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

sam na hitro:

A miškica boga, upam, da bo jutri že zdravauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nakup

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 598
30.5.2009 22:38:44   
Anitka

čeruser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeeeeeeeeeee, superca.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 599
30.5.2009 22:39:42   
Anitka

vidim da je full gužva da sploh ne pridem do besede tako, da mi ne preostane nič drugega kot da grem likatuser posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.