Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 21:24:19
|
|
|
|
mafi
|
posredna povezava do sporočila: 649 RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 21:16:58 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer HB mam mir oba sta že mižikule , kaj kej dogaja na RR, a bom mogla dons spet it likat čer ex soseda kako ka kaj dogaja na našem koncu? ti nč kej posebnega razn kakih neviht in toč. kako je kej na novem koncu a si se že čist navadla??? ja sem se kr dobro se mi zdi . kul je ker je vse novo pa še poletje je. bomo vidli kakšna bo zima brrrrr, upam da ne bo huda. super
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 21:28:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally mafi kako je kaj pri na šihtu? kako delaš? kdo ti čuva Filipa? na šihtu super, mam jutri dopust , k je moj popoldanski mava menjavo štafete on men ortoke jaz njemu avto . ko sva oba zjutri je mal krize (z moje stani), ker si mislim skoz kako je če je vse o.k-čuva ga babi. za vrtec pa še ni ne vem, čakam da dobim v prihodnosti kak odgovor sam se že psihočno pripravljam da napišem kako orenk pritožbo kako kej z vašim varstvom????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 21:34:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally mafi kako je kaj pri na šihtu? kako delaš? kdo ti čuva Filipa? na šihtu super, mam jutri dopust , k je moj popoldanski mava menjavo štafete on men ortoke jaz njemu avto . ko sva oba zjutri je mal krize (z moje stani), ker si mislim skoz kako je če je vse o.k-čuva ga babi. za vrtec pa še ni ne vem, čakam da dobim v prihodnosti kak odgovor sam se že psihočno pripravljam da napišem kako orenk pritožbo kako kej z vašim varstvom???? midva mava isto predajo štafete ko je moj nočna jaz pa zjutri, potem jo on čuva dokler jaz ne pridem, pol gre pa spat za par urc, ko se nam pa ne izide pa gremo v Grosuplje tašči pa jo mal oni čuvajo dokler eden od naju ne pride. tam pa prespimo ker drugače ne gre. ko je pa moj zjutri jaz zamenjam da sem pop. pa jaz njemu predam štafeto on pa meni avto za vrtec sem klicala pa mi je una baba povedala da naj bi zdej v začetku junija začeli pošiljat odločbe. upam da dobimo
< Sporočilo je popravil tally -- 31.5.2009 21:36:50 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 21:49:11
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally mafi kako je kaj pri na šihtu? kako delaš? kdo ti čuva Filipa? na šihtu super, mam jutri dopust , k je moj popoldanski mava menjavo štafete on men ortoke jaz njemu avto . ko sva oba zjutri je mal krize (z moje stani), ker si mislim skoz kako je če je vse o.k-čuva ga babi. za vrtec pa še ni ne vem, čakam da dobim v prihodnosti kak odgovor sam se že psihočno pripravljam da napišem kako orenk pritožbo kako kej z vašim varstvom???? midva mava isto predajo štafete ko je moj nočna jaz pa zjutri, potem jo on čuva dokler jaz ne pridem, pol gre pa spat za par urc, ko se nam pa ne izide pa gremo v Grosuplje tašči pa jo mal oni čuvajo dokler eden od naju ne pride. tam pa prespimo ker drugače ne gre. ko je pa moj zjutri jaz zamenjam da sem pop. pa jaz njemu predam štafeto on pa meni avto za vrtec sem klicala pa mi je una baba povedala da naj bi zdej v začetku junija začeli pošiljat odločbe. upam da dobimo to se pravi mamo kar iste štafete . držim pesti za obe in upam da ta teden kej že zvemo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 21:57:06
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Ojla! Da se vam javim. Danes sva bla na razglasitvi za sanjsko poroko. Žal se nisva uvrstila med prvih 5, bila sva 7. in zbrala sva 724 glasov. Hvala tistim, ki ste glasovali za naju. Mi ni nč hudo, če nisva pršla v finale al pa zmagala, važno da sva se mela SUPER. Tite k ste na FBju (pod mojmi stiki), gor so slike iz prireditve in filmčji (neki se še nalagajo). Naju je bl malo vidt, k sm večinoma jst slikala. Grem še po taščin digič oz. kartico, k ona naju je slikala. Dobila sva veliko nagrad oz. več al amnj kupone s popusti. Torto smo jedli, madonca kok je bla FINAAAAA , pa drgač jst sm glede tort FUL zbirčna. Dobila sm tud blazinico za poročna prstana, dežnik, najino sliko, neki od Barille (špagete, predpasnik,...), knjigo receptov za sendviče in žar,....ma svašta. Videk je biu pr mojih v varstvu in je biu FUL priden. vsem za katerekoli dosežke vse naj, naj, slavljencem kdor jih rabi Tko, zdej pa šibam še po une slikce k tašči da jih na FB naložim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 22:07:03
|
|
|
|
špelin@
|
Čer Srčekgirll, škoda, ker nista v finalu Očitno nam ni uspelo zbrati dovolj glasov. mafi in tally, vem, kako izlgeda takale izmanjeva štafet Estrella*, ko si ravno v likalnem pogonu: zdaj imam pa tudi jaz ene par reči za zlikat nina7, boga Gaja, a je zdaj ok? Kako kaj tvoje počutje? Anitka, kako je uspel piknik? edinaos, upam, da AT ne bo kaj zbolela hijenca, za tebe mi je pa najbolj hudo A boš takole bolna lahko jutri delala? Videk je pa bogi mali srček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 22:08:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pozdravljene mamice hroščov in vsiljivke Se na hitro malce javim. Smo na vikend paketu pri tašči: imava midva z mojim ta in naslenji vikend priprave na zakon v Kranju, tako da se Manca pazi pri babici. Jutri pa imava še kontrolo pri ortopedu v LJ in upam, da bo končno vse vredu in nam ne bo treba več hodili. Pestke za jutri za Manco
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 22:08:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan evo me mal naokrog, Nejc spi (čudež), jst sem zlikala celo goro perila, zdej sem dala še naprej prat, potem pa gremo na kosilo k mojemu atu (in mami), ker je imel RD..spet bomo jedli odlično A ste kaj dobrega jedli?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 22:10:33
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Srčekgirll, škoda, ker nista v finalu Očitno nam ni uspelo zbrati dovolj glasov. mafi in tally, vem, kako izlgeda takale izmanjeva štafet Estrella*, ko si ravno v likalnem pogonu: zdaj imam pa tudi jaz ene par reči za zlikat nina7, boga Gaja, a je zdaj ok? Kako kaj tvoje počutje? Anitka, kako je uspel piknik? edinaos, upam, da AT ne bo kaj zbolela hijenca, za tebe mi je pa najbolj hudo A boš takole bolna lahko jutri delala? Videk je pa bogi mali srček ej se ne sekiram
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 22:13:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Srčekgirll, škoda, ker nista v finalu Očitno nam ni uspelo zbrati dovolj glasov. mafi in tally, vem, kako izlgeda takale izmanjeva štafet Estrella*, ko si ravno v likalnem pogonu: zdaj imam pa tudi jaz ene par reči za zlikat nina7, boga Gaja, a je zdaj ok? Kako kaj tvoje počutje? Anitka, kako je uspel piknik? edinaos, upam, da AT ne bo kaj zbolela hijenca, za tebe mi je pa najbolj hudo A boš takole bolna lahko jutri delala? Videk je pa bogi mali srček ej se ne sekiram Verjamem, da se ne, vseeno sta se imela fino Ampak sem pridno izrezovala, pisala in pošiljala Razen 1 kupon mi je sunil, ker ga je nesel sodelavcu, za koga je on glasoval, pa ne vem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 22:23:47
|
|
|
|
špelin@
|
Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 22:24:54
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Srčekgirll, škoda, ker nista v finalu Očitno nam ni uspelo zbrati dovolj glasov. mafi in tally, vem, kako izlgeda takale izmanjeva štafet Estrella*, ko si ravno v likalnem pogonu: zdaj imam pa tudi jaz ene par reči za zlikat nina7, boga Gaja, a je zdaj ok? Kako kaj tvoje počutje? Anitka, kako je uspel piknik? edinaos, upam, da AT ne bo kaj zbolela hijenca, za tebe mi je pa najbolj hudo A boš takole bolna lahko jutri delala? Videk je pa bogi mali srček ej se ne sekiram Verjamem, da se ne, vseeno sta se imela fino Ampak sem pridno izrezovala, pisala in pošiljala Razen 1 kupon mi je sunil, ker ga je nesel sodelavcu, za koga je on glasoval, pa ne vem Eh, nč hudga, sm tud jst pozabla en kupon oddat k mi ga je sodelavka dala nazadnje. Bi mogla orng organizacijo nardit tko k en par k je meu največ glasov (sam ni zmagal, k je odločala komisija) 5094.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 22:32:29
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Tko, jst grem ajčkat. NOČKO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 31.5.2009 22:34:24
|
|
|
|
tally
|
jaz grem v mižale. nočko vsem mamicam, hroščkom in hroščicam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 7:19:27
|
|
|
|
suzy85
|
mi smo spali , samo tu in tam je eva jamrala vmes. sem komaj pogruntala, da jo zebe včeraj je mela cel dan okrog 37,2 vročine, popoldne ji je pa padlo pod 37
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 7:42:55
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Spali smo ,pa tudi zjutraj zadnje dneve malo potegne,da nismo ravno ob 6. že v luftu čez vikend sva šla s Tilnom malo na kolesarski izlet,včeraj je še peljal Nejca na prtljažniku,samo moramo nabaviti še en sedež,ker tole ni varno me je pa zelo rit bolela,ker se že dolgo časa nisem vozila s kolesom Danes moram poklicati frizerko,da bom šla jutri lepa na šiht .Pa za doklade moram poklicati. Srčekgirl...škoda,ker nista v finalu Hijenca... zate in za Vida Mafi... za 1.zobek Špelin@... za praznovanje Edinaos...kako je z AT? Suzy... za spanje,pa da vročina ne bo več narasla Mafi in Tally...midva pa jutri začneva z izmenjavo štafet SS..dobro opravita z Manco
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 8:28:05
|
|
|
|
suzy85
|
me je ravno klical. pride danes šele okrog 10ih zvečer domov, ker majo neke vaje. spet boma cel dan same
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 8:36:56
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro! Srčegirl, najvažneje je, da sta vidva vseeno zadovoljna tally, danes je za Postojnčane prost vstop v Postojnsko jamo, tako, da če imaš priložnost, izkoristi. Mojadva bosta šla s svakinjo. SS, za Manco, dobro opravita na pregledu. In za vse bolančke , da se čimprej pozdravijo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 8:38:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan evo me mal naokrog, Nejc spi (čudež), jst sem zlikala celo goro perila, zdej sem dala še naprej prat, potem pa gremo na kosilo k mojemu atu (in mami), ker je imel RD..spet bomo jedli odlično A ste kaj dobrega jedli? Jaaaaaaa...juhico,pečen krompirček, pečene perutničke, bedrce, prsi, in čevapčiče, solatko,sladoled pol je pa še mami spekla orehove rogljičke ...je bil tak lep dan da je ata zunaj pekel..mmmmmm
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 8:43:12
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Gregi ga je spet malo lomil ponoči: najprej je rogovilil od polnoči do enih, potem pa še od treh do pol petih Vstajal v postelji, se igral "dudomet", čvekal, kakal,... No, sva pa ravnokar spravila veliko piko na avtobus - šli so v šolo v naravi v Sečo pri Portorožu. Kako bodo otroci uživali Vračajo se v petek.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 8:43:45
|
|
|
|
tilči
|
Nejc je v vrtcu,za doklade sem lahko kar po telefonu uredila ,popoldne sem naročena pri frizerki. V sredo ima Nejc z vrtcem izlet v Kekčevo deželo,sedaj pa ne vem,kaj mora vzeti s sabo. Ali ima katera izkušnje s tem? Ko bom šla ponj,bom vzgojiteljico vprašala Včeraj zvečer je Nejc spet začel prav grdo kašljati,sem se ustrašila,da ne bo spet tako kot zadnjič.Očitno se ga spet nekaj loteva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 8:43:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso tally, danes je za Postojnčane prost vstop v Postojnsko jamo, tako, da če imaš priložnost, izkoristi. Mojadva bosta šla s svakinjo. Aha, so poskrbeli za lokalce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 8:44:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan evo me mal naokrog, Nejc spi (čudež), jst sem zlikala celo goro perila, zdej sem dala še naprej prat, potem pa gremo na kosilo k mojemu atu (in mami), ker je imel RD..spet bomo jedli odlično A ste kaj dobrega jedli? Jaaaaaaa...juhico,pečen krompirček, pečene perutničke, bedrce, prsi, in čevapčiče, solatko,sladoled pol je pa še mami spekla orehove rogljičke ...je bil tak lep dan da je ata zunaj pekel..mmmmmm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 8:44:21
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan evo me mal naokrog, Nejc spi (čudež), jst sem zlikala celo goro perila, zdej sem dala še naprej prat, potem pa gremo na kosilo k mojemu atu (in mami), ker je imel RD..spet bomo jedli odlično A ste kaj dobrega jedli? Jaaaaaaa...juhico,pečen krompirček, pečene perutničke, bedrce, prsi, in čevapčiče, solatko,sladoled pol je pa še mami spekla orehove rogljičke ...je bil tak lep dan da je ata zunaj pekel..mmmmmm sem kar lačna postala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 8:44:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 me je ravno klical. pride danes šele okrog 10ih zvečer domov, ker majo neke vaje. spet boma cel dan same
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.