|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
30.5.2009 10:10:24   
Marusah
Stipe, a naslov je petrušnja vas 38? Jaz rabim sam naslov, ostalo nardi moj prijatel Garmin user posted image user posted image user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 151
30.5.2009 12:01:25   
itata
stipe: če dovoliš bi jaz sam dodala, da je tabla kjer piše smer Gradišče lesena in tko na desni strani ceste... sem že bila tam in je uno tablo treba kar porajtat in ne preveč drvet, da je "padeš mimo"user posted image  pa pardon, ker se "vtikam na tvoj teritorij"user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 152
30.5.2009 13:17:57   
Februarka08
Dan.

Jaz ravno uživam na kavču s poštrihano glavouser posted image in čakam na izpiranjeuser posted image imam sestro pri sebi, sva same, tamala spi kot polhekuser posted image pa še stanovanje sva malo pospravili, tako da lahko končno malo uživam v temuser posted image user posted image
Upam da bo jutri takle vreme, da bo super!user posted image

Uživajte v soboti, me babe gremo potem do moje mami, ki nam kuha kosilouser posted image kasneje se pa še možek vrne iz pohoda in upam, da bo kaj skupne sobote.

Zemljevid je super opisan, ampak itak meni ne nuca, se bo že moj ubadaluser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 153
30.5.2009 15:34:47   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Stipe, a naslov je petrušnja vas 38? Jaz rabim sam naslov, ostalo nardi moj prijatel Garmin user posted image user posted image user posted image

...NE KOMPLICIRAJ... UTIPKAJ STICNA IN NADALJUJ PO NAVODILIH... OD AVTOCESTE DO PICKNIK PLACA JE SAMO 3 KM.... user posted image  user posted image  user posted image ...tocn naslov ne vem... ti sam prid... user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 154
30.5.2009 15:51:46   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

...NE KOMPLICIRAJ... UTIPKAJ STICNA IN NADALJUJ PO NAVODILIH... OD AVTOCESTE DO PICKNIK PLACA JE SAMO 3 KM.... user posted image  user posted image  user posted image ...tocn naslov ne vem... ti sam prid... user posted image

se vidi, da sem jaz mojster za naslove in da sem link popala user posted image  Ja Marusah, naslov je Petrušnja vas 38, pošta pa Šentvid pri Stični, samo pazi, da te ne pelje Garmin čez Šentvid, ker se gre skozi Stično user posted image

Drugače pa smo mi spet obnovili zalogo sadja in zelenjave na LJ tržnici, pokofetkali v stari LJ, pred 1 uro pokosilcali in zdaj sta šla princesa in princ na  hrib v kontrolo, mami gre pa skidat in spat za 1 urco, ker mi od ponoči manjka-ker sem se po Koloseju potikala user posted image , pa zjutraj sem vstala s Taro, Stipeta sva pa do 8h pustili ajat user posted image

Se tipkamo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 155
30.5.2009 16:18:02   
bamby
Dan!

Jaz sem danes odpeljala Anajo k zdravniku, ker je imela sinoči  in danes zjutraj preko 39 vročine. Imela je malo rdeče grlo in malo ušesek vnet, tako da sva dobili Hiconcil. Vprašanje, če bo pediatrinja zadovoljna, ker so dali antibioltik, vendar vročina se nam že dolgo vleče, da bi lahko šlo le za virozo.
Sem pa bila nad to zdravnico danes kar malo razočarana, ker mi je rekla, naj se drugič z otrokom najprej pogovorim, da naj jo predhodno pripravim na pregled in ji povem, da se ne kriči in da je treba biti pri miru, ko ji bodo pregledovali ušesa, grlo in poslušali pljuča, ker ne morejo kao dobro pregledat, če otrok ni pri miru in se dere. Halooo!!!! Ne vem, če je sploh pogledala, koliko je stara, ker je rekla, da taki otroci že razumejo user posted image user posted image . Bolj me je presenetila s tem zato, ker je še dokaj mlada in ima tudi sama otroke. Ne vem pa, če se še spomni kako je bilo, ko so bili še majhni user posted image user posted image user posted image user posted image . Ah, kar nekaj ! Upam, da mi je ne bo treba velikokrat nosit k njej na pregled user posted image user posted image user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 156
30.5.2009 16:59:20   
blaža
bamby, ma halooo, ma kje si potrefla to zdravnico?!

ma še Matija je včasih živahen, ne pa Blaž. Pa še uboga z vročino.

No indijančki so ratali in so že na hladnem. mislim, da bojo dobri, čeprav so vizuelno tako tako, ki sem jih z Blažem delala.user posted image  No Matija je na RD in smo sami.

Si tipkamo kej pol.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 157
30.5.2009 17:16:31   
pina-1
evo moji sladkiši so pečeni. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

stipe ti pa itak čakaš do blaže, tako da za tvoje še ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 158
30.5.2009 17:26:22   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

evo moji sladkiši so pečeni. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

stipe ti pa itak čakaš do blaže, tako da za tvoje še ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se bojim, da ne bo zadovoljen. Ni tiramisuja. No ma sem rekla, da bom pa jaz nekaj bolj za sladkosnede, da ne bojo sami biskviti, pa tako.user posted image

No ma v glavnem posladkali se bomo, tako al drugače.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 159
30.5.2009 17:39:22   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

se bojim, da ne bo zadovoljen. Ni tiramisuja. No ma sem rekla, da bom pa jaz nekaj bolj za sladkosnede, da ne bojo sami biskviti, pa tako.user posted image

No ma v glavnem posladkali se bomo, tako al drugače.user posted image

k
ma ogoče mu bom dovolila en kos mojega peciva. že ki je zorganiziral piknikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 160
30.5.2009 18:19:10   
Stipe air force
Jel' me ne'ko trazio... user posted image  user posted image ... a bo kej sladkega user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 161
30.5.2009 18:40:13   
pina-1

Jel' me ne'ko trazio... user posted image  user posted image ... a bo kej sladkega user posted image  

že diši inje njamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. sam ti maš v evropi sadko

Neposredna povezava do sporočila: 162
30.5.2009 18:48:23   
Stipe air force
Na zalost... se stevilo prijavljenih topi v zeleni barvi... ne vem ce pridejo prijavljeni, ki se ze nekaj casa ne oglasajo na RR-u... UPAM DA SO OD BESEDE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... , mislim, da smo imeli dovolj casa za prijavo ali morebitno odpoved... da vas vidim karakterji !!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Seznam prijavljenih za picknik 31.05. na Lavricevi koci na Gradiscu nad Sticno:

Ella familly
Pina familly
Februarka familly... pride ce bo nad +17 user posted image  user posted image  user posted image   
Stipići familly
Blacky familly

Itata familly   
Blaža familly 
MetiLu familly... super da vsi pridete.... user posted image  user posted image  user posted image  
mala_pikica familly
Suzy familly
Lillchy familly
Marusah familly 

Nuka familly user posted image  user posted image  user posted image   

PS: Ce je se kdo za zurko, se lahko se prijavi... da ne bo zgledal tko strog... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... Vazn je priblizno stevilo, na podlagi kerga sem rezerviral plac... tko da manjsa odstopanja ne vplivajo.... cevape, rebrca, postrvi in ostale dobrote bo Max sprot pekel... kokr bo kdo narocal....  prihod predlagam od 13te ure naprej....

PS: Lepo vreme sem narocu !!!!! user posted image

Odpovedali par dni pred picknikom.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (upam, da jih ne bo vec):

Buči familly....  user posted image
Listek familly.... user posted image  (itak niste bili prijavljeni)
Misar familly.... user posted image  (odpovedala danes) 

Neposredna povezava do sporočila: 163
30.5.2009 18:52:02   
Stipe air force

Jel' me ne'ko trazio... user posted image  user posted image ... a bo kej sladkega user posted image  

že diši inje njamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. sam ti maš v evropi sadko

mmmmmmmmmm.... komaj cakam....

Sva bila s Carico popoldan na hribcku, pr Maxu in vse svinjarije so pripravljene za jutri user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... in se par postrvi user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 164
30.5.2009 19:39:10   
mala_pikica
Pozdravljeni!

Torej se jutri vidimo. Mi bomo verjetno že malo prej tam, se bomo malo sprehajali, pa kaj popili. Kaj zdaj to berem, da vse nekaj pečete, a sem jaz to spregledalauser posted image , jaz nisem nič spekla, lahko pa grem jutri kaj kupiti v trgovino.

Neposredna povezava do sporočila: 165
30.5.2009 20:13:45   
listek1
čer

sem vam malo javim, da vam povem da smo spet v bolnici user posted image user posted image user posted image user posted image  Poleg angine ima najin otrok še slinovko. Včeri se je zvečer tako drl, da sva ga samo popokala in smo šli na jesenice. In HB, da smo šli, ker je danes za kosilo začel jesti in tudi večerjo je zmazal user posted image user posted image  Ima je kup nekih mazil za usta, pa svečke na 6 ur, da ga čimmanj boli.

Uživajte jutri na pikniku.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 166
30.5.2009 20:17:48   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Žena se potoži prijateljici: Mož me vara.
Prijateljica kratko: Pičuser posted image ka mu materina.
Žena pravi, nič hudega, preluknjala sem mu vse kondome.
Prijateljica pa: Pičuser posted image ka ti materina.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 167
30.5.2009 20:21:33   
Februarka08
Čer.

Jaz sem tako besna in slabe volje da vam ne znam povedatuser posted image user posted image klinc, pa ta dec! Jutri ne grem nikamor ker z njim ne bom več okrog hodila, grem raje samauser posted image itak ga še zdaj ni doma, šel je zjutraj... pa bi bilo vse lepo in prav, če bi jaz lahko kaj naredila sama oz. vsaj tamalo spedenala. Tako pa ne mormuser posted image in je bla sestra celo dopoldne pri meni, popoldne smo bili pri moji mami, zdaj je spet sestra tu, da sva jo lahko skopale in dale spatuser posted image user posted image lahko bi imel mal več soli v glavi in bi vedel... itak sem cel dan na nogah, letam sem in tja, za povrhu vsega še nisem peciva spekla in če mi ga slučajno jutri zjutraj ne uspe SE RES OPRAVIČUJEM  ampak bom dala vse od sebe, da ga naredim!

Zdaj mi pa še povejte, a rabimo kakšno deko sabo za tamale ali kaj podobnega da se bojo igraliuser posted image igrače predvidevam da rabijo nekaj sabouser posted image user posted image

Listek, spet v bolniciuser posted image user posted image user posted image bošček David, en user posted image user posted image in zate user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 168
30.5.2009 20:30:59   
blaža
Februarka, če je komu oproščeno za pečt pecivo je to sigurno vsem nosečnicam. Tako, da se ne sekiraj.

Ti mala_pikica maš pa še cajt. Povej kaj maš doma, pa ti zrihtam recept.user posted image

Ma sej ni panike, bo dovolj peciva za vse.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 169
30.5.2009 20:31:33   
blaža
listek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 170
30.5.2009 20:35:54   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

čer

sem vam malo javim, da vam povem da smo spet v bolnici user posted image user posted image user posted image user posted image  Poleg angine ima najin otrok še slinovko. Včeri se je zvečer tako drl, da sva ga samo popokala in smo šli na jesenice. In HB, da smo šli, ker je danes za kosilo začel jesti in tudi večerjo je zmazal user posted image user posted image  Ima je kup nekih mazil za usta, pa svečke na 6 ur, da ga čimmanj boli.

Uživajte jutri na pikniku.

listek, jaz sem brez besed  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Naj vam bo čimprej bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anaja pa nima kakšnega apetita. Toliko malo poje in malo spije, da je joj. Nocoj je imela 37.2 vročine, popoldne pa je dobila svečko, ker je imela čez 38. Upam, da bo prijel antibiotik čimprej.

Jutri pa vam želim lepo, prijetno in toplo druženje!!!!!

< Sporočilo je popravil bamby -- 30.5.2009 20:36:18 >

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 171
30.5.2009 20:40:53   
blaža
hvala bamby, mi pa vam eno mirno nočko brez vročine.

sej najbolj je pomembno, da veliko pije, za hrano ni taka panika. Se vam pa že kar neki cajta vleče, upam, da bojo antibiotiki prijeli in da čim prej mine.user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 172
30.5.2009 20:41:30   
Blacky*
čer,

končno smo doma, sem čist uničena... dopoldan na trg... peš seveda, na kavo v letni vrt Jazz cluba, kjer je božansko in seveda peš domov... Vala je zmanjkalo po poti, sem ga doma samo prestavila in previla ker je bil pokakan in se je zbudil samo za nekaj sekund... nato kuhati kosilo... mlad krompir in velika skleda solate, za Vala pa še juhica... mmmmmmmmmmm....

popoldan smo šli pa v ZOO in mi je bilo full smešno ker je pri vsaki kletki ko smo šli rekel papa papa ali pa čau čau user posted image user posted image user posted image , tam na tobogan in seveda peskovnik, nato pa domov, kopat in spat...

zdaj pa končno na kavčku in razmišljam kako naj se spravim v kuhinjo spečt pecivo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 173
30.5.2009 20:43:46   
dolenjka
Čer user posted image

Listek, nimam besed user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Februarka, pa sama pridi, sej nas bo dost v parih, se bo že kdo še z Lariso pozabaval, da se boš malo sprostila in načvekala še mal dežja user posted image  Igrače so seveda dobrodošle, o dekah pa sem tudi že razmišljala user posted image  Mi2 imava v avtu šotorsko krilo, pa še kako deko prinesete pa bo tudi na tleh za igrat user posted image

Bamby, tudi vam želim da se čim prej pozdravite user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

Jaz bom pa nekaj "posebnega" spekla, pa ne povem kaj user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 174
30.5.2009 20:43:46   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

čer,

končno smo doma, sem čist uničena... dopoldan na trg... peš seveda, na kavo v letni vrt Jazz cluba, kjer je božansko in seveda peš domov... Vala je zmanjkalo po poti, sem ga doma samo prestavila in previla ker je bil pokakan in se je zbudil samo za nekaj sekund... nato kuhati kosilo... mlad krompir in velika skleda solate, za Vala pa še juhica... mmmmmmmmmmm....

popoldan smo šli pa v ZOO in mi je bilo full smešno ker je pri vsaki kletki ko smo šli rekel papa papa ali pa čau čau user posted image user posted image user posted image , tam na tobogan in seveda peskovnik, nato pa domov, kopat in spat...

zdaj pa končno na kavčku in razmišljam kako naj se spravim v kuhinjo spečt pecivo user posted image user posted image user posted image

kar loti se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?