Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 10:10:24
|
|
|
|
Marusah
|
Stipe, a naslov je petrušnja vas 38? Jaz rabim sam naslov, ostalo nardi moj prijatel Garmin
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 12:01:25
|
|
|
|
itata
|
stipe: če dovoliš bi jaz sam dodala, da je tabla kjer piše smer Gradišče lesena in tko na desni strani ceste... sem že bila tam in je uno tablo treba kar porajtat in ne preveč drvet, da je "padeš mimo" pa pardon, ker se "vtikam na tvoj teritorij"
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 13:17:57
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. Jaz ravno uživam na kavču s poštrihano glavo in čakam na izpiranje imam sestro pri sebi, sva same, tamala spi kot polhek pa še stanovanje sva malo pospravili, tako da lahko končno malo uživam v tem Upam da bo jutri takle vreme, da bo super! Uživajte v soboti, me babe gremo potem do moje mami, ki nam kuha kosilo kasneje se pa še možek vrne iz pohoda in upam, da bo kaj skupne sobote. Zemljevid je super opisan, ampak itak meni ne nuca, se bo že moj ubadal
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 15:34:47
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Stipe, a naslov je petrušnja vas 38? Jaz rabim sam naslov, ostalo nardi moj prijatel Garmin ...NE KOMPLICIRAJ... UTIPKAJ STICNA IN NADALJUJ PO NAVODILIH... OD AVTOCESTE DO PICKNIK PLACA JE SAMO 3 KM.... ...tocn naslov ne vem... ti sam prid...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 15:51:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Stipe, a naslov je petrušnja vas 38? Jaz rabim sam naslov, ostalo nardi moj prijatel Garmin ...NE KOMPLICIRAJ... UTIPKAJ STICNA IN NADALJUJ PO NAVODILIH... OD AVTOCESTE DO PICKNIK PLACA JE SAMO 3 KM.... ...tocn naslov ne vem... ti sam prid... se vidi, da sem jaz mojster za naslove in da sem link popala Ja Marusah, naslov je Petrušnja vas 38, pošta pa Šentvid pri Stični, samo pazi, da te ne pelje Garmin čez Šentvid, ker se gre skozi Stično Drugače pa smo mi spet obnovili zalogo sadja in zelenjave na LJ tržnici, pokofetkali v stari LJ, pred 1 uro pokosilcali in zdaj sta šla princesa in princ na hrib v kontrolo, mami gre pa skidat in spat za 1 urco, ker mi od ponoči manjka-ker sem se po Koloseju potikala , pa zjutraj sem vstala s Taro, Stipeta sva pa do 8h pustili ajat Se tipkamo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 16:18:02
|
|
|
|
bamby
|
Dan! Jaz sem danes odpeljala Anajo k zdravniku, ker je imela sinoči in danes zjutraj preko 39 vročine. Imela je malo rdeče grlo in malo ušesek vnet, tako da sva dobili Hiconcil. Vprašanje, če bo pediatrinja zadovoljna, ker so dali antibioltik, vendar vročina se nam že dolgo vleče, da bi lahko šlo le za virozo. Sem pa bila nad to zdravnico danes kar malo razočarana, ker mi je rekla, naj se drugič z otrokom najprej pogovorim, da naj jo predhodno pripravim na pregled in ji povem, da se ne kriči in da je treba biti pri miru, ko ji bodo pregledovali ušesa, grlo in poslušali pljuča, ker ne morejo kao dobro pregledat, če otrok ni pri miru in se dere. Halooo!!!! Ne vem, če je sploh pogledala, koliko je stara, ker je rekla, da taki otroci že razumejo . Bolj me je presenetila s tem zato, ker je še dokaj mlada in ima tudi sama otroke. Ne vem pa, če se še spomni kako je bilo, ko so bili še majhni . Ah, kar nekaj ! Upam, da mi je ne bo treba velikokrat nosit k njej na pregled !!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 16:59:20
|
|
|
|
blaža
|
bamby, ma halooo, ma kje si potrefla to zdravnico?! ma še Matija je včasih živahen, ne pa Blaž. Pa še uboga z vročino. No indijančki so ratali in so že na hladnem. mislim, da bojo dobri, čeprav so vizuelno tako tako, ki sem jih z Blažem delala. No Matija je na RD in smo sami. Si tipkamo kej pol.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 17:16:31
|
|
|
|
pina-1
|
evo moji sladkiši so pečeni. stipe ti pa itak čakaš do blaže, tako da za tvoje še ne vem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 17:26:22
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 evo moji sladkiši so pečeni. stipe ti pa itak čakaš do blaže, tako da za tvoje še ne vem se bojim, da ne bo zadovoljen. Ni tiramisuja. No ma sem rekla, da bom pa jaz nekaj bolj za sladkosnede, da ne bojo sami biskviti, pa tako. No ma v glavnem posladkali se bomo, tako al drugače.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 17:39:22
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 evo moji sladkiši so pečeni. stipe ti pa itak čakaš do blaže, tako da za tvoje še ne vem se bojim, da ne bo zadovoljen. Ni tiramisuja. No ma sem rekla, da bom pa jaz nekaj bolj za sladkosnede, da ne bojo sami biskviti, pa tako. No ma v glavnem posladkali se bomo, tako al drugače. k ma ogoče mu bom dovolila en kos mojega peciva. že ki je zorganiziral piknik
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 18:19:10
|
|
|
|
Stipe air force
|
Jel' me ne'ko trazio... ... a bo kej sladkega
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 18:40:13
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Jel' me ne'ko trazio... ... a bo kej sladkega že diši inje njamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. sam ti maš v evropi sadko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 18:48:23
|
|
|
|
Stipe air force
|
Na zalost... se stevilo prijavljenih topi v zeleni barvi... ne vem ce pridejo prijavljeni, ki se ze nekaj casa ne oglasajo na RR-u... UPAM DA SO OD BESEDE ... , mislim, da smo imeli dovolj casa za prijavo ali morebitno odpoved... da vas vidim karakterji !!!!! Seznam prijavljenih za picknik 31.05. na Lavricevi koci na Gradiscu nad Sticno: Ella familly Pina familly Februarka familly... pride ce bo nad +17 Stipići familly Blacky familly Itata familly Blaža familly MetiLu familly... super da vsi pridete.... mala_pikica familly Suzy familly Lillchy familly Marusah familly Nuka familly PS: Ce je se kdo za zurko, se lahko se prijavi... da ne bo zgledal tko strog... ... Vazn je priblizno stevilo, na podlagi kerga sem rezerviral plac... tko da manjsa odstopanja ne vplivajo.... cevape, rebrca, postrvi in ostale dobrote bo Max sprot pekel... kokr bo kdo narocal.... prihod predlagam od 13te ure naprej.... PS: Lepo vreme sem narocu !!!!! Odpovedali par dni pred picknikom.... (upam, da jih ne bo vec): Buči familly.... Listek familly.... (itak niste bili prijavljeni) Misar familly.... (odpovedala danes)
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 18:52:02
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Jel' me ne'ko trazio... ... a bo kej sladkega že diši inje njamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. sam ti maš v evropi sadko mmmmmmmmmm.... komaj cakam.... Sva bila s Carico popoldan na hribcku, pr Maxu in vse svinjarije so pripravljene za jutri ... in se par postrvi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 19:39:10
|
|
|
|
mala_pikica
|
Pozdravljeni! Torej se jutri vidimo. Mi bomo verjetno že malo prej tam, se bomo malo sprehajali, pa kaj popili. Kaj zdaj to berem, da vse nekaj pečete, a sem jaz to spregledala , jaz nisem nič spekla, lahko pa grem jutri kaj kupiti v trgovino.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 20:13:45
|
|
|
|
listek1
|
čer sem vam malo javim, da vam povem da smo spet v bolnici Poleg angine ima najin otrok še slinovko. Včeri se je zvečer tako drl, da sva ga samo popokala in smo šli na jesenice. In HB, da smo šli, ker je danes za kosilo začel jesti in tudi večerjo je zmazal Ima je kup nekih mazil za usta, pa svečke na 6 ur, da ga čimmanj boli. Uživajte jutri na pikniku.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 20:17:48
|
|
|
|
Stipe air force
|
Žena se potoži prijateljici: Mož me vara. Prijateljica kratko: Pič ka mu materina. Žena pravi, nič hudega, preluknjala sem mu vse kondome. Prijateljica pa: Pič ka ti materina.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 20:21:33
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Jaz sem tako besna in slabe volje da vam ne znam povedat klinc, pa ta dec! Jutri ne grem nikamor ker z njim ne bom več okrog hodila, grem raje sama itak ga še zdaj ni doma, šel je zjutraj... pa bi bilo vse lepo in prav, če bi jaz lahko kaj naredila sama oz. vsaj tamalo spedenala. Tako pa ne morm in je bla sestra celo dopoldne pri meni, popoldne smo bili pri moji mami, zdaj je spet sestra tu, da sva jo lahko skopale in dale spat lahko bi imel mal več soli v glavi in bi vedel... itak sem cel dan na nogah, letam sem in tja, za povrhu vsega še nisem peciva spekla in če mi ga slučajno jutri zjutraj ne uspe SE RES OPRAVIČUJEM ampak bom dala vse od sebe, da ga naredim! Zdaj mi pa še povejte, a rabimo kakšno deko sabo za tamale ali kaj podobnega da se bojo igrali igrače predvidevam da rabijo nekaj sabo Listek, spet v bolnici bošček David, en in zate
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 20:30:59
|
|
|
|
blaža
|
Februarka, če je komu oproščeno za pečt pecivo je to sigurno vsem nosečnicam. Tako, da se ne sekiraj. Ti mala_pikica maš pa še cajt. Povej kaj maš doma, pa ti zrihtam recept. Ma sej ni panike, bo dovolj peciva za vse.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 20:31:33
|
|
|
|
blaža
|
listek
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 20:35:54
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer sem vam malo javim, da vam povem da smo spet v bolnici Poleg angine ima najin otrok še slinovko. Včeri se je zvečer tako drl, da sva ga samo popokala in smo šli na jesenice. In HB, da smo šli, ker je danes za kosilo začel jesti in tudi večerjo je zmazal Ima je kup nekih mazil za usta, pa svečke na 6 ur, da ga čimmanj boli. Uživajte jutri na pikniku. listek, jaz sem brez besed !!! Naj vam bo čimprej bolje Anaja pa nima kakšnega apetita. Toliko malo poje in malo spije, da je joj. Nocoj je imela 37.2 vročine, popoldne pa je dobila svečko, ker je imela čez 38. Upam, da bo prijel antibiotik čimprej. Jutri pa vam želim lepo, prijetno in toplo druženje!!!!!
< Sporočilo je popravil bamby -- 30.5.2009 20:36:18 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 20:40:53
|
|
|
|
blaža
|
hvala bamby, mi pa vam eno mirno nočko brez vročine. sej najbolj je pomembno, da veliko pije, za hrano ni taka panika. Se vam pa že kar neki cajta vleče, upam, da bojo antibiotiki prijeli in da čim prej mine.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 20:41:30
|
|
|
|
Blacky*
|
čer, končno smo doma, sem čist uničena... dopoldan na trg... peš seveda, na kavo v letni vrt Jazz cluba, kjer je božansko in seveda peš domov... Vala je zmanjkalo po poti, sem ga doma samo prestavila in previla ker je bil pokakan in se je zbudil samo za nekaj sekund... nato kuhati kosilo... mlad krompir in velika skleda solate, za Vala pa še juhica... mmmmmmmmmmm.... popoldan smo šli pa v ZOO in mi je bilo full smešno ker je pri vsaki kletki ko smo šli rekel papa papa ali pa čau čau , tam na tobogan in seveda peskovnik, nato pa domov, kopat in spat... zdaj pa končno na kavčku in razmišljam kako naj se spravim v kuhinjo spečt pecivo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 20:43:46
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Listek, nimam besed Februarka, pa sama pridi, sej nas bo dost v parih, se bo že kdo še z Lariso pozabaval, da se boš malo sprostila in načvekala še mal dežja Igrače so seveda dobrodošle, o dekah pa sem tudi že razmišljala Mi2 imava v avtu šotorsko krilo, pa še kako deko prinesete pa bo tudi na tleh za igrat Bamby, tudi vam želim da se čim prej pozdravite Jaz bom pa nekaj "posebnega" spekla, pa ne povem kaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 20:43:46
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čer, končno smo doma, sem čist uničena... dopoldan na trg... peš seveda, na kavo v letni vrt Jazz cluba, kjer je božansko in seveda peš domov... Vala je zmanjkalo po poti, sem ga doma samo prestavila in previla ker je bil pokakan in se je zbudil samo za nekaj sekund... nato kuhati kosilo... mlad krompir in velika skleda solate, za Vala pa še juhica... mmmmmmmmmmm.... popoldan smo šli pa v ZOO in mi je bilo full smešno ker je pri vsaki kletki ko smo šli rekel papa papa ali pa čau čau , tam na tobogan in seveda peskovnik, nato pa domov, kopat in spat... zdaj pa končno na kavčku in razmišljam kako naj se spravim v kuhinjo spečt pecivo kar loti se
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?