|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
30.5.2009 18:29:48   
vandame
a veš kaj bi ji pa jz rekla k bi naslednič uletela kr tko v sobo mi, da če nje niso doma naučil da se prej potrka, da so tebe tko včil da k km prideš potrkaš.

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
30.5.2009 18:30:40   
SURF
Katjuša-ja kot si napisala,čist bi naju narobe razumela,prav gotovo kej takega v tem smisli,da jo podim,pa da...zato pa še zbirama pravi trenutek,besede...
Se sploh ne pustim,je že boljše k je blo...samo k se meni tok neda vedno v trenja spustit zaradi takih stvari in vem ,da bi blo tok lušn če bi bli za sebe..joj...O to si pa že pisala o tej tvoji stari mamiuser posted image user posted image .

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
30.5.2009 18:34:21   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: vandame

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Vandame-ojojjjjj bogauser posted image user posted image user posted image user posted image pojdi k dežurnemu,mislim da bo tu potreben antibiotik mazilo...
A so kej bele bradavice,potem je mogoče kej bakterijskega..nevem...na tvojem mestu bi šla k dežurnemu...

a misliš.  Ma ne vem mal bom še počakala. Ni nč belo sam rdeče je pa take oike kokr krvave so vmes pa koža se luš iz bradavic.

ma bom še počakala kak dan če pa nav bol bom pa res šla

take sem jst mela v P ko smo se trudli dojit, men so se še krastice nardile k mi je kri mal tekla .... poskusi z nastavki dojit (tolk časa da se zacelijo) pa fest maži....

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
30.5.2009 18:36:26   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Vandame-ojojjjjj bogauser posted image user posted image user posted image user posted image pojdi k dežurnemu,mislim da bo tu potreben antibiotik mazilo...
A so kej bele bradavice,potem je mogoče kej bakterijskega..nevem...na tvojem mestu bi šla k dežurnemu...

a misliš.  Ma ne vem mal bom še počakala. Ni nč belo sam rdeče je pa take oike kokr krvave so vmes pa koža se luš iz bradavic.

ma bom še počakala kak dan če pa nav bol bom pa res šla

take sem jst mela v P ko smo se trudli dojit, men so se še krastice nardile k mi je kri mal tekla .... poskusi z nastavki dojit (tolk časa da se zacelijo) pa fest maži....

a to misliš z lanolin kremo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
30.5.2009 18:38:20   
vandame
kam ste vse poniknile nobene ni

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
30.5.2009 18:39:27   
SURF
Treba bo to uredit,čimprej,da se ne bomo brezveze grdo gledali,tako si želim,da bi imela čist svoje,da kar pustiš te tako počaka,da bo moje..pa sj me razumete,res tok si želim..enkrat bo.

Katjuša-A še imate kužka?

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
30.5.2009 18:40:51   
Vandame ko se jaz spomnim kakšne brdavice sem mela v bolnišnici pa pol tudi doma kri mi je tekla krastice sem mela pa od vsega mi je nabjolj pomagala ena aventova krema za brdavice enkratna pa čim bolj jih imet na zraku...upam da se ti čim prej poceli...user posted image user posted image user posted image Moj mi jo je kupil v Baby Centru tam vem da jo imajo...

< Sporočilo je popravil cita -- 30.5.2009 18:41:59 >

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
30.5.2009 18:41:34   
SURF
točno nastavki,da pridejo bradavice k sebi,če res ni tako hudo za k zdravniku,sem pa js imela tudi kremo multi mam in mi je zelo pomagala.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
30.5.2009 18:44:43   
SURF
Vandame-sj se zmenimo,pa vse drži glih kakšen teden,potem pa zopet od začetkauser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
30.5.2009 18:48:49   
vandame
vsem hvala za nasvete ste mi ful pomagale bom probala.

zej morm pa šibad dol z interneta mam tamalo za vštimat pa tamal se je zbudil.

se pol še kej slišmo

lepo klepetajte še naprej.

Surf tebi pa želim da bi bla čim prej na svojem, al pa da bi se stanje malo umirilo. ti vrjamem da je hudo na čase

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
30.5.2009 18:55:55   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

črtica moja prva dva sta imela obseg glave 35, druga dva pa  37 pa so šli vsi ven

a z ritjo naprejuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
30.5.2009 18:58:53   
črticaa
men se ne da 8 strani brt

tko da za vse domžalčanke, jutr pridm v vaš konc,.. a gremo na kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil črticaa -- 30.5.2009 18:59:17 >

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
30.5.2009 19:13:04   
Katjusa
Katjuša-A še imate kužka?

imamo ja:)

vandame
ja z lanolinom

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
30.5.2009 19:14:03   
Katjusa

mi smo jedl pa parilo sma z benjaminom zlagalauser posted image user posted image user posted image user posted image pa pela sma  se tak smeji če mu pojemuser posted image user posted image user posted image (k nimam posluha)

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
30.5.2009 19:16:07   

mi smo jedl pa parilo sma z benjaminom zlagalauser posted image user posted image user posted image user posted image pa pela sma  se tak smeji če mu pojemuser posted image user posted image user posted image (k nimam posluha)

tale dva vaša čmrla sta tko srčkana...z benjaminom si zlagala??

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
30.5.2009 19:21:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

ja sem se vsedla an sedežno benjamina sem pa naslonla na rob sedežne tako da je mal nogice na mojih bedrih in sma pela se pogovarjala jst sem pa strij perila zložlauser posted image user posted image user posted image user posted image florjan je pa pri babiki nima obstanka kr teka gor in dol:)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
30.5.2009 19:25:27   

IZVIRNO SPOROČILO: cita

ja sem se vsedla an sedežno benjamina sem pa naslonla na rob sedežne tako da je mal nogice na mojih bedrih in sma pela se pogovarjala jst sem pa strij perila zložlauser posted image user posted image user posted image user posted image florjan je pa pri babiki nima obstanka kr teka gor in dol:)

Katjusa srečna si lahko ko imaš tako pridna otročka res...pa brihtnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
30.5.2009 19:30:28   
Simona vidim te...user posted image user posted image user posted image

Jz še kr čakam če se bo samo zlikalo ko še kr tle visim pa tko nikogar ni ja treba bo rit dvignat ajde hurukkkkkuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
30.5.2009 19:51:10   
Katjusa
hejuser posted image user posted image user posted image user posted image je florjan zdej božal benjamina pa sem ga vprašala, če ima rad brateca pa je reku ja sam zdej bi mel pa sestrcouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
30.5.2009 19:59:30   
piskot
cer.

mi smo se sli pa danes v bohinj v vodni park mal pogret. saj ne vem a bi jih pohvalila al ne. naceloma je uredu zrihtano, majo vozicke za dojencke, pa ful igrac za tamale, pa notr bife, kjer imajo tudi brezglutenske menije, pa vegetarijanske, pa internet. ni da ni.
sam res ne vem, kako smo mi ravno take srece. od vseh slisim kako je tam cisto in lepo, pa nam ze prvic ni bilo. danes pa spet ne. res mi je nagravzno, da pride dete iz vode in se mu po hrbtu dol vleceta dva dolga crna lasa. bljak. pa ko zaplavas, se ti kaksen las zavozla med prste. bljak. men je to tok nagnusno. v zenskem wc-ju je smrdelo kot v enem javnem skretu, res po poscanem. bljak.

ampak konec koncev, martin je uzival, ancka je bila pridna, tko da je bil lep sporten dan. nazaj grede smo se se v gali ustavili, kjer imajo zunaj malo igral, pa trampolin in je bil za martina popoln dan.

no popoldan ga je pa ana zacela nekaj srat. jok na jok na jok. pa sem jo dojila, pa je blo pol ure dobro, mal je zaspala, pa spet. taka je ze ene 3 dni. prejle ko sem jo spat dajala se je drla not v josko kot da kaj hujsega se ni videla na tem svetu. ne vem a je res kaksna luna a kaj bo to zaen vrag. ponovci se je tud zbujala na 2 uri. mogoce jo sraufa od AB. ne vem, nisem dost pametna, ampak vem da bo minilo.

se vedno nekaj tecka tam v sobi, pa roke si tlaci v usta, pa ven pa not, pa jamra. revca je, sam jest bi pa tud ze mal miru.

simona hepi brzdej user posted image .

claud vidis, pri nas je bila podobna noc.

cita uspavamo se z dojenjem. vcasih z dudo, ampak redko. ce se pa sama odloci zaspat je pa palec najprimernejsi.

claud te bele pikice so zobje. ampak vcasih traja tudi par mesecev da koncno prilezejo ven. martin je imel zobe ko sem ga se dojila, ampak je bil priden, me ni nikoli ugriznil.

surf ojej, nic ti nisem fous tega zivljenja s tasco in njeno mamo. po mojem bos morala enkrat fajn znoret, pa da ti dajo pol mir. prijateljica je pa to resila tako, da je zacela naga po stanovanju hodit. potem so pa nehali prihajat, ker jim je bilo nerodno user posted image . pa hvala za nasvet za grad.

vandame lanolin krema. jaz sem imela prav zulje, pa vse krvavo, pa se mi je v 2 dneh zacelilo. samo vse cunje bos imela zaflekane, ker je taka ful pacasta krema.

vprasanje: a ima se katera tole gravžiko od chiccota? nasa ful smrdi. jaz je sigurno ne bi marala ce bi bila dojencek.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
30.5.2009 20:02:38   

hejuser posted image user posted image user posted image user posted image je florjan zdej božal benjamina pa sem ga vprašala, če ima rad brateca pa je reku ja sam zdej bi mel pa sestrcouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta pa je dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image faca je tale Florči...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
30.5.2009 20:35:31   
simonakr
Cita - jest tud tebe vidm! Dej mi ti nekej povej. Ti baje poskušaš mal prestavt kdaj gre mala spat - kako kaj ratuje? Jest sm že ene parkrat probala ampak vedno ko pride ura pol 8 tamala rata tolk zaspana in tečna da ne gre druzga kot umit jest in spat.

No zdej se pa letim preoblečt, me moj vn pelje! Lariso bo pa moja sekica merkala!

Mejte se se tipkamo jutr!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
30.5.2009 20:37:11   
sunny24
Čer!
Uf, jst sm malo crknjena...Po več kot enem letu sm se spravla na orbirek in bla gor 20 minut, kar je kar lep cajt za prvič...Ma je pasalo migat...Bravo jst! user posted image user posted image user posted image

katjusa, hmm, hitro v akcijo za sestrco! user posted image  Faca Florjan! user posted image

piškot, kaka gravžika od chiccota??? 
Pa super za kopanje v Bohinju, čeprav v malo gravžasti vodiki...Sam ni kej, če kape niso obvezne se 100% najde kak las...Vidim že pr meni, k mam dolge in mi full izpadajo...

vandame, lanolin in nastavki za bradavice, pa bo boljše. Vsaj moglo bi bit. Pa zrači si jih.

Zdej pa šibnem sušilca sprazn in pol Gajči skopat in nafutrat...Sam bom počakala da se zbudi k je zakomirala v vozičku...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
30.5.2009 20:47:50   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

črtica moja prva dva sta imela obseg glave 35, druga dva pa  37 pa so šli vsi ven

a z ritjo naprejuser posted image

user posted image Z zakaj z ritjouser posted image ne z glavicami

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
30.5.2009 20:50:40   
Čebel@
čer!
Hana pančka,možek je preselil računalnik iz njene sobice v dnevno(torej sedim v dnevni mojmu napoti ki gleda tvuser posted image )..........popoldne sva bila pri naših na obisku,zdele enkrat se moram pa kidati prištimati cunje za jutri za krst

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?