|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
30.5.2009 13:55:54   
SURF
Aja..Še od včeraj..PIŠKOT-V Velenju imamo grad,ki je vreden pogleda,sicer ni rekvizitov viteštva,je pa muzej premogovnika Velenje,je full dobra animacija,se pelješ z vlakcem po jami,v kateri oživijo lutke...Potem pa se lohka še odpeljete na jezero kjer je postavljen mastadont in lep plac za spregode z igriščem.Pa še restavracija je zraven ,če oste kej lačni.user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 976
30.5.2009 14:17:34   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

DAJTE MI NEKAJ SVETOVAT,PROSIM..KER NEVEM VEČ,A SEM NORA,PA ŠE KRIČIMuser posted image ALI SE MOTIM,ALI KAJ....???user posted image user posted image

Midva z mojim naj bi imela v zgornjem štuku svoj plac,imava spalnico,kopalnico,kuhinjo,pisarno,v eni sobi ima še stara mama od mojega sobo,v eni pa je še brat,ki me ne moti in se itak misli kmal odselit...problem je v tem,ker tašča in stara mama ne razumeta,da se ne moreta v vseeeeeeeeeee vtaknt,danes je stara mama  brez da bi potrkala spet pršla v spalnico,odprla omaro in iskala neko bluzo od mojegauser posted image user posted image user posted image ,po vrhu mi samo gledata ,kaj naredim in kaj ne,nekaj časa sta Patriciji govorile k sma pršle dol a te tepejo goruser posted image user posted image dokler nisem pošizila....JS TAKOLE NEBOM ZDRŽALA CEL LIFEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj naj?Mi gre spet na jok....

joj tole pa je huda..... težko je kej sam dokler ne boste povedal se skregal kakrkol ne bo mira.....  najprej se poskuste lepo zment če ne gre pa nej tvoj pove da tak ne more to bit (če so to po njegovi strani če pa po tvoji ja pa bolje da ti poveš)

upam, da se zmente men še moja mami v dnevno ne pride brez da potrka pa imamo podobno v tem štuku k mamo mi stanovanje imata moja2 spalnico tak da pridete samo zvečer gor in mamo sam zmenjeno za WC da hodita pa še to sam mami gre ati gre pa vedno dol....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 977
30.5.2009 14:28:05   
Katjusa
moj sonček je pa v stajici zaspal tačas k sem šla mlekeca delatuser posted image user posted image user posted image user posted image bošček je skoraj 2 urce bedel, joj ta naš zaspanček, jst si ne predstavljam vaših k pravte kok mal spijouser posted image naš bi skor skos spal mal je umes pa mičkano se igrauser posted image user posted image user posted image user posted image florjan je bil čist isti, očitno imata to po mamiciuser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 978
30.5.2009 14:52:57   
Katjusa
sem dala prej perilo prat in sem misla ga zdle dat sušit pa pol stroj vode in gledam sme misla da se je stroj pokvaru pol sem pa vidla da je ugasnjen..... verjetno je florjan hotu dat kej prat pa ga je ugasnuuser posted image user posted image se gre ponavad zjutraj umit pa se sleče in da pižamo v stroj (prat pol jo pa jst ven vzamem in v njegovo sobo nesem k vsak dan je pa ne peremo.... )dons pa ni šlo ker sem jst dala prej pratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 979
30.5.2009 14:53:29   
Katjusa
ja kje pa ste vse v tem slabem vremenu?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 980
30.5.2009 15:39:21   
SURF
Katjuša-Florjan je taka faca malauser posted image user posted image .Za Benjamina praviš je veliko če dve uri bedi,oo ti zaspanček mali,pri nas je glih obratno..čeprav je začela zadnje čase vedno več spati,se dogaja da se se zbudi,se naje in nazaj zaspi...

Drugače pa so to starši in stari starši od mojega.Vedno kadar je kej takega povem,včasih še moj kej reče..pa drži glih tedenuser posted image Če bi bila prej bolj pametna,nebi se smela preseliti dokler nimava za sebe, joj me

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 981
30.5.2009 15:42:36   
SURF
mi je kr samo odposlalouser posted image user posted image
Joj me user posted image ,včasih mi je težko,sta ženski pa me kljub temu ne razumeta...kaj čem..se smilit sama sebi ali pa ukrepat in narediti nekaj da bo tega konnec in da bomo za sebe...bajta je ogromna,tašča sama spodaj..ehhh...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 982
30.5.2009 15:58:32   
Katjusa
zakaj pa ne gre staramama dol k tašči? a hodnika pa ne morte nekako zapret da bi bla vmes vrata....
a tam si bosta zrihtala čist za sebe al gresta čit kam drugam?

pr nas je tud stara mama k živi nad nami hodla po notranjih stopnicah vsak dan in ene parkrat me je kr v dnevni prčakala že navsezgodaj ko sem iz wcja prišla pol je pa ati (njen sin) zaklenu ta vrata in zdej lahko samo zunaj hodijo..... je bil pa cel cirkus okol tega itak sem vsega jst kriva in me cela žlahta ne mara oz. so neke take tihe vojne..... no mi imamo pa le mir v stanovanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image jst od tu kr tak ne bom šla ker je velika hiša in če mi gremo bo prazna polek tega mi pa paše da so manjši stroški in če rabim varstvo imam vedno mamico na razpolago tak da ne razmišljam o tem da jim dam to veseljeuser posted image user posted image user posted image user posted image si pe želim imet kak svoj vikend al pa kej takega da takrat ko imaš polno glavo vsega lahko za kak dan ali 2 greš.... morem pa povdarit da s  mojimi starši ni težav razn kakih manjših konfliktovuser posted image user posted image user posted image user posted image imamo vsak svoje gospodinjstvo in je to touser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 983
30.5.2009 16:40:59   
A bo luna naša je danes tečkauser posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 984
30.5.2009 17:01:26   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

a luna deluje nanjo al kako? mogoče je pa utrujena ko je tak slabo vreme....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 985
30.5.2009 17:20:04   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: cita

a luna deluje nanjo al kako? mogoče je pa utrujena ko je tak slabo vreme....

Nevem ugibam ne spat ne igrat ne na rokah nč ji ne pašeuser posted image user posted image nimam pojma...user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 986
30.5.2009 17:44:27   
sunny24
Oh ja...Smotano vreme totalno...Moj dragi sicer v takem vremenu avto pere, ampak OK...user posted image  Gaja panča, prej sm si pa jst prvoščla 2 urci spanja. Zdej sm cunje obesla in ena runda se še pere, pol pa še srajce za mojega, k sm pozabla na njih-jutri dela in nima nobene čiste več...

surf, joj, da popiz.ditis fašeš...user posted image    Jst bi na tvojem mestu fajn zaropotala, potem pa:
1. začela zaklepat vrata
2. Če prvi ukrep ne pomaga pa se začni šetat naga po bajti, če vaju pa tašča al pa nona zalotita pr sexu bo pa še bolj učinkovito

katjusa, kako kaj? Ke faca Florjan, je teu dat prat pižamco pa ni šlo...user posted image

cita, ja, Gaja ma tudi kak tak dan, nič ji ne paše, tudi če jo na miru pustiš ne...Recimo da je vreme krivo! Upam, da bo jutri bujše! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 987
30.5.2009 17:47:16   
SURF
Cita-slabo vreme,naša je tudi taka..

Katjuša-Stara mama ne gre dol k tašči k se še midva nisva opogumila in ji to predlagala..ker bo ziher narobe razumelauser posted image Ampak delava na tem...da bova na vrhu sama...treba bo kmalu uredit,ker če ne bom jsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 988
30.5.2009 17:51:51   
SURF
Sunny-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 989
30.5.2009 17:56:49   
sunny24

Sunny-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja kaj, to bi po mojem pomagalo v nulo! Če bi vaju dobila v akciji, bi sigurno naslenjič potrkala, al ne?user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 990
30.5.2009 18:12:07   
vandame
ojla!

a ma kera kako idejo men so se bradavice vnele al ne vem ful me bolijo, sploh k tamal v prvo potegne pol je pa dobr. Al pa če sm na vetru me začnejo bolet pa kr koža se lušči. Pa take so kokr bi hotle mal krvavet.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 991
30.5.2009 18:13:25   
Katjusa

Cita-slabo vreme,naša je tudi taka..

Katjuša-Stara mama ne gre dol k tašči k se še midva nisva opogumila in ji to predlagala..ker bo ziher narobe razumelauser posted image Ampak delava na tem...da bova na vrhu sama...treba bo kmalu uredit,ker če ne bom jsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej vem k jih preveč spoštujemo oni pa nas ničuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem tud tak jezna na našo staro mamo me je klicala v porodnišnico po pomoti in mi je pol kao čestitalauser posted image user posted image user posted image user posted image sej ni treba če nočeš.... jst jo včasih pozdravim včasih ne odvisno kje pa piše da one mene ne sme? če lahko dela sranje po žlahti pol lahk tud pozdravi kdaj.... sam če pa jo na hodniku srečuješ ja pa mičkano drugače jst našo sma zunajs rečam če imam ravno to smolouser posted image

14. imamo krst sicer nas bo čist malo sam vedno je bla staramama zraven no tokrat je pa ne bom klicala in tud ne bo povabljena.... naj me začne spoštovat in pol se bomo drugače pogovarjal....

ko je bil florjan mali in njej pek vozi kruh domov pa je florjanu ene 2x kupla žemlco pol je pa rekla da to pride predrago da mu vsak teden žemlco kupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej k je pa mal večji mu pa skos kake stare bombone al pa kekse daje ker kao zdej je pa treba ljubezen kupit.... je sama rekla, da mu bo kej kupla ko bo večji da bo veduuser posted image user posted image user posted image
ma jst mam srečo čeprav jo mam v hiši si ne delimo nič ti se mi pa prov smiliš in vem, če ji bi rekla da nej gre dol k tašči bi razumela, da jo naganjaš iz hiše in bi bla vse sam človek ne..... še če hodnik tako zapreš, da ne bo mogla do tvoje spalnice bo to tak razumela..... sam men sam enkrat pride nekdo brez trkanja v spalnico pa dobi tako lekcijo.....
sej sem dolgo rabla da sem taka kot sem, sam zdej se pa ne dam in to moč sme dobla po benjaminovem rojstvu, ko me je klicala in rekla koga sem pa dobla pa rečem katjo pa ona ja ka see pa to prtisnla pa je bla mal tiho in pol no pol pa čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ka se to tak dela?

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 992
30.5.2009 18:15:09   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: vandame

ojla!

a ma kera kako idejo men so se bradavice vnele al ne vem ful me bolijo, sploh k tamal v prvo potegne pol je pa dobr. Al pa če sm na vetru me začnejo bolet pa kr koža se lušči. Pa take so kokr bi hotle mal krvavet.

žal ne dojim, lahko rečem sam da si jih maži in čim več mej na luftu verjetno so preobremenjeneuser posted image

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 993
30.5.2009 18:18:59   
SURF
user posted image user posted image user posted image če ne bo šlo drgačuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 994
30.5.2009 18:19:40   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: vandame

ojla!

žal ne dojim, lahko rečem sam da si jih maži in čim več mej na luftu verjetno so preobremenjeneuser posted image

ma vrjetn res sej skor skos hoče bit prikloplen. pa tud sama sem ga večkrat da mi ne bi mleka zmankal kot mi ga je pri ta prvi k sm se neki sekirala in sm ga v enem tednu zgubla.

hvala ti

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 995
30.5.2009 18:21:25   
vandame
kokr berem mate pa res smolo s taščami. jz morm potrkat mam kr v redu no sej na začetk so bla mal trenja pa se je moj user posted image postavil zame in od takrat je čist drgač. je pa tud to k sva v svoji hiši ki jo je zgradil moj user posted image

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 996
30.5.2009 18:24:05   
SURF
Vandame-ojojjjjj bogauser posted image user posted image user posted image user posted image pojdi k dežurnemu,mislim da bo tu potreben antibiotik mazilo...
A so kej bele bradavice,potem je mogoče kej bakterijskega..nevem...na tvojem mestu bi šla k dežurnemu...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 997
30.5.2009 18:24:57   
Surf tole je pa res nadležno tko nared ko je Sunny rekla p boš vidla če bo še prišla ne napovedano...

Ja mislim da našim otročkom vreme škodi naša že spi ni mogla več sem jo šla skopat pojedla in spi sej ponavadi gre spat takle čas ampak sedaj se nekako navajamo na poznejše spanje ampak dans nam ni ratal bo jutri bolje...

Veste kaj pravijo bolj ko si dober slabše je...

Ja nč zdej pa je treba likat prat dat pa še kaj bi se našlo posodo pa sem zdele pomila nisem mela velik dve skodelice pa eno posodo pa sem bla gotovauser posted image user posted image user posted image se vid da še kuhat nimam cajta juhuu bodo kile šleuser posted image user posted image user posted image kak optimist sem a neuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 998
30.5.2009 18:25:28   
vandame
ka bi pa ve naredle.

dons mojo mami pokličem pa pravim, da nama bodo dons zaklučil s fasado da edin k sva ga mal v kamn da nisva dala okol oken in vrat belo sva dala svetlej zeleno in ne pride tolk do izraza pa mi zabrus nazaj kaj pa delava vse po svoje.

kak pa bova sej je najino. no pol ji pa odgovorim da zakaj pa ne bi sej za sestro je tud rekla da bo ona delala po svoje k sm neki prašala zakaj ji bo pa un da mava pa pravico tud midva po svoje pol mi pa vrže telefon dol.

ma ne vem kdor ma cajt me zajebava

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 999
30.5.2009 18:28:19   
vandame

Vandame-ojojjjjj bogauser posted image user posted image user posted image user posted image pojdi k dežurnemu,mislim da bo tu potreben antibiotik mazilo...
A so kej bele bradavice,potem je mogoče kej bakterijskega..nevem...na tvojem mestu bi šla k dežurnemu...

a misliš.  Ma ne vem mal bom še počakala. Ni nč belo sam rdeče je pa take oike kokr krvave so vmes pa koža se luš iz bradavic.

ma bom še počakala kak dan če pa nav bol bom pa res šla

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?