|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
29.5.2009 11:29:10   
malaMravljica
se od vas se moram poslovit. Se dobre 3 urce in greeeeemoooooooo, jupiiiiiii

Skacica lahko gres z mano, sam kaj imas ze vse spakirano ? Jaz jaaaaaaaa......

Uzivajte!!!!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
29.5.2009 11:33:32   
Anonimen
Končno petek še 3 urce pa gremo domov. Upam, da bodo hitro mimo, ker sem danes sama in je gužva...no pa sem vse nardila do zdale pa lahko malo zadiham, preden pride spet kaj vmesuser posted image

Štefy tebe je pa res zagrabilo. Upam, da bo hitro boljše, da boš nazaj v akcijiuser posted image

MalaMravljica nam delaš lušte user posted image  Tudi jaz bi en takle dopustek udarila no pa do julija še ne bo nič. Ti se pa nažij nove energije. No pa javi se nam kaj, ko prideš nazajuser posted image

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3177
29.5.2009 11:44:28   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

se od vas se moram poslovit. Se dobre 3 urce in greeeeemoooooooo, jupiiiiiii

Skacica lahko gres z mano, sam kaj imas ze vse spakirano ? Jaz jaaaaaaaa......

Uzivajte!!!!

uživaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3178
29.5.2009 12:21:15   
majakla
MalaMravljica: paaa - paaa,
uživaj kolikor se da, ko prideš, pa hočemo vse izvedet,
adijooooo!

Neposredna povezava do sporočila: 3179
29.5.2009 13:37:47   
katrin***
malamravljica... uživaj do konca, ti čisto privoščimo user posted image user posted image user posted image  Pa seveda se oglasi ko prideš nazaj, da izvemo kako je bilouser posted image .

Tudi meni bo čez dobro uro vse padlo dol, ker bom končno oddala projekt, na katerem sva s sošolko delali cela dva meseca in se je nama že frtajčaklo na koncuuser posted image , ampak samo da je konec pa si bom tudi jaz privoščila kaj zase, oddih pa pride konec junija - tisti ta pravi k ga že komaj čakamuser posted image

V nedeljo pa bom končno imela piknik za rojstni dan tako da se je prov fino vse poklapalo - jeeeejjjj!!!user posted image user posted image user posted image

štefy... čim hitrejše okrevanje ti želim in svaka ti čast ob štirih otrocih (peti na potiuser posted image ), ki jih imateuser posted image user posted image user posted image

lep dan souser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
29.5.2009 14:46:24   
Crystall
Ola!

Malamravljica uživaj na dopustu user posted image .

Jz sm pa danes padla, sicer na bok, ampak sem se vseen tak ustrašla, da solz nism mogla zadržat, kljub temu da so bili otroci zraven. Sem šla potem takoj domov. Zdaj počivam. Ob 6h grem pa h ginekologu, enmu drugemu, ker moj ne dela. Bom vidla, če me bo hotel vzet. Upam, da je vse ok z malim.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu prvikoraki)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
29.5.2009 15:20:51   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

Ola!

Malamravljica uživaj na dopustu user posted image .

Jz sm pa danes padla, sicer na bok, ampak sem se vseen tak ustrašla, da solz nism mogla zadržat, kljub temu da so bili otroci zraven. Sem šla potem takoj domov. Zdaj počivam. Ob 6h grem pa h ginekologu, enmu drugemu, ker moj ne dela. Bom vidla, če me bo hotel vzet. Upam, da je vse ok z malim.

držim pesti da bo vse okuser posted image user posted image user posted image saj so user posted image dobro zavarovani v naših bušijih, tako da bo vse ok!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
29.5.2009 15:25:13   
ninasiki
crystall js upam ubistvu mislm da je vse uredu ker sm brala v reviji nosečnost da če pademo naj se na sekiramo da so naši dojenčki zelo dobro zaščiteni v naših trebuščkih tko da upam da drži to kar so napisal in ko boš pršla domou iz pregleda boš imela nasmeh na obrazu

drugače sm pa punce zdele poslušala chill out musko in to celo debelo uro ker sm bla čist sama in mi je tko pasalo zdej sm pa k rožica je pršu lubi domou in greva eno kavico spit pol grem pa h biuši sošolki v domžale je rodila pred 2 mescema fantka in greve na eno tortico user posted image user posted image user posted image  

malamravljica lepo se mej pa kej na nas misli user posted image

bodite pridne pa se slišimo zvečer pa božite svoje buškote

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 29.5.2009 15:26:39 >

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
29.5.2009 15:45:59   
Februarka08
Men je tko dolgčas....user posted image petek, jaz pa spet samevamuser posted image eh, nimam več kaj delat na PC-ju, pa še vam mal pojamramuser posted image upam, da se mate vsaj ve fajnuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
29.5.2009 17:01:07   
majakla

Haaalooo, kje ste ! ! !

Crystall: držim pesti user posted image user posted image , ampak tak vem, da je vse ok, ker me Oktobrke se ne damo!

Februarka08: si mislim kak ti je, tudi jaz samevam, mojega user posted image  več ni, dela od 17h do 24h, jaz pa umiram od dolgcajta. user posted image
Plus še to, da ima naslednji teden spet tak isti - popoldanski šiht in začne že v nedeljo ob 17h.

Tak da komaj čakam jutri in da to soboto izkoristiva za cel teden naprej in še za tega nazaj. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3185
29.5.2009 21:10:18   
smejčica

Večer,

se vam po dooooooooooooolgem času spet malo oglašam.

Kako ste kaj?

Tudi jaz sem sedaj v 19 tednu.

Upam, da čimprej mine čas vsem, ki imate svoje user posted image v službi.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
29.5.2009 21:10:55   
majakla

Kje ste?

UPAM, DA VSE UŽIVATE, KER JAZ SE DOLGOČASIM.

Uživajte še za mene!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
29.5.2009 21:41:44   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Kje ste?

UPAM, DA VSE UŽIVATE, KER JAZ SE DOLGOČASIM.

Uživajte še za mene!

saj se jaz tud dolgolčasim, čeprav je moj zravenuser posted image user posted image user posted image vmes mal film poškilim, mal sem za pc-jem, pa je to touser posted image grem kmal v mižule, pa se mi čist nič ne da it stuširatuser posted image ajoj, še to mučno opravilouser posted image

Lepo nočko vsem!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
29.5.2009 21:49:37   
Crystall
Hvala za lepe želje.

Vse je ok z malim. Sva šla v porodnišnico na ultrazvok - sam tukaj je bil dežuren ginekolog user posted image . Mi je pa še spol povedal - fantka bova imela user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

Neposredna povezava do sporočila: 3189
29.5.2009 21:49:43   
stuhica
evo jaz sem tukaj.... user posted image user posted image  sedim in berem ks te se tol načvekale pa pattayi sem mogla napisat ZS ker sva čist na istem glede tega cukra tako da obe veva kaj in kako s tem da jaz vsak pregled trepetam kdaj me bo tudi dala na inuzulin...
Tale cuker je res user posted image , meni je že zdaj tako hudo ker imam vse prstke pošpikane po 3-4x na dan , že ne vem ve kje naj si na kterem prstku zmerim cuker, za inzulin bi mi bilo pa še huje se špikat v trebuščka... groza... Pattaya drži se , zdrži szarad sončka upam da ti uspe da bi g aimela smao zjutraj in ne zvečer...

špikanje mene je danes cel dan neki špikalo tudi počutila s enisem najbolje .. upam da bo jutri bolje...

kilogramčki sem zarad diete še zmeri na  minus 8 kg... tako da se niti ne obremenjujem je pa hecno da mi povseod vse visi ampak trebušček pa ostaja user posted image user posted image user posted image

na pregledu v sredo je rekel ginek da se otroček lepo razvija ni nekih odstopanj tako da sem bila prav vesela vsaj te novičke... Na morfologijo pa me je naročil šele 24.6. je kra dolga no ampak saj takrat bom dejansko v 22 tednu... no ja pa potem upam da bom dobila papirje za podaljšat bolniško na komisiji... še en meec pol  pa ne vem kaj bo..??? 

Spol otročka mene privč sploh ni zanimalo, zdaj pa moram priznat da me kar mal vleče da bi morda mal povprašala... ne vem no res me mika da vidim če bomo imeli še enga fantka al bo morda punčka... Vesela bom kterega koli sam da bo zdrav in da bo vse ok...Kaj pa ostale boste vse vprašale??

mala mravljica uživaj in se sprosti upam da se boste imeli lepo!

lp

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
29.5.2009 22:10:21   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

Hvala za lepe želje.

Vse je ok z malim. Sva šla v porodnišnico na ultrazvok - sam tukaj je bil dežuren ginekolog user posted image . Mi je pa še spol povedal - fantka bova imela user posted image user posted image user posted image

čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
29.5.2009 22:24:51   
didikaa
hei !

mam eno vprašanje....do 4 meseca mi je bilo ful slabo, bruhala sicer nisem..je pa mi kruh smrdel,tak da je blo precej hudo. shujšala sem celih 7 kg...sedaj sem v 20tem tednu ampak se še vedno nič ne redim....ne vem če je to vredu ...??? malo me že skrbi.. 9. junija imam ginekologa in bom vprašala kak npa kaj...čeprav je pred 3 tedni na pregledu rekel, da se ni kaj zan bat..ker imam kr nekaj zaloge še svoje...
kaj pa ve mislite ?...

Neposredna povezava do sporočila: 3192
30.5.2009 7:51:21   
Anonimen
Dobro jutro punce. No ko je pa vikend pa spati ne morem pa sem že ob 7 pokonciuser posted image Sem si pripravila zajtrk ( crispy žita z banano..njami ). Sem razmišljala, da moram malo bolj se zdravo prehranjevati, ker kg kar letijo gor.user posted image

Crystall user posted image super, da je vse OK. Pa fantek jupiiii...tudi jaz sem si želela fantka a kot kaže bomo zibali user posted image . Pa smo tudi veseliuser posted image user posted image

A je katera že pokonci ??!

(odgovor članu didikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3193
30.5.2009 8:41:02   
ninasiki
ojla punce

kako smo jst sm odliiiiično pa fuuuuull sm vesela ker smo danes točno na polovici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   in zdej greva z mojim na eno user posted image  pol gre pa delat spet in bom sam tko da se bom prklopu gor

bodte pridne pa se slišmo papa

aja evo častim vsem eno user posted image pa user posted image ker sm upihnla puo svečke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam da mi hit mine tko k ta polovička

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
30.5.2009 10:06:11   
najčka
Dobro jutro user posted image , spet se mal javljam, sam tok da me ne pozabite, pa moram povedat da že 2 dni zelo slabo spim, zgleda da so se mi bolečine iz dnevnih preselile v nočne. tako me boli v spodjem delu trebuha da se ne morem obrnit iz enega boka na drugega, se moram vmes dvignit in spustit na drugo stran, in temu primerno tudi skor nič ne spim. Drugač pa vidim da kar uživate. user posted image  

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
30.5.2009 11:12:45   
*chance*
ojla...
ste pa zares dejavne...komaj preberem vse za sproti, potem se mi pa tudi pisat več ne dauser posted image ...pa se bom danes malo potrudilauser posted image
malaMravljica: uživaj!!!user posted image mene kratek dopust čaka šele konec junija user posted image ... no pa samo da bouser posted image

Crystall: čestitke za pobecauser posted image user posted image user posted image
didikaa: mislim, da se ti ni potrebno obremenjevat, če seveda normalno in zdravo ješuser posted imageuser posted image pa itak črpa iz zalog. Sicer pa je meni G dejala, da četudi 3 dni ne bom ničesar mogla pojesti, ne bo nič narobe, važno da zadosti spijem...user posted image vendar zaenkrat teh problemov nimam-ravno nasprotnouser posted image user posted image user posted image ..
Špikanje: me vseskozi nekaj špika in boli, povrhu vsega še levi kolk, najhuje je zvečer, ko se v postelji komaj obrnemuser posted image ...kaj še bo???
Kilogramčki: ja, do sedaj +1 kg...me pa kar malo skrbi, ker sem že tako bolj rejenauser posted image user posted image user posted image ... pa se bom s tem ubadala od novembra daljeuser posted image ..

Lep preostanek vikenda vsem oktoberkam!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3196
30.5.2009 11:49:23   
lenika83
Oj!

Danes ste pa zgodnje in čvekasto razpoložene. Jaz pa sem danes res dolgo potegnila, skoraj do pol enajstih. Pa običajno nimam navade tak dolgo spati. Sicer pa imam zdaj čas za to, potem ga verjetno nekaj let več ne bo in boljše da zdaj izkoristim user posted image

Saj niti nimam kaj pametnega za povedati, samo da malo pozdravim.

Tea ti si mi poslala zs? Na mail sem dobila obvestilo, pol pa tu med zs-ji piše, da nimam nič. Nič mi ni jasno user posted image Mogoče na znam pogledati.

Lep dan vsem, sicer deževen, pa ni pomembno.

< Sporočilo je popravil lenika83 -- 30.5.2009 11:52:50 >

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
30.5.2009 14:28:42   
tea85
ja lenika, jaz sem ti poslala zs, napisala sem da imam gin.šučurja na ptuju, maš ti tud tega?

pa v katerem tednu si, ali že veš spol user posted image ?

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
30.5.2009 17:00:14   
Janci F
Se opravičujem, ker sem kar vdrla na vaš forum.

Če imate čas, vas prosim, da odgovorite na spodnjo anketo o komisijski prodaji otroških stvari.
http://www.ringaraja.net/ankete.asp?id=559 

Hvala, delam eno seminarsko, pa mi boste z odgovori zelo pomagale.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
30.5.2009 19:45:27   
ninasiki
pa kje ste lenobe a ste vse tko lene k jsa pa ta bedn vreme user posted image user posted image user posted image  če ma katera viška dobre energije al pa nasvet bi prosila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?