|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
30.5.2009 10:05:51   
claud
Cita- jst res ne vem več kaj naj nardim da bo sama zaspala.....ko poje se pol še ful dolg crkla in če jo odklopm v jokuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 926
30.5.2009 10:08:04   
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Cita- jst res ne vem več kaj naj nardim da bo sama zaspala.....ko poje se pol še ful dolg crkla in če jo odklopm v jokuser posted image

Jz mislim da bodo začele sam spat ko se ne bomo več sekiraleuser posted image user posted image user posted image mal heca...sej vem jaz tud več ne vem...bo že nekako ampak sedaj še nekako gre ampak kaj pa pol ko bo težja joj nimam pojma že sedaj me roke bolijo...ok ne bom več jamralauser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 927
30.5.2009 10:09:14   
sunny24
Jutro!
Gaja je bla pridna, je nočko prespala, jst in moj dragi smo šla pa malo pred 2 uro spat in itak se je Gajči zbudila lačna ob 6h in ob 9h je biu auf...Ampak vem zakaj! Zato, da je mami pokazala, kako se ona prvič prekucne iz trebuha na hrbet...user posted image user posted image user posted image

simonakr, VSE NAJBOLJŠE IN VSE LEPO TI ŽELIM!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majchy, jst seznamček tudi vsak dan pogledam oz pogledam sam tisti znak, k je na vrsti za RD...user posted image

peglanje...ne, ne, ni to zame. Mam pa en kup cot za oprat, k nam je v pondelk stroj neki mrknu oz una cev k gre u zid za vodo se je neki odpinkala in začela puščat in je blo malo poplave v kopalnici...Učeri sm pa 3 stroje oprala in ni nič puščalao, k je moj malo porihtu...

Zdej grem pa malo Gajo zabavat....user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 928
30.5.2009 10:09:30   
rebeka84
dobro jutro mamice! kako ste kaj? evo jaz sem v bosni od srede in imamo se zelo fajn!
claud
Uros se je tudi 2 dni predno smo sli v Bosno zacel zbujat ponoci. zdaj ko smo tukaj zacne tudi jamrat ampak mu takoj dam dudi in zaspi dalje, tako da zdaj ze dva dni spi po 12 ur skupaj. drugace ga pa jaz nikoli na rabim uspavat, polozim ga v posteljo, malo se igra in potem sam zaspi.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 929
30.5.2009 10:11:09   
Bravo za Gajo in za preobrat iz trebuščka na hrbetuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 930
30.5.2009 10:13:37   
claud
cita- sj jst jo ne nosm po rokah za uspavanje....

Rebeka lepo da uživate....uživajte še naprejuser posted image user posted image user posted image

Sunnny super za prekucuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 931
30.5.2009 10:15:02   
rebeka84
user posted image SIMONA vse najboljse ob tvojem prazniku!user posted image

user posted image GAJA CESTITKE ZA OBRACANJE!user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 932
30.5.2009 10:15:25   
claud
Aja še eno vprašanje....a se vsem dojenčkom vidi na dlesni taka bela pikica-tm k prvi zobek pride, al mi že pričakujemo zobek?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 933
30.5.2009 10:17:35   
rebeka84
Urosu se vidita 2 pikici na spodnji dlesni.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 934
30.5.2009 10:21:10   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Majchy joj sej jest se tud neki sekiram kako bo šlo jutri. Mi imamo med mašo krst in bo vse skup sigurn več kot uro trajalo. Ampak sej bo. Kdaj pa mate krst?

ob 10.00 se začne maša in traja več kot 1 uro........ah bova že.......nakonc bosta Žiga in Hana vse skupej prespala-ponavadi je tkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 935
30.5.2009 10:21:28   
Naša pa tud bele pikice pa je rekla P ko smo bili bolani da še ni zobkov na spregled tako da ne vem...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 936
30.5.2009 10:21:29   
claud
Larissa ma pa 1 pikco tm k naj bi bla spodaj levo enka....

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 937
30.5.2009 10:21:53   
brkn83
pozdravljene.

kako? No mi kr uredu, mal me jezi ker zunaj dež pada in ne moremo iti na sprehod. včeraj smo bili mal v šopingu v Ljubljani in na koncu smo šli potem še v Kranj, tk da smo domov prišli nekaj čez devet.

Zdej pa moj zajtrk dela (bodo palačinke)user posted image user posted image user posted image user posted image , js pa mal po netu brskam in gledam mal za nov šotor in ostalo opremo, ki jo še potrebujemo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 938
30.5.2009 10:23:28   
Čebel@
spanje......naša sploh ne more zaspati na rokah(joj kakko bo jutriuser posted image ),ko se jo pa položi v posteljico jo pa v trenutku zmanjka

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 939
30.5.2009 10:23:44   
claud
Jst prej to sploh nism tko opazla....sm šele učer vidla, pa sm mogla uprašat...user posted image
Upam da jih čim kasnej dobi...oz. vsaj dokler ne neham čist dojituser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 940
30.5.2009 10:24:47   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

spanje......naša sploh ne more zaspati na rokah(joj kakko bo jutriuser posted image ),ko se jo pa položi v posteljico jo pa v trenutku zmanjka

BE HAPPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA DEREM SEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 941
30.5.2009 10:25:27   
Onasiss
DRAGA SIMONA
user posted image

IN VSE NAJ NAJ, VELIKO ZDRAVJA, SREČE IN VSEGA LEPEGA......

So what....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 942
30.5.2009 10:26:00   
Čebel@

Aja še eno vprašanje....a se vsem dojenčkom vidi na dlesni taka bela pikica-tm k prvi zobek pride, al mi že pričakujemo zobek?
naša ima že 1 mesec na zgornji dlesni pikico......pediater je reku da lahko da bo zobek

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 943
30.5.2009 10:26:03   

srečnica naša je takšna zvečer ko jo položim zaspi ampak čez dan pa ni šans...sej bo boš vidla bom držala pestkeuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 944
30.5.2009 10:27:12   
Čebel@

BE HAPPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA DEREM SEuser posted image user posted image user posted image
sej sem full vesela da je tko(trkam)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 945
30.5.2009 10:28:01   
Čebel@
zdej pa šibam pospravljat......se zvečer kej oglasim

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 946
30.5.2009 10:28:28   
Onasiss

Tam ko bo zrastu zobek se bo videlo na dlesni napeto in belo. Ne vem, če bo kot bela pikica. Probaj s kovinsko žličko, če kaj žvenketa.

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 947
30.5.2009 10:28:32   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

evo midva sva zdej doma. bilo je super. zdej pa morn iti nika nahranit, potem pa šibamo naprej.

majchy- nisva naredili dežja, sva pa res lepo uživali.

ful smo se mel lepouser posted image user posted image user posted image težko bi dež nardile k sme mele 3 ornk fante zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image največji si je na koncu sprehoda prvošču ornk kopel v jezeru..... je bil cel moker ne sam noge in teniskeuser posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa mi oba spitauser posted image .... slikat žal nisem mogla mi je batarije sfalilo na telefonu tist kar sem pa slikala pa slik ne znam iz telefona datuser posted image v glavnem florjan ravno toliko da ni zaplaval v jezeru sugo je mel samo glavo , vrat in malo ramen vse ostalo je blo mokrouser posted image user posted image user posted image user posted image
brkn kaj sem ti rekla, da bo benjamin vse not spravu pravkar je pojedu še en obrok in zdej spiuser posted image user posted image user posted image user posted image ....
komi čakam, da tole ponovimo, če boš drug teden kej pri volji in če bo lepo vreme sem jst takoj za pa še katera se lahko pridružiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za kampiranje pa tud povej, če bome šle mal otroke martinčkat na morje:) jst naju že kr vidim kako bi uživele v senčki pred šotorom in ob morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa moj telefon gruntat kako slike prenesem ker mi jih ne najde preko računalnika...(bo treba verjetno orginal program naložituser posted image )

ja takoj lahk ponovimo aslednji teden. Lahk se zmenimo krr za v torek, če bo lepo vreme. Seveda če ima katera še čas se nam lahko pridruži. Seveda bi bilo to dopoldan, tk da imamo mal več časa.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 948
30.5.2009 10:29:03   

zdej pa šibam pospravljat......se zvečer kej oglasim

ampak ne velik pospravljat sej vse počakauser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 949
30.5.2009 10:32:20   
claud
mlea sj še ni nč zuni-če je kj je še pod kožo.......v glavnem-ne rabmo še zdj zobkovuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

Zavarovanje- adriatic ali vzajemna?
Admin

Dodatno zdravstveno zavarovanje- Adriatic ali Vzajemna?

Adriatic (36%)

Vzajemna (39%)

drugo (25%)

Število vseh glasov: 203

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!