|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
29.5.2009 23:54:20   
PikicaStonoga
A ve veste, da bi mogla jaz jeseni it v vrtec? user posted image
Smo dobili odgovor na našo pritožbo za vtec in v celem dopisu Tijana ni niti  1x omenjena, jaz pa kr ene 5x! Kot mami in kot otrok!!! user posted image  Kera šlamparija! ...torej v vrtcu ni prostora zame ...ma zdej mi je vseen, sem si zrihtala varstvo ...user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 601
30.5.2009 0:09:45   
PikicaStonoga
A ma slučajno ktera od vas doma knjigo od Corinne Hofmann Vrnitev v Barsaloi? Bi si jo sposodla, da jo preberem ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 602
30.5.2009 0:37:23   
gogabojan
Ojla punce. Evo jaz sem domov pršla, pa kar mi ni za spati.

Sem se pa z Irmo imela FENOMENALNO. Ona pa pomoje z mano, ker je videla pijano Gogo z enim Banditosom.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jp to je tako, če oseba niti ne poskusi alkohol. Potem pa ga spije 0,33user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oz. ene vrste limonade z vodko not.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MISLIM, SUPER MI JE BILO. PRAV TO SEM POTREBOVALA.

Me pa je moj srček na izhodu fullll žalostno (tak kot kuža) pogledal. Se boji morda????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nima se kaj bati, moje srce pripada njemu in samo njemu. Tisti košček, ki ga ima še na razpolago. Večino pa imata Bojan in Rok.

Joj niti ne vem, kaj pišem, ker želim napisati še en post za našo Pikico.

Res po hmmmmmmm 8,5 letih iti ven, na ženski večer. Potem veste, da sem se imela S U P E R .

Pa ne zato, ker sem se ga napila z banditosom (to je bilo proti koncu), ampak čvek, brez motenj otroka, samo jaz sem bila tisti moment pomembna.

user posted image user posted image user posted image ojoj, zdaj pa me občutek krivde, ker sem egoistična bila, in mislila samo nase. sem morda slaba mama, ker nisem želela imeti motenj zaradi otrok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ah bodo že vsi preživeli. fajn sem se mela.

moje misli se pišejo sem gor. tak da, če je kaj nerazumljivega, veste zakaj.

No zdaj pa grem pisati post za pikico.

Neposredna povezava do sporočila: 603
30.5.2009 0:48:02   
PikicaStonoga
Sej jaz sem še tukej user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 604
30.5.2009 0:55:57   
gogabojan
Pikica.

Tak sem se zjokala, ko si to pisala danes. Res, me kar srce boli, ker sem se očitno preveč vživela v to vlogo.

Nevem, kaj naj ti rečem. Me kar duši od vsega skupaj, pa se to ni zgodilo meni. Ne želim ti podgrevati bolečine, ufffffffffffffffffff, res verjamem, da ti je težko, in da imaš velik občutek krivde.

Moj bojan je v 6em mesecu padel iz pojstlce. Bila je spuščena, jogi pa visoko. Mene je kakat takrat tok tiščalo (skoraj ušlo), sem ga samo spustila v pojstlco in se vsedla na školko. Sredi potrebe nekaj butne. Čez tri sekunde pa jok. Sredi potrebe sem skočila in pogledala. Bojan je padu na parket iz pojstlce. JOJJJJJJJJJJJJJJJ to je bil šok.

Niti ne vem, al sem se obrisala po potrebi ali ne ampak sem popokala otroka direkt na urgenco. Bil je par ur na opazovanju. So videli da je retorika OK in nas domov poslali. Na izvidu pa je pisalo, kao da videti ni nič, da se fajn odziva na vse, pretresen več ni, kake trajne poškodbe, bodo pa vidne kasneje.

Zaradi majhne nepazljivosti, (k ni hudič težko bilo tisto dvignt), bi lahko moj sin Bojan bil trajno prizadet. Krivdo imam še vedno. Kadarkoli kaj slabega naredi v šoli.

In ne bom se pomirila, dokler ne bo začel dobivati ocen, ker po ocenah bom šele vedela, kako mu fajn delujejo možgani. Za matematiko vem da je prevelik talent. To pa je tudi vse. Za ostalo pa ne vem, ker ga v šoli opisujejo, ni pa ocene.

No ko bo začel dobivati ocene, in ko bo težja učna snov, bom videla, kako in kaj. Do takrat pa mi ne bo mirna duša. Še vedno mi ni.

Back to you Pikica. Vsaki mami se nekaj zgodi, da ima občutek, da je ona kriva za nesrečo otroka. Pa ni res. Nismo me krive.

To je neka višja sila kriva. Pač je tako sojeno. Sojeno je bilo meni, da me bo tak kakat tiščal, da nisem mela časa dvigniti stranico (magari bi se podelala), tebi pa da nisi fajn zaprla flaše, enim spet nekaj drugega.

To je sam bad luck. Pa morda kak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mel prste vmes.

Glede babice. Joj, res je preveč preživela za eno osebo. Ena user posted image samo zanjo.

Ne očitaj si res ne. Veš, da bo to Tijana čutila. Odlična mama si. Vem da ti je hudo, toda počasi bo delno ta bolečina manjša. Nikoli ne bo zginila (vsaj meni še ni), bolje pa bo. Pa poglej, možeka imaš ZLATA VREDNEGA, ti si ena NEVERJETNA ŽENSKA, najboljša mamica, .......

Poglej Tijano v oči, ona ti nič ne očita. Sigurno boš videla to v njenih očeh. Le pogledati je treba prav. Pomoje, da tudi če bi vedela za svojo prihodnost, bi se vseeno odločila zate, da bi bila njena mama. Lej samo, kako pišeš o njej, jo gledaš, imaš rada,.......

Ufffffffffffffffff sori za nerazumljivo pisavo.

Mene srce boli, težko mi je, ker vem, da je tebi težko. Se preveč vživim v vlogo.

Nevem no, res ne vem. Upam da boš kmalu zgubila občutek krivde. Ker vem, da ga imaš, čeprav nimaš razloga. To je bilo samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image delo.

Eno mašo vplači (sorry vpliv moje mame, odkar imam otroke). In mi je malo lažje. Poskusi.

Želim ti, da bo Tijani vse v najlepšem redu. Pa da jo ne bo preveč bolelo. Tebi, da se ne kriviš za nesrečo. Tvojemu srčku pa, še malo več moči in energije zaradi vsega skupaj.

Nisem želela ran odpirat, ko boš to brala, če boš no. Ampak morala sem. K mi je res hudo, ko vidim, kako pišeš, da si ti kriva.

NISI TI KRIVA ZA TIJANINO NESREČO. Bila je višja sila.

TI SI NAJBOLJŠA MAMICA ZA TIJANO. Zato pa ti jo je bog namenil.

Držite se vsi trije skupaj in naj vas sreča spremlja.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 605
30.5.2009 0:56:21   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Sej jaz sem še tukej user posted image

Sorry mal predolgo sem post pisala.

Neposredna povezava do sporočila: 606
30.5.2009 1:00:33   
gogabojan
Pikica, kaj te pa matra, da še ne spančkaš???? Tvojega še ni doma, al se Tijana prebuja. Upam da je prvo no. Al pa ne moreš spati????

Morda pa si že šla spati.

Neposredna povezava do sporočila: 607
30.5.2009 1:04:08   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Pikica, kaj te pa matra, da še ne spančkaš???? Tvojega še ni doma, al se Tijana prebuja. Upam da je prvo no. Al pa ne moreš spati????

Morda pa si že šla spati.

evo zdej bom prebrala tvoj post
mojga ni doma pa ga čakam :)
pa pišem mail bratu v ameriko

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 608
30.5.2009 1:08:05   
PikicaStonoga

Eno mašo vplači (sorry vpliv moje mame, odkar imam otroke). In mi je malo lažje. Poskusi.

Temu sem se pa nasmejala user posted image user posted image user posted image  ma nisem še nikol v lajfu za mašo dala, pa verjetno še doooooolgo ne bom ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 609
30.5.2009 1:10:36   
PikicaStonoga
goga, hvala za te lepe besede ...sej vem da bo boljše, pa HB sem dost pozitvna oseba, da se trenutno zelo dobro držim ...smao potme pa pride trenutek ko samo razmišljam ..kaj pa če ...ampk sej bo, sje vem, da bo ...Meni je glavno to, da Tijane NE boli, kar pomeni, da ni globoko, kot je bilo videti sprva in so se zdravniki bali in da se že celi (če se ne bi, bi jokala, ker bi jo bolelo a ne) ...tko pa jaz bluzim po računalniku, moja miška pa pridno pančka ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 610
30.5.2009 1:11:19   
gogabojan

Temu sem se pa nasmejala user posted image user posted image user posted image  ma nisem še nikol v lajfu za mašo dala, pa verjetno še doooooolgo ne bom ...

No fajn, da sem te uspela vsaj nasmejati. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 611
30.5.2009 1:13:36   
PikicaStonoga
In? Kje sta bli z Irmo?

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 612
30.5.2009 1:13:59   
gogabojan

goga, hvala za te lepe besede ...sej vem da bo boljše, pa HB sem dost pozitvna oseba, da se trenutno zelo dobro držim ...smao potme pa pride trenutek ko samo razmišljam ..kaj pa če ...ampk sej bo, sje vem, da bo ...Meni je glavno to, da Tijane NE boli, kar pomeni, da ni globoko, kot je bilo videti sprva in so se zdravniki bali in da se že celi (če se ne bi, bi jokala, ker bi jo bolelo a ne) ...tko pa jaz bluzim po računalniku, moja miška pa pridno pančka ...

Ma to pa je lepo res slišati. 

Ti pa kar bluzi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti je dovoljenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vem, da je najhuje to, ko si prepuščena samo razmišljanju. To pa te lahko al ubije, al pa ti da nov zagon.

Neposredna povezava do sporočila: 613
30.5.2009 1:16:54   
PikicaStonoga

Vem, da je najhuje to, ko si prepuščena samo razmišljanju. To pa te lahko al ubije, al pa ti da nov zagon.

Zato sem se pa prej vrgla v delo ...samo zdej sem naredila VSE, kar sem lahko ...pa napisala mail ...pa nimam zej več kaj počet!!!
Moćek, kje si, kod hodiš?
Bom videt prej obupala, pa šla sama spat!  user posted image user posted image

nekaj se prmeika, grem gledat ...upam, da ne misli zdej beddet  ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 614
30.5.2009 1:17:43   
gogabojan

In? Kje sta bli z Irmo?

Najprej v B.J. pub, kjer sva čvekali. Jaz ob vroči čokoladi s smetano, ona pa deci rdečega.

Mislim dva pižirka je spila, in ji je cigaret z rok padu dol. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se je igrala, da kao zna kadit. Mislim smeha do konca.

Nato sve pa šli še v Flamingo club, kjer sva pod senzorskim ogrevanjem zunaj pile.

Jaz banditos ice (po nevem kolikem času, ker niti ne maram alkohola, pa sem se ga silila pit, ker sem pač hotela rečt, da sem pila nekaj konkretnega, in se od njega napila), irma pa vroč kakav. Nato še deci rdečega.

Sva pa se fullll nasmejale. Je Goga začela mal preveč zganjati okoli. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No za posladek pa sva šle na kebab. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dieta šla po zlu. Ampak splačalo se je, ker sem se imela fenomenalno.

Neposredna povezava do sporočila: 615
30.5.2009 1:19:37   
PikicaStonoga
Superca!
Sej ko boste šle med tednom, bom šla jaz tud!
Drug teden sem sicer će zmenjeno za torek zvečer, kak teden kasnej sem pa takoj za ...!!!!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 616
30.5.2009 1:20:06   
gogabojan
MOJ PA SMRČIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Pa muzko nabijam na slušalkah, pa ga slišim čez no.

Mislim neverjetno, kako lahko nekateri smrčijo. Pa sem vedno edino stvar, ki sem jo sovražila, je na prvem mestu bilo smrčanje.

Zakaj moja mami noče prespati pri nas, ali pa ne pusti meni pri njih spati, da bi spala z njo skupaj v isti sobi??????????????

Ker smrči malo, in to men živce požre. Že tisto glasno dihanje me ob živce spravi.

Neposredna povezava do sporočila: 617
30.5.2009 1:22:30   
PikicaStonoga
se je zbudila ...jo bom podojila p a upaam da zaspi nazaj ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 618
30.5.2009 1:22:55   
gogabojan

Superca!
Sej ko boste šle med tednom, bom šla jaz tud!
Drug teden sem sicer će zmenjeno za torek zvečer, kak teden kasnej sem pa takoj za ...!!!!

Dogovorjeno. Moj mi je rekel, preden sem šla, da bi si lahko večkrat to privoščila.

Čeprav, medtem, ko sem se preoblačila za ven, in menjavala garderobo, se je sam križal. Je reku, da še nikoli se nisem zanjga tako lepo oblekla.

Sem rekla, da zanj se bom lepo slekla, za druge pa lepo oblekla. Čeprav mislim, da bo zdaj nekaj časa pri naju SUŠA.

Se boji kondomov. Sm mu pa rekla, da si bo pač dal dva ali tri gor.

Je pa moj reku potem.

Jp, jaz pa seksam s kondomi. In to kar tri si moram dat gor. Eno celo škatlico za en seks. CCCCCC

Crknla sem od smeha. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 619
30.5.2009 1:24:28   
gogabojan

se je zbudila ...jo bom podojila p a upaam da zaspi nazaj ...

Ti kar pikica, lepo se pocartite zdaj. Jojjjjjjjjj zakaj se moj več ne dojiiiiiiiiiiiii.

Pikica, ti se kar zdraven svoje pikice princeske uležki in zapri okice in probaj malo zaspati. Tvoj pa, ko bo prišel, vaju bo pa objel s svojo ljubeznijo.

Neposredna povezava do sporočila: 620
30.5.2009 1:34:57   
PikicaStonoga
evo me goga
ma ne bom šla spat ...še pol urce mu dam da se prikaće, pol rem pa res spat :)
pančka moja ljubica :) upam da se ne bo zdje zbudila do zjutri :) naj se naspi miška :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 621
30.5.2009 1:36:28   
gogabojan

evo me goga
pančka moja ljubica :) upam da se ne bo zdje zbudila do zjutri :) naj se naspi miška :)

Sem mislila, da te ne bo več nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 622
30.5.2009 1:37:44   
gogabojan
Wauuuuuuuuu ura bo kmalu 2h. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj srček nehu smrčat, oz. ga ne slišim čez slušalke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 623
30.5.2009 1:41:12   
PikicaStonoga

evo me goga

Sem mislila, da te ne bo več nazaj.

mah jaz ko mam maraton ...ne odneham dokler nisem na cilju ...ne vem danes mi je videt cilj zaspat v objemu moža :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 624
30.5.2009 1:45:14   
gogabojan
Saj bo pikica. Kdor čaka dočaka.

Morda ne v budnem stanju, dočakala pa ga boš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo šale.

No če se bomo v torek videli na pijački, al pa, če boš šibala kaj v lj, poklič, če bomo mi tudi v lj, pa se dobimo za pesmice. zraven so tudi pravljice veš.

Jaz mam tega na izvoz. Nekaj orginalov, ki sem jih bojanu kupovala. Pa naročnik bila, pa bla bla bla. Pa net dela zakon. Oz. prek neta dol jemala.

Mam pa fulll dobr CD za poslušat. Bojanu je najboljši od malega, ker KAO gredo makarni na sprehod.

Pa je sedaj 7 let star, pa še vedno rad posluša to pravljico.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?