|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
29.5.2009 8:15:46   
katrinka
MITTING LJUBLJANSKIH NOSEČK IN LJUBLJANSKIH MAMIC v torek 2.6.2009 ob 16:00 v Cacau - bivša Samsara
1. Katrinka
2. Boomer
3. Živa25

4. Šivilja
5. ana**
6. vim
7. sinskaT
8. lsica
9. ledenka in maks
10. majana79
11. ninaMM in zarja
12.
13.
14.
15.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
29.5.2009 8:23:32   
katrinka
  user posted image

i'am back.....

no, danes pa loh cvekamuser posted image user posted image user posted image

torej včeraj sem imela uvajanje, ta nova je ful uredu, sam revca je cist zmedena in v ponedeljek je že samauser posted image drugače pa so naši fantje zadovoljni z njo - luškana je pa samska...hahauser posted image sam so pa znorel k je nardila baje obupno kavo...cepciuser posted image
v 8 urah ji niti pol nisem povedala - ne vem kako bo slo, res je da v sredo pridem da plače porihtam sam vseeno, tok sm govorila, da mi je glasa zmanjkal pa niti cajta za malico nism melauser posted image

jazzz - prečudovita nevesta si bilauser posted image
blue - jupi, prvo kopanje tvoje princeskeuser posted image
vim - kako gre dieta zarad sladkorneuser posted image
bjondi - tvoja karin je pa posrečena, sicer ima pa prav...mami ustat je treba iz pojstleuser posted image
ana - prvi CTG, počasi gre k koncu a neuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
29.5.2009 10:15:22   
vim
Katrinka punca se bo že znašla, saj ti si morala tudi plavat, pa še  kakšna od nas. Mene so tudi kar vrgli brez rokavčkov. V sredo ji še malo povej ostalo pa bodo drugi. Fantom pa reči, da naj si pa sami skuhajo to puser posted image kavo. Uf me to razkuri, deci razvajeni. Mi imamo tudi take v službi, izkoriščajo naše študentke, da jim kuhajo. Pa ne morem vrjet, a jih doma tudi žene takole pedenkajo....user posted image

Moj sugar kar kar, vidim, pa da mi ga češnje ne zvišujejo, zdaj bom probala lubenico, da vidim če lahko tudi to jem. Trenutno jem večkart po mal (res malo) pa kar gre.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
29.5.2009 10:44:24   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Katrinka punca se bo že znašla, saj ti si morala tudi plavat, pa še  kakšna od nas. Mene so tudi kar vrgli brez rokavčkov. V sredo ji še malo povej ostalo pa bodo drugi. Fantom pa reči, da naj si pa sami skuhajo to puser posted image kavo. Uf me to razkuri, deci razvajeni. Mi imamo tudi take v službi, izkoriščajo naše študentke, da jim kuhajo. Pa ne morem vrjet, a jih doma tudi žene takole pedenkajo....user posted image

ja nasi so ful razvajeni, sem ze parkrat znorela da nisem njihova sužnja in da je moja dobra volja da dobijo kavo...miljonkrat na dan, pac je bla zivcna, jaz kave sploh ne pijem in kuham na pamet tko da tud moja na začetku ni bla fajn...sej sm ji rekla da ma ona tu enga sefa in ne cist vsakega deca k ma 5 minut cajtauser posted image

Moj sugar kar kar, vidim, pa da mi ga češnje ne zvišujejo, zdaj bom probala lubenico, da vidim če lahko tudi to jem. Trenutno jem večkart po mal (res malo) pa kar gre.

oh, zdej si me spomnila, sm vcer dubla celo vrečo češnj - in seveda je moje dete zvečer že plavalo v njih k sm jih tok pojedlauser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
29.5.2009 12:42:28   
sinskaT
Ups, neki šteka

♪♫♪♫♫

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
29.5.2009 12:43:40   
sinskaT

Zdaj pa bo..

Spet vidim luštne slikice...iiii....komi čakam, da "spet" dobim malo štručko v roke..

Ana - a kar CTG si že imela?
Men je tako čudno, da imam naslednji pregled šele v 37. tednu (bo tudi 1. CTG), sploh zdaj ko sem 2. noseča tako kmalu po prvem porodu in je malo večja verjetnost, da se vse skup prej začne?? A ni mal čudno kako to tile ginekologi naročajo no. Ma dobr, sam da bo vse v redu, da ne bo kot prvič, ko sem šla na zadnji pregled pred PDP-jem in ugotovi pomanjkanje plodovnice. In pol drugi dan indukcija, HB sem še isti dan rodila..ampak bi rada tokrat, da bi se sve začelo spontano.

Naš miting se približuje, upam da bo še vreme primerno moji nameri, da pojem kakšno dobro sladoledno kupo .

Še vam prilimam našega bušija in Hano kako ga pridno maže, da ne bo strij ; )
user posted image
Uživajte!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
29.5.2009 12:47:10   
katrinka
sinskaT - kok sta cortkaniuser posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
29.5.2009 13:23:29   
vim
siniskaT pa ti imaš ful pomagačico. A jo posodiš še nam, se špridmo k njej namazatuser posted image .

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
29.5.2009 13:33:55   
sinskaT
No no punce, kr u vrsto se  postavite user posted image . Ja, res je pridna pupika ni kaj, tako mi je ful lažje ob misli, da bomo imeli kr dva pleničkarja ob enem. Pa da spi ponoči, aleluja, to ful velik pomeni - da si naspan in si zjutraj svež in spočit za nove vragolije.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
29.5.2009 13:51:59   
katrinka
ja res je, spanec veliko pomeni - ker potem vse lažje delašuser posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
29.5.2009 14:14:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ja res je, spanec veliko pomeni - ker potem vse lažje delašuser posted image

aha res je k naš tamavči je rabil skor 1 let in pol da je spal ponoč no če je v svoji sobici se zbudi k ga je strah bit samga in se mi potem še zmer zbuja ampak odkar je pa pri nama spi pa celo noč kar men prov pašeuser posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3911
29.5.2009 15:49:03   
sinskaT
Larilu Hana spi delno pri nama delno na svoji posteljici, ki je prikloplena na najino - brez prve stranice. Se pa zdaj sprašujem kako bomo spali, ko pride še novorojenček. A vi boste dal vašega nazaj v njegovo sobico? Jaz bi ful rada, da bi mi še naprej vsi skup spali - ko mali medvedki v enem brlogu user posted image .

♪♫♪♫♫

(odgovor članu prvikoraki)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
29.5.2009 16:37:46   
katrinka
sinska - zal ti jaz ne morem pomagat, ker cakam na svoje prvo deteuser posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
29.5.2009 17:31:50   
sinskaT
Vem katrinka user posted image , sem Larilu vprašala, ko je glih omenila, da njihov tamavči bolje spi pri njima v sobi. A vidva zdej, ko se preselita bosta imela za dojenčka oz. kasneje malčka posebej sobo ali bo pri vama? 

♪♫♪♫♫

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
29.5.2009 17:38:25   
katrinka
pri nama v spalnici bo, nimava otroške sobe, bajta ima namreč spalnico, dnevno, kopalnico, vezo in kuhnjo, planirava pa v prihodnosti dvignit stuk in gor se narest - k bo dost za 3 otročke pa velko kopalnico - ta pa zato, k mam rada banje da se kopam, trenutna kopalnica pa je premajhna za banjo in bo tus,
tako da bo najino dete kar pri nama

no, moj je ze domov prisel in pocasi bova sibala na bajto k dons majster konca s kopalnico...komi cakamuser posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
29.5.2009 20:18:38   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT
Še vam prilimam našega bušija in Hano kako ga pridno maže, da ne bo strij ; )
user posted image
Uživajte!

joooooooooooj jz sem se čist raznežla k saem vidla tole slikco sinskaT .. lepo da si jo objavila user posted image  user posted image  kakšen cukr

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
29.5.2009 23:46:52   
Lsica
Vidim, da se papua ni danes nič javila, mogoče se pa kaj dogaja. user posted image Naj ji gre vse kot po masluuser posted image .

Na pregledu danes je bilo vse OK, imamo pa natančno še en mesec do PDP-ja in odštevamo: 31, 30, 29, ...3,2,1, in 0 - gremo, polet v vesolje . Da ne bodo samo moji kilogrami šli v astronomske višave .

Dete je pravi migec, kar se lepo vidi na CTG-ju. Ko mama počiva si da duška in pospravlja po trebuhu tko kot mama po stanovanju .

Ste že kaj kupovale modrčke za dojenje? Jaz sem si enega kupila za vzorec, po mojem jih bom raje po porodu nabavila, ko bom bolj vedela kako velike kupit.  Bom ga pa tud probala kupit v Mullerju (al DM? )- baje jih majo kar po ugodni ceni.

Še za seznamček - naslednji pregled in CTG v pon, 8. 6. . Takrat bom pa že na porodniški.
Lepo mirno nočko

user posted image

< Sporočilo je popravil Lsica -- 29.5.2009 23:48:01 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
30.5.2009 8:54:33   
katrinka
dobro jutro lublancankeuser posted image

jupi - v moji kopalnici so ploščice položeneuser posted image

lsica - jaz sem si kupila 2 modrcka za dojenje v millerju - 8.90 eur in sta mi uredu, sicer nista ravno najlepša, sta pa zelo mehka, udobna in praktičnauser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
30.5.2009 8:55:33   
katrinka

Ljubljanske nosečke
=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.         Št.         Pregled       Spol
=============================================================
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1user posted image       0 user posted image         26.5.2009     user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009           1user posted image        0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1user posted image        0 user posted image        25.5.2009     user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009           1user posted image        0 user posted image        26.5.2009     user posted image
user posted image   nastja (20 let)                   15.6.2009         1user posted image        0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                     19.6.2009         2 user posted image       1 user posted image              ?             user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009          1 user posted image       0  user posted image          1.6.2009    user posted image
 user posted image  bjondi (33 let)                    27.6.2009         2 user posted image        1  user posted image       3.6.2009     user posted image     
user posted image   Lsica                                  29.6.2009         1 user posted image        0  user posted image        8.6.2009    user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image        0  user posted image       28.5.2009    user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image        2  user posted image        27.5.2009   user posted image
user posted image  sinskaT (27 let)                  8.7.2009            2 user posted image        1  user posted image        16.6.2009   user posted image
user posted image   linaema                             10.7.2009          1 user posted image        0  user posted image             ?              ?
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009          1 user posted image        0  user posted image             ?             user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009          1 user posted image       0 user posted image                ?            user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009          2 user posted image       1  user posted image             ?              user posted image
user posted image   andmoj (29 let)                  25.7.2009          2 user posted image       1 user posted image         10.6.2009     user posted image
user posted image    polgara (28 let)                 26.7.2009          1 user posted image       0  user posted image        3.6.2009      user posted image
user posted image  katrinka (26 let)                 27.7.2009          1  user posted image       0 user posted image       24.6.2009     user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)               29.7.2009          1  user posted image       0 user posted image        27.5.2009     user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009          1 user posted image        0 user posted image       25.5.2009     user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009            2 user posted image       1 user posted image              ?             user posted image
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009            4 user posted image      2 user posted image        3.6.2009       user posted image
user posted image   M1987                               12.8.2009          1 user posted image       0 user posted image                ?            user posted image
user posted image   Zima07  (30 let)                 13.8.2009          2 user posted image       1 user posted image                ?            user posted image
user posted image  živa25 (24 let)                    20.8.2009          2 user posted image       0 user posted image        22.5.2009      user posted image
user posted image  anonimna                            26.8.2009          1 user posted image      0 user posted image             ?                ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009          1 user posted image      0 user posted image        15.6.2009      user posted image
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image        1 user posted image             ?               ?
user posted image    larilu (23 let)                      20.9.2009         3 user posted image       1 user posted image        3.6.2009       user posted image
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image       0 user posted image             ?              user posted image
user posted image   Gorenka (32 let)                 25.10.2009        2 user posted image      0 user posted image       29.5.2009      user posted image
user posted image   murkica (24 let)                  1.11.2009          2 user posted image      0 user posted image              ?             user posted image
user posted image    lupinca                                6.11.2009         2 user posted image      0 user posted image      26.5.2009       user posted image
============================================================

user posted image   10

user posted image   12

user posted image     9

============================================================
                           Pravkar povile svoje štručke     

======================================================
         NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA
======================================================

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image             Lejla            
user posted image   naia                  10.2.2009           user posted image              Lia
user posted image   grahec              26.2.2009           user posted image              Lucija            53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image             Timon            46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009         user posted image               Ana                                   2700 g
user posted image   Pupa7                27.3.2009         user posted image               Leonard        54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009        user posted image               Karolina        46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009        user posted image               Patrik            46 cm           2350 g
user posted image   wani                   30.3.2009        user posted image                Vita Viktorija 52 cm           3750 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009          user posted image                Zala              50 cm           3030 g
user posted image   1hruška 
user posted image    nmag                  7.4.2009          user posted image             Karolina         54 cm           4350 g
user posted image    april09                          
user posted image    angelito             14.4.2009         user posted image               Vita                52 cm          3400 g
 user posted image   NinaMM              14.4.2009        user posted image              Zarja              51 cm          3020 g
user posted image
  Veronikab            27.4.2009       user posted image               Jakob             53 cm          3420 g
 user posted image  Blueeyes             3.5.2009          user posted image               Gaja              51 cm          3260 g
user posted image    pat74                   4.5.2009        user posted image                Andrej           54 cm         4050 g
user posted image   Ledenka               5.5.2009         user posted image                Maks             51 cm         3720 g
user posted image   petrazg                 7.5.2009        user posted image                Luka              53 cm         4590 g
user posted image   k.tja                     11.5.2009       user posted image                 Urban            52 cm         3530 g 
user posted image    knutek                  18.5.2009      user posted image                Nik                 47 cm         2690 g
user posted image    Tanja_                  27.5.2009      user posted image                 Hana             49 cm         3280 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
30.5.2009 8:56:00   
katrinka

user posted image

JANUAR

ana** 11.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
larilu 1.2.
wani 5.2.
Majana79 24.2.

MAREC

anci banci 14.3.
angelito 28.3.
Pupa7 31.3.

APRIL

NinaMM 9.4.
MONY25 14.4.
sinskaT 30.4.

MAJ

Katrinka 2.5.
živa25 15.5.

JUNIJ

BOOMER 3.6.
šivilja 27.6.

JULIJ

UT_2008 14.7.
palegia30 22.7.
pat74 23.7.

AVGUST

andmoj 2.8.
HINDI 6.8.
knutek 25.8.
M1987 30.8.

SEPTEMBER

majica 28.9.

OKTOBER

vim 7.10.
tanatoraja 22.10.

NOVEMBER

nmag 15.11.
bjondi 30.11.

DECEMBER

simonaa 19.12.
nborazem 21.12.
murkica 21.12.
Svet 21.12.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
30.5.2009 8:56:27   
katrinka

user posted image

user posted image ronja & Lejla
user posted image grahec & Lucija
user posted image yania & Timon
user posted image Pupa7 & Leonard
user posted image pikatara & Karolina in Patrik
user posted image BrinaBA & Zala
user posted image nmag & Karolina
user posted image NinaMM & Zarja
 user posted image Blueeyes & Gaja
user posted image  Katja & Urban
user posted image    Petrazg & Luka

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
30.5.2009 8:56:53   
katrinka
MITTING LJUBLJANSKIH NOSEČK IN LJUBLJANSKIH MAMIC v torek 2.6.2009 ob 16:00 v Cacau - bivša Samsara
1. Katrinka
2. Boomer
3. Živa25

4. Šivilja
5. ana**
6. vim
7. sinskaT
8. lsica
9. ledenka in maks
10. majana79
11. ninaMM in zarja
12.
13.
14.
15.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
30.5.2009 9:13:26   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Vidim, da se papua ni danes nič javila, mogoče se pa kaj dogaja. user posted image Naj ji gre vse kot po masluuser posted image .

tud pr nas se ni nč javla.. tko da očitno se res neki dogaja

katrinka super za položene ploščice

jz pa zdej počas grem zajtrk delat k se bosta moja sončka najbrž kmal zbudila

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
30.5.2009 9:47:46   
Lsica
Dobro jutro frajlice

Mi smo se malce pozneje zbudili po aktivni noči (boleče nogein krema pa zgaga in donat pa WC, in velik trebuh...ni da ni),
zajtrk je pojeden, kar je pa najlepša novica......

.....pri nas se bo danes belilouser posted image user posted image user posted image user posted image ...., no se že pripravlja za beljenjeuser posted image .

Pojma nimate kako sem vesela...

Zdaj pa šibam - se s kolegico dobiva na kavi, potem bo pa delovna sobotauser posted image .

Lep lep vikend...user posted image

Papua, tebi pa držimo user posted image , če se kaj prpravlja. Al je že mimo in že cartašuser posted image ?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
30.5.2009 9:50:47   
Svet
Siniskat- tud jz mam mejhno razliko med 2. in 3.(no, bom mela). Mamo v naslednjem tednu tamalo namen v sobo od tavelzga prestaut, clo u tavelko postlo, sam ograjo oz. mizarja čakamo...Mi tud spimo celo noč, vsaj to...

Naslednji pregled, ctg- 11.6.09

Modrooka, ful si lepo pridna in dejavna tle na forumu, pohvaljena, kljub porodu!!!!

Pa sej druge ste tud pridne...jz bl berem, kt pišem, se je pa fajn vsake tok oglasit.

Mal cvikam, k mi je dau G zanč Canesten, 3 škatle po 3 vaginalete...imam glivice, fasala sem jih v bazenu. Pametna, vem. Baje pa, da če imaš na dan poroda vnetje, te direkt na SR dajo...to pa nebi lih....
Upam, da se vse pozdravi...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?