![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:06:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Bejbe, jaz pa čakam mojga . Ko se mu še sanja ne, kako ga bom vesela kak lepo..... jst bom mojga ju3 čakala in upam, da me ne bo razjezik k bo čez vrata stopu:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:09:33
|
|
|
|
Katjusa
|
punce kje ste? men je dolgčas bom šla spat, če ne bo nobena nič napisala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:09:54
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Evo spet mene...Sm Gajo pošlihtala in zdej že panča, mo jje šou pa vn... . Jst pa gledam Herbija na kanal A... claud, sm glasovala zate že prej enkrat...full si lepo napisala, pa nekateri komentarji tam ospodi mi niso lih bli neki... balonchy, super za prjatlco in njeno punčko! Na, pa sm spet vse neki pozabla... Matr sm sklerozna... Aja, Frutek klub...Vidim, da nas je kar neki k ga papcamo... Tko kot nutelo in mandarine v nosečnosti... Frutek = zakon!!! Najboljš marelica - hruška!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:10:42
|
|
|
|
Onasiss
|
dONs vam gre pa bolj počas. Filma je konc, mene pa tud. Balonchy- a si kupla tist senčnik????? ej pupka- a bosta pol .
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:11:49
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Baloncy čestitke ....še ena zmagovalka s CR Ja............... zmagovalka!!! So revco že od pondelka domov pošilali, da nej pride jutri, pa jutri, pa jutri... Izgovor je bil pa kao gužva... No danes pa jima je le uspelo!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:12:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea dONs vam gre pa bolj počas. Filma je konc, mene pa tud. Balonchy- a si kupla tist senčnik????? ej pupka- a bosta pol . reč ne ker bo mene pobral od fovšije kera mi je ponujala svojga? Nekje sme zasledila pa sem bla cela raztresena ......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:12:44
|
|
|
|
piskot
|
punce, a katera gradove obvlada? iscem kaksen grad, kjer imajo kaksne oklepe, pa viteske scene razstavljene, da tamalega vlecemo na izlet. neki brskam, pa imajo na primer na snezniku razstavo pohistva, k ga nic ne zanima, pa na bledu tud kar neki, od kamene dobe naprej. eni nimajo nic ... kaksen predlog mogoce?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:12:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Baloncy čestitke ....še ena zmagovalka s CR Ja............... zmagovalka!!! So revco že od pondelka domov pošilali, da nej pride jutri, pa jutri, pa jutri... Izgovor je bil pa kao gužva... No danes pa jima je le uspelo!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:12:54
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea dONs vam gre pa bolj počas. Filma je konc, mene pa tud. Balonchy- a si kupla tist senčnik????? ej pupka- a bosta pol . Nism Dej mi še 1x povej kje si ti kupla tistga kje boljš k un u akciji pr naboljšem sosedu!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:14:02
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea dONs vam gre pa bolj počas. Filma je konc, mene pa tud. Balonchy- a si kupla tist senčnik????? ej pupka- a bosta pol . to se ti zdi smešno???? SEVEDA bova- do onemoglosti
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:15:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: mlea dONs vam gre pa bolj počas. Filma je konc, mene pa tud. Balonchy- a si kupla tist senčnik????? ej pupka- a bosta pol . to se ti zdi smešno???? SEVEDA bova- do onemoglosti a sem tak velik prosla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:16:04
|
|
|
|
Pupka
|
Katjusa oprosti- sem najprej odgovorila šele pol vidla tvoj post. Sicer pa sem lih na istem ko nekatere, če ne še na slabšem. Zdej ga 4 tedne nisem vidla Tak da morem zaj to noter spravit
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:16:30
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea dONs vam gre pa bolj počas. Filma je konc, mene pa tud. Balonchy- a si kupla tist senčnik????? ej pupka- a bosta pol . reč ne ker bo mene pobral od fovšije kera mi je ponujala svojga? Nekje sme zasledila pa sem bla cela raztresena ...... Pa ti spet za naše desce fehtaš??? Ti kar do jutri počak, jaz ti mojga NE DAM. MOJ ONASIS JE NAJBOLJŠI, čeprav mi je naredu dva lepa otročička, kup problemov in milion sivih las, je moj.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:16:53
|
|
|
|
sunny24
|
Hmmm, pupka, kaj bi pa ti not spravljala???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:17:17
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot punce, a katera gradove obvlada? iscem kaksen grad, kjer imajo kaksne oklepe, pa viteske scene razstavljene, da tamalega vlecemo na izlet. neki brskam, pa imajo na primer na snezniku razstavo pohistva, k ga nic ne zanima, pa na bledu tud kar neki, od kamene dobe naprej. eni nimajo nic ... kaksen predlog mogoce? Predjamski grad!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:17:19
|
|
|
|
Katjusa
|
kera se javi ju3 za kak "zmenek", da nam ne bo dolgčas:) kje se dobimo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:17:47
|
|
|
|
Urša08
|
eto punce jaz sem se za dons nalikala, še jutri mal Pupka tebi pa želim da izkoristiš te dni, ko boš mela svojga doma grem spančkat nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:18:05
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Hmmm, pupka, kaj bi pa ti not spravljala??? hmmm.... Kaj pa ti misliš???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:18:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea dONs vam gre pa bolj počas. Filma je konc, mene pa tud. Balonchy- a si kupla tist senčnik????? ej pupka- a bosta pol . reč ne ker bo mene pobral od fovšije kera mi je ponujala svojga? Nekje sme zasledila pa sem bla cela raztresena ...... Pa ti spet za naše desce fehtaš??? Ti kar do jutri počak, jaz ti mojga NE DAM. MOJ ONASIS JE NAJBOLJŠI, čeprav mi je naredu dva lepa otročička, kup problemov in milion sivih las, je moj. kaj čem čakat kaj pa če nič ne bo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:18:16
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: mlea dONs vam gre pa bolj počas. Filma je konc, mene pa tud. Balonchy- a si kupla tist senčnik????? ej pupka- a bosta pol . Nism Dej mi še 1x povej kje si ti kupla tistga kje boljš k un u akciji pr naboljšem sosedu!!! Pr Najboljšemu sosedu.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:18:33
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 eto punce jaz sem se za dons nalikala, še jutri mal Pupka tebi pa želim da izkoristiš te dni, ko boš mela svojga doma grem spančkat nočko bom bom lepo spi- nočko
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:18:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Hmmm, pupka, kaj bi pa ti not spravljala??? hmmm.... Kaj pa ti misliš??? ja zmasirat jo more k je 4 tedne sama skrbela za skupen zakladek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:19:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 eto punce jaz sem se za dons nalikala, še jutri mal Pupka tebi pa želim da izkoristiš te dni, ko boš mela svojga doma grem spančkat nočko bom bom lepo spi- nočko mene bo razgnal od fovšije
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:20:26
|
|
|
|
Volga
|
Nočko, punce.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:20:37
|
|
|
|
sunny24
|
Pupka, GO GIRL!!!!!!! ursa, tebi pa lahko nočko in lepe sanje...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.