|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.5.2009 19:53:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 726
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
29.5.2009 19:55:17   
Urša08
Tamika a veš da mata najina otročka čist isti ritem, zvečer med 7 in 8 mi zaspi (sedaj je že v svetu sanj), potem okol dveh se hraniva, pa včasih okol 5 al pa 6 , ob 6 smo pa ponavadi spet pokoncuser posted image včasih potegne do pol sedmih sedmihuser posted image Zvečer pa mene tud kmalu zmanjka, mojmu pa ponavadi naročim da kuhno pospravi, če jo men do osmih ne rata.

tanci me čakamo na poročilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 727
29.5.2009 19:56:46   
Urša08
sjmm ja tud mene dajejo tele menstre user posted image , me že dva dni neki boli spodej tako da se bo vsak cajt ulilo. mam pa zdej močnejše.user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 728
29.5.2009 19:57:53   
Onasiss
tanci-slikeeeeeeeeeee, če ne ne gremo SPAT, NOBENA.............

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 729
29.5.2009 19:58:25   
TAMIKA3
ursa... a se tud dojita? tristan je tud glih zdaj čmrkniluser posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 730
29.5.2009 20:01:26   
Onasiss
Mi pa zdele že kako uro otroške pesmice poslušamo, sem jih iz neta snela. Evita mi bo iz ležalnika zlezla, vito pa pleše.
grem počas otroke spat dat, pa pridem pol nazaj........ ne čvekat preveč.....user posted image

So what....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 731
29.5.2009 20:03:17   
vandame
ojla da se vam javim sm komi nazaj. Ni mi ratal narest mi je sošolka napačno poslala kr so oni pisal je blo čist drugo kr sm jz plonkce naredla.

KOLUMBO A IMAŠ KEJ OD MLEKARSTVA PROSIM ČE LOHK POŠLEŠ MI. HVALA ŽE V NAPREJ.

pa za perutninarstvo.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 732
29.5.2009 20:04:21   
Urša08
tamika3 ja midva se samo dojivauser posted image

mlea ti otroke poštimej pa hitr nazaj prid, pa možek nej ti mal pomagauser posted image

kolumbo se bajta šajna? te je tvoj pohvalil, da se vse svet user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 733
29.5.2009 20:06:14   
TAMIKA3
kolombo... se priporočam, mi ne uspeva prevečuser posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 734
29.5.2009 20:08:33   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

sunny si pa taka kot moja prjatelca, je čist nora na sadne frutke in skutice, tako da sta si z Nejcem kar delila frutke na morju user posted image user posted image user posted image

Itak, Frutek rules! user posted image user posted image user posted image

Tud jst si vsake tok časa prvoščm unga od mareliceuser posted image user posted image

A mamo nov klub Frutkarc?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 735
29.5.2009 20:17:35   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

crtica... user posted image za sokce. a pije po flaši? moj je noče

ja valda k čajček,..... moj je AM tko da more met rd flaško,....
se je sam odloču zanjouser posted image

za doma delane sokce pa ne bi ga jz tko srala,.. to je treba sadje obdelat,... nemorš ti doma narest tak jabolčni sok kokr ga kupš,.... treba je to pasterizirat,..al kokr kol se že reče,.. prezahtevna besedauser posted image user posted image user posted image user posted image

nisem vsega brala sam ob tole sem se pa zaletela najboljši je domač sokec brez kemikalij.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tud benjaminu bom poskusla čim več doma nardit mami mi je že jeseni nardila nekaj vloženih domačih breskev..... pr florjanu lahko na prste prštejem kolk frutekov je pojedu, če je le možno jim ponudite domeče in doma pripravljenouser posted image user posted image user posted image user posted image

tanci čestitam za nov avtouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 736
29.5.2009 20:25:03   
Na hitro se javim predno grem likat mam tak kup pa moram danes sem si zadala nalogo ko ni tko vroče...naša mala piška že spi od 19 je zaspala ko angelček tako kot sem jo dala v postljco tako spi je bila totalno izmučena ker ni zaspala tam okol 17 za kakih petnajst minut je bila že med hranjenjem v mižulah ker ponavadi se najeva podre kupčka jo dam postljco pa sama zaspi dans jo je pa že na rokah zmanjkal še kupčka ni ornik podrla...jaz pa že iz pod tuša pa WC za eno silo spucala joj pa sej me še čaka ampak danes likam mam neko voljo upam da me ne spustiuser posted image user posted image user posted image ...

Tristan tale vaš poba pa je bravi dečko že vsi so šikaniuser posted image user posted image user posted image

Tanci bravo za avtouser posted image user posted image user posted image

Katjusa lepe slikce in seveda video tudiuser posted image user posted image

Sunny njami frutek men je un full dober višnja pa ne vem kaj je zraven al pa un breskev in riž njamiiii ...se spomnim ko sem to kupovala lauri sem vedno vse sama na konc pojedla ko ona ni več mogla pa še sedaj velikrat reče Laura mami jaz bi pa tale frutek breskev in riž...pa seveda mami kupiuser posted image user posted image user posted image

Claud men un link za glasovanje ne delauser posted image user posted image zakaj nimam pojma...bom šla mal na biba leze pokukat...

Kayica lepa pupika je tale vaša princeska nč ni premočna pravšna puncauser posted image user posted image user posted image

Mlea tole dieto bom pa tud jaz probala upam da bo kaj haskauser posted image user posted image

Kolumbo ti pa tko vse obladaš user posted image user posted image user posted image

Če sem kaj pozabla se opravičujem ne namerno ampak spomin ne funkciora tako kot je trebauser posted image user posted image emša dela svojeuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 737
29.5.2009 20:25:47   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Čer! Kako kaj?
Jst sem lihkar iz šopinga...Sm si prvoščla nove kopalke, Gaji sem pa kupla bazenček, bodije, 2 majčki in eno oblekco. Mojga dragega ni, je na kafeti, Gaja je pr noni oz nekje v giru po Gorici. Zdej ko prije moj domov bomo pa čevape pekla...Komi čakam! user posted image
Prej sm nesla gazdi najemnino, sm se skeširala kar še za junij in tko mam z njim mir do julija, pol sm bla pa z Gajo še pr noni.

GH...jst bom začela, ko pridemo iz dopusta, konec junija. Sicer pa ji dajem vsaketolko kako stvar za pokušat-dudo pomočim not. Sm ji dala že sladko smetano ampak je bla fuj, češnje so zakon in vaniljev sladoled tudi...user posted image  Ne me gledat postrani, če sm ji dala take stvari, ampak je blo to res lih tolko, da je na jeziku okušala še kaj druzga kot mleko...

user posted image user posted image user posted image za nakupe:)

jst tud mojmu dam večkrat kej pskusit tud kolumbotovo torto (smetano) je poskusu... je reku da je bla dobra:)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 738
29.5.2009 20:28:12   
claud
Katjuša se strinjam-NAJBOLŠ JE DOMAČE...
industrijska hrana-pojma nimamo kaj not mečejo,polno konzervansov, raznih emulgatorjev,pa to sredstvo,pa uno sredstvo........

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 739
29.5.2009 20:30:35   
TAMIKA3
tako eden spi, grem zdaj mai-a poštimat, pa še sebe zraven. ostali pa se bodo smi, ko pridejo s potepa. mam tud jaz voljo za peglajz user posted image , upam da mi rata

ne preveč tipkat, vas spet ne bom mogla dohajatuser posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 740
29.5.2009 20:30:51   
claud
Cita sj je tm na biba leze takoj na začetkuuser posted image

Bejbe jst odhajam...upam da bomo dons spal ponočuser posted image

najt najt

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 741
29.5.2009 20:32:08   
MIHAILO
URSA tudi jaz ne mislim dajat teh sokecov ,ker se mi zdi brezevez ootroka navajat na sladko k itak ni zdravo in bo ze dost sladkarij pojedu ,ko bo vedel za njih...men tut zdaj mihailo pije vodiko,se je kremzil nad njo ampak ce druga ni more mal popit(to mislim ko mu dam kak pozirek ,ko so one vrocine ,zdaj ne....)...bom pa doma kdaj izstisnila na sokovnik kak domac sokec in ga pomesala z prekuhano vodo...tudi jaz bom kasice delala,razen kaksno sadno bom kdaj kupla..

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 742
29.5.2009 20:32:30   
claud
Aja sam še to: TANČI ČESTITAM!!!!!!!!! KAJ SE ZDJ FURAŠ? PRID NAZAAAAAAAAJ....SLIIIIKCE!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 743
   [Brisano sporočilo]
29.5.2009 20:40:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 744
   [Brisano sporočilo]
29.5.2009 20:41:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 745
29.5.2009 20:53:48   
piskot
cer.

no pri nas se je popoldan stanje z dojenjem malo umirilo, je jedla samo na 2 uri. pa 3× kakala.

claud meni pa ne dela tvoj link user posted image

tanci super za avto. user posted image user posted image user posted image

sokovi pri martinu jih nisem uporabljala in jih tudi zdaj ne bom. martin se vedno narajsi pije vodo. ali pa domac malinovec. caj vedno pije nesladkan, ker ga tudi jaz.

uvajanje pri martinu sem zacela nekje po 5 mesecu. najprej zelenjavo, potem sadje. frutkov je po mojem ene 5 pojedu, sem mu kuhala doma. veliko sem mu tudi sokov delala v sokovniku. vsako jutro svez sok. tudi zdaj mu ga veckrat, vcasih pa sam sadje narezem. ga ful obozuje. sam res pa je da je vse spricano itd. pa se nekaj je res, da je tudi tisto sadje v kupljenem frutku spricano. temu se pac ne moremo izognit.

vandame skoda za izpit. bo drugic boljse, zdej ti bo kolumbo vse zrihtala.

grem gledat ce je kej po tv.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 746
29.5.2009 21:00:21   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
mlea ti otroke poštimej pa hitr nazaj prid, pa možek nej ti mal pomagauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  moj Onasis pride vedno domov takrat, ko je vsega konec.user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 747
29.5.2009 21:01:04   
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Cita sj je tm na biba leze takoj na začetkuuser posted image

Bejbe jst odhajam...upam da bomo dons spal ponočuser posted image

najt najt

sem šla mal na biba leze pa nisem našlauser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 748
29.5.2009 21:06:38   
Onasiss
EvO cita in vse ostale za glasovanje TUKAJ.

So what....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 749
29.5.2009 21:08:36   
claud
http://bibaleze.si/rubrika/najlepse_zgodbe¸

A ZDJ DELA?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

fit forum
Lelly28 RR

katera tema na forumu fit bi te najbolj zanimala?

hujšanje (14%)

vadba po porodu (14%)

vadba za nosečnice (29%)

zdrava prehrana (29%)

vrste vadb (kje, kako in opis vadb) (14%)

Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!