Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:41:52
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Daj nehajte s to hrano Ker bom lačna ratala ti kr mal počaki boš dobla polno vitaminski obrok temu se pa brez slabe vesti odpovem, če je le možno
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:42:17
|
|
|
|
Onasiss
|
A Majchy je šla pa spet s kurami spat????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:42:26
|
|
|
|
SURF
|
Punce lahko noč s polnimi trebuščki . Nočko.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:42:46
|
|
|
|
Pupka
|
točno majchy..... pol pa ni čudno da je že ob 6 zjutraj glasna
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:43:14
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Daj nehajte s to hrano Ker bom lačna ratala Uf sm se najedla...Prej pomfri in čevapi, zdej pa še pica...Dosti za danes... UUUU mater, kam ti devaš? No, razen če si pojedla 2 čevapa, pa 15 krompirčkov in zdaj kos pice Neee, 7 čevapov, eno konkretno porcijo pomfrija s kečapm in zdej en kos home made pice cca 10x10 cm...Boo, sm bla spet lačna...Pa sej cel dan nism nič jedla od 7h zjutraj do 19h, tako da...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:43:16
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Punce lahko noč s polnimi trebuščki . Nočko. Nočko- lepe sanje
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:43:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Pupka ja- "otročke vlagamo" Zaj mormo še mal pazit, ker šele drug mesec začnem jest tabletke bo pa rene dobu družbo:) heh- NE!!! Dost je. Ne rečem da nikoli več, ker nikoli ne veš...ampak za zdaj mam genuk, inaf, dosta. no vidiš ti k boš trenutno nočeš bit jst bi bla pa pa ne bom če je na tem svetu kej pravice..... a se ti plavalčki nč ne smilijo k se v prazno zaletavajo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:44:09
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Daj nehajte s to hrano Ker bom lačna ratala Uf sm se najedla...Prej pomfri in čevapi, zdej pa še pica...Dosti za danes... UUUU mater, kam ti devaš? No, razen če si pojedla 2 čevapa, pa 15 krompirčkov in zdaj kos pice Neee, 7 čevapov, eno konkretno porcijo pomfrija s kečapm in zdej en kos home made pice cca 10x10 cm...Boo, sm bla spet lačna...Pa sej cel dan nism nič jedla od 7h zjutraj do 19h, tako da... Jaz umrem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:44:10
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka točno majchy..... pol pa ni čudno da je že ob 6 zjutraj glasna Ja kot sem ji že povedala, da hodi s kurami spat in pol s kurami vstaja in "joka" kok smo načvekale in da nas več kot eno uro bere. Kot, da smo ji me krive.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:44:56
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Pupka ja- "otročke vlagamo" Zaj mormo še mal pazit, ker šele drug mesec začnem jest tabletke bo pa rene dobu družbo:) heh- NE!!! Dost je. Ne rečem da nikoli več, ker nikoli ne veš...ampak za zdaj mam genuk, inaf, dosta. no vidiš ti k boš trenutno nočeš bit jst bi bla pa pa ne bom če je na tem svetu kej pravice..... a se ti plavalčki nč ne smilijo k se v prazno zaletavajo? niti najmanj
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:46:04
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Pupka točno majchy..... pol pa ni čudno da je že ob 6 zjutraj glasna Ja kot sem ji že povedala, da hodi s kurami spat in pol s kurami vstaja in "joka" kok smo načvekale in da nas več kot eno uro bere. Kot, da smo ji me krive. Majchy bo dobla kako neopravičeno, pa pol opomin pred izklučitvijo.... Drugače ne gre. Mal resnosti zahtevamo tukaj. Redno udeležbo itn.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:46:13
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Daj nehajte s to hrano Ker bom lačna ratala Uf sm se najedla...Prej pomfri in čevapi, zdej pa še pica...Dosti za danes... UUUU mater, kam ti devaš? No, razen če si pojedla 2 čevapa, pa 15 krompirčkov in zdaj kos pice Neee, 7 čevapov, eno konkretno porcijo pomfrija s kečapm in zdej en kos home made pice cca 10x10 cm...Boo, sm bla spet lačna...Pa sej cel dan nism nič jedla od 7h zjutraj do 19h, tako da... A si ti mogoče spet . Sicer sem pa jaz ponavadi po tok lačna......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:46:32
|
|
|
|
sunny24
|
pupka, sej jst tudi ponavadi umiram, ampak danes sm...pozabla...Kar se mi poleti stalno dogaja, da enostavno pozabim na hrano Oooo, a vam povem kolko prtiska sem danes mela po spitih 3 kavah? zgornjega 90, spodnjega pa 56, pulza pa 60/min...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:46:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Pupka ja- "otročke vlagamo" Zaj mormo še mal pazit, ker šele drug mesec začnem jest tabletke bo pa rene dobu družbo:) heh- NE!!! Dost je. Ne rečem da nikoli več, ker nikoli ne veš...ampak za zdaj mam genuk, inaf, dosta. no vidiš ti k boš trenutno nočeš bit jst bi bla pa pa ne bom če je na tem svetu kej pravice..... a se ti plavalčki nč ne smilijo k se v prazno zaletavajo? niti najmanj kak si kruta že tak je hudo k se miljoni podijo za eno tarčo podobno k nogomet 2 moštva za eno žogo s tem da tle govorimo o miljonih
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:48:04
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Daj nehajte s to hrano Ker bom lačna ratala Uf sm se najedla...Prej pomfri in čevapi, zdej pa še pica...Dosti za danes... UUUU mater, kam ti devaš? No, razen če si pojedla 2 čevapa, pa 15 krompirčkov in zdaj kos pice Neee, 7 čevapov, eno konkretno porcijo pomfrija s kečapm in zdej en kos home made pice cca 10x10 cm...Boo, sm bla spet lačna...Pa sej cel dan nism nič jedla od 7h zjutraj do 19h, tako da... A si ti mogoče spet . Sicer sem pa jaz ponavadi po tok lačna...... Neeee, nism in nočem bit noseča še kar neki cajta...Ma, danes ni blo nič akcije, moj je zuni...Jst si grem pa zdej po ena bandidosa...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:49:05
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Pupka ja- "otročke vlagamo" Zaj mormo še mal pazit, ker šele drug mesec začnem jest tabletke bo pa rene dobu družbo:) heh- NE!!! Dost je. Ne rečem da nikoli več, ker nikoli ne veš...ampak za zdaj mam genuk, inaf, dosta. no vidiš ti k boš trenutno nočeš bit jst bi bla pa pa ne bom če je na tem svetu kej pravice..... a se ti plavalčki nč ne smilijo k se v prazno zaletavajo? niti najmanj kak si kruta že tak je hudo k se miljoni podijo za eno tarčo podobno k nogomet 2 moštva za eno žogo s tem da tle govorimo o miljonih Al pa če bi jih njen dec v školjko spuščal. Tko vsaj dobi kar hoče.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:49:55
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 pupka, sej jst tudi ponavadi umiram, ampak danes sm...pozabla...Kar se mi poleti stalno dogaja, da enostavno pozabim na hrano Oooo, a vam povem kolko prtiska sem danes mela po spitih 3 kavah? zgornjega 90, spodnjega pa 56, pulza pa 60/min... pupa, ne ga srat...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:54:30
|
|
|
|
Katjusa
|
moj me je klical....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:54:41
|
|
|
|
sunny24
|
A glede pozabljanja na hrano al nizkega prtiska prtiska? Če je zaradi prtiska, mam jst full nizkega stalno...MEd nosečnostjo je cleo narasu na 110/70...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:56:04
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A glede pozabljanja na hrano al nizkega prtiska prtiska? Če je zaradi prtiska, mam jst full nizkega stalno...MEd nosečnostjo je cleo narasu na 110/70... Ej pol pa morš teran pit, ne pa bandidosa.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:56:44
|
|
|
|
Onasiss
|
Eh nič, grem spat.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:56:58
|
|
|
|
Katjusa
|
jst grem ajat lepo se mejte in se tipkamo ju3 sem mal žalostna ju3 bo nov dan in bom boljše vole
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:57:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A glede pozabljanja na hrano al nizkega prtiska prtiska? Če je zaradi prtiska, mam jst full nizkega stalno...MEd nosečnostjo je cleo narasu na 110/70... pazi nase
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 22:58:54
|
|
|
|
Pupka
|
Katjusa kaj se je zgodilo? Kaj je rekel?
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.