![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.5.2009 6:26:55
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Jaz pa samo lečem okoli dohtarov,lepega dneva me bo kap.Naš Saš pa je danes prespal celo noč,brez zbujanja! Upam,da ni to samo kaka taka vmesna finta njegova. Glede prekuhavanja se strinjam,kr v vodi prekuhajte.Jaz ga sicer imam,sem ga dobila od kolegice,tak da če katera rabi naj pove.Grelnik flašk pa je tudi zakon(imam dva-eden je še Lein),sploh če greš kam.Sem ga imela v LJ v B,še dobro,ker drugače bi bla v p . Pa še Maksu sem mleko grela noter za čokolino. Ja,kaj pa se kavice tiče,zjasnite se.Pridem,samo kdaj pa kam,povejte!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.5.2009 9:02:44
|
|
|
|
biba14
|
Jutrček Jaz pa sem dans tko fajn spala...pa nič me ne boli po zelllooooo dolgem času, upam,da niso to sanje . Sonček se že kaže, jaz pa bi mogla pospravljat,pa likat...pa se mi ne da ( klasika ). Kje ste vse?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.5.2009 9:05:36
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Midva sva tu. Pri zajtrku. Luka na mleku jaz pa na čokolinotu . Ja sej res, Kaj je zdaj z kavo?
< Sporočilo je popravil ly117 -- 28.5.2009 9:06:09 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.5.2009 9:37:30
|
|
|
|
nebo
|
Jaz sem tu, ampak meni danes kava žal ne znese, jutri pa imam tudi zmenek...tako, da se lahko brez mene zmenite... Drugače pa Biba a še živiš?? no mislim glede na to, da te nič ne boli....hecam se!!! Jaz likam, kuham, ma sem prava fata!!! Popoldan pa grem na ali pod črešno!! Njami....
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.5.2009 10:09:50
|
|
|
|
ly117
|
No za teden je tak skoraj prepozno da se dobimo na kavi. Kaj pa drugi teden? Zdaj pa grema midva se malo potepat po totem našem MB.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.5.2009 10:53:48
|
|
|
|
biba14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Drugače pa Biba a še živiš?? no mislim glede na to, da te nič ne boli....hecam se!!! Jaz likam, kuham, ma sem prava fata!!! Popoldan pa grem na ali pod črešno!! Njami.... Sama sebi ne morem verjet, da sem čist dobra danes...bom izkoristila to za likanje-pa mi ni . Pa kosilo moram začet kuhat-bom naredila kar zelenjavno juho ( tako fejst gosto, ko mi2 rada jeva take juhe, da žlica skoraj pokonc stoji, ko jo daš v krožnik ) in palačinke...
< Sporočilo je popravil biba14 -- 28.5.2009 10:54:12 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.5.2009 10:56:25
|
|
|
|
biba14
|
Lahko se dobimo drug teden, ko jaz imam tud ju3 zmenek-s Ctg in G ...to pa zna trajat... Ja, Nebo, seminarsko sem že napisala, ravno dans sem končala...moje knjige pa bodo do avgusta počivale, potem pa se bo začel mesec piflanja, da septembra diplomiram .
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.5.2009 10:57:34
|
|
|
|
elevitka
|
mene je pa dans traktor povozu in se mi ne da prav nič
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.5.2009 11:02:01
|
|
|
|
biba14
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mene je pa dans traktor povozu in se mi ne da prav nič js pa sm mislila,da vmestu ni traktoristov
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.5.2009 11:04:54
|
|
|
|
elevitka
|
biba saj nevem kaj je bilo -č je tak hitro šibnilo mimo in me zgazilo ma kera kak recept za delodiš al pač nekaj za dvig storilnosti ???
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.5.2009 11:08:16
|
|
|
|
biba14
|
Jaz sem se pred lenoritisom cepila,preden sem šla v gimnazijo, sam mi je zdaj, po 10 letih popustilo, so pa cepivo umaknili s programa
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.5.2009 14:18:52
|
|
|
|
matcar
|
Mi pa smo doma ! Kak fajn,ena skrb manj.Pa še to ne bi bili,pa imam,HB,sestro poznano tam na oddelku in mi bo papirje domov prinesla,ko gre iz službe.V ponedeljek pa imama že kontrolo v B pri nas,9.6 pa v LJ. Aja,pa pozabla sem povedat,da še naju čakajo operacije,čez čas.Tako,da še bomo gurali po bolnicah.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.5.2009 19:29:24
|
|
|
|
ly117
|
Matcar bravo . Samo da ste doma.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.5.2009 20:49:50
|
|
|
|
matcar
|
Ja,samo da smo rešli toto bolnico.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.5.2009 21:23:34
|
|
|
|
ly117
|
Vidim da ni nobene. Pa nič. Grem pa spat. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.5.2009 21:51:06
|
|
|
|
matcar
|
Nočko!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.5.2009 13:35:37
|
|
|
|
nebo
|
Maribor je zaspal!!! Pa kaj je danes z vami dečve, vse spite al kaj??
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.5.2009 14:16:05
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Makaki spimo! Da bi barem! letam od jutra že,najprej na firmo od mojega,pol k Maksovi zdravnici,pol pa na banko.Sma dobila kredit rešen,te pa je trajalo.Elevitka ima pregled,Taso sem srečala v Tušu,se potepa.Kje pa so ostale,pa pojma nimam.Jaz pa tudi grem počasi po Leo v šolo,pol pa v EP.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.5.2009 14:19:44
|
|
|
|
nebo
|
A tako je to. Kakšen pregled ima Elevitka, a G? Pa ga ni imela prejšnji teden? In kje je Cristiana? Kako je Gloria?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.5.2009 14:26:08
|
|
|
|
matcar
|
Ne,Elevitka je imela danes odvzem brisa za streptokok B,če se ne motim.Pri tistem G iz Smetanove.Christiana pa me zdaj že nekaj dni ni nič poklicala,jaz pa sem tudi pozabla,samo kolko sma se nazadnje menle,so Glorio tudi imeli namen v MB premestit,ker se ji je stanje izboljšalo.Če pa so jo,pa ne vem. Upam,da se je porihtalo tudi pri njej.Kak pa si ti Nebo? sem ti že povedla,da sem shujšala,ko smo meli to sranje z Maksom?Cele 3 kg,pa še baje se mi ful po obrazu pozna.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.5.2009 15:11:25
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak pa si ti Nebo? sem ti že povedla,da sem shujšala,ko smo meli to sranje z Maksom?Cele 3 kg,pa še baje se mi ful po obrazu pozna. In ti to meni - počakaj, da te dobim v roke , se bova čez pol leta pogovarjali, ko bom jaz tak suha, da bo ružlo za mano Ma ne hecam se, je pa res, da v stresu gredo kg dol, brez problema. No jaz jih imam sedaj 70kg
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.5.2009 15:29:32
|
|
|
|
matcar
|
Ja,pa še res je.Pa če bi to vedla....Za tako stvar,ni vredno.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.5.2009 17:14:56
|
|
|
|
biba14
|
Ojla.. Jaz sem mela dans CTG in G. Nič se ne dogaja, sem še čist zaprta, vedno manj me vse boli, še trebuh mam manjši. ..bo zgleda naš poba še dolgo čakal,da pride ven . Toxosem bla tud v 3.neg, tako da sem sedaj bolj mirna . Ej Nebo,saj sem ti rekla,da ti si polna vode..ne se sekirat. Men je dans na Ctg rekla, kok pa mam jaz lepe noge, ko nimam niti deci vode...ha ha, mam pa 12 kil speha .
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.5.2009 18:09:52
|
|
|
|
elevitka
|
Alo babe ! elevitka ni mela dans odvzem brisa za streptokok to mam 16.6. Bris mi bo vzela kar moja G, sem šla v sredo na ZZV iskat pripomočke za odvzem brisa in se pozanimat kak je z izvidi in plačilom. Danes sem urejala papirje na CSD za porodniško, paket, pa priznanje očetovstva sva uredila, pa do osebne zdravnice sem šla da mi je B zaključila, naslednji mesec pa imam LD. Pol pa še v službo mal počastit ian odnest bolniški list. Ly in Lukca sem srečala na potepu po mestu
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.5.2009 19:16:41
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo In kje je Cristiana? Kako je Gloria? Evo mene...****is dobivam. Z Glorio je bilo boljše, vsaj tako so govorili, da jo bojo prestavili mi obljubljajo že nekaj dni, ampak nič iz tega. Še vedno je na intenzivni. Ko se je po operaciji stanje izboljšalo, ji je začel nihat sladkor, zdaj je sladkor boljše, pa sumijo vnetje zaradi vstavljenega katetra pri operaciji, tako da...Glorie še dolgo očitno ne bo domov. Čaka nas še oddelek navadne kirurgije, pa potem pediatrija, pa...eh, ne vem kaj še. Vsak dan rečejo drugače. Govorili so tudi, da je z malo vse ok, potem sem pa ugotovila, da ji ledvička izločajo premalo urina za količino tekočine, ki jo mala prejme preko infuzije in zato zateka, potem so rekli, da ji želodček nagaja (kako nagaja niso pojasnili), zdaj pa še vnetje ( pred nekaj urami so pa spet rekli, kao da bo danes prestavljena na normalni oddelek, ker je mala že ok, zdaj pa ko sva klicala nekaj min nazaj, pa so rekli, da sumijo vnetje...mislim svašta).
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.