|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
27.5.2009 8:01:18   
elevitka
Dobro jutro!

Evo Maksi se še smejčka user posted image .

Tasa jaz sem tud cela nora da danes dežuje ko morem v mesto (lačna sem kot slon, pa ne smem jest) kr slabo mi je - upam da nebo gužve in bom hitro fertik da bom lahko papala.

Saj nevem kaj naj oblečem dolge ali kratke rokave ?

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
27.5.2009 8:12:11   
nebo
Ojla, najbolje, da si daš gor kuj kopalke, ti ne bo nič napotiuser posted image user posted image pa zamisli, kako boš v središču pozornosti pri zdravniku...ha ha aaaa

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
27.5.2009 8:13:35   
elevitka
Ja pa ja - ne grem k zdravniku - pa nebi rada dakličejo grinpisovce da je kit nasedel sredi MB

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
27.5.2009 8:16:56   
nebo
Pa kaj si še vedno doma...idi že no...jaz pa grem ob 13h v mesto, ker gremo s kolegicami ma kosilo...)))

Včeraj pa sem bila pri pedikeru in imam sedaj vsaj lepe nohteke, če že imam drugače fuuullll zatečene....)))

Sedaj pa kava!! Sem sama doma, pa se mi nekako ne ljubi spravit delat!!

Ej Biba, ko si mi ti poslala recept za torto, sem jaz že spekla jogirtovo pecivo z jagodami in sem ga dala četrt v zmrzovalnik, ker drugače bi celi pekač pojedla sama!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
27.5.2009 8:33:06   
ly117
Jutro!

Vrema za .....user posted image ... Babe pa ne zdaj jamrat da morte doma ostat saj ste same želele dežja.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
27.5.2009 13:36:02   
matcar
halo!
Jaz sem iz B,pa za kako uro grem nazaj.Maks pa pride jutri že domov!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
27.5.2009 13:41:57   
ly117
Bravo za Maksa user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
27.5.2009 14:49:20   
nebo
O super Matcar to pa je vesela novica...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
27.5.2009 14:54:40   
ellam
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

halo!
Jaz sem iz B,pa za kako uro grem nazaj.Maks pa pride jutri že domov!user posted image user posted image user posted image

O, superuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sem resnično vesela,da se je vse dobro končalo user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
27.5.2009 16:04:41   
nebo
Jaz ima pa sedaj eno strokovno vprašanje, ker sem seveda že pozabila od prvič (EMŠO me daje), me zanima kaj vse ste si pripravile za novorojenčke: seveda cotike in pleničke in kaj še??user posted image

(odgovor članu ellam)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
27.5.2009 17:54:02   
biba14
Ojla..
Jaz sem mela spet letanje...celo v knjižnico sem se včlanilauser posted image .
Bravo za Maksauser posted image user posted image .
Nebo : a misliš za doma al iz P ?

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
27.5.2009 17:57:00   
ly117
Misliš slučajno na otroško milo, pa kremico, pa alkohol in olivno ali mandelno olje. Za zadnja dva ti priporočam da počakaš po porodu, ker sem iz P prinesla olje in alkohol. Pa aspirator za čiščenje noska in fizološko raztopino. Jaz sem še nabavla stekleničko, in mi je še na koncu prev prišla. Več pa se ne spomnim. Je že daleč nazaj user posted image .

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
27.5.2009 17:59:50   
nebo
Hvala Ly...
Biba mislim za doma!

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
27.5.2009 18:22:10   
ly117
Ni kaj.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
27.5.2009 18:36:42   
nebo
Ly kaj delate danes recimo cel dan ko je zunaj super vreme. A mali dosti joka in ga morate imeti na rokah, ti uspe zraven kaj pospravit, ali pa se cartate celi dan in si zmantrana kot ...

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
27.5.2009 18:42:04   
biba14
Jaz sem kar vse nabavlauser posted image : bepanten, pa eno kremo za ritko, mandljevo olje, alkohol 70%za popek in 90%za kaj razkužit ( no,tega mam že od prej ), milo za kopat, pa kapljice proti krčem ( za vsak slučaj ),fiziološko sem kupila kar tiste kapsule od niveje, pa en navaden aspiratorček ( če pa bo panika, pa bomo šli iskat kaj manj zamudnega )

< Sporočilo je popravil biba14 -- 27.5.2009 18:43:59 >

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
27.5.2009 18:48:33   
ly117
Nebo Luka joka tak kot vedno. Na rokah je tak, kot ponavadi, ker je veliki cartek. Zraven njega pa je skoraj nemogoče kaj narediti. Ko malo zadrema za 20 do 30 minut te na hitro kaj pospravim, ker je ponavadi do druge ure gor in mi ne zaspi. Še dobro da ne rabim kuhat. Vglavnem živa beda ko čepima doma.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
27.5.2009 19:12:47   
nebo
Meni je danes tudi dolgi čas oz. sem nekam lena in mi ni za nič, pa bi lahko likala (bom pa zato jutriuser posted image ), se pa vidi, da danes dosti poležujem in berem in imam znatno manj zatečene noge....ker drugače pop....tako me bolijo podplati in pečejo, da je jojojj, sploh ponoči ko vstanem imam občutek, da hodim po blazinicah.

Imate kak fajn naslov za knjigo - lahko predporodno branje - branje za oddih!!

Kje pa je Elevitka, po moje se tako veseli dežja in ohladitve, da kuj na dežu sedi in se hladi!!!user posted image

Kaj pa ponoči Ly a spite?

ej Biba kaj se učiš?? Aja možeku pišeš seminarsko, potem pa še meni diplomo baje, ali pa se namesto mene posvetiš ANG??????!!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nebo -- 27.5.2009 19:13:44 >

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
27.5.2009 19:21:17   
ly117
Ja ponoči pa še kar spimo. Zbujamo se 2x na noč. Pride pa kakšna izjema.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
27.5.2009 19:29:24   
nebo
2krat to še lepo gre, ker potem si tudi ti naspana. Germ pod tuš in moj otrok...

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
27.5.2009 19:40:12   
elevitka
Evo da se tud jaz malo javim. Sem prišla domov okoli 12, v bolnici sem hitro zrihtala, na ZZV sem tud zrihtala (pripomočke za odvezem brisa za streptokok-B), naredla sva nakup za doma in si privoščila veliko belo kavico.

Pospravla sem tudi najine omare in oprala 2 stroja perila (najinih cot, treba jih bo še speglat - menda bom to počela jutri, čeprav je danes temperatura za to fenomenalna, sam cote ne bodo suhe).
skuhala kosilo in padla za svobodo naroda in spala kot top do 18,30.

V petek pa grem spet v mesto rihtat papirje za očetovstvo, porodniško, CSD paket, imam goro vprašanj za očetovski dopust in otroški dodatek (tak da bojo spet dirke).

Jaz imam za otročeka doma (puder za rito, hladilno mazilo za rit, škarjice in ščipalček, dudo, mehko krtačko za lase, čistilne robčke za pokakano rito, baby olje, bepanten, otroški šampon - milo, fiziološko raztopino od niveje za nosek, 70% alkohol za popek, vato, pumpico za čiščenja noska, komplet aventovih stekleničk, pleničke za enkratno uporabo, posoda za umivanje in banjica za kasneje, pa seveda previjalna miza)

nisem še kupila črpalke za mleko in  adaptirano mleko (to bomo naknadno po potrebi)

Biba kake kaplice imaš to za krče ? (komarček, janež, kumina? - to si kupila v lekarni?)

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
27.5.2009 21:56:52   
biba14

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Biba kake kaplice imaš to za krče ? (komarček, janež, kumina? - to si kupila v lekarni?)

Kuminov sirup sem kupila v lekarni. Saj daje se samo po potrebi in čisto malo.
Jaz tudi še nimam črpalke( jo bo šel moj kupit, če bo treba), mam pa Aventove flaške in dude. Nimam niti sterilizatorja-a je sploh potreben?user posted image , ker sem mislila,kar v vodi prekuhat.

lep večer
papa

aja,kaj pa kavicauser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
27.5.2009 21:57:34   
ly117
Vidim, da ste vse nekam poskrile pa grem jaz tudi spat.

Nočko!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
27.5.2009 21:59:16   
ly117
Biba ne delaj si nepotrebnih stroškov in kar v vodi prekuhaj. Tak sem jaz naredila.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
27.5.2009 22:15:59   
elevitka
Točno tak kot je rekla Ly... bom prekuhala v vodi (se mi zdi sterilizator brezveze, lih tak kot tista zadeva za pogrevanje stekleničk z hrano) to narediš v mikrovalovni. So pa meli danes v Lidlu slednje za 15 € če ktero zanima.

grem gledat film

nočko

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.