elevitka
|
Evo da se tud jaz malo javim. Sem prišla domov okoli 12, v bolnici sem hitro zrihtala, na ZZV sem tud zrihtala (pripomočke za odvezem brisa za streptokok-B), naredla sva nakup za doma in si privoščila veliko belo kavico. Pospravla sem tudi najine omare in oprala 2 stroja perila (najinih cot, treba jih bo še speglat - menda bom to počela jutri, čeprav je danes temperatura za to fenomenalna, sam cote ne bodo suhe). skuhala kosilo in padla za svobodo naroda in spala kot top do 18,30. V petek pa grem spet v mesto rihtat papirje za očetovstvo, porodniško, CSD paket, imam goro vprašanj za očetovski dopust in otroški dodatek (tak da bojo spet dirke). Jaz imam za otročeka doma (puder za rito, hladilno mazilo za rit, škarjice in ščipalček, dudo, mehko krtačko za lase, čistilne robčke za pokakano rito, baby olje, bepanten, otroški šampon - milo, fiziološko raztopino od niveje za nosek, 70% alkohol za popek, vato, pumpico za čiščenja noska, komplet aventovih stekleničk, pleničke za enkratno uporabo, posoda za umivanje in banjica za kasneje, pa seveda previjalna miza) nisem še kupila črpalke za mleko in adaptirano mleko (to bomo naknadno po potrebi) Biba kake kaplice imaš to za krče ? (komarček, janež, kumina? - to si kupila v lekarni?)