Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 19:40:37
|
|
|
|
BabyKitty
|
Tud če, mi je res bedno hodt v ZD pa bit neki nestrpna... joj kok sm grozna a mislte da bi baby check tist trakc kej pokazu lohk?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 20:22:55
|
|
|
|
Pikica5
|
Ja itak, da bi lahko, sicer je first sing boljši kot bc. Probaj pa naredi, držim pesti, ti me full spominjaš name, jaz sem bla ista radovednica
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 20:30:14
|
|
|
|
BabyKitty
|
Ja itak, da bi lahko, sicer je first sing boljši kot bc. Imam first sign doma skritga nekje, da ga ne najdem Tok me živčki spet dajejo pa sm si oblubla, da bom pridna, pa ne bom misla na , ker je malomožnosti, ampak sem še vseeno smotana pa sam o tem razmišljam
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 20:32:29
|
|
|
|
tinncyka
|
ja to me pa čisto spominja name - ko sem sem ti še oblubla da testa ne bom nardila pol sem ga pa vseeno nč se morm it sedaj res učit... prej sem zaspala pa se še nisem nč učila
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 20:47:26
|
|
|
|
tancy25
|
Pozdravljene! Ma tko hiter si pišete da vas ne folgam brat .Sem videla da je aktualen fc in msn.Jaz tudi,jaz tudi,... Kateri naj zdej pošljem na zs? Ok moram povedati da pri meni ni nič novega.Tečke še vedno ni,testov ne delam več.Po moje tečke ni ker sem full pod stresom.Naslednji četrtek imam še zadnji izpit in potem upam,da ga bom naredila da se lahko posvetim pozi oziroma položaju,kjer nam bo uspelo . Nič lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 21:03:56
|
|
|
|
Pikica5
|
BabyKitty kdaj moreš dobit 9.6.?
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 21:10:26
|
|
|
|
BabyKitty
|
BabyKitty kdaj moreš dobit user posted image 9.6.? Ne... 2.6. nekje... tancy25 facebook in msn je obvezen piši mi ZS...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 21:15:35
|
|
|
|
Pikica5
|
Danes pa smo 28.5., am mogoče še počaki kakšen dan, ker nekje 12 - 14 dan po O je dosti hormona, lahko, pa da tudi že zaj, sicer pa v FS maš tak dva testna trakova enega lahko probaš
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 21:21:55
|
|
|
|
BabyKitty
|
Danes pa smo 28.5., am mogoče še počaki kakšen dan, ker nekje 12 - 14 dan po O je dosti hormona, lahko, pa da tudi že zaj, sicer pa v FS maš tak dva testna trakova enega lahko probaš user posted image Enga ni več od prejšnga mesca ma sej 14 dan je pa itq že pričakovana M... Sej se bom probala zadržat, težka bo ampak se je treba potrudt! Sploh pa vikendi bodo kruti, ker se ne bom mogla zamotit z delom med učenjem je pa samo še slabše ker mi misli uhajajo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 21:53:02
|
|
|
|
Pikica5
|
ne boš se mogla učit, tak, da boljše, da ga narediš mogoče te čaka
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 22:45:30
|
|
|
|
BabyKitty
|
Mogoče te bom poslušala in zjutraj naredila testek... Al se bom pa po prstih tepla še par dni odvisno od navdiha
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.5.2009 7:23:04
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana Ja najbrž smo vse tm gor. Drgač pa a kej razmišljate o imenih? Vem, da je nekoliko prezgodaj ampak vseeno... midva sva tud imena mela že prej, kot pa sm bla noseča... nikoli ni prezgodaj, poznam žensko, ki je izbirala ime en dan pred porodom... in pol je rekla da je celi cajt razmišljala, pa ni vedla kero bi dala pa je eno sam rekla.... tk da mislim da je boolje če si pripravljen...
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.5.2009 7:29:57
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty BabyKitty kdaj moreš dobit user posted image 9.6.? Ne... 2.6. nekje... tancy25 facebook in msn je obvezen piši mi ZS... se podpišem...meni tudi pokica od tebe pa še zdej nč nism dobla
< Sporočilo je popravil Snoopyka -- 29.5.2009 7:30:35 >
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.5.2009 7:47:46
|
|
|
|
BabyKitty
|
midva sva tud imena mela že prej, kot pa sm bla noseča... nikoli ni prezgodaj, poznam žensko, ki je izbirala ime en dan pred porodom... Jst vem že ene 10 let kako bo mojim pikcom ime sem potem mogla samo še najt enga, ki se bo s temi imeni strinjav
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.5.2009 9:45:19
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Oi punce ... kako ste kaj danes? Mene tako neki čudno šravfa po trebuhu, pa sploh ne vem kaj bi to pomenilo ... upam da se teta ne prikaže predčasno. Drugače, katera je rekla, da bo test zjutraj naredila ... čakamo rezultat ... in seveda navijamo za debel + Meni tudi lahko pošlješ FB naslov tanchy25 in pa seveda vse, katere nismo še prijateljice ... sem pa res čisto zmešana ... ne vem katera je katera ... moram prav slikice pogledat, pa datum rojstva in pol si naredim predstavo ... mislim da bom mogla malo osvežit stran s svežimi slikicami, ki te so že kar stare ... Glede imen za pa jaz res ne bi vedela ... par imen mi je full všeč že kat nekaj časa, sam kaj ko so postala zdaj full aktualna ... jaz pa nočem, da se 3 otroci obrnejo, ko pokličem na igrišču mojo pikico ...
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.5.2009 10:38:35
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty midva sva tud imena mela že prej, kot pa sm bla noseča... nikoli ni prezgodaj, poznam žensko, ki je izbirala ime en dan pred porodom... Jst vem že ene 10 let kako bo mojim pikcom ime sem potem mogla samo še najt enga, ki se bo s temi imeni strinjav pol nisi iskala nekoga ki bo tebi všeč, ampak nekoga, ki mu bodo všeč ista imena
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.5.2009 12:02:26
|
|
|
|
sunshine84
|
Živjo, kako ste kaj? Jest sm pridna v službi, pa sm si mal časa vzela, da se oglasim. Ja punce, za vse upam, da bodo čimprej pluski pa !! Uglavnem, tud jest vs vabim, da mi pošljete msn naslove al pa facebook na ZS. Lep sončen dan še naprej,...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.5.2009 13:39:36
|
|
|
|
Pikica5
|
Hey punce, včerja sva bila z Majem pri pediatrinji, nič hude ima virosni izpuščaj in vneto grlo, Taj bo dobil isto lahko pa je tudi alergija, ker sem dala novi čaj jima. Danes sva bila z lubijem pri župniku, smo se zmenli za krst 21.6. mamo krst, pa še za poroko smo se menli, ampak to še le čez nekaj let. Kje ste zaj srečke nosečke? Kako kažejo testi? Lep sončen dan vam želim
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.5.2009 13:50:25
|
|
|
|
tinncyka
|
joj punce mene ste čisto zmešale s FB in msn-jem zdaj pa sploh ne vem več katera je katera
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.5.2009 13:51:52
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 Kje ste zaj srečke nosečke? jaz sem trenutno vredu... občasno mi je pa tako slabo da grem rajši kar ležati , in komaj čakam na 10.6. ko imamo prvi pregled
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.5.2009 14:14:43
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka joj punce mene ste čisto zmešale s FB in msn-jem zdaj pa sploh ne vem več katera je katera tud js nevem kera je kera, razen tebe in BabyKitty
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.5.2009 14:46:49
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Mi verjamete, da si jaz delam seznamček, da bom vedla katera je katera Če ne gre drugače ... pametni pišejo ... Pa vi ste vse poročene, zaročene, z bebiji ali brez in mislim, da nas je kar malo, ki smo sam v zvezi ... Pikica5 sem prav vesela, da ni nič hujšega s tvojim Majem in da bo kmalu boljše ... držim pa pesti, da Taj ne bi zbolel! Punce lep dan vam želim
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.5.2009 15:05:44
|
|
|
|
malajka84
|
Tud jst želim lep dan vsem...kera je kera na FB ne vem..pa sej enkrt mi bo jasno:) hehe...drugače pa sej ni važno...sam da kdaj kakšno rečemo.:) Zdj pa šibam u porodnišnco..gledat sina od kolegice...pa še vedno nestrpno čakam 6.junij...upam da ne dočakam ampak vse kaj drugega.:) Lep pozdravček vseeeem!!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.5.2009 16:13:22
|
|
|
|
BabyKitty
|
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol nisi iskala nekoga ki bo tebi všeč, ampak nekoga, ki mu bodo všeč ista imenauser posted image user posted image user posted image user posted image Ni blo tok hudo no Sej se je takoj strinju z mano treba je tko svoje moške vzgojit da se v vsem strinjajo s tabo pol sploh ni problemov On mi je neki podtiku en ime Žan na vsake tolk, in meni je Žan tok grdo ime, ker sem imela enga nagnusnega sošolca Žana enkrat, ki je še v 8. razredu svoj smrkel pred vsemi jedu in se mi je ve zagabl
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.5.2009 16:36:22
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol nisi iskala nekoga ki bo tebi všeč, ampak nekoga, ki mu bodo všeč ista imenauser posted image user posted image user posted image user posted image Ni blo tok hudo no Sej se je takoj strinju z mano treba je tko svoje moške vzgojit da se v vsem strinjajo s tabo pol sploh ni problemov On mi je neki podtiku en ime Žan na vsake tolk, in meni je Žan tok grdo ime, ker sem imela enga nagnusnega sošolca Žana enkrat, ki je še v 8. razredu svoj smrkel pred vsemi jedu in se mi je ve zagabl jaz pa mam nečaka Žana
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?