|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
28.5.2009 19:40:37   
BabyKitty
Tud če, mi je res bedno hodt v ZD pa bit neki nestrpna... user posted image user posted image user posted image joj kok sm grozna user posted image a mislte da bi baby check tist trakc kej pokazu lohk?

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 701
28.5.2009 20:22:55   
Pikica5
Ja itak, da bi lahko, sicer je first sing boljši kot bc. Probaj pa naredi, držim pesti, ti me full spominjaš name, jaz sem bla ista radovednica user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 702
28.5.2009 20:30:14   
BabyKitty
Ja itak, da bi lahko, sicer je first sing boljši kot bc.

Imam first sign doma skritga nekje, da ga ne najdem user posted image   Tok me živčki spet dajejo pa sm si oblubla, da bom pridna, pa ne bom misla na user posted image , ker je malomožnosti, ampak sem še vseeno smotana pa sam o tem razmišljam user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 703
28.5.2009 20:32:29   
tinncyka
ja to me pa čisto spominja nameuser posted image  - ko sem sem ti še oblubla da testa ne bom nardilauser posted image  pol sem ga pa vseenouser posted image user posted image user posted image

nč se morm it sedaj res učit... prej sem zaspala pa se še nisem nč učilauser posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

Neposredna povezava do sporočila: 704
28.5.2009 20:47:26   
tancy25
Pozdravljene!
Ma tko hiter si pišete da vas ne folgam bratuser posted image .Sem videla da je aktualen fc in msn.Jaz tudi,jaz tudi,...user posted image Kateri naj zdej pošljem na zs?

Ok moram povedati da pri meni ni nič novega.Tečke še vedno ni,testov ne delam več.Po moje tečke ni ker sem full pod stresom.Naslednji četrtek imam še zadnji izpit in potem upam,da ga bom naredila da se lahko posvetim pozi oziroma položaju,kjer nam bo uspelouser posted image .

Nič lepo se imejteuser posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 705
28.5.2009 21:03:56   
Pikica5
BabyKitty kdaj moreš dobit user posted image  9.6.?

Neposredna povezava do sporočila: 706
28.5.2009 21:10:26   
BabyKitty
BabyKitty kdaj moreš dobit user posted image 9.6.?

Ne... 2.6. nekje...

tancy25 facebook in msn je obvezen user posted image piši mi ZS...

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 707
28.5.2009 21:15:35   
Pikica5
Danes pa smo 28.5., am mogoče še počaki kakšen dan, ker nekje 12 - 14 dan po O je dosti hormona, lahko, pa da tudi že zaj, sicer pa v FS maš tak dva testna trakova enega lahko probaš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 708
28.5.2009 21:21:55   
BabyKitty
Danes pa smo 28.5., am mogoče še počaki kakšen dan, ker nekje 12 - 14 dan po O je dosti hormona, lahko, pa da tudi že zaj, sicer pa v FS maš tak dva testna trakova enega lahko probaš user posted image

Enga ni več od prejšnga mesca user posted image user posted image user posted image ma sej 14 dan je pa itq že pričakovana M... Sej se bom probala zadržat, težka bo ampak se je treba potrudt! Sploh pa vikendi bodo kruti, ker se ne bom mogla zamotit z delom med učenjem je pa samo še slabše ker mi misli uhajajouser posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 709
28.5.2009 21:53:02   
Pikica5
ne boš se mogla učit, tak, da boljše, da ga naredišuser posted image  mogoče te čaka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 710
28.5.2009 22:45:30   
BabyKitty
Mogoče te bom poslušala in zjutraj naredila testek... Al se bom pa po prstih tepla še par dni user posted image odvisno od navdiha user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 711
29.5.2009 7:23:04   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana

Ja najbrž smo vse tm gor. Drgač pa a kej razmišljate o imenih? Vem, da je nekoliko prezgodaj ampak vseeno...

midva sva tud imena mela že prej, kot pa sm bla noseča... nikoli ni prezgodaj, poznam žensko, ki je izbirala ime en dan pred porodom... in pol je rekla da je celi cajt razmišljala, pa ni vedla kero bi dala pa je eno sam rekla....
tk da mislim da je boolje če si pripravljen...user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 712
29.5.2009 7:29:57   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

BabyKitty kdaj moreš dobit user posted image 9.6.?

Ne... 2.6. nekje...

tancy25 facebook in msn je obvezen user posted image piši mi ZS...

se podpišem...meni tudiuser posted image user posted image
pokica od tebe pa še zdej nč nism doblauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Snoopyka -- 29.5.2009 7:30:35 >

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

Neposredna povezava do sporočila: 713
29.5.2009 7:47:46   
BabyKitty
midva sva tud imena mela že prej, kot pa sm bla noseča... nikoli ni prezgodaj, poznam žensko, ki je izbirala ime en dan pred porodom...

Jst vem že ene 10 let kako bo mojim pikcom ime user posted image sem potem mogla samo še najt enga, ki se bo s temi imeni strinjav user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 714
29.5.2009 9:45:19   
Chi_Pita
Oi punce ... kako ste kaj danes? user posted image
Mene tako neki čudno šravfa po trebuhu, pa sploh ne vem kaj bi to pomenilo ... upam da se teta ne prikaže predčasno. user posted image Drugače, katera je rekla, da bo test zjutraj naredila ... čakamo rezultat ... in seveda navijamo za debel + user posted image

Meni tudi lahko pošlješ FB naslov tanchy25 user posted image in pa seveda vse, katere nismo še prijateljice user posted image ... sem pa res čisto zmešana ... ne vem katera je katera user posted image ... moram prav slikice pogledat, pa datum rojstva in pol si naredim predstavo user posted image ... mislim da bom mogla malo osvežit stran s svežimi slikicami, ki te so že kar stare ...

Glede imen za user posted image pa jaz res ne bi vedela ... par imen mi je full všeč že kat nekaj časa, sam kaj ko so postala zdaj full aktualna user posted image ... jaz pa nočem, da se 3 otroci obrnejo, ko pokličem na igrišču mojo pikico ... user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

Neposredna povezava do sporočila: 715
29.5.2009 10:38:35   
Snoopyka

midva sva tud imena mela že prej, kot pa sm bla noseča... nikoli ni prezgodaj, poznam žensko, ki je izbirala ime en dan pred porodom...

Jst vem že ene 10 let kako bo mojim pikcom ime user posted image sem potem mogla samo še najt enga, ki se bo s temi imeni strinjav user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pol nisi iskala nekoga ki bo tebi všeč, ampak nekoga, ki mu bodo všeč ista imenauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 716
29.5.2009 12:02:26   
sunshine84
Živjo, kako ste kaj?

Jest sm pridna v službi, pa sm si mal časa vzela, da se oglasim.

Ja punce, za vse upam, da bodo čimprej pluski pa user posted image user posted image !!user posted image user posted image

Uglavnem, tud jest vs vabim, da mi pošljete msn naslove al pa facebook na ZS.

Lep sončen dan še naprej,...

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 717
29.5.2009 13:39:36   
Pikica5
Hey punce,

včerja sva bila z Majem pri pediatrinji, nič hude ima virosni izpuščaj in vneto grlo, Taj bo dobil isto user posted image  lahko pa je tudi alergija, ker sem dala novi čaj jima.

Danes sva bila z lubijem pri župniku, smo se zmenli za krst 21.6. mamo krst, pa še za poroko smo se menli, ampak to še le čez nekaj let.

Kje ste zaj srečke nosečke? Kako kažejo testi?

Lep sončen dan vam želim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunshine84)
Neposredna povezava do sporočila: 718
29.5.2009 13:50:25   
tinncyka
joj punce mene ste čisto zmešale s FB in msn-jem zdaj pa sploh ne vem več katera je katerauser posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 719
29.5.2009 13:51:52   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

Kje ste zaj srečke nosečke?

jaz sem trenutno vredu... občasno mi je pa tako slabo da grem rajši kar ležatiuser posted image , in komaj čakam na 10.6. ko imamo prvi pregleduser posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 720
29.5.2009 14:14:43   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

joj punce mene ste čisto zmešale s FB in msn-jem zdaj pa sploh ne vem več katera je katerauser posted image

tud js nevem kera je kera, razen tebe in BabyKittyuser posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 721
29.5.2009 14:46:49   
Chi_Pita
Mi verjamete, da si jaz delam seznamček, da bom vedla katera je katera user posted image  user posted image  user posted image
Če ne gre drugače ... pametni pišejo user posted image user posted image user posted image ...

Pa vi ste vse poročene, zaročene, z bebiji ali brez in mislim, da nas je kar malo, ki smo sam v zvezi user posted image ...

Pikica5 sem prav vesela, da ni nič hujšega s tvojim Majem in da bo kmalu boljše user posted image ... držim pa pesti, da Taj ne bi zbolel!

Punce lep dan vam želim user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 722
29.5.2009 15:05:44   
malajka84
Tud jst želim lep dan vsem...kera je kera na FB ne vem..pa sej enkrt mi bo jasno:) hehe...drugače pa sej ni važno...sam da kdaj kakšno rečemo.:)
Zdj pa šibam u porodnišnco..gledat sina od kolegice...pa še vedno nestrpno čakam 6.junij...upam da ne dočakamuser posted image ampak vse kaj drugega.:)
Lep pozdravček vseeeem!!!user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 723
29.5.2009 16:13:22   
BabyKitty
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pol nisi iskala nekoga ki bo tebi všeč, ampak nekoga, ki mu bodo všeč ista imenauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ni blo tok hudo no user posted image user posted image user posted image Sej se je takoj strinju z mano user posted image treba je tko svoje moške vzgojit da se v vsem strinjajo s tabo user posted image user posted image user posted image pol sploh ni problemov user posted image user posted image user posted image On mi je neki podtiku en ime Žan na vsake tolk, in meni je Žan tok grdo ime, ker sem imela enga nagnusnega sošolca Žana enkrat, ki je še v 8. razredu svoj smrkel pred vsemi jedu in se mi je ve zagabl user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 724
29.5.2009 16:36:22   
tinncyka

Ni blo tok hudo no user posted image user posted image user posted image Sej se je takoj strinju z mano user posted image treba je tko svoje moške vzgojit da se v vsem strinjajo s tabo user posted image user posted image user posted image pol sploh ni problemov user posted image user posted image user posted image On mi je neki podtiku en ime Žan na vsake tolk, in meni je Žan tok grdo ime, ker sem imela enga nagnusnega sošolca Žana enkrat, ki je še v 8. razredu svoj smrkel pred vsemi jedu in se mi je ve zagabl user posted image user posted image user posted image

jaz pa mam nečaka Žanauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?