Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.5.2009 16:41:59
|
|
|
|
BabyKitty
|
jaz pa mam nečaka Žanauser posted image Upam, da ni ta k smrkle je
< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 29.5.2009 16:42:10 >
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.5.2009 17:06:56
|
|
|
|
Pikica5
|
A še ni nobena delala testa?
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.5.2009 17:12:57
|
|
|
|
BabyKitty
|
Sej veš, da sem ga, pa sem se hotla izmuznit... Seveda je bil -
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.5.2009 19:24:02
|
|
|
|
tinncyka
|
ojla punce kako smo? BabyKitty navijam da boš naslednič zagledala + in tečka ne bo prišla!! tako bo in pika nič zdaj grem pa pečti palačinke se mi jih je tako zaluštalo
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.5.2009 19:39:52
|
|
|
|
Pikica5
|
BabyKitty nič se sekirat, sajbo družič + jaz pa jem planico, sem dragemu tako dolgo gnjavla z njo, da mi je danes jo končno prinesel, njami njami :)
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.5.2009 20:17:42
|
|
|
|
malajka84
|
BabyKitty ...sej bo!! Tolk držimo pesti, da enkrat bo tud nam uspelo!! Boš vidla!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.5.2009 21:10:43
|
|
|
|
BabyKitty
|
Ah ja... Spet tisto glupo čakanje do torka ali srede... Danes mi je dragi poslal mms s tok luškanim mičkenim en teden starim dojenčkom, da me je prjel, da bi ga ugrabila joj preden bom tisti plusek dočakala... še me boste mogle poslušat zgleda punce moje jokanje in stokanje če bo šlo tako naprej se bom zredila za 30 kil, ker ko sem slabe volje pa živčna vedno jem tinncyka dej še men eno z nutelo namaž no... sem bila ravnokar na tvojem koncu... bi te poklicala za kofe pa nimam cifre
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.5.2009 10:23:28
|
|
|
|
Snoopyka
|
BabyKitty-v prihodnje bo pa ziher + js držim pesti in navijam zate isabellalana je oblubla rezultatek od testeka....al se motim? kaj vse še spite?
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.5.2009 10:34:44
|
|
|
|
lenčy
|
ne, jst ne spim že dolgo ne več sva mogla it že zgodaj zjutraj v akcijo joj babykitty res škoda za ta tvoj - , sj drugič bo pa moglo ratat, sm ti pa svetujem, da naslednjič malo dlje počakaj, ker škoda živčkov, če ni dobrega rezultata... sej nam je usem usojeno, da bomo postale mame tako da slej ko prej bo moralo ratat! držim pesti za vse
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.5.2009 10:37:30
|
|
|
|
BabyKitty
|
isabellalana je oblubla rezultatek od testeka....al se motim?user posted image kaj vse še spite? Je oblubla ja... Zdej pa al je tok vesela, da je pozabla na ns (upam, da je to), ali pa je žalostna in je pozabla na ns
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.5.2009 11:05:57
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Sam da vas pozdravim punce ... Želim vam lep vikend ... pa lepo vse v akcijo, da bojo + kar padali en za drugim ... še malo pa zaključim svoj delavnik, pol pa na sonček ... juppi V ponedeljek ko pokukam na to stran naj bo v roza barvi
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.5.2009 12:57:21
|
|
|
|
malajka84
|
Evo spet mene...ne vem kaj...ne morem več čakat do 5.,6. junija...jst bom naredla dans test, sej verjetno bo negativen, sam vseen mogoč bo pa pozitiven...če ne bo se bom pa tolažla s tem, da sm ga šla prehitr delat....sam ne zdržim več!!:) Aja pa še to na www.blue-chanda.info sta dve nagradni igri(primerni za bodoče mamice):) ena za otroške copatke, ena pa za previjalno mizo!! Če katero zanima!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.5.2009 14:31:20
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty tinncyka dej še men eno z nutelo namaž no... sem bila ravnokar na tvojem koncu... bi te poklicala za kofe pa nimam cifre evo sem komaj zdle vidla sporočilo... ti bom poslala na ZS cifro pa me lahko drugič pokičeš ko boš v bližini (aja palačink je pa zmankal pa glih z nutelo sem jih mela namazane )
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.5.2009 14:38:55
|
|
|
|
Snoopyka
|
punce na FB-ju me boste prepoznale k sm dala gor snoopy fotko zj pa me rse ne morete zamenat z kero drugo
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.5.2009 14:40:40
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita Sam da vas pozdravim punce ... Želim vam lep vikend ... pa lepo vse v akcijo, da bojo + kar padali en za drugim ... še malo pa zaključim svoj delavnik, pol pa na sonček ... juppi V ponedeljek ko pokukam na to stran naj bo v roza barvi ti si dolžna nas obvestit kaj je pokazal plusek...si oblubla
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.5.2009 14:55:31
|
|
|
|
Pikica5
|
Hey punce. kako kaj? Danes je pri nas zelo kisel dan, dež Jaz sem se ravno pospravlala, sta mala dva dve uri spala, zdaj pa se gremo počasi rihtat previt pa mlekca nardit pa papcat Kaj zaj kje ste pozitivni testi? BabyKitty lahko, da si prehitro test naredila, ker enim pokaže komaj en teden po zamujeni , k še ni dosti hormona oz. je bila ovolacija malo kasneje upanje še je - UPANJE UMRE ZADNJE jaz še kar navijam in držim pesti
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.5.2009 15:52:41
|
|
|
|
BabyKitty
|
Hehe, hvala za lepe želje in navijanje... Zdele sem šla s sestro nakupovat in me je tok v spodnejm delu trebuha tam okoli jajčnikov bolel, da sem komi zdržala :( nikoli si nisem misla, da bom kdaj to rekla ampak, želim si meti na 14 dni en teden vmes pol pa pa spet en teden , vsaj ne bi bilo toliko čakanja
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.5.2009 16:11:59
|
|
|
|
tancy25
|
Pozdravljene,punce! Kako ste kaj?Jaz sem se danes učila ko nora,pravkar sem pa prenehala z učenjem,jupi .Pa sem rekla da vas grem malo pogledat,da vidim kako ste.No sporočam da tečka počasi prihaja(lahko bi bila vgnezditvena,samo dvomim ).Po resnici povedano sem full vesela.Pa da me ne boste narobe razumele.Prej sem imela full ene probleme(če katero zanima lahka na zs),tako da sem prav vesela da bo tečka prišla.tako bom vsaj vedela pri čem sem naslednji mesec pa v nove boje. Nič lepo se imejte,papa
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 31.5.2009 9:30:30
|
|
|
|
malajka84
|
Hej hej...kako ste? Pri nas smet en kisel deževen dan... Nekaj bi vas uprašala...je že katere poskusila FIRS SIGH lističe (dva sta v škatlici). No moja neučakanost..me je pripeljala do tega, da sem danes sprobala, bl za hec...ker je tko še 4-5 dni do ..pa vseen...mogla sem...no in...se mi je pokazala rahla ampak vidna črtica...a je v to za vrjet?:) Al ne? Mojga sm pa tk že poslala u lekarno:) Še po kak tester...sma oba čist nora zarad ene rahle črte..k mogoče ne pomeni nič:)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 31.5.2009 10:30:44
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA Hej hej...kako ste? Pri nas smet en kisel deževen dan... Nekaj bi vas uprašala...je že katere poskusila FIRS SIGH lističe (dva sta v škatlici). No moja neučakanost..me je pripeljala do tega, da sem danes sprobala, bl za hec...ker je tko še 4-5 dni do ..pa vseen...mogla sem...no in...se mi je pokazala rahla ampak vidna črtica...a je v to za vrjet?:) Al ne? Mojga sm pa tk že poslala u lekarno:) Še po kak tester...sma oba čist nora zarad ene rahle črte..k mogoče ne pomeni nič:) iiii tudi jaz sem delala test 2 dni pred in je bla rahla črtica... mogoče še počakaj par dni in test ponovi... sam po moje je to to čestitam
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 31.5.2009 10:32:02
|
|
|
|
tinncyka
|
najprej je bila rahla črtica nato pa na tisti dan ko mi je zamujala pa takšna
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 31.5.2009 10:37:26
|
|
|
|
malajka84
|
ja to pa so spodbudne besede:)...kaj pa vem ne bom preveč pričakovala sem pa vsaj optimist..do zdaj nikoli ni bilo še rahle črtice ne....:)čez 4 dni, 5 bom pa tk vedla...:) vsak dan bom zdj delala tole mende:) sma oba čist nora:)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 31.5.2009 11:06:10
|
|
|
|
Pikica5
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA Hej hej...kako ste? Pri nas smet en kisel deževen dan... Nekaj bi vas uprašala...je že katere poskusila FIRS SIGH lističe (dva sta v škatlici). No moja neučakanost..me je pripeljala do tega, da sem danes sprobala, bl za hec...ker je tko še 4-5 dni do ..pa vseen...mogla sem...no in...se mi je pokazala rahla ampak vidna črtica...a je v to za vrjet?:) Al ne? Mojga sm pa tk že poslala u lekarno:) Še po kak tester...sma oba čist nora zarad ene rahle črte..k mogoče ne pomeni nič:) Čestitke srečka Bostina ti si ziher nosečka, ker FS ne laže, pri meni je tudi bla na dan M full rahla črtica komaj vidna, par dni za tem pa orng močna. Taka je bla čez nekaj dni
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 31.5.2009 11:20:20
|
|
|
|
pondelak
|
bostina-jej pa ti si ja !!čestitke
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 31.5.2009 11:21:01
|
|
|
|
pondelak
|
me spominjate na mene ko sem tak vedno teste delala pred pričakovano
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?