|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
29.5.2009 16:41:59   
BabyKitty
jaz pa mam nečaka Žanauser posted image

Upam, da ni ta k smrkle je user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 29.5.2009 16:42:10 >

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 726
29.5.2009 17:06:56   
Pikica5
A  še ni nobena delala testa?

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 727
29.5.2009 17:12:57   
BabyKitty
Sej veš, da sem ga, pa sem se hotla izmuznit... Seveda je bil - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 728
29.5.2009 19:24:02   
tinncyka
ojla punce kako smo?

BabyKitty navijam da boš naslednič zagledala + user posted image user posted image user posted image user posted image  in tečka ne bo prišla!! tako bo in pikauser posted image

nič zdaj grem pa pečti palačinke se mi jih je tako zaluštalouser posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

Neposredna povezava do sporočila: 729
29.5.2009 19:39:52   
Pikica5
BabyKitty nič se sekirat, sajbo družič +

jaz pa jem planico, sem dragemu tako dolgo gnjavla z njo, da mi je danes jo končno prinesel, njami njami :)

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 730
29.5.2009 20:17:42   
malajka84
BabyKitty
...sej bo!! Tolk držimo pesti, da enkrat bo tud nam uspelo!! Boš vidla!

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 731
29.5.2009 21:10:43   
BabyKitty
Ah ja... Spet tisto glupo čakanje do torka ali srede... Danes mi je dragi poslal mms s tok luškanim mičkenim en teden starim dojenčkom, da me je prjel, da bi ga ugrabila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj preden bom tisti plusek dočakala... user posted image še me boste mogle poslušat zgleda punce user posted image moje jokanje in stokanje user posted image če bo šlo tako naprej se bom zredila za 30 kil, ker ko sem slabe volje pa živčna vedno jem user posted image tinncyka dej še men eno z nutelo namaž no... sem bila ravnokar na tvojem koncu... bi te poklicala za kofe pa nimam cifre user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 732
30.5.2009 10:23:28   
Snoopyka

BabyKitty-v prihodnje bo pa ziher +user posted image user posted image user posted image js držim pesti in navijam zateuser posted image user posted image

isabellalana je oblubla rezultatek od testeka....al se motim?user posted image

kaj vse še spite?

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

Neposredna povezava do sporočila: 733
30.5.2009 10:34:44   
lenčy
ne, jst ne spim že dolgo ne večuser posted image  sva mogla it že zgodaj zjutraj v akcijouser posted image

joj babykitty res škoda za ta tvoj - , sj drugič bo pa moglo ratat, sm ti pa svetujem, da naslednjič malo dlje počakaj, ker škoda živčkov, če ni dobrega rezultata...
sej nam je usem usojeno, da bomo postale mame tako da slej ko prej bo moralo ratat!
držim pesti za vseuser posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 734
30.5.2009 10:37:30   
BabyKitty
isabellalana je oblubla rezultatek od testeka....al se motim?user posted image

kaj vse še spite?

Je oblubla ja... Zdej pa al je tok vesela, da je pozabla na ns (upam, da je to), ali pa je žalostna in je pozabla na ns user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 735
30.5.2009 11:05:57   
Chi_Pita
Sam da vas pozdravim punce ... user posted image

Želim vam lep vikend user posted image ... pa lepo vse v akcijo, da bojo + kar padali en za drugim ... še malo pa zaključim svoj delavnik, pol pa na sonček ... juppi user posted image  user posted image user posted image

V ponedeljek ko pokukam na to stran naj bo v roza barvi
user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

Neposredna povezava do sporočila: 736
30.5.2009 12:57:21   
malajka84
Evo spet mene...ne vem kaj...ne morem več čakat do 5.,6. junija...jst bom naredla dans test, sej verjetno bo negativen, sam vseen mogoč bo pa pozitiven...če ne bo se bom pa tolažla s tem, da sm ga šla prehitr delat....sam ne zdržim več!!:)

Aja pa še to na www.blue-chanda.info sta dve nagradni igri(primerni za bodoče mamice):) ena za otroške copatke, ena pa za previjalno mizo!! Če katero zanima!

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 737
30.5.2009 14:31:20   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

tinncyka dej še men eno z nutelo namaž no... sem bila ravnokar na tvojem koncu... bi te poklicala za kofe pa nimam cifre user posted image

evo sem komaj zdle vidla sporočilo... ti bom poslala na ZS cifro pa me lahko drugič pokičeš ko boš v bližini (aja palačink je pa zmankal pa glih z nutelo sem jih mela namazaneuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 738
30.5.2009 14:38:55   
Snoopyka
punce na FB-ju me boste prepoznale k sm dala gor snoopy fotko user posted image

zj pa me rse ne morete zamenat z kero drugouser posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 739
30.5.2009 14:40:40   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

Sam da vas pozdravim punce ... user posted image

Želim vam lep vikend user posted image ... pa lepo vse v akcijo, da bojo + kar padali en za drugim ... še malo pa zaključim svoj delavnik, pol pa na sonček ... juppi user posted image  user posted image user posted image

V ponedeljek ko pokukam na to stran naj bo v roza barvi
user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti si dolžna nas obvestit kaj je pokazal plusek...si oblublauser posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 740
30.5.2009 14:55:31   
Pikica5
Hey punce.

kako kaj? Danes je pri nas zelo kisel dan, dež user posted image
Jaz sem se ravno pospravlala, sta mala dva dve uri spala, zdaj pa se gremo počasi rihtat previt pa mlekca nardit pa papcat user posted image

Kaj zaj kje ste pozitivni testi? BabyKitty lahko, da si prehitro test naredila, ker enim pokaže komaj en teden po zamujeni user posted image , k še ni dosti hormona oz. je bila ovolacija malo kasneje user posted image  upanje še je - UPANJE UMRE ZADNJE user posted image  jaz še kar navijam in držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 741
30.5.2009 15:52:41   
BabyKitty
Hehe, hvala za lepe želje in navijanje... Zdele sem šla s sestro nakupovat in me je tok v spodnejm delu trebuha tam okoli jajčnikov bolel, da sem komi zdržala :( nikoli si nisem misla, da bom kdaj to rekla ampak, želim si meti user posted image na 14 dni user posted image en teden vmes user posted image pol pa user posted image pa spet en teden user posted image , vsaj ne bi bilo toliko čakanja user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 742
30.5.2009 16:11:59   
tancy25
Pozdravljene,punce!
Kako ste kaj?Jaz sem se danes učila ko nora,pravkar sem pa prenehala z učenjem,jupiuser posted image .Pa sem rekla da vas grem malo pogledat,da vidim kako ste.No sporočam da tečka počasi prihaja(lahko bi bila vgnezditvena,samo dvomimuser posted image ).Po resnici povedano sem full vesela.Pa da me ne boste narobe razumele.Prej sem imela full ene probleme(če katero zanima lahka na zs),tako da sem prav vesela da bo tečka prišla.tako bom vsaj vedela pri čem sem naslednji mesec pa v nove boje.
Nič lepo se imejte,papauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 743
31.5.2009 9:30:30   
malajka84
Hej hej...kako ste? Pri nas smet en kisel deževen dan...

Nekaj bi vas uprašala...je že katere poskusila FIRS SIGH lističe (dva sta v škatlici). No moja neučakanost..me je pripeljala do tega, da sem danes sprobala, bl za hec...ker je tko še  4-5 dni do user posted image ..pa vseen...mogla sem...no in...se mi je pokazala rahla ampak vidna črtica...a je v to za vrjet?:) Al ne?
Mojga sm pa tk že poslala u lekarno:) Še po kak tester...sma oba čist nora zarad ene rahle črte..k mogoče ne pomeni nič:)

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 744
31.5.2009 10:30:44   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

Nekaj bi vas uprašala...je že katere poskusila FIRS SIGH lističe (dva sta v škatlici). No moja neučakanost..me je pripeljala do tega, da sem danes sprobala, bl za hec...ker je tko še  4-5 dni do user posted image ..pa vseen...mogla sem...no in...se mi je pokazala rahla ampak vidna črtica...a je v to za vrjet?:) Al ne?
Mojga sm pa tk že poslala u lekarno:) Še po kak tester...sma oba čist nora zarad ene rahle črte..k mogoče ne pomeni nič:)

iiii tudi jaz sem delala test 2 dni pred user posted image  in je bla rahla črtica... mogoče še počakaj par dni in test ponovi... sam po moje je to touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitamuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 745
31.5.2009 10:32:02   
tinncyka
najprej je bila rahla črtica nato pa na tisti dan ko mi je user posted image  zamujala pa takšna user posted image

user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 746
31.5.2009 10:37:26   
malajka84
ja to pa so spodbudne besede:)...kaj pa vem ne bom preveč pričakovala sem pa vsaj optimist..do zdaj nikoli ni bilo še rahle črtice ne....:)čez 4 dni, 5 bom pa tk vedla...:) vsak dan bom zdj delala tole mende:) sma oba čist nora:)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 747
31.5.2009 11:06:10   
Pikica5
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke srečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bostina ti si ziher nosečka, ker FS ne laže, pri meni je tudi bla na dan M full rahla črtica komaj vidna, par dni za tem pa orng močna.

user posted image
Taka je bla čez nekaj dni

Neposredna povezava do sporočila: 748
31.5.2009 11:20:20   
pondelak
bostina-jej pa ti si ja user posted image !!čestitke user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 749
31.5.2009 11:21:01   
pondelak
me spominjate na mene ko sem tak vedno teste delala pred pričakovano user posted image  user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?