Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 11:09:38
|
|
|
|
IsabellaLana
|
Držimo pesti in tačke (mam še mojo višavko zraven) za Majčija.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 11:12:25
|
|
|
|
Pikica5
|
IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana Kako ste babnice moje? Danes ne pričakujem tko, da bomo vidli kako bo. Sicer me že dva dni cuklja v jajčnikih. Mislite, da to pomeni, da bo M prišla? Da ne govorim o občutljivih prsih Hm Tvoje pomoje ne bo, ker za boli tisti dan ko pride za pa že prej, jaz sem 99,9% da boš ti danes zagledala na testu .Jaz sem mela iste znake kot ti ko sem zanosila
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 11:16:01
|
|
|
|
Pikica5
|
Hvala Chi_pita in IsabellaLana. Upam, da niso, ki kakšne rdečke, ošpice, verjetno je kaka koprivica, ki pa je zanjga kar nevarna, ker je imel dihalno stisko in je bil kar dolgo priklopljen na aparate, da je lahko sploh dihal.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 11:18:42
|
|
|
|
IsabellaLana
|
Joj Pikica upam, da imaš prav.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 11:21:33
|
|
|
|
Chi_Pita
|
A res ... ma bošček mali ... me je kar stisnilo... A Taj je pa v redu ... on ni imel problemov? En je vedno močnejši od drugega ... Te pikice ponavadi dobijo malčki od vročine ... kaj pa vem ... mislim da ne bo škodlo it na pregled
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 11:22:12
|
|
|
|
Pikica5
|
Verjetno mam prav, hitro idi test delat, ker tako ne boš mogla verjet, da je . Držim pesti
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 11:24:24
|
|
|
|
IsabellaLana
|
Chi_Pita, sm ti poslala prošnjo za sprejem na fb.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 11:26:03
|
|
|
|
Pikica5
|
Taj je ok, ni mel problemov z dihanjem, ker mu je slabše šlo v trebuščku in se je mogo borit za obstoj, da mu ni Maj vse pojedel in je od tega stresa pljučke razvil, medtem ko jih Maj ni. Tak so pričakovali full slabšo situacijo, ker sta bla le rojena v 32. tednu. Ja sej to tudi ja samo ni bil nič na sončku vročine pa nima.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 11:33:16
|
|
|
|
donna22
|
IsabellaLana, poglej na ZS
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 11:33:30
|
|
|
|
Chi_Pita
|
IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana Chi_Pita, sm ti poslala prošnjo za sprejem na fb. sprejeta
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 11:37:56
|
|
|
|
IsabellaLana
|
Donna, dodana
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 11:52:35
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana Donna, dodana A lahko še enkrat? Sem glih neka vabila zavračala, pa sem še tebe Neroda
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 11:55:26
|
|
|
|
chicitita
|
ojla.. kako ste kaj danes.. jst se še vedno močno zadržujem, da ne bi šla testa delat... in mi komaj uspeva.. danes sm vam poslala msn in fb naslov na zs (če sem katero pozabila, naj mi pove, pa bom še poslala), tako da me dodajte, da malo počvekamo.. uživajte naprej, jaz grem pa zdele delat, pa tok se mi ne da.. papa
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 12:01:33
|
|
|
|
donna22
|
Tako, dodane vse
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 12:06:39
|
|
|
|
IsabellaLana
|
Joj babnice kok ste vse luštne
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 12:23:25
|
|
|
|
Chi_Pita
|
A zdej ste vse na FB prašaltale
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 12:24:44
|
|
|
|
IsabellaLana
|
Ja najbrž smo vse tm gor. Drgač pa a kej razmišljate o imenih? Vem, da je nekoliko prezgodaj ampak vseeno...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 12:29:56
|
|
|
|
Chi_Pita
|
o imenih ... jaz sem že obdelala knjigo imen ... sam lih tako iz firbca ... najprej se mora + prikazat, pol pa da vidimo, kaj in kako ... da ne bojo lih neka vsakdanja imena ... kaj pa vem kaj bo takrat v modi ... ker jaz sem vedno konta
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 12:30:11
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA Dobro jutro vsem...kako ste, pri nas tak lepo sonček sije...ptički pojejo..:) Danes sem celo doma...ni faksa, tak da letam za mojo psičko po stanovanju. Pa še podatke za dopolnitev seznama, da dopišem...5.krog....pa recimo da sem iz okolice Celja:)..sicer malo stran, ma je tak neznan kraj.:) Hehe...lepo se imejte....:) jaz sem tudi iz okolice Celja - tam proti Šentjurju , samo sedaj sem pa že malo manj kot 2 leti v Celju
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 12:30:57
|
|
|
|
IsabellaLana
|
Jst sm nekak že izbrala, čeprov pravijo, da to ni dobro, da menda prinaša nesrečo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 12:35:38
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA Hvala vsem..za dobrodošlico:)....snoopyka..te dodam ko usposobim msn...mi neki šteka zadne čase....:)lepo se mejte..jst grem pa na en jutranji babji čvekec:) sve že 2 ko nama neki šteka MSN
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 12:38:11
|
|
|
|
IsabellaLana
|
Mi lahko katera pove kje dobim tele slikce za v profil?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 12:44:34
|
|
|
|
Snoopyka
|
js vas čakam na MSN FB pa nikjer nobene...
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 12:46:00
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana Mi lahko katera pove kje dobim tele slikce za v profil? misliš trakce za štetje nosečnosti al tote, kk mam js snoopya?
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.5.2009 12:48:27
|
|
|
|
IsabellaLana
|
Tega snoopya mislim. Am snoopyka dej mi še enkrat pošlji zd. mi ga ne odpre.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?