|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
29.5.2009 12:34:12   
tej_a
Prej rodit? Dobre ste, tiste ki si to želite! Jest pa še kr nebi še šla, pa imam občutek, da če bi se mogla sama odločit kdaj it, še dolg ne bi šla! user posted image  Mal hecno slišat, ampak v prvo sm si že ful želela, v drugo se pa mal bojim... Mogoče zato, ker vem kaj me čaka?user posted image user posted image

Imam pa eno vprašanje.Če ti voda odteče a te mora nujno rešilc priti iskati ali te lahko mož pelje?
Mene je prejšnjič mož pelu. Se mi zdi tako bolj umirjeno. Res pa morš čim manj hodit! Pravijo predvsem se pazit stopnic - čeprav mi je kolegica rekla, da ko so jo prišli z rešilcem iskat, so ji lepo rekli, naj sama počasi pride dol iz tretjega nadstropja! user posted image  Jest bi verjetno o rešilcu ramišljala bl zarad gužve na cesti - če je glih tam med 3 in 4, ko je na cesti najhujš!

Sadje - jest se tut nažiram tega - pa tut jest upam, da jagode ne škodijo! user posted image

Tiste ki niste prvorodke: a je vam tud zdej težje nosit k prvič?

Meni ja!

Toliko zaenkrat, zdej grem pa ribice pečt! Sem cel dan sama, tko da moram poskrbet zase. Če me ne bo štrudl od tašče tam v kuhni na pultu premagal! user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
29.5.2009 13:01:38   
lino
Pozdravljene.

Sem nazaj iz kavice...

Alina čestitke za napredekuser posted image ...kaj bi nam lahko še kakšno slikico podarilauser posted image ?

Alina zakaj pa glih 14 dni prej, so kaj omenili...no sej vem, ko bo čas bo itak ven prišel, ampak tk mal me zanima...user posted image

Glede razlike med 1 in 2user posted image moram tudi jaz reči, da sem prvo z lahkoto prenašala in se pritoževala zaradi povečane energije (sem kr neki mogla delat in nekam it in vsak dan sem nujno morala vsaj kako urco doma telovadit+večurni sprehodi...) sedaj pa sem utrujena, zatečena,...ampak jst za sebe mislim, da je EMŠO krivec.user posted image

Jst sem se odločila, da v primeru, da mi voda odteče me bo moj peljal z avtom, ker imam glih 10 min peš do bolnice in recimo kakih 5 min z avtom (so glupo ceste nareste, pa enosmerna...) user posted image

Joj kok me dans križ boli in dol tišči...upam, da ne bo tako še cele tri tedne, ker drugač se bom jst tut začela kopat v tem čaju iz malinuser posted image

(odgovor članu tej_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
29.5.2009 13:15:25   
lenika
Ojla!

Jaz sem tudi nazaj. Kar se tiče poroda, je vsak porod zgodba zase in je brezveze nekaj posploševat.
Kar se tiče druge nosečnosti in prenašanja le te, je meni približno isto kot je bilo prvič.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
29.5.2009 13:25:17   
amaya
oj...kako ste kaj? nič novega vidim...

...meni se je pa vse umirilo...nič več norčkov...tako da bomo videli. V torek imam CTG in pregled, ker sem se med prvim porodom tako potrgala, da me sedaj malo bolj vahta. Problem, pa je bil v tem, da sem imela gljivice (pa še vedela nisem) in pa vakuum in evo ga...eno živo sranje, vam rečem. Če mojega vprašaš kakšen je bil porod, ti odgovori, da mesarsko klanje user posted image Ja verjetno z njegove perspektive je bilo res tako! Tako da POZDRAVITE SI GLJIVICE, ČE JIH IMATE...če ne pa Canesten vsaj preventivno. Sploh sedaj, ko je toplo in se vse kuha pod spodnjim perilom. No jaz ga sicer ne nosim več, ker se full potim in me potem vse peče....tako da je moja kar lepo na zraku user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
29.5.2009 13:31:19   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: lino
Alina čestitke za napredekuser posted image ...kaj bi nam lahko še kakšno slikico podarilauser posted image ?

Alina zakaj pa glih 14 dni prej, so kaj omenili...no sej vem, ko bo čas bo itak ven prišel, ampak tk mal me zanima...user posted image

Žal ne vem, ker mi je to samo prijateljica omenila...jaz takrat nisem več obiskovala MŠ, ker sem že rodila.

In še slikca...

user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
29.5.2009 13:42:51   
Mala_princeska
*Alina* iiiiiii kako lušna pikica.

Tole so pa spomini izpred petih let in naša takrat še dojenčica, pa Medo ki ga je ati v dedijevem tovornjaku ponosno prešvercal domov, ko sva bili v porodnišnici. user posted image user posted image user posted image Se vidi slabša ločljivost fotiča in zapeke slik na cd. user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 29.5.2009 13:43:35 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
29.5.2009 13:44:33   
22zlatolaska19
Lepo pozdravljene! jaz sem pa danes začela porodniški dopust. Vidim da imate kar nekaj vprašanj. Glede tega da je prvi poorod grozen je teško reči ker je vsak porod poglavje zase, glavno je da se psihično pripraviš in poslušaš kaj ti babica govori pa gre veliko lažje. Da je strah z vsakim porodom večji pa drži. mene naprimer še nikoli ni bilo tako strah kot me je sedaj v tretje pa sploh ne vem zakaj. Glede Canestena pa ga jaz močno odsvetujem čeprav ga ginekologi zelo radi svetujejo. Vam povem iz izkušenj v službi da imajo lahko otroci zelo resne poškodbe če je mama med nosečnostjo zdravljena s Canestenom. tako da punce previdno s tem. Jaz raje priporočam bolj naravne metode kot so umivanje z alojo vero in mazanje s kremo tea tree. LP

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
29.5.2009 13:46:20   
Hanuši
Alina user posted image user posted image user posted image  za tako lepo pupiko. Res je cukrček

Kar se tiče druge nosečnosti, je pri meni kot noč in dan s prvo. V prvi sploh nisem vedla, da sem noseča mali trebušček, ful energije, nobenih problemov, so mi v službi 14 dni pred rokom rekli, da če pa še jutri pridem delat me bodo pa sami domov odpeljal. Je igralski ansambel ravno iz gostovanja na Kitajskem prišel, pa so mi rekli, da ni treba tko kot tam, med delom rodit, dat otroka v culo in delat naprej.user posted image . No tko, da sem naslednji dan pol res doma ostala.
Vendar tko kot je tut Lino rekla, tut jest to bolj emšo pripisujem.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
29.5.2009 13:48:39   
Anonimen
No jaz sem še tudi tukaj. samo je danes bolj norišnica, ker smo bili  anejem pri zdravniku, pa še ponoči nisem nič spala in sem sedaj malo kinknila poleg aneja. no aneju je nogica hb boljše in ne šepa več se pa joka že od včeraj, da ga boli zobek. sedaj pa ne vem ali mu grejo še petke ven ali ga res kak zobek boliuser posted image no sicer pa je vedno nekajuser posted image
no pa me že vsi čudno gledajo in že sprašujejo če še nisem šla. mantra me pa še vedno nič!
grem dokonca skuhat pa vas pridem potem malo prebrat če bo čas in če anej ne bo tečko.

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4459
29.5.2009 14:03:18   
baby blue
*alina* kakšna lepa princeska

Mala_princeska takega medota imam tud jst so jih imeli svoj čas v Rutarju v Lj... user posted image user posted image tvoja je tudi prava princeska

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
29.5.2009 14:03:34   
mojjaka
oooo ALINA kaka lepa punčka je že tvoja Larauser posted image user posted image user posted image
Mala princeska, tvoja pa je tudi prava princeskauser posted image user posted image

No, jaz pa danes segedin golaž kuham za kosilo, bo prav pasal, zdaj ko se je zunaj ohladilo, se mi ga že prav lušta!

Jaz raje priporočam bolj naravne metode kot so umivanje z alojo vero in mazanje s kremo tea tree. 
Zlatolaska, jaz sem že tudi slišala da krema tea tree ful pomaga, pa sem si jo od Justa naročila, samo si je nekak ne upam uporabljat za tam spodaj?! A to se po zunanjem spolovilu namaže, al si moraš tudi not vnest???

< Sporočilo je popravil mojjaka -- 29.5.2009 14:05:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
29.5.2009 14:06:16   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: 22zlatolaska19

Lepo pozdravljene! jaz sem pa danes začela porodniški dopust. Vidim da imate kar nekaj vprašanj. Glede tega da je prvi poorod grozen je teško reči ker je vsak porod poglavje zase, glavno je da se psihično pripraviš in poslušaš kaj ti babica govori pa gre veliko lažje. Da je strah z vsakim porodom večji pa drži. mene naprimer še nikoli ni bilo tako strah kot me je sedaj v tretje pa sploh ne vem zakaj. Glede Canestena pa ga jaz močno odsvetujem čeprav ga ginekologi zelo radi svetujejo. Vam povem iz izkušenj v službi da imajo lahko otroci zelo resne poškodbe če je mama med nosečnostjo zdravljena s Canestenom. tako da punce previdno s tem. Jaz raje priporočam bolj naravne metode kot so umivanje z alojo vero in mazanje s kremo tea tree. LP

a res?

ker jaz samo kremo uporavljam...ne svečke!

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu 22zlatolaska19)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
29.5.2009 14:19:26   
lenika
Alina, Mala princeska lušne punčke!user posted image user posted image user posted image

Bom še sama dodala eno Matičevo izpred 3 let.
user posted image

user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
29.5.2009 14:33:11   
Mala_princeska
Lenika iii tudi Matic je bil pravi cukrček kot user posted image .
No, zdaj bodo pa bratci in sestrice pravi user posted image srčki. user posted image

Berem knjigo: Dr.Marsden Wagner: Moj porodni načrt in v poglavju "Ustvarjalne rešitve za spodbujanje popadkov" piše med drugim:
"Še eden od uporabnih nasvetov za sproženje poroda iz ljudske medicine je predlog uživanja začinjene hrane. Tako je pred vami recept za čudovit zmenek: mehiška večerja, ki ji sledi dolg sprehod, nato ljubljenje user posted image user posted image user posted image , nato pa rojstvo otroka user posted image ."

user posted image user posted image user posted image Tko da če želi katera rodit, navali narode. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
29.5.2009 15:04:26   
bačko
Alina lepo da tako lepo napreduje.Le tako naprej!user posted image user posted image user posted image Kako je luškana.Pravi srček.zdaj si mi šele luštno naredila.
Snoopyka vsak porod je dugačen.Sploh nisem razmišljala o njem.Tudi sedaj ne razmišljam kako bo potekal porod.To je zadnja stvar.Jaz samo razmišljam o tem da čim prej mine in da vidim svojo user posted image .
Loveforever tudi jaz sem drisko fasala.user posted image
Ja meni je tudi v drugo težje nositi kot v prvo.Čudno, a ne?
Mala princeska tudi tvoja pupa je bila luškana.A ni lepo gledati stare slike naših navihancev?
Deja upam da kmalu minejo težave z Anejom.Lepo da ne šepa več.user posted image user posted image
Lenika kako sta dobra skupaj.user posted image user posted image
No midve z Žano sva odspali svoj opoldanski spanec.Za kosilo bo do raviolu v smetanovi omaki in solata.Potem pa ko bomo pojedli bomo šli malo ven.Mogoče bomo šli do moje babice.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
29.5.2009 15:17:26   
bamoocham
Evo, torta končana. Je kr dela z njo. Sem se mogla parkrat dol usest, ker me je križ začel bolet. Jutri še samo napišem z barvami gor, pa je to to.

Drugače pa je LORA ful lepo ime. Moj nečak ima v vrtecu ljubico LORI in ne more nehat govorit o njej. Lori to in Lori ono..ne ne, on ji reče LORIKA!user posted image

Grem jest, sem si stročji fižol skuhala, se mi ga je ful zluštalo.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
29.5.2009 15:46:17   
Tira
Ojla!
Kok ste vse pridne in aktivne. Jz se pa sam prekladam.
Glede na to da je to moja prvauser posted image  komi čakam, da grem rodit... če bi vedla kuko bo verjetn ne bi ane user posted image  Še 13 dni.

Nam so v MŠ rekli, da če ti odteče voda se mal usedeš in počakaš, da se res steče, potem pa lepo počas v P. Seveda pa previdno po stopnicah!

Zdaj grem pa na jagode, sem jih tud jz letos pojedla že tolk kt prej nikol ne.

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
29.5.2009 15:57:25   
bamoocham

user posted image

user posted image   user posted image   Lara- *alina*

user posted image   Nik-tinca84

user posted image   Zoja- mojsonček

Neposredna povezava do sporočila: 4468
29.5.2009 16:08:15   
*alina*

Mala princeska in Lenikauser posted image user posted image user posted image za slikce.

Bačko, meni je tud zelo všeč ime Lora.

Neposredna povezava do sporočila: 4469
29.5.2009 16:36:47   
22zlatolaska19
mojjaka Ojla! tea tree lahko uporabljaš za zunanje spolovilo notri pa jaz še nikoli nisem poskusila.
amaya Canesten v nobenem primeru ni glih dober tko da jaz sem že na začetku nosečnosti k mi je G hotla napisat Canesten zarad hudega vnetja rekla ne hvala in sem zadevo rešila z naravnimi sredstvi. Ampak odločitev kako in kaj je pa tvoja. Sej te nočem nič strašit sam povem iz izkušenj.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
29.5.2009 17:07:38   
biba14
Ojla..
Kakšni lepi user posted image .
Jaz tudi precej razmišljam o porodu. Ne znam si predstavljt bolečineuser posted image , a je res tako močna, da komaj zdržiš...vem,da ima vsaka drugačen prag bolečine-sam jaz mojega niti ne poznam, ker mi še nikoli ni nič bilouser posted image .
Danes sem imala CTG in G. Nič se ne dogaja...sem še zaprta, vedno manj me vse boli, zdi se mi, da imam celo trebuh manjši. Ja, naš poba bo čakal na rok ali še dljeuser posted image .
Mojjaka tea tree se uporablja zunanje-namažeš sramne ustnice od notranje str.-saj boš videla,vse not shlapi in zelo kmalu vidiš,da pomaga.

< Sporočilo je popravil biba14 -- 29.5.2009 17:08:14 >

(odgovor članu 22zlatolaska19)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
29.5.2009 17:31:31   
Anonimen
a je videla katera to:

http://www.ringaraja.net/forum/m_4210819/mpage_1/key_/tm.htm

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4472
29.5.2009 17:39:52   
Anonimen
saj ne morem verjet v kaj vse se ljudje zapičijo.

sem sedaj eno polovico lubenice zmazala in sem vsakih 5min na wc-juuser posted image

canesten sem pa jaz čez celo nosečnost dobivala in nikoli ni bilo rečeno, da bi lahko bilo kaj narobe. sem tudi zdaj v sredo dobila eno svečko, bolj kot ne za preventivo. user posted image
punce čez 3dni je moj dan pa še vedno nič. mučno mi je že to čakanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4473
29.5.2009 17:40:47   
majana79
deja, to je pač RR. Svoboda govora user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
29.5.2009 17:48:14   
majana79
deja, sej bo kmalu polna luna, še prej pa prvi krajec pa mende bo kaj. user posted image Aja, zdej še navijat najbrž ne smemo, ker to ni spodobno. user posted image  user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

malo za šalo, malo zares

Verjamem v obstoj:

Boga (39%)

angelov in arhangelov (6%)

duhov (6%)

energije (29%)

vil in škratov (2%)

nič od tega (19%)

Število vseh glasov: 447

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!