Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever JOJ čveke koliko naklepetate. nisem mela časa vas sploh brat ker si delam mapico z besedili pesmi-za kakšne žurke,... sem jih čez dvesto skup nabirmala,... ,me že oči matrajo:) Oj, Loveforever, jaz sem že tudi večkrat imela prebliske, da bi si tole naredla, pa mi še ni ratalo...a je možno, da bi ti tole z mano delila kje na kakem zs al pa mailu? Bi bla ful vesela... July08 - jaz sem se tudi odločla, da bo naš tatretji Martin pa pika. Imamo pa Marcela in Marušo, pa ati je Marko... . So se moje gasilke hecale, da bom lahko kr zavpila M mirno! Pa bodo vsi mirno stali... Še dobr, da mene mami kličejo, drugače nebi zram pasala. Sadje si pa lahko tudi potem po mili volji privoščiš - sam počasi uvajaj in opazuj, če jo kej zvija. Pri naši pupi ni blo problemov!! Razen onih alergenih sem se izogibala, ker je naša tašča vsa alergična na vse in bi lahko kake gene potegnili otroci. (ala jagode, agrumi) Jaz tudi ene par pogrešam... Ja, ja, vsaka rit dobi svojo palco! In to še kako drži. Slej ko prej!! Tak da jaz se tudi ne obremenjujem več z raznoraznim privitimizmom, foušijo, slabonamernostjo, pogoltnostjo...bližnjih in daljnih!! Glavno, da se imamo mi fajn in da se nas taki negativni ljudje ogibajo v čimvečjem radiju!!!! Kr vedro vse, ki imate take in drugačne ljudi okrog sebe - skoncentrirajte se na svoje bebice in bo vse lepše!!! Zlatenica - jaz sem slišala, da je skupina 0 ful podvržena zlatenici in ker imamo v naši in moževi ožji žlahti vsi tako skupino, nam lučka ne uide!! Tamala je imela ful močno zlatenico, tak da je mogla imet celo dvojno fototerapijo! Je bila ko piščanček zažgana in topla! Mala-princeska, pa kolt točno imaš vrednost železa? Jaz sem imela pri tadrugi tole zadevo na 81!! Pa mi je dala sam tablete. Je pa res, da sem jih čist prenašala. Sam po moje je bilo kr alarmantno. Je res, da tale moja pa včasih premalo komplicira! Pa še nič me ni potem kontrolirala...po porodu so mi na mojo željo v bolnici tole skontrolirali in je bilo 112, tak da ni blo panike. Je pa bil porod ok, nisem veliko krvavela, tak da verjetno zaradi tega ni blo panike. Bačko - lahko te mož pelje!! Mene je. Je pa res, da priporočajo, da si v ležečem položaju, še posebej, če je pot dolga. Jaz sem se kr na zadnji zic poknala pa je šlo. Kar se tiče pokončnega položaja po odteku vode - sem ravno prejle brala, da ni priporočljivo zato, ker lahko, če ni v porodni kanal postavljena točno glavica, ven spolzi rokca in potem pride do zapletov.Seveda pa ni problemov, če otroček še ni spuščen v porodni kanal. Torej jaz mislim bolje preprečit, kot imet potem probleme. Sej če ti rečejo, da lahko hodiš, pa rečeš, da ti ne paše in te ne bo noben silil. Je kr dobro kako stvar več vedet in se ne držat kot pijanec plota vsega, kar ti kdo reče tam v porodni, ko si čist out... Meti - tole z vrtcem ni take panike! Če ste na enajstem mestu - namreč veliko otročkov sploh ne pride na vpis, al pa se po kakem mesecu izpišejo in do 11 se po moje kr hitro sprosti! Tak da ne obupovat. Veze pa ne vem, če kej veliko pomagajo, vsaj, če ne želijo kazensko odgovarjat. Namreč seznam se dela po kriterijih in javnih pravilnikih, pa, ko je tak naval se kr hitro najde kak, ki se spusti v podrobnosti... jaz si nebi upala no. Evo babike, zdej pa grem po obilnem zajtrku pleskat stanovanje...