|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
29.5.2009 8:40:19   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

JOJ čveke koliko naklepetate. nisem mela časa vas sploh brat ker si delam mapico z besedili pesmi-za kakšne žurke,... sem jih čez dvesto skup nabirmala,... ,me že oči matrajo:)

Oj, Loveforever, jaz sem že tudi večkrat imela prebliske, da bi si tole naredla, pa mi še ni ratalo...a je možno, da bi ti tole z mano delila kje na kakem zs al pa mailu? user posted image
Bi bla ful vesela...

July08 - jaz sem se tudi odločla, da bo naš tatretji Martin pa pika. Imamo pa Marcela in Marušo, pa ati je Marko...user posted image . So se moje gasilke hecale, da bom lahko kr zavpila M mirno! Pa bodo vsi mirno stali... Še dobr, da mene mami kličejo, drugače nebi zram pasala. user posted image  
Sadje si pa lahko tudi potem po mili volji privoščiš - sam počasi uvajaj in opazuj, če jo kej zvija. Pri naši pupi ni blo problemov!! Razen onih alergenih sem se izogibala, ker je naša tašča vsa alergična na vse in bi lahko kake gene potegnili otroci. (ala jagode, agrumi)
Jaz tudi ene par pogrešam...
Ja, ja, vsaka rit dobi svojo palco! In to še kako drži. Slej ko prej!! Tak da jaz se tudi ne obremenjujem več z raznoraznim privitimizmom, foušijo, slabonamernostjo, pogoltnostjo...bližnjih in daljnih!! Glavno, da se imamo mi fajn in da se nas taki negativni ljudje ogibajo v čimvečjem radiju!!!!user posted image Kr vedro vse, ki imate take in drugačne ljudi okrog sebe - skoncentrirajte se na svoje bebice in bo vse lepše!!!user posted image
Zlatenica - jaz sem slišala, da je skupina 0 ful podvržena zlatenici in ker imamo v naši in moževi ožji žlahti vsi tako skupino, nam lučka ne uide!! Tamala je imela ful močno zlatenico, tak da je mogla imet celo dvojno fototerapijo! Je bila ko piščanček zažgana in topla! user posted image
Mala-princeska, pa kolt točno imaš vrednost železa? Jaz sem imela pri tadrugi tole zadevo na 81!! Pa mi je dala sam tablete. Je pa res, da sem jih čist prenašala. Sam po moje je bilo kr alarmantno. Je res, da tale moja pa včasih premalo komplicira! Pa še nič me ni potem kontrolirala...po porodu so mi na mojo željo v bolnici tole skontrolirali in je bilo 112, tak da ni blo panike. Je pa bil porod ok, nisem veliko krvavela, tak da verjetno zaradi tega ni blo panike.
Bačko - lahko te mož pelje!! Mene je. Je pa res, da priporočajo, da si v ležečem položaju, še posebej, če je pot dolga. Jaz sem se kr na zadnji zic poknala pa je šlo.
Kar se tiče pokončnega položaja po odteku vode - sem ravno prejle brala, da ni priporočljivo zato, ker lahko, če ni v porodni kanal postavljena točno glavica, ven spolzi rokca in potem pride do zapletov.Seveda pa ni problemov, če otroček še ni spuščen v porodni kanal. Torej jaz mislim bolje preprečit, kot imet potem probleme. Sej če ti rečejo, da lahko hodiš, pa rečeš, da ti ne paše in te ne bo noben silil. Je kr dobro kako stvar več vedet in se ne držat kot pijanec plota vsega, kar ti kdo reče tam v porodni, ko si čist out...
Meti - tole z vrtcem ni take panike! Če ste na enajstem mestu - namreč veliko otročkov sploh ne pride na vpis, al pa se po kakem mesecu izpišejo in do 11 se po moje kr hitro sprosti! Tak da ne obupovat. Veze pa ne vem, če kej veliko pomagajo, vsaj, če ne želijo kazensko odgovarjat. Namreč seznam se dela po kriterijih in javnih pravilnikih, pa, ko je tak naval se kr hitro najde kak, ki se spusti v podrobnosti... jaz si nebi upala no.

Evo babike, zdej pa grem po obilnem zajtrku pleskat stanovanje...user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
29.5.2009 8:56:37   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Ja, saj na NS mi je napovedala datum 29.5.user posted image

Potem pa le pojdi rodit! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
29.5.2009 8:59:34   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

He he, potem pa bo danesuser posted image user posted image

No hvala za kavico in seveda dobro jutro vsem.
Naša pužika tk vneto na sebe opozarja, da je še noter, tak da me včasih že prav boli trebuh-ker se prestavlja iz ene strani na drugo.

Mala_princeska,
držimo pesti za uspešno opravljen izpit!

Nč, morem it v trgovino, kupit za torto. Jo bom pekla nečaku, ki je imel včeri roj. dan, jutri pa praznuje za žlahto. Pa sem mu obljubila eno veliko torto.

Hvala.

Naj ti tortica uspe, pa še nam kak kos pošlji .

Jaz pa šibam po dozo železa v žilo.....

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
29.5.2009 9:03:26   
Mala_princeska
Naty-Taja moja vrednost hemoglobina(ne železa) je bila 97. Tablet nobenih ne prenesem, niti šumečk ne; sirup pa ni prijel.

Sem pa po prvem porodu res full krvavela, upam da sedaj ne bo tako. user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
29.5.2009 9:10:17   
bačko
Lenika bi bilo dobro da bi bilo že danes , a ne?
Jaz sem tako nekja zaspana in utrujena.Tako bi šla malo odspat pa ne morem.
Naty-Taja mene bo težko na zadnji sedež dal ker bo tam Žana.Jo moreva takrat v Ljubljano peljati.Bomo že tako naredili da bo prav.
Grem vseeno mlao ležati.Bom videla kaj bo Žana naredila ko se bom ulegla.
Aja da vam povem kako bo ime naši pupi.LORA!Dokončna odločitev.

Neposredna povezava do sporočila: 4430
29.5.2009 9:14:46   
Janci F
[/quote]

A jih tam nasprot Tuša kupuješ k stojijo uni s kombijem?

[/quote]

Naja* že zadnjič sem jih kupila iz kombija nasproti Tuša in so noro dobre.
Odločila sem se, da se bom svežega poletnega sadja do poroda prenajedla, da ne bom potem imela prevelikih skominov.
Jagod sem se že skoraj prenajedla, čeprav sedaj so ta boljše dozorele in jih bom zagotovo še par košaric pojedla. user posted image
Saj dokler sva s Srečkotom še 2v1 mu še ne morejo škodovati, a ne?

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
29.5.2009 9:17:24   
mojjaka
Dobro jutro!
Sem drnjohala skoraj do 9. Kk je pasalo, samo ko je šel možek na šiht sem šla lulat, pa se jeuser posted image tk kolcalo, da sem en cajt budna bla...pol sma pa oba nazaj zaspala.

Pri nas pa že user posted image zunaj, samo po mojem ne bo tako strašno vroče. Tudi jaz bi mogla torto spečt, jo bom verjetno jutri, za mamin god, ki ga ima v sredo, pa bom jaz takrat že varvala v bolnici, tako da bo treba to prej poštimat.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
29.5.2009 9:49:08   
Hanuši
Dobro jutro,

spet ste bile ful pridne čveke, sem ves komaj prebrala.

Bačko tut nam so v MŠ rekli, da te komot partner odpelje v primeru, da ti voda odteče, sam tko kot so že punce povedale, v pol ležečem položaju moraš bit. Patronažna nam je rekla, da te v rešilcu tok preruka, da je boljš, da greš s svojim avtom.

Mi imamo spet eno lepo prespano noč za sabo. Samo 2x smo šli na wc in takoj nazaj zaspali.

Mam pa ful probleme s temi hemoroidi. Včeraj zvečer so me še bolet začel ko user posted image . Tut jest si želim it počasi rodit, sam si ne znam čist dober predstavljat, da bi šla zdele in bi mogla pritiskat, k me ti hudirji tok bolijo. Sem že mislila, da bi šal do G, sam sej verjetno nima kej naredit. 3 dni se že mažem pa se mi zdi, da ne grejo nič nazaj. Po prvem porodu vem, da so šli takoj, ko sem začela mazat tut nazaj. Sam to res ful boliuser posted image . pojma nimam kaj naj naredim.

Kar se pa rojevanja tiče, pa punce dejmo se približno seznama držat, k, če bomo vse k si že želimo rodit tut res šle, bomo po moje kar na hodnikih rojevaleuser posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
29.5.2009 9:54:08   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Potem pa le pojdi rodit! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa naj bo porod čim krajši in čim manj boleč...

Bamoocham jst bi tut mal torte...
mmm pa jagode bi tut....

no očitno jst še ne bom šla kam, ker imam full apetit in tudi na veliko potrebo še ne hodim prepogosto ali premehko in tudi kakega čepa ni od nikoder...sam bolečine kot bi dobila menzo, pa mislim, da se telo sam pripravlja na dan D, ki pa je še daleč...
pa me ne bi motilo, če bi bilo mal prej...recimo drug teden...si že želim user posted image spoznat in se ne več sekirat, če je z njim vse o.k.user posted image

Sedaj skočim sam do trgovine in pa mojga pokličem, če bi lahk kaj jagod dobila...

Se tipkamo.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
29.5.2009 10:00:42   
*alina*
Živjo punce,

sem prišla pogledat, če imamo še kakšno novo mamico, pa zaenkrat nič novega....Je pa junij pred vrati in  kmalu boste prišle na vrsto, tako da držim pesti za vsako izmed vas in naj te zadnji dnevi minejo kar se da hitro. Mi je prav smešno, ko pomislim da bi jaz glede na PDP morala roditi prihodnji teden...

Drugače smo imeli včeraj pediatra in smo prišli na 3 kg in 50 cm, kar je super napredek. Ni čudno, ko pa tako rada je....

Lep vikend vam želim!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
29.5.2009 10:29:00   
lenika
Alina lepo, da tako super napredujete.user posted image

Drugače se pri meni trenutno nič ne dogaja, tako, da grem v trgovino in s kolegicami na kavo. Bi bilo sicer že lepo, da se kaj začne dogajat, no po drugi strani pa bi rada bila junijka.

Lep vikend vsem!

Pridem čez vikend vsake toliko malo pokukat, da vidim, če se kateri že kaj dogaja.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
29.5.2009 10:52:14   
Snoopyka
živjo souser posted image in mamice!

gledam da še ni nobene novopečene mamice...z pondelkom se seveda vse lahk začne. čeprav bom js vedno rekla....ne še dans, jutri lahko.user posted image js bi kar naprej prelagala na jutri valda 30 let, čeprav si zelo želim svojo malo miško objeti in to zato kr me mal strah.user posted image do zdej me ni blo, zdej ko pa je blizu pa me mal strah, ker ene predvsem za prvi porod pravijo da je živa groza. js pa skušam to preslišat in se tolažim (čeprav neuspešno), da ko jo bom prvič vidla in objela bo to odtehtalo vse bolečine, pol pa če mi noge vstran odrežejo.
je prvi porod res tko grozen?user posted image

drugač berem vas vse čas, čeprav vedno  za nazajuser posted image kaj boste dans dobrega kuhale? js bom dans jetrca pa zraven rdečo peso (mi je G priporočal da naj to jem zarad tega, ker oboje vsebuje železo) pa pražen krompir. za jutri pa nimam pojma kajbi kuhalauser posted image

lep dan vam želimuser posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
29.5.2009 10:53:12   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

Živjo punce,

sem prišla pogledat, če imamo še kakšno novo mamico, pa zaenkrat nič novega....Je pa junij pred vrati in  kmalu boste prišle na vrsto, tako da držim pesti za vsako izmed vas in naj te zadnji dnevi minejo kar se da hitro. Mi je prav smešno, ko pomislim da bi jaz glede na PDP morala roditi prihodnji teden...

Drugače smo imeli včeraj pediatra in smo prišli na 3 kg in 50 cm, kar je super napredek. Ni čudno, ko pa tako rada je....

Lep vikend vam želim!

user posted image user posted image user posted image za lep napredekuser posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
29.5.2009 10:55:12   
loveforever
DOBRO JUTRO SOuser posted image

današnja noč je bila katastrofalna, imela sem krče popadke, ni da ni. in danes že tudi dva. nevem kaj se z mano dogaja pa še tri tedne mam do koncauser posted image  no pa zdle sem še drisko fasala  eh brezveze......

naty-taja- ja ni problem ti lahko pošljem kamor želiš to mam v wordovem dokumentu, so pa to narodne, zabavne in pa hrvaška gčlasba okoli mal čez 200 komadov jih jre, tak za kako žurko je fajjn..

povej kam ti pošljem pa dobiš

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
29.5.2009 11:03:43   
lenika
Loveforever drži se. Drugače te bi te jaz tudi prosila za tista besedila. Sem ti na zasebna sporočila poslala mail, če je možno.

Zdaj pa res šibam.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
29.5.2009 11:05:53   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

je prvi porod res tko grozen?user posted image

Na to ti bo pa vsaka drugače odgovorila, zato ker je vsako telo zgodba zase, veliko pa je po mojem mnenju odvisno od psihične pripravljenosti. Moj porod sploh ni bil grozen, je pa res, da je imela Lara takrat samo 2 kg, kar zagotovo vpliva na potek poroda. Poskusi se čim manj obremenjevati s tem, bodi kar se da mirna in ko bo čas, poslušaj babico ki te bo vodila, da bo vsega čim prej konec.

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
29.5.2009 11:07:59   
*alina*
Aja, a je kakšna novopečena mamica že objavila kakšno slikco user posted image pa sem spregledala? Dajte tudi ve še kakšne slikce trebuščkov gor, da vidim kakšni so proti koncuuser posted image ?

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
29.5.2009 11:18:29   
bamoocham

user posted image

user posted image   Lara- *alina*

user posted image   Nik-tinca84

user posted image   Zoja- mojsonček

Neposredna povezava do sporočila: 4443
29.5.2009 11:26:13   
*alina*
O hvala. Sem spregledala....Lušno!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4444
29.5.2009 11:30:20   
bamoocham
user posted image a n da, kk so lepi tile vaši dojenčki?user posted image

Js pa še 23 dni do PDPja...saj bo tudi to minilouser posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
29.5.2009 11:30:54   
baby blue
uuuuu junijke ste že začele... prekrasni otroci so... vsem čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
29.5.2009 11:44:46   
*alina*

Prav hecno kako zrastejo v enem mesecu. Ogromna razlika...

Prijateljica pravi, da so v MŠ rekli, da se dandanes veliko porodov zgodi 14 dni pred PDP...če je to res potem boš kmalu na vrstiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4447
29.5.2009 12:08:53   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Aja da vam povem kako bo ime naši pupi.LORA!Dokončna odločitev.

Lepo ime. user posted image
user posted image za odločitev.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
29.5.2009 12:16:08   
Mala_princeska

Živjo punce,

Lep vikend vam želim!

*Alina* bravo za napredek vaše pupe, le tako naprej!

Mene je danes med. sestra v bolnici spraševala, če sem še ok; da v pon. in tor. dokončajo z mojo železovo terapijo, da jim ne bom prej ušla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No 03.06. na dan PDP po zadnji m. pa že lahko rodim, tako da se bo izšlo. user posted image

Sem kar malo user posted image na to zdravstvo v teh dneh. Prehajajo na nov sistem, ko kartice ne bo več potrebno potrjevati menda user posted image user posted image in jim sistem totalno štrajka. Že v sredo sem imela v laboratoriju in pri gin. težave, češ da nisem zavarovana dodatno user posted image user posted image , danes me je administratorka v bolnici skoraj "nazjala" če ne plačujem dodatnega zavarovanja, pa da naj grem kartico potrdit???user posted image user posted image Mislim HALOOOOO.......
Še dobro da se pregledi v nosečnosti krijejo iz osnovnega zdravstvenega zavarovanja.

Zato se jim ne pustit, če vam sestre neupravičeno zatežijo.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
29.5.2009 12:18:57   
Mala_princeska

Prav hecno kako zrastejo v enem mesecu. Ogromna razlika...

Prijateljica pravi, da so v MŠ rekli, da se dandanes veliko porodov zgodi 14 dni pred PDP...če je to res potem boš kmalu na vrstiuser posted image

Oooooo user posted image user posted image user posted image user posted image potem bom pa res lahko že v teh dneh mamica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Rok po UZju 14.06.user posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Teža po porodu
grahek85

Koliko časa po porodu ste rabile, da ste dosegle težo kot pred nosečnostjo?

en mesec ali manj (21%)

nekaj mesecev (19%)

vsaj pol leta (18%)

eno leto ali več (17%)

je nisem dosegla (25%)

Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!