Zoja Miša
|
Zaostajam za par strani. Včeraj smo se luštno ustrigli. Še kakšno slikico vam pripopam kasneje. Potem smo pa imeli pester večer in noč, ker smo po pošti dobili od vrtca - sklep, da so nas skenslali, ker nismo se nič javili. Me je skoraj kap ko sem pošto odprla. Pa itak da sem bila cel večer in noč tako nervozna, da nisem spala in se živcirala kaj bo. Seveda sem jaz nesla podpisano pogodbo tja takoj naslednji dan, ko so mi jo poslali. Pa sem imela včeraj 1000 in eno vprašanje, kaj je zadaj. Ali so se res samo zmotili (tako kot me je optimistično bodril) ali je kaj zadaj, da so nas kar skenslali, ker res, jaz sem nesla tja pogodbo, nisem pa pri sebi imela nič, kar bi dejansko podpiralo to zgodbo. Nisem poslala še maila, kar bi bilo smiselno. In res sem se zelo sekirala. Zjutraj sem bila čisto nervoza (zgubila 1kg kar tako ) pa smo šli že kar takoj po sedmi tja se pozanimati kaj je na stvari. Pa je res bila gospa čisto prijazna, se me je spomnila, da sem prinesla, ampak jo je očitno nekam založila . Sploh ni komplicirala, je rakle, da je Kaja Lina že itak uvrščena v skupino in da ni problema, da se opravičuje, da se ji je pa čudno zdelo, da se nič ne javimo . Ja poklicati pa ni mogla. Ampak je tudi ona imela slabo vest, tako da se ji oprosti. Itak, saj smo samo ljudje in delamo napake... Jah, v glavnem, konec dober, vse dobro in meni se je odvalil kamen, kaj kamen, skala, od srca. Je pa res, da me je tole živciranje stalo kg in mislim, da še kakšno leto življenja. Ampak dobro, vse se preživi, samo da se konča, kot je treba. Sem pa res v glavi videla že najbolj črne scenarije, kako varsto iščemo.... Sedaj sem srečna in zadovolja. V Lj me ni bilo (punce sorry, mi je žal, da se nismo videla, ampak vas bom pa julija toliko bolj vesela , sicer pa se vidimo v CE, Tejkaz, Krisia in Buhtlček, tudi ti pridi, daj no!!!!) Buhtlček, super za Kreto, moje sestra je bila 2 leti nazaj tam in ne more prehvalit! Se splača renta car uzeti in iti malo naokoli), ampak pazi ker menda vozijo kot norci 6.6., jeeee vse gremo nekje tukaj, super, ne? Matejchi, Plan obiskov je kar poln ja, ampak v torek bi vseeno lahko prišla do Kamnika, da pred morjem še to obljubo izpolnem in grem brez slabe vesti. A zmanjen? Še Anito požokaj, da naj si 1h cajta vzame za en kofe. Okoli 10h! Deal?! Pablo, hvala je bilo prijetno. kaja Lina je pridno zdržala 10 minut, da smo jo lepo uredili Maja T za Zaro in zate en Lokacija za Ce je meni vseeno, se prilagodim vam in vremenu Seljenje, septembra ja! Joj, me prav zanima kako bo laufal forum po poletju in ko se vse v službo vključimo! Me je groza, da se bomo malo izgubile! Sayuri, upam, da je res tako! Čestitke!!! Vem, pa da ne boš mirna, dokler ne boš ziher! Karamar, mi je al, da nisem prej videla , bi se pripeljala okoli, ker sem bila na DIF-u ob 11h. Veveričica, kar ozitivno, v vrtcu se vse poštima. Jaz sem definitivno vesela, da ga imamo, sploh sedaj, ko sem mislia, da smo ga že igubili Pa vidim, da je Nell zabolelo. Saj je res tako, ti dam prav Nell, jaz ne vem punce zakaj tako razmišljate! Jaz sem full vesela, da gre v vrtec in jaz v službo, saj je normalno tako. Kaji Lini bi bilo samo zraven mene grozno dolg čas. Otroke ima rada, a ni bolje da je z vrstniki in raziskuje in odkriva kaj novega! Potem pa vse to meni pokaže. Jaz se vrtca res veselim! In rada hodim v službo (ne me zdej čudno gledat ), kljub temu, da bo za menoj eno najlepših let v mojem življenju, bom vesela, da gre naprej, da bo moj otrok v dobrih rokah in da bo mami zaslužila kaj več kot v porodniški In Nell, še enkrat, zelo lepo si napisala! Škoda da nisi vzgojiteljivca v Trzinu, bi ti svojega otroka z veseljem prepustila Ryssa, vesolci te napadajo Nič, sedaj sem vse pokomentirala in šibam cote obesti. Kaja Lina je zaspala prej, sploh ne vem zakaj. Je slabo spala ponoči, je čutila, da sem cela znervirana, pa je bila tudi ona, boščica. Sedaj je pa lep vikend pred nami. Šoping in malo obiskov, veliko misli o tem, kaj in kako spakirati drug teden... Se beremo, pa-pa Pa se opravičujem, ker je nastal cel roman!