Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 12:12:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Majcy pejt še mogoče do kakšnega čevlarja na brzino, ti mogoče še on pove kakšen trik Jst sm mal peglala, dokler ni varovalke spet vn vrgl ....pr nas ne potegne tok štroma, če laufajo pralni sušilni in pegla , po podaljšek se mi pa ni dal, d bi peglo u garažo prklopla Grem tastarga klicat kje je........ joj dons sm se že 2 krat u totalko preoblekla.....prokleti olvejs pa ultra....lari fari...pol me je še tamau pokozlal čet plenico direkt u dekolte....sm šla sam pod tuš... hvala za nasvet joj tole pa je pestro dopoldne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 12:13:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mlea.....mogoče si spregledala:mi prosim napišeš jedilnike za 3 dni,ko si hujšala Ups, sory pozabila.... Ti priporočam, da se tega med tednom lotiš, sicer bo tvoj k sosedi pobegnu. bo pri moji tašči jedel,sploh ni panike
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 12:16:14
|
|
|
|
Čebel@
|
mlea....samo tale jedilnik je pa ubitačen
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 12:21:27
|
|
|
|
kayica24
|
tak pa naša pupa užive v senčki.. in ima dobrega čuvaja...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 12:25:49
|
|
|
|
piskot
|
pisuka, prav mraz je . ana je pravkar omagala na kavcu. je kravce pasla, pa neki jamrala zraven, kar naenkrat pa utihne. grem pogledat, ima pa prst v ustih in spi. zdaj grem pa iskat ideje kaj bi za vikend poceli.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 12:28:16
|
|
|
|
kayica24
|
pr nas pa je sonček..Marinela tudi aja zraven mene na kavču, ko se zbudi, se previjema,napapcama pa ven.... Ja v osrednji SLO pa boste danes imeli bolj kislo vreme ja...Pridite v naše kraje,pa bo.. Sicer pa smo tukaj pač bolj pridni,pa mamo za nagrado sončka
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 12:34:43
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mlea....samo tale jedilnik je pa ubitačen Ko se ga navadip, je čist ok. Me je moj klicu iz trgovine in vprašu po kaj sem ga poslala.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 12:35:39
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Sicer pa smo tukaj pač bolj pridni,pa mamo za nagrado sončka Ne, pa niste, ker ga imamo mi tudi.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 12:35:43
|
|
|
|
vandame
|
ojla da se vam javim. hvala vsem ki držite pesti zame. so mi štrom vzel sm bla zej 4 ure brez toka. izpit mam pa pol 4 pop. Kolumbo a se pr tej da plonkat. sm zadni letnik pol drug let mam pa polovico še tredga letnika.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 12:39:07
|
|
|
|
vandame
|
kolumbo a si ti že naredla kemijo a si mela Kačevo al kero drugo. a perutninarstvo maš narjen? bi mi res plonkci prov pršli. pa vsem hvala za pomoč in ideje za plonkat. lep popoldan vam želim morm zej tamalga vštimat pa sebe pol morm pa po taščo da gre z mano da bo tamalga za tačas mela k bom na izpitu. lp
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 12:39:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Me je moj klicu iz trgovine in vprašu po kaj sem ga poslala. ah tile desci
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 12:42:47
|
|
|
|
črticaa
|
no pa sm tud jz najdla tale naš 3 del majčhy super dobrodošlica mene ni blo par dni, in niti nism šla brt za nazaj, nimam časa, oz če ga mam se pa z mojmu mal ukvarjam, je zanimiv kako je lahko tuširtanje adrenalinsko no ssicer pa morm povedat da je moj že tok bol da sva se mela učer mal "rada" in to kr 2x haha sm u 7 nebesih no bom probala bit spet mal bl pridna in vestno spremljat drgač mamo pa ponoč cele vaje ker ma tamau suh kašelj in se sred noči zbuja, joka in mu dajem čaj, poj ga pa ponavad kr k nama dam, da mi ni treba skos ustajat,.. zdravnica je rekla da nč ne morm sam obkladke, fiziološka, parne kopeli,.. k mu nočm že pr 4 mescih sirupe dajat,. bom najprej vse to probala lp vsem pa fajn se mejte
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2009 12:50:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2009 12:59:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2009 13:02:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2009 13:05:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 13:06:56
|
|
|
|
simonakr
|
kolumbo - na vse zgornje poste!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 13:30:53
|
|
|
|
Urša08
|
eto punce Skuhala sem si kapučun in ga imam namen v miru popit pa mal vas za nazaj prebrat. Stanovanje je posesano, za silo pospravljeno, naše cote se perejo, kosilo na pol pripravljeno,... Otročka tud spita tako da ma mamica malce časa zase
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 13:36:54
|
|
|
|
Urša08
|
kayica tvoja pikica je prov luštkana nč ni debela , je ravno pravšna, čist superca
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 14:13:15
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke. Piha pr nas k v Sibiriji ...Danes dop. je hotela biti Patricija kar na rokah,niiič drugega ni veljalo Čaka me še en kuuuup cot ..bi mela kr take za enkratno uporabo,pa sj včasih se mi zdi kot da res nosimo take . Claud-sem se nate spomnla k si pisala kako vsi sorodniki od tvojega govorijo kako je podobna tvojemu a tvoj čist kontra....no moja tašča pa skoz govori kako je Patricija cel ati ko je bil dojenček..a Patricija temna ,ati je bil pa bel in buckast...je danes rekla..joj men se zdi da je vedno bolj svetla Majchy-čevlji..sedaj pa nevem iz česa si rekla da so....a z vodo in ščetko ne gre nežno... Kayica-Joj kok je čedna tvoja pupika,tudi meni se ne zdi debela,taki lep dojenček je. Kolumbo-Ti si čist not padla...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 14:16:17
|
|
|
|
SURF
|
Urša evo midve imava ka primopredajo v obratnem vrstnem redu,samo da sem js pila actamel(ne aptamil )sedaj grem pa po tvojih že narejenih stopinjah
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 14:28:38
|
|
|
|
piskot
|
no tako, pa smo podelali s planiranjem dopusta. cez 14 dni na morje, septembra na morje, oktobra v london. pol bomo pa moral pocas ze otroka v vrtec poslat. ana spi, cakam da se zbudi in greva po martina. ursa danes sva se med 8:00 in 12:00 5 × dojili. vcasih mal, vcasih velik, ampak nic drugega ni pomagalo da bi se pomirlia. tko da nisi edina s tezavami. bomo zmogli? bomo ja
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 14:36:19
|
|
|
|
brkn83
|
evo midva sva zdej doma. bilo je super. zdej pa morn iti nika nahranit, potem pa šibamo naprej. majchy- nisva naredili dežja, sva pa res lepo uživali.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 14:37:48
|
|
|
|
Urša08
|
Surf pa ti kej pomaga actamel? Piskot super za dopust Tudi mi smo splanirali dva morja, ta tretji je pa pod ? Drugače bova pa zmogli, sej to dojenje ne traja večno Sem pozabla povedat, da sem včerej naletela na eno znanko (no sovaščanko), ki je rodila en mesec za mano in jo je njen po porodu pustil se mi je revica tok zasmilila in sedaj ji še pri vsem komplicira mah življenje al pa desci u pr nam je alarm in morm šibat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 15:00:15
|
|
|
|
MIHAILO
|
ojla punce...pa vi ste cist divje...sploh vas ne dohajam.....žKAYICA Marinela je pravi cukrcek...super slikice in lepa narava... AJVY Tisa je pa ze velika punca,kako lepo drzi glavico KATJUSA benjamin je februarcek???pa ze tako sedi in se kopa s florjanom Mi smo ok,zdaj mu dajem d3 in morem potrkat ,da je ok hb...sem srecna ker mu jih lahko dajem,sem preej imela slabo vest,sam ce je imel krcke... URSA pridna si zdaj ppa uzivaj v cappucinu jaz grem pa po sladoled
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?