|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
29.5.2009 12:12:12   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Majcy pejt še mogoče do kakšnega čevlarja na brzino, ti mogoče še on pove kakšen trik

Jst sm mal peglala, dokler ni varovalke spet vn vrgluser posted image ....pr nas ne potegne tok štroma, če laufajo pralni sušilni in peglauser posted image user posted image user posted image , po podaljšek se mi pa ni dal, d bi peglo u garažo prkloplauser posted image

Grem tastarga klicat kje je........

joj dons sm se že 2 krat u totalko preoblekla.....prokleti olvejs pa ultra....lari fari...pol me je še tamau pokozlal čet plenico direkt u dekolte....sm šla sam pod tuš...
hvala za nasvetuser posted image
joj tole pa je pestro dopoldneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 626
29.5.2009 12:13:06   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

mlea.....mogoče si spregledala:mi prosim napišeš jedilnike za 3 dni,ko si hujšalauser posted image

Ups, sory pozabila.... Ti priporočam, da se tega med tednom lotiš, sicer bo tvoj k sosedi pobegnu.user posted image user posted image user posted image

bo pri moji tašči jedel,sploh ni panike

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 627
29.5.2009 12:16:14   
Čebel@
mlea....samo tale jedilnik je pa ubitačenuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 628
29.5.2009 12:21:27   
kayica24
tak pa naša pupa užive v senčki..
user posted image

in ima dobrega čuvaja...
user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 629
29.5.2009 12:25:49   
piskot
pisuka, prav mraz je user posted image .

ana je pravkar omagala na kavcu. je kravce pasla, pa neki jamrala zraven, kar naenkrat pa utihne. grem pogledat, ima pa prst v ustih in spi.

zdaj grem pa iskat ideje kaj bi za vikend poceli.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 630
29.5.2009 12:28:16   
kayica24
pr nas pa je sonček..Marinela tudi aja zraven mene na kavču, ko se zbudi, se previjema,napapcama pa ven....

Ja v osrednji SLO pa boste danes imeli bolj kislo vreme ja...Pridite v naše kraje,pa bo..

Sicer pa smo tukaj pač bolj pridni,pa mamo za nagrado sončkauser posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 631
29.5.2009 12:34:43   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

mlea....samo tale jedilnik je pa ubitačenuser posted image

Ko se ga navadip, je čist ok.

Me je moj klicu iz trgovine in vprašu po kaj sem ga poslala.user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 632
29.5.2009 12:35:39   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24
Sicer pa smo tukaj pač bolj pridni,pa mamo za nagrado sončkauser posted image user posted image user posted image

Ne, pa niste, ker ga imamo mi tudi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 633
29.5.2009 12:35:43   
vandame
ojla da se vam javim.

hvala vsem ki držite pesti zame.

so mi štrom vzel sm bla zej 4 ure brez toka. izpit mam pa pol 4 pop. 

Kolumbo a se pr tej da plonkat.

sm zadni letnik pol drug let mam pa polovico še tredga letnika.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 634
29.5.2009 12:39:07   
vandame
kolumbo a si ti že naredla kemijo a si mela Kačevo al kero drugo.

a perutninarstvo maš narjen? 

bi mi res plonkci prov pršli.

pa vsem hvala za pomoč in ideje za plonkat.

lep popoldan vam želim morm zej tamalga vštimat pa sebe  pol morm pa po taščo da gre z mano da bo tamalga za tačas mela k bom na izpitu.

lp

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 635
29.5.2009 12:39:57   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea
Me je moj klicu iz trgovine in vprašu po kaj sem ga poslala.user posted image user posted image
ah tile desciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 636
29.5.2009 12:42:47   
črticaa
no pa sm tud jz najdla tale naš 3 del

majčhy super dobrodošlicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene ni blo par dni, in niti nism šla brt za nazaj,
nimam časa, oz če ga mam se pa z mojmu user posted image mal ukvarjam,
je zanimiv kako je lahko tuširtanje adrenalinskouser posted image
no ssicer pa morm povedat da je moj user posted image  že tok bol da sva se mela učer mal "rada" in to kr 2x

haha sm u 7 nebesihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no bom probala bit spet mal bl pridna in vestno spremljatuser posted image user posted image

drgač mamo pa ponoč cele vaje ker ma tamau suh kašelj in se sred noči zbuja, joka in mu dajem čaj, poj ga pa ponavad kr k nama dam, da mi ni treba skos ustajat,.. zdravnica je rekla da nč ne morm sam obkladke, fiziološka, parne kopeli,.. k mu nočm že pr 4 mescih sirupe dajat,. bom najprej vse to probalauser posted image user posted image user posted image

lp vsem pa fajn se mejte

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 637
   [Brisano sporočilo]
29.5.2009 12:50:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu črticaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 638
   [Brisano sporočilo]
29.5.2009 12:59:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 639
   [Brisano sporočilo]
29.5.2009 13:02:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 640
   [Brisano sporočilo]
29.5.2009 13:05:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 641
29.5.2009 13:06:56   
simonakr
kolumbo - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na vse zgornje poste!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 642
29.5.2009 13:30:53   
Urša08
eto punce

Skuhala sem si kapučun in ga imam namen v miru popit pa mal vas za nazaj prebrat. Stanovanje je posesano, za silo pospravljeno, naše cote se perejo, kosilo na pol pripravljeno,... Otročka tud spita tako da ma mamica malce časa zaseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 643
29.5.2009 13:36:54   
Urša08
kayica tvoja pikica je prov luštkanauser posted image user posted image nč ni debela , je ravno pravšna, čist supercauser posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 644
29.5.2009 14:13:15   
SURF
Pozdravčke.

Piha pr nas k v Sibirijiuser posted image ...Danes dop. je hotela biti Patricija kar na rokah,niiič drugega ni veljalouser posted image Čaka me še en kuuuup cotuser posted image ..bi mela kr take za enkratno uporabo,pa sj včasih se mi zdi kot da res nosimo takeuser posted image .

Claud-sem se nate spomnla k si pisala kako vsi sorodniki od tvojega govorijo kako je podobna tvojemu a tvoj čist kontra....no moja tašča pa skoz govori kako je Patricija cel ati ko je bil dojenček..a Patricija temna ,ati je bil pa bel in buckast...je danes rekla..joj men se zdi da je vedno bolj svetlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Majchy-čevlji..sedaj pa nevem iz česa si rekla da so....a z vodo in ščetko ne greuser posted image nežno...

Kayica-Joj kok je čedna tvoja pupika,tudi meni se ne zdi debela,taki lep dojenček  je.user posted image

Kolumbo-Ti si čist not padla...user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 645
29.5.2009 14:16:17   
SURF
Urša evo midve imava ka primopredajo v obratnem vrstnem redu,samo da sem js pila actamel(ne aptamiluser posted image )sedaj grem pa po tvojih že narejenih stopinjahuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 646
29.5.2009 14:28:38   
piskot
no tako, pa smo podelali s planiranjem dopusta.

cez 14 dni na morje, septembra na morje, oktobra v london. pol bomo pa moral pocas ze otroka v vrtec poslat.

ana spi, cakam da se zbudi in greva po martina.

ursa danes sva se med 8:00 in 12:00 5 × dojili. vcasih mal, vcasih velik, ampak nic drugega ni pomagalo da bi se pomirlia. tko da nisi edina s tezavami. bomo zmogli? bomo ja user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 647
29.5.2009 14:36:19   
brkn83
evo midva sva zdej doma. bilo je super. zdej pa morn iti nika nahranit, potem pa šibamo naprej.

majchy- nisva naredili dežja, sva pa res lepo uživali.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 648
29.5.2009 14:37:48   
Urša08
Surf pa ti kej pomaga actamel?

Piskot super za dopust user posted image user posted image user posted image Tudi mi smo splanirali dva morja, ta tretji je pa pod ? Drugače bova pa zmogli, sej to dojenje ne traja večno user posted image user posted image user posted image

Sem pozabla povedat, da sem včerej naletela na eno znanko (no sovaščanko), ki je rodila en mesec za mano in jo je njen po porodu pustil user posted image user posted image user posted image se mi je revica tok zasmilila in sedaj ji še pri vsem komplicirauser posted image user posted image user posted image mah življenje al pa desci user posted image

u pr nam je alarm in morm šibat

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 649
29.5.2009 15:00:15   
MIHAILO
ojla punce...pa vi ste cist divje...sploh vas ne dohajam.....žKAYICA Marinela je pravi cukrcek...super slikice in lepa narava...
AJVY Tisa je pa ze velika punca,kako lepo drzi glavico
KATJUSA benjamin je februarcek???pa ze tako sedi in se kopa s florjanomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo ok,zdaj mu dajem d3 in morem potrkat ,da je ok hb...sem srecna ker mu jih lahko dajem,sem preej imela slabo vest,sam ce je imel krcke...
URSA pridna si zdaj ppa uzivaj v cappucinu

jaz grem pa po sladoled

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?