Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 11:27:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mlea.....ko sva že kgih pri kilogramih......čestitam za izgubljeno težo pa dej mi povej če se ti pozna le na vagi ali tudi na obsegu? Bolj pri obsegu. kva je hud tale dojenček a res? daj mi jedilnik,prosim,za 3 dni(sej si rekla da toliko časa traja),da poiskusim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 11:28:47
|
|
|
|
kayica24
|
eeeeeeeej punce..ve ste čist naspidirane Sem šla včeraj zvečer k dežurnemu zarad vnetega mehurja in krvi v urinu,pa sem dobila antibiotik...in veste kaj..Po prvih dveh tabletah mi je že čist super!!!Ni krvi, ni bolečin!!! Super!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 11:28:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 pa še eno pomoč potrebujem.......v nedeljo bom obula moje poročne čevlje,ampak so še vedno umazani od peska in trave(se še nisem spravla jih spucat pa sva poročena 1 leto ).......no so pa iz satena(vsaj zdi se mi-usnje uglavnem ni).......s čim dosežem da bojo spet beli? Če si jih pustla eno leto, jih pusti dokler bo trajal zakon- upam da "do konca" ker to je tista trava in tisti pesek KUP SI NOVE ah dej nehi no ....ne dam spet 80e za šuhice,katere bom bog ve še kolikokrat obula.......nimaš no benga nasveta kako spravit dol?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 11:29:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 eeeeeeeej punce..ve ste čist naspidirane Sem šla včeraj zvečer k dežurnemu zarad vnetega mehurja in krvi v urinu,pa sem dobila antibiotik...in veste kaj..Po prvih dveh tabletah mi je že čist super!!!Ni krvi, ni bolečin!!! Super!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 11:30:09
|
|
|
|
kayica24
|
Mlea ti prilepim zdaj slikice od naše oreng babe!!! Ok?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 11:30:10
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Torej, kar je zame normalno, je lahko zate zelo nenavadno in celo nevarno Upam da sem zdaj bolj razumljivo razložla To bo bolje. Moram še neki dodat: mojo pikapolonico so zaradi take teže obravnavali kot fanta , saj se jim (pediatrom v porodnišnici) je zdela nenormalno velika. No danes ni neki nenormalnega, tudi nima nenormalnih gramov in tudi debela ne bo nikoli. Kot moj Vito, ki ima danes komaj 15 kil. Jaz sem pa šele 3 dni pred porodom, mojemu rekla, da najbrž ne bo pupka, ker je tako velik. saj na koncu je res blo tako Moj je bil pa "deček"- in že drugi dan zjutraj smo meli ime dorečeno pa se nobenmu ni dalo napisat. Pol je tam en tretji dan ena sestra napisala Dcrugače bi jih pa tudi jaz tako kot majchy
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 11:32:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Torej, kar je zame normalno, je lahko zate zelo nenavadno in celo nevarno Upam da sem zdaj bolj razumljivo razložla To bo bolje. Moram še neki dodat: mojo pikapolonico so zaradi take teže obravnavali kot fanta , saj se jim (pediatrom v porodnišnici) je zdela nenormalno velika. No danes ni neki nenormalnega, tudi nima nenormalnih gramov in tudi debela ne bo nikoli. Kot moj Vito, ki ima danes komaj 15 kil. Jaz sem pa šele 3 dni pred porodom, mojemu rekla, da najbrž ne bo pupka, ker je tako velik. saj na koncu je res blo tako Moj je bil pa "deček"- in že drugi dan zjutraj smo meli ime dorečeno pa se nobenmu ni dalo napisat. Pol je tam en tretji dan ena sestra napisala Dcrugače bi jih pa tudi jaz tako kot majchy kok sva nasilne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 11:34:25
|
|
|
|
kayica24
|
Pupka..Jaz sem pa cele 3 dni od tebe starejša Oz. si ti cele 3 dni od mene mlajša Nisi mi pa še pšovedala na katerem radiju si delala? Kaj veš, mogoče sva kako konkurenco šibale?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 11:35:15
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 eeeeeeeej punce..ve ste čist naspidirane Sem šla včeraj zvečer k dežurnemu zarad vnetega mehurja in krvi v urinu,pa sem dobila antibiotik...in veste kaj..Po prvih dveh tabletah mi je že čist super!!!Ni krvi, ni bolečin!!! Super!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 11:35:40
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mlea.....ko sva že kgih pri kilogramih......čestitam za izgubljeno težo pa dej mi povej če se ti pozna le na vagi ali tudi na obsegu? Bolj pri obsegu. tale je pa dober...sem se tk nasmejala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 11:38:20
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Pupka..Jaz sem pa cele 3 dni od tebe starejša Oz. si ti cele 3 dni od mene mlajša Nisi mi pa še pšovedala na katerem radiju si delala? Kaj veš, mogoče sva kako konkurenco šibale? sem gledala že zadnjič- pa obe sva rodili februarja Delala sem v Ljutomeru, pa en cajt v Slovenski Bistrici, sam so pol po dveh letih združli frekvenco Pa ti?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 11:38:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Pupka..Jaz sem pa cele 3 dni od tebe starejša Oz. si ti cele 3 dni od mene mlajša Nisi mi pa še pšovedala na katerem radiju si delala? Kaj veš, mogoče sva kako konkurenco šibale? no še dober da je seznam da si to ugotovila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 11:40:06
|
|
|
|
kayica24
|
sem gledala že zadnjič- pa obe sva rodili februarja user posted image Delala sem v Ljutomeru, pa en cajt v Slovenski Bistrici, sam so pol po dveh letih združli frekvenco Pa ti? Jaz sem bla leto dni na Plusu v MB, pa potem leto dni na City v MB..Do lani februarja
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 11:40:31
|
|
|
|
kayica24
|
oz.sedaj že od predlani februarja
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 11:40:32
|
|
|
|
Pupka
|
še dobro da mamo majchy-ko
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 11:40:52
|
|
|
|
kayica24
|
še dobro da mamo majchy-ko user posted image user posted image
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 11:42:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka še dobro da mamo majchy-ko ja se strinjam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 11:43:31
|
|
|
|
kayica24
|
evo naju dve... pa še z mojo mami... pa v ležalniku.-.. pa ena osvajalska... Evo Mlea..upam da bo bodovlj...Zgleda težka 6660g in 63cm velika???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 11:44:31
|
|
|
|
Pupka
|
Meni je Mb predaleč, če ne bi probala kje. Ampak je blo tu isto super. Izkušnje so, naučila sem se ogromno tak da še malo in napadam primorsko
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 11:46:04
|
|
|
|
kayica24
|
Pupka....Sem menda zgrešila..Ti greš živet na primorsko in si iz okolice Ormoža drugače?? Tvoj pa primorec al kako?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 11:46:12
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 eeeeeeeej punce..ve ste čist naspidirane Sem šla včeraj zvečer k dežurnemu zarad vnetega mehurja in krvi v urinu,pa sem dobila antibiotik...in veste kaj..Po prvih dveh tabletah mi je že čist super!!!Ni krvi, ni bolečin!!! Super!!! aMPAK ŠE VEDNO velikoooooo pij. Pa ne mislim alkota, da ne bo pomote, da zavajam.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 11:46:36
|
|
|
|
Pupka
|
ooooo kaka lubica Prava baba je- res.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 11:47:11
|
|
|
|
Čebel@
|
kayica......tista slikica ki leži v ležalniku,res zgleda kot orenk baba
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 11:47:18
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Pupka....Sem menda zgrešila..Ti greš živet na primorsko in si iz okolice Ormoža drugače?? Tvoj pa primorec al kako? Drži kot pribito
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 29.5.2009 11:48:50
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 pa še eno pomoč potrebujem.......v nedeljo bom obula moje poročne čevlje,ampak so še vedno umazani od peska in trave(se še nisem spravla jih spucat pa sva poročena 1 leto ).......no so pa iz satena(vsaj zdi se mi-usnje uglavnem ni).......s čim dosežem da bojo spet beli? Če si jih pustla eno leto, jih pusti dokler bo trajal zakon- upam da "do konca" ker to je tista trava in tisti pesek KUP SI NOVE ah dej nehi no ....ne dam spet 80e za šuhice,katere bom bog ve še kolikokrat obula.......nimaš no benga nasveta kako spravit dol? Pejt bosa!!!!!! Boš prišparala. .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......