|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
29.5.2009 11:27:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
mlea.....ko sva že kgih pri kilogramih......čestitam za izgubljeno težouser posted image user posted image user posted image pa dej mi povej če se ti pozna le na vagi ali tudi na obsegu?

Bolj pri obsegu.user posted image
kva je hud tale dojenčekuser posted image user posted image user posted image a res?user posted image user posted image daj mi jedilnik,prosim,za 3 dni(sej si rekla da toliko časa traja),da poiskusimuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 576
29.5.2009 11:28:47   
kayica24
eeeeeeeej punce..ve ste čist naspidiraneuser posted image user posted image user posted image

Sem šla včeraj zvečer k dežurnemu zarad vnetega mehurja in krvi v urinu,pa sem dobila antibiotik...in veste kaj..Po prvih dveh tabletah mi je že čist super!!!Ni krvi, ni bolečin!!!user posted image user posted image user posted image Super!!!user posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 577
29.5.2009 11:28:50   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

pa še eno pomoč potrebujem.......v nedeljo bom obula moje poročne čevlje,ampak so še vedno umazani od peska in trave(se še nisem spravla jih spucat pa sva poročena 1 letouser posted image ).......no so pa iz satena(vsaj zdi se mi-usnje uglavnem ni).......s čim dosežem da bojo spet beli?

Če si jih pustla eno leto, jih pusti dokler bo trajal zakon- upam da "do konca" user posted image
ker to je tista trava in tisti pesek user posted image KUP SI NOVE user posted image user posted image

ah dej nehi nouser posted image ....ne dam spet 80e za šuhice,katere bom bog ve še kolikokrat obula.......nimaš no benga nasveta kako spravit dol?

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 578
29.5.2009 11:29:55   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

eeeeeeeej punce..ve ste čist naspidiraneuser posted image user posted image user posted image

Sem šla včeraj zvečer k dežurnemu zarad vnetega mehurja in krvi v urinu,pa sem dobila antibiotik...in veste kaj..Po prvih dveh tabletah mi je že čist super!!!Ni krvi, ni bolečin!!!user posted image user posted image user posted image Super!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 579
29.5.2009 11:30:09   
kayica24
Mlea ti prilepim zdaj slikice od naše oreng babe!!!user posted image user posted image user posted image
Ok?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 580
29.5.2009 11:30:10   
Pupka

Torej, kar je zame normalno, je lahko zate zelo nenavadno in celo nevarno user posted image user posted image
Upam da sem zdaj bolj razumljivo razložla

To bo bolje.user posted image user posted image
Moram še neki dodat: mojo pikapolonico so zaradi take teže obravnavali kot fanta user posted image , saj se jim (pediatrom v porodnišnici) je zdela nenormalno velika.user posted image  No danes ni neki nenormalnega, tudi nima nenormalnih gramov in tudi debela ne bo nikoli. Kot moj Vito, ki ima danes komaj 15 kil.user posted image

Jaz sem pa šele 3 dni pred porodom, mojemu rekla, da najbrž ne bo pupka, ker je tako velik. saj na koncu je res blo tako user posted image

Moj je bil pa "deček"- in že drugi dan zjutraj smo meli ime dorečeno pa se nobenmu ni dalo napisat. Pol je tam en tretji dan ena sestra napisala user posted image

Dcrugače bi jih pa tudi jaz tako kot majchy user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 581
29.5.2009 11:32:20   
Čebel@

Torej, kar je zame normalno, je lahko zate zelo nenavadno in celo nevarno user posted image user posted image
Upam da sem zdaj bolj razumljivo razložla

To bo bolje.user posted image user posted image
Moram še neki dodat: mojo pikapolonico so zaradi take teže obravnavali kot fanta user posted image , saj se jim (pediatrom v porodnišnici) je zdela nenormalno velika.user posted image  No danes ni neki nenormalnega, tudi nima nenormalnih gramov in tudi debela ne bo nikoli. Kot moj Vito, ki ima danes komaj 15 kil.user posted image

Jaz sem pa šele 3 dni pred porodom, mojemu rekla, da najbrž ne bo pupka, ker je tako velik. saj na koncu je res blo tako user posted image

Moj je bil pa "deček"- in že drugi dan zjutraj smo meli ime dorečeno pa se nobenmu ni dalo napisat. Pol je tam en tretji dan ena sestra napisala user posted image

Dcrugače bi jih pa tudi jaz tako kot majchy user posted image

kok sva nasilneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 582
29.5.2009 11:34:25   
kayica24
Pupka..Jaz sem pa cele 3 dni od tebe starejšauser posted image user posted image user posted image
Oz. si ti cele 3 dni od mene mlajšauser posted image user posted image user posted image
Nisi mi pa še pšovedala na katerem radiju si delala?
Kaj veš, mogoče sva kako konkurenco šibale?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 583
29.5.2009 11:35:15   
Pupka

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 584
29.5.2009 11:35:40   

mlea.....ko sva že kgih pri kilogramih......čestitam za izgubljeno težouser posted image user posted image user posted image pa dej mi povej če se ti pozna le na vagi ali tudi na obsegu?

Bolj pri obsegu.user posted image

tale je pa dober...sem se tk nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 585
29.5.2009 11:38:20   
Pupka

Pupka..Jaz sem pa cele 3 dni od tebe starejšauser posted image user posted image user posted image
Oz. si ti cele 3 dni od mene mlajšauser posted image user posted image user posted image

sem gledala že zadnjič- pa obe sva rodili februarja user posted image Delala sem v Ljutomeru, pa en cajt v Slovenski Bistrici, sam so pol po dveh letih združli frekvenco

Pa ti?

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 586
29.5.2009 11:38:21   
Čebel@

Oz. si ti cele 3 dni od mene mlajša
user posted image user posted image user posted image

no še dober da je seznam da si to ugotovilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 587
29.5.2009 11:40:06   
kayica24
sem gledala že zadnjič- pa obe sva rodili februarja user posted image Delala sem v Ljutomeru, pa en cajt v Slovenski Bistrici, sam so pol po dveh letih združli frekvenco

Pa ti?

Jaz sem bla leto dni na Plusu v MB, pa potem leto dni na City v MB..Do lani februarja

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 588
29.5.2009 11:40:31   
kayica24
oz.sedaj že od predlani februarjauser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 589
29.5.2009 11:40:32   
Pupka
še dobro da mamo majchy-ko user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 590
29.5.2009 11:40:52   
kayica24
še dobro da mamo majchy-ko user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 591
29.5.2009 11:42:22   
Čebel@

še dobro da mamo majchy-ko user posted image user posted image
ja se strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 592
29.5.2009 11:43:31   
kayica24
evo naju dve...
user posted image

pa še z mojo mami...
user posted image

pa v ležalniku.-..
user posted image

pa ena osvajalska...
user posted image

Evo Mlea..upam da bo bodovlj...Zgleda težka 6660g in 63cm velika???

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 593
29.5.2009 11:44:31   
Pupka
Meni je Mb predaleč, če ne bi probala kje. Ampak je blo tu isto super. Izkušnje so, naučila sem se ogromno tak da še malo in napadam primorsko user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 594
29.5.2009 11:46:04   
kayica24
Pupka....Sem menda zgrešila..Ti greš živet na primorsko in si iz okolice Ormoža drugače??

Tvoj pa primorec al kako?

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 595
29.5.2009 11:46:12   
Onasiss

user posted image user posted image user posted image user posted image  aMPAK ŠE VEDNO velikoooooo pij. Pa ne mislim alkota, da ne bo pomote, da zavajam.user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 596
29.5.2009 11:46:36   
Pupka
ooooo kaka lubica user posted image user posted image user posted image user posted image
Prava baba je- res. user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 597
29.5.2009 11:47:11   
Čebel@
kayica......tista slikica ki leži v ležalniku,res zgleda kot orenk babauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 598
29.5.2009 11:47:18   
Pupka

Pupka....Sem menda zgrešila..Ti greš živet na primorsko in si iz okolice Ormoža drugače??

Tvoj pa primorec al kako?

Drži kot pribito user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 599
29.5.2009 11:48:50   
Onasiss

pa še eno pomoč potrebujem.......v nedeljo bom obula moje poročne čevlje,ampak so še vedno umazani od peska in trave(se še nisem spravla jih spucat pa sva poročena 1 letouser posted image ).......no so pa iz satena(vsaj zdi se mi-usnje uglavnem ni).......s čim dosežem da bojo spet beli?

Če si jih pustla eno leto, jih pusti dokler bo trajal zakon- upam da "do konca" user posted image
ker to je tista trava in tisti pesek user posted image KUP SI NOVE user posted image user posted image

ah dej nehi nouser posted image ....ne dam spet 80e za šuhice,katere bom bog ve še kolikokrat obula.......nimaš no benga nasveta kako spravit dol?

Pejt bosa!!!!!! Boš prišparala.user posted image user posted image user posted image user posted image .

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......