3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami 3 Ali si dobila nov izračun točk in novo odločbo ali si šla kar podpisat pogodbo? Morda veš, ali si dobila mesto zato, ker jih je 21 pred tabo odpovedalo? Ker zaradi vzrokov, ki si jih napisala, ne moreš kar dobiti mesta (ali točk) brez mnenja Centra za socialno delo. Vsekakor ti privoščim, da si mesto dobila in sem vesela, da si nam to zaupala. Vendar zadeva smrdi po nelegalnosti - da bodo pač utišali najbolj glasne pisce pritožb, jih bodo po ovinku spravili v vrtce. Menda se je do pred dveh let še dalo dobiti mesto po vezah ali s "teženjem" ravnateljicam, že lani pa da ni bilo več tako. Možno pa je, da sem jaz največji naivnež (=idiot) v Lj. hvala... in mi je kar malo žal, da sem sploh kaj napisala prvo... meni se zdi prav sramotno, da moramo fehtat za vrtce... za davčno številko za malega mi ni bilo treba prosit, a ne... ... točke... nobenega novega izračuna ni bilo...so mi pa povedali, da je bilo potrebnih 63 točk in tudi toliko sva jih imela... in Janković je takoj rekel, da otrok s 63 točkami bo dobil vrtec... pa smo čakali... ... glede odpovedi... ja, sem kar težko verjela, da jih je kar 21 odpovedalo... nam je vsem jasno, vloge na stotih koncih in pravtako sprejeti na stotih koncih... kot sem napisala, pomočnica ravnateljice je pri nas sama klicala starše, ki so bili takoj sprejeti, če bodo vzeli vrtec in če ne, naj ji čimprej pošljejo pisno odpoved, da lahko ureja stvari naprej... očitno ima rada vse čimprej pošlihtano... in glede še eno odpovedi... ravno danes mi je kolegica povedala, da je bila sprejeta v 2 vrtca in je z enim že podpisala pogodbo in sem jo vprašala, če je v ta drugega sporočila, da ne bo k njim dala otroka... in kaj mi reče: Joj, saj sem ravno zdajle hotela poklicat. ... ej, WTF... sem ji lepo povedala, da bi bilo do drugih čakajočih fer, da jim čimprej sporoči in da je tak afn guncn zame čisti egoizem... no, pa imava dan dva tihe maše... ... glede utišanja in vez... v vrtcu sem bila pa samo, ko sem vlogo nesla in ko sem šla podpisat pogodbo, ravnateljice pa še videla nisem, sem pa v pritožbi lepo napisala, da bi rada termin za razgovor in vpogled v zapisnik komisije... vpadanja nekomu v pisarno ne maram, zato vedno prosim za termin razgovora... utišati... sramota, da moraš za vrtec sploh "vpit", da ga dobiš... ...veze so pa danes samo tako, če kako "klobaso" v kuverti prineseš, pa veš kaj, tisto "klobaso" raje za otroka kako drugače zapravim... tako... ne bom nič več... SRČNO UPAM, da vsi ljubljanski otroci dobijo prostor v vrtcu... sploh pa tebi Mlea želim, da se vse čimprej pošlihta...
|