buhtlčk -> RE: Ljubljana vrtci ZBIRAMO PODPISE za nove oddelke (30.4.2009 8:18:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenca1 Vem kako se počutite vse mamice, ki ste dobile zavrnjeno odločbo za sprejem otroka v vrtec. Tudi sama sem bila v enaki situaciji l.08, pravtako vse znanke, prijateljice, '''sprehajalke vozičkov v okolici''. Kljub temu, da smo vse zgoraj omenjene na začetku dobivale iz vseh vrtcev (ljubljana) negativen odgovor, so nas čez čas začeli klicati, če še potrebujemo mesto za našega otroka. Odpirati so se začele dodatne enote + npr. prostor namenjen rekreiranju otrok so začasno spremenili v jaslični oddelek itd. Res pa je, da nismo vsi dobili mesta v najbližjem vrtcu, je pa to v dani situaciji čisto vseeno. Ko te pokličejo, da se je našlo mesto za tvojega otroka ti je samo to pomembno, da veš da ga boš lahko kje pustil, ko boš moral nastopiti s službo. Hočem samo povedati, da ne smete tako črnogledo in obsojevalno gledati na vse skupaj. Vas pa vse skupaj sigurno podpiram v zgoraj omenjeni akciji, ker če se nobeden ne zbuni, se ne bo čisto nič samo rešilo (podobno smo starši storili l.07/08 - na problem smo opozorjali tudi preko medijiev ipd.). Upam, da se bo našla rešitev, držim pesti za vse skupaj!!! P.S. Jankovič je v našem primeru držal obljubo - verjamem, da se bo tudi letos zavzel, da bodo vaši otroci dobili mesto v vrtcu! lenca1 tudi jaz sem govorila z eno od mamic, ki mi je opisala enako situacijo iz lanskega leta. To me veseli in mi daje upanje, tudi Jankoviča sem volila in ga nameravam še, saj verjamem, da izpolnjuje obljube kolikor so le v njegovi moči. Ampak samo na upanje in izkušnje se ne morem / upam zanesti.
|
|
|
|