sjmm
|
Ja, sunny24, tudi moj je tak. Sicer ima kdaj pa kdaj kak svetel preblisk, ko ga mal speglam, drugač pa je najbolj važen pač njegov s.p. in se mormo vsi temu podrejat, pa njegove stranke, sej ni važn kdaj ko kličejo je treba pač letet. Tko, da smo večino lajfa z mulčki sami in imamo kr en svoj ritem in razumevanje, tako da je včasih za vikend prava štala, ko je še ena komanda doma, pa on kej reče, pa vsi mene gledajo, pa kdaj kej skuha zdej ko mamo malega, pa vsi...to pa ni tko k od mami, no, pa sej ni panike, sam včasih se odloč, da zdej bo pa strog ata in pol so otroc čist zmešan...Je pa tko že celih 14 let od 15-tih, kolkor sva poročena,no, sej pravim tud svetel trenutek se mu utrne, sam ponavad glih takrat, ko sem jaz kej nakurjena na njega...ah, , tak je pač lajf,kot pravi katjuša, jaz sem tud taka, da morš lepo z mano delat cel dan, da se zvečer ta pravi gumbki prižgejo. No, najbolj pa me moti to, da po fightu on lahk zvečer mirno pade v komo še preden se pomeniva do konca, mene pa celo noč žre, pol pa on zjutri kao da ni nč, jaz pa še čist v žalostnem filingu,a po moje se to ne bo spremenlo, pa če sva 100let oženjena. Je pač treba svetle dneve gledat... Evo, naš Majček že neki godrnja, sen ga sam iz naročja položila, pa je prec buden.....
|