|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
28.5.2009 22:46:01   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

boma 2-ti si pa pridna. Upam, da nas boš še danes ujela.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam res...revca je komi do jutranje kavice pršlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 476
28.5.2009 22:46:13   
sunny24
user posted image user posted image user posted image

Malo sm se potrudla no, če si pa hotla bele miške...user posted image

Jst sem jih pa doma mela, 2, Gigio in Topo...Po 2 mesecih pa mi jih je tata nesu nazaj u trgovino, k sta se lumpa naučila uit iz kletke...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 477
28.5.2009 22:47:33   
boma2

men bi res kakšna pomoč, dnevne obnove foruma prov prišlo... Kajti ste take čveke, da sploh ne sledim... :) PA pol mal nazja in naprej berem.. .:)user posted image

boma2 :)

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 478
28.5.2009 22:48:09   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: claud

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam res...revca je komi do jutranje kavice pršlauser posted image user posted image user posted image

ja ja jaz bi to zdele pila... k zjutraj sem jo že... :)user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 479
28.5.2009 22:48:48   
boma2
katjuša... fotke full dobreuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 480
28.5.2009 22:49:39   
claud
O ti lumpa-pa ves sir pokradlauser posted image

Joj jst se tud že 1 uro poslavljam....zdj bo pa baterija crknla....prou mi je.....user posted image
Nč grem se izklopt...

Lepo nočko everybody

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 481
28.5.2009 22:52:52   
sunny24
A zdej pa greste use pančat al kako?

claud nočko! Aja, pa neeee, nista sira napadla ampak moje pliše eno polico višje kot je bla kletka...

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 28.5.2009 22:53:49 >

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 482
   [Brisano sporočilo]
28.5.2009 22:53:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 483
28.5.2009 22:54:13   
boma2
nočkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa   ...

claud nočka...

sunny.. lep večer še naprej in vsem ostalim

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 484
28.5.2009 22:56:51   
sunny24
boma, nočka!

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 485
28.5.2009 23:04:23   
tanci29
kolumbo-jest sem pa čist odpovedala pr cunah...še mal pa bojo use u pralnci...ne vem zakaj se ne operejouser posted image

drugač pa vsi greste ninkat...nočko

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 486
28.5.2009 23:14:46   
brkn83
ve ste pa res ekspresne čveke. Človek vas sploh ne more dohajat. Pa ka vam vsi moži otroke nahranijo in jih spravijo spat. No pri nam moram to js, ker se pač dojiva in si Nik vzame čas za hrano. Ker namreč ste ful načvekalee.

Zdej se bom pa js tudi počasi spravla spat, ker se mi res ne da več.

Lahko noč in lepo spančkajte.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 487
   [Brisano sporočilo]
28.5.2009 23:17:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 488
   [Brisano sporočilo]
28.5.2009 23:18:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 489
29.5.2009 6:25:59   
TAMIKA3
JUTRO! A NI ŠE NOBENA VSTALA ? ENO  user posted image ZA DOBRO JUTRO. NIČ ŠIBAM MOJEMALČKE UREDIT IN JIH RAZVOZIT, NATO PA S TRISTANOM NA MARTINČKANJEuser posted image user posted image JE ŽE SONČEK

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 490
29.5.2009 6:46:10   
TAMIKA3
A ŠE VEDNO NI NOBENE? ZASPAAAAANKEEEEEEuser posted image , SAJ ČE ČVEKATE SKORAJ DO JUTRA.

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 491
29.5.2009 6:52:00   
Urša08
Jutro!

Tamika jaz sem tud že pokonciuser posted image Hvala za kavico. Mijedva sončka sta že oba pokonci in živahna tako da mi dolgčas ni user posted image .

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 492
29.5.2009 7:35:40   
Katjusa
dobro jutro.... moj otroc še spijo jst sem pa možeka peljala v službo zato, da ne bo avto stal tam 2 dni na vseh teh vremenskih nepridipravih:)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 493
29.5.2009 7:37:43   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

katjusa, fajn user posted image vama želim... user posted image user posted image user posted image

ni blo ničuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sma se tiho spičla..... pač jst sem bla jezna, da so vsi pred mano in da ko se nekdo neki sprdne se mu takoj nardi..... pol pa pride uro za mano in misli da sem bom cela stopila k me bo mal pošlatu.... ne ne tak pa to pr men ne gre je treba cel dan lepo z mano delat če češ da zvečer gumbki delajo....
še dons sem napičena tak da se nisma prav lepo poslovila..... sam upam, da pride ju3 cel nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 494
29.5.2009 7:38:14   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

katjuša... fotke full dobreuser posted image user posted image user posted image

hvala:)
ja benjamin lepo glavo gor drži pa sej jo že skos bolj ali manj:)

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 495
29.5.2009 7:52:16   
claud
Juuuuuuuutro!!!!!!!!

No mi smo zbujeni, še mal poležavamo....larissa se z očijem crkljauser posted image ....kok sta fletnauser posted image .....

Amm...drugač se mi pa zdi da bo neki čudn dan in se mi nč ne bo daluser posted image ....

Katjuša-user posted image user posted image sj dons se bosta že ohladila....pa itak bo cel nazaj pršu.....user posted image

Tamika3-sončka mate? jst bi tud...

Tko pofočkana sm, zdj se grem pa še jst mal stiskat.user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 496
29.5.2009 7:54:58   
Urša08
punce midva z Žigom mava zadnji teden skoz ene težave z dojenjemuser posted image user posted image user posted image user posted image od 8 hranjen vsaj 4 krat joka, pa sploh ne vem zakajuser posted image user posted image user posted image mah sem že čist naveličana dojenja oz. taga joka in vse te ceramonije da se pomiri in potem začne jestuser posted image user posted image user posted image user posted image sem mogla to iz sebe dat user posted image

Katjuša ne skrbi za možkom, bo čist cel nazaj prišeluser posted image do takrat bo pa tud tvoja jezica pošlauser posted image A ga dolg ne bo?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 497
29.5.2009 8:03:17   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

punce midva z Žigom mava zadnji teden skoz ene težave z dojenjemuser posted image user posted image user posted image user posted image od 8 hranjen vsaj 4 krat joka, pa sploh ne vem zakajuser posted image user posted image user posted image mah sem že čist naveličana dojenja oz. taga joka in vse te ceramonije da se pomiri in potem začne jestuser posted image user posted image user posted image user posted image sem mogla to iz sebe dat user posted image

Katjuša ne skrbi za možkom, bo čist cel nazaj prišeluser posted image do takrat bo pa tud tvoja jezica pošlauser posted image A ga dolg ne bo?

midve imava tudi celo zmesnjavo. v sede v narocju skoz nekaj jamra, pa ful malo poje ker je tok firbcna. se najvec poje ponoci, takrat tudi nic ne jamra in jokca zraven, samo priklopi se. tako jo tudi cez dan probam cim vec v leze dojit. pa vceraj je najprej ful jedla na 2 uri, potem vmes 4 ure nic, potem pa 3× na eno uro. ne vem, jest se ne sekiram, sej sem skoz zraven, pa jo priklopim.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 498
29.5.2009 8:03:49   
piskot
aja, dobro jutro. 

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 499
29.5.2009 8:04:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

ma ju3 zvečer pride..... sam mi je tak glupo..... v bistvu sem pač sam hotla da bi mi včeraj kako urco več namenu k mi jo ponavadi pa očitno so druge zadeve zanj bolj pomembneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image j.... še dece in njihovo pamet...

naš tud za vsako hranjenje tak kriči ne vem kaj mu je najhuje je zvečer tak da sem ga včeraj dala v postlco na bok in pol sem mu sam flašo držala in je lepo jeduuser posted image ne vem če mu ne paše se cartat al mu je vroče.... nimam pojma joka po 10 minut zvečer in ga nikakor ne umirim pol ko pa poje pa spi celo noč......
upam, da se vama tole uredi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......