|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
28.5.2009 10:15:31   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Mene pa pokličta, ko bosta šle iz eurispina, da pristavim vodo za kofe!

user posted image user posted image pa da štrudl narediš! user posted image user posted image

Ga ne smemo :) Lahk pa nardim tisto skutno pecivo ... mam vse sestavine ...
Hm ... mogoč pa res to nardim na hitrco!

a skutino pecivo pa lahko...njami njami...
dej, da ne bi šla kej pečt za naju, heh.

Se vidimo...

Imam šampinjone in bi jih naredila k špagetom...kakšna ideja za omako iz šampinjonov...mam tudi panceto...hmmm

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
28.5.2009 10:18:18   
katja_p
Za šampinjone je pa Bethany majster, se mi zdi.

Pecivo: hmmm ... se še odločam user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
28.5.2009 10:40:26   
Bethany
Jaaa, skutno pecivo!!! Klinc gleda Montija, sej se nam sam posmehuje, pa nič kil ne vzame user posted image user posted image

Mhm, js mam tudi danes za kosilo šampinjone s testeninami. Omakca? Mal popražiš čebulo, (js jo recimo kr na kolobarje narežem, da se je bolj občuti, al pa fajn varianta je tudi por!) dodaš narezane gobice, podušiš, da spustijo vodo, mal soli, popra, timijana... čist na koncu pa smetano (ali kislo, ali tisto za kuhanje), pa je to to! Simpl pa ful dobr! user posted image user posted image

Ej, kaj pa če v Eurospinu vzamem kak un štrudl, ko se sam popeče v pečici?? Zraven kavice bi super pasal!!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
28.5.2009 10:42:06   
Bethany
Katja, js bi pa danes tapravo kavo! se mi tak drema... user posted image user posted image če ne bo Elina kmalu vstala, grem kr spat...
... aha! točna kot urca! že neki cmoka in momlja iz posteljice...

no, se vidimo!

papa

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
28.5.2009 10:43:15   
Bethany
Aja, omakca iz šampinjonov: super ideja, dej malo pancete zram čebule popražit. bom js tud tak naredila!! Mmmmm, njam!!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
28.5.2009 11:04:52   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

blue eye, kam pa greste na dopust?
Jst sem lani šla u London, Texas in Toronto. Pa sem na letalu imela vse obroke. Kosilo, večerja ... vse. Pa tud kr dobr je blo. Odvisno s kom letiš. Jst sem z Air Canada ter Luft Hansa.user posted image

No, zdej grem pa spokat stvari za na morje. Gremo mal doluser posted image . Me zanima, kak bo Gal kaj spal, ko ne bo njegovega kinderpeta.user posted image

na otok večne pomladi Madeiro, portugalski otok dol pri severni Afriki. ZA jerneja lahk mam zravn za na letalo max 1liter prekuhane vode in kake 2 kašice. Majo pa take ukrepe da morš pred njimi vse probat da nimaš slučajno tekočega eksploziva not.

Sem se pa pozanimala in ima ženska , k nam je oddala hiško tudi prenosno postlco za dojenčka tk da me ne skrbi. je pa ta zadeva ful fajna.

< Sporočilo je popravil blue eye -- 28.5.2009 11:05:29 >

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
28.5.2009 11:06:18   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

Bethany - super, se že veselim obiska. samo povej kdaj jih boš pekla, da vemo kdaj jih dat ven in v hladilnik.

...

ribice: jutri jih bom pekla, za kosilo. pridem pa okoli 12ih. ok?

ok

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
28.5.2009 11:11:40   
blue eye

js ne morm, ker 1. je vozek ostal v avtu,

mam enak problem, je ostal v avtu, avto si je pam tašča sposodla, ah joj, pa tak lep dan za sprehod.zdj pa itak spi.

dans je šla pa moja sestra v porodnišnico na oddelek, je v 31. tednu in ma popadke in 140 pritiska, kljub temu da je tablete za znižanjeuser posted image user posted image user posted image tk da bo zdj tm 2 tedna da ji oblažijo tahujše vsaj do 33 tedna , boga srota, me je kr mal strah kok bo, pa še doma me ne bo. Je pa zanimivo, da je včeraj zvedla da je nardila zadnji izpit in je dala že vezat včeraj diplomo, no pol je mela pa ob 11 pregled in je reklaG da mora v bolnico. Okol 20 junija ma pa zagovor in je kr žalostna ker ne ve kako se bo izteklo. pa še mene ni k sma ful navezane ena na drugouser posted image user posted image user posted image sej bo, ne smemo črno gledat.sam da bi blo vse ok.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
28.5.2009 11:14:29   
Dali*
omakica je že na pol narejena...

E spi ko ubit že 30 minut, ga je igralni center zmatral...ko se zbudi se napapcava in greva na potep...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
28.5.2009 11:59:21   
_kathy_
blue eye, sej bo. Jst tud poznam eno, ki so jo notr obdržal zarad previsokega pritiska. No, jst sem mela pa celo prenizkega. Zdej pa je sploh nizek in se mi vs čas vrti pa take.user posted image
Ne, nimam prenosne postlce. Bo zd kr na postli spal, pa jo bomo do naslednjič kupili. Sma pa u Pikapolonici jo gledala, točno to in je ful fajna.user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
28.5.2009 13:05:17   
pikicai
jooooj kake čveke ste ve....vsakič k preberem ene 3 strani več....user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
28.5.2009 15:20:43   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: pikicai

jooooj kake čveke ste ve....vsakič k preberem ene 3 strani več....user posted image user posted image

user posted image user posted image zato se pa reče forumu čvekanje... user posted image user posted image . in glede na malo udeležbo mamic tle gor, smo res čveke! user posted image user posted image

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
28.5.2009 15:26:46   
Lolita23

js ne morm, ker 1. je vozek ostal v avtu,

mam enak problem, je ostal v avtu, avto si je pam tašča sposodla, ah joj, pa tak lep dan za sprehod.zdj pa itak spi.

dans je šla pa moja sestra v porodnišnico na oddelek, je v 31. tednu in ma popadke in 140 pritiska, kljub temu da je tablete za znižanjeuser posted image user posted image user posted image tk da bo zdj tm 2 tedna da ji oblažijo tahujše vsaj do 33 tedna , boga srota, me je kr mal strah kok bo, pa še doma me ne bo. Je pa zanimivo, da je včeraj zvedla da je nardila zadnji izpit in je dala že vezat včeraj diplomo, no pol je mela pa ob 11 pregled in je reklaG da mora v bolnico. Okol 20 junija ma pa zagovor in je kr žalostna ker ne ve kako se bo izteklo. pa še mene ni k sma ful navezane ena na drugouser posted image user posted image user posted image sej bo, ne smemo črno gledat.sam da bi blo vse ok.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
28.5.2009 15:31:17   
Lolita23
živjo!!

Kako ste??

Jaz sem bila danes v mb, ker je moj diplomiral, pa še mal sem šla na obiske, potem pa sem tamalo kar nahranila v parku pri Stolni cerkvi al kak se ji reče, so me tak gledal, kot da sem iz marsa, ko sem jo hranila, ma briga me,
user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj  je lani šel v ameriko in sva mu morala vse take stvari, kot so britvice in šampone spakirat v prozorne vrečke, ki imajo tisto za zapret , ma sploh ne vem, kak se reče tistemuser posted image user posted image user posted image Sem čist

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 28.5.2009 15:32:31 >

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
28.5.2009 20:37:40   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

živjo!!

Kako ste??

...
Moj  je lani šel v ameriko in sva mu morala vse take stvari, kot so britvice in šampone spakirat v prozorne vrečke, ki imajo tisto za zapret , ma sploh ne vem, kak se reče tistemuser posted image user posted image user posted image Sem čist

Letalo: hm, v plastične prozorne vrečke pakiraš samo tiste "delikatne zadeve" iz ročne prtljage, ki grejo s tabo na letalo. Js običajno britvice, škarjice, šampone ipd. dam kr v kufre, ki grejo v prostor za prtljago. Pa ponavadi ni problemov. So pa s temi varnostnimi ukrepi tako zagrenili potovanje z letalom, da me mine, ko pomislim na to... user posted image user posted image Ko greš tam mimo vseh tistih detektorjev in skenerjev "inkajvemkajševsega" se ob obnašanju tistega osebja počutim kot kriminalec. Bohnedi, da ti še kaj zapiska, ko greš skozi... user posted image user posted image aj jaj jaj... kam smo prišli, ane?

Za Ameriko sem pa itak slišala, da je katastrofa na njihovih letališčih, da baje vse tujce pa tudi njihove državljane obravnavajo kot teroriste... Se sami svoje sence bojijo... user posted image user posted image

No, mi gremo letos za spremembo kar z novim avtom na Pag, pa bo tudi ok. Kar pa ne pomeni, da se mi ne lušta kake eksotike, ali pa vsaj moje drage Grčije. user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
28.5.2009 20:39:04   
Bethany
Blue eye, user posted image user posted image user posted image za tvojo sestro in da bebica ostane na varnem v bušiju še kakih 5 tednov.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
28.5.2009 21:40:38   
katja_p
Grčija: uf ... js bi tud, ampak se bomo zadovoljili z Virom, brez novga avta user posted image

user posted image       user posted image

Merkator: no, js sm tud šla dans v nabavo za kašicami, ki so znižane za 20%. Pa morm rečt, da se ne splača, ker so v osnovi tok dražje, da prideš pol glih na tako ceno, kot jo imajo ostale trgovine vsa dan.

Hipp večerni riževi kosmiči z jabolkom: sem dans dala Tjaši, pa da vidmo, kolk je to nasitno user posted image  mleka ni htela več velik čez spit.

Današnji obisk je bil špica! Hvala!

Ju3 pa gremo k blue eye, ne? Sem tud js naročila ribice, jih bom nasledn tedn si na žaru spekla user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
28.5.2009 21:50:05   
Bethany
A si pol kupila kake kašice v mercatorju? Js sem zbrala sam tiste, ki so bile že v osnovi normalna cena (neki čez 80 centov), ostalo je pa res toliko dražje, da s popustom prideš na ceno v ostalih trgovinah. No, pa nabavila sem pz kekse, za h kavici (imam novo kafetjero in ko se jo naučim uporabljat, vabim na kapučin user posted image user posted image ) pa un sadni namaz sem še vzela.

Jooj, kaj delaš lušte s slikcami Grčije?? user posted image user posted image

Elina je šla danes v posteljo že malo čez pol osmo in me prav zanima do kdaj bo spala. Js pa tud zdele krenem proti postelji, sam upam na boljši spanec kot današnjo noč. Hrbet me še vedno boli, tak da... user posted image

Ja, današnji obisk je bil res super. Treba večkrat ponovit! user posted image user posted image

Jutri pa k Blue eye. Sem si sprinala navodila pa ne moremo zgrešit. user posted image user posted image Mmm, pa pečene ribice jutri za južno, superca!!

nč, grem ajat. Lahko noč!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
28.5.2009 22:47:22   
Lolita23
Ja potovanje v Ameriko je kar izziv, pa še taka navodila ti dajo agencijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Na obisk k Blue eye, jaz bi vas prišla sicer spoznat, če sem že tak blizu domauser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
28.5.2009 23:01:30   
blue eye
komi čakam da pridete, upam na lepo vreme da bomo lahko mal posedele in spile kavico zunaj pod paviljonom ob ribničku

Lolita - a prideš?, sporoči mi.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
29.5.2009 8:00:52   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

...
Na obisk k Blue eye, jaz bi vas prišla sicer spoznat, če sem že tak blizu domauser posted image

Lolita, pridi!! user posted image user posted image Tam nekje med 12. in pol eno boma s Katjo in najinima pužama tam. user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
29.5.2009 8:02:02   
Bethany

komi čakam da pridete, upam na lepo vreme da bomo lahko mal posedele in spile kavico zunaj pod paviljonom ob ribničku

Lolita - a prideš?, sporoči mi.

Vreme: sicer ni bohvekaj za videt trenutno, ampak če ne bo nič padalo, bo že kar fajn. Je bilo pa včeraj tak luštno vreme, ko ni bilo vroče, ampak tak fajn frišno in lepo. user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
29.5.2009 8:08:04   
katja_p
Čao!

Mi2 sma budne.

Lolita, ti kr prit s svojo Tjašo! Bo Jernej edini fantič user posted image

Kašice: js sm tud vzela nekaj Frutkov, ki so v osnovi že solidna cena.
Pa sadne namaze sm tud vzela - oba okusa. Mam zdaj zalogo.

Bethany: kk je blo spanje? Ma, naša se je zbudila 2x, ob 1.30 in ob 4.30. Pa vstala ob 7.30. Sem htela ji prvič sam dudo popravit in it, pa se je začela dret ko zverina. In ni blo druge, kot da sm dala zizo ven in jest. No, sej jedla je, ampak dvomim, da je bla ful lačna, ker je tiste kašice zvereč velik pojedla.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
29.5.2009 8:21:23   
Bethany
Spanje pri nas: kr solidno. Ob pol treh malca, pa je bila sicer še kr fejst budna, ko sma nehale, ampak je po kratkem cartanju in klasični uspavanki se pustila prepričati v nadaljevanje spanja. Je sam zagrabla svojga pujsa, ko sem jo odložila v posteljico in brez javkanja zaspala. Pa do pol sedmih. Dlje ne gre. user posted image user posted image

Zdele pogledama baceka Jona, pol še mal zize in nazaj spat.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
29.5.2009 9:09:16   
Lolita23
Živjo!!

Blue eye
80% je da pridem, se je zdele moj odločil, da je zadnji čas da gremo naredit Tjaši potni list in gremo v Velenje pa še v trgovino moram, pa kosilo potem pa prideva, mislim da namo rattl, je še moj rekel da bomo pohiteliuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.