Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:46:26
|
|
|
|
Blacky*
|
čer, bamby listek ... za vajina škrata Listek jaz ne morem verjet. Sploh ne vem kaj naj napišem... upam da bo hitro bolje in da bo ostal ok.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:47:31
|
|
|
|
blaža
|
čer blacky.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:48:26
|
|
|
|
blaža
|
Pina kaj vi ste že meli uni sestanek pred šolo, ko dobijo seznam kaj je vse treba kupit, kere zvezke pa delavne, pa to? Mi nismo še meli, oz ne vem kaj je treba kupit.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:48:33
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: bamby blaža, nisem se niti prijavila, ker mojga nisem upala prepričat . Kakor sem pa prej malo vremensko napoved gledala, se pa tudi nič kaj lepo vreme ne obeta ja sej sem vidla. baje se da zrihtat en šotor, ma ne vem kako bo to pol. Da ne bo kondenz, ma ne vem. Upajmo, da ne bo dežja. Pa dobr, a pa zdaj mislite pa še ostale začet komplicirat Šotor na lokaciji stalno stoji in je velik- za najmanj 200 ljudi, nobeni kapniki ne rastejo notri, še za preganjanje otrok bo prostor. Sicer pa se sami odločite, mi smo itak pogosto gor, vsi ste bili za piknik, zdaj pa kr neki Poleg tega je napoved oblačno z možnimi plohami. Ju3 zvečer morava povedat al pridemo al ne, da bo Max vedel zaradi nabave mesa - to, kot sva že povedala, ni oštarija in se nabavlja sproti meso in zeljenjavo zato je fer, da povemo če nas ne bo, da ne bo stran metal Ma itak, da bo vreme ok, sej je Stipe naroču. oblačno z možnimi plohami je mni idealno, še boljše kot da nas kuri mi pridemo in komaj čakamo in upamo da bo lepo vreme
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:48:53
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža čer blacky. čer blaža
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:49:10
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Pina ajmo na drugi del ja i ti. ajmo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:49:11
|
|
|
|
blaža
|
ma Pina kam si zginla? edino, če si šla kakat ti je oproščeno.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:49:13
|
|
|
|
Blacky*
|
čer vsem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:49:35
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Pina ajmo na drugi del ja i ti. ajmo aaaa, tu si.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:50:02
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čer vsem Čer 2. Go go
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:50:08
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Pina kaj vi ste že meli uni sestanek pred šolo, ko dobijo seznam kaj je vse treba kupit, kere zvezke pa delavne, pa to? Mi nismo še meli, oz ne vem kaj je treba kupit. ne nismo še meli. na antona ukmarja majo v torek. bom takrat vprašala kolegico da mi pove za šolske potrebščine. delovni so pa itak odvisni od šole
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:50:13
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma Pina kam si zginla? edino, če si šla kakat ti je oproščeno.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:50:27
|
|
|
|
blaža
|
demo, da pridem vsaj do 5300
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:51:03
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čer vsem Čer 2. Go go ajde bejbe... naj pade 200
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:51:05
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Pina kaj vi ste že meli uni sestanek pred šolo, ko dobijo seznam kaj je vse treba kupit, kere zvezke pa delavne, pa to? Mi nismo še meli, oz ne vem kaj je treba kupit. ne nismo še meli. na antona ukmarja majo v torek. bom takrat vprašala kolegico da mi pove za šolske potrebščine. delovni so pa itak odvisni od šole ja jaz sem bolj nestrpna kot prvošolčki.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:51:25
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma Pina kam si zginla? edino, če si šla kakat ti je oproščeno.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:51:43
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma Pina kam si zginla? edino, če si šla kakat ti je oproščeno. sem šla mio lovit po vasi kakanje je pa že za mano
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:51:46
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čer vsem Čer 2. Go go ajde bejbe... naj pade 200 ajde pomagajte.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:52:25
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čer vsem Čer 2. Go go ajde bejbe... naj pade 200 ajde pomagajte. evo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:52:30
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma Pina kam si zginla? edino, če si šla kakat ti je oproščeno. sem šla mio lovit po vasi kakanje je pa že za mano , dobro, samo, da je v vasi. vaši vasi.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:52:54
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čer vsem Čer 2. Go go ajde bejbe... naj pade 200 ajde pomagajte. evo kaj evo?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:52:56
|
|
|
|
pina-1
|
nabijam poste. mater, blaža, si e pustila odzadaj s posti
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:53:04
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ceeeeeeeer, tudi od mene... Pina... wellcome med nami tudi ob vecernih urah... ... Blaza... zgleda da si se nalezla od Februarke in kompliciras.... .... ona se je lih danes ful popravla... ... Bamby... rajs prid in prnes na picknik kej ocvirkovke kot da kurs da bo slabo vreme, ti hudic Notranjski ... (lih pase ob Maxovih svinjarijah)...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:53:39
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma Pina kam si zginla? edino, če si šla kakat ti je oproščeno. sem šla mio lovit po vasi kakanje je pa že za mano , dobro, samo, da je v vasi. vaši vasi. glede na njeno nagnjenost k pohajanju
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:53:41
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: bamby blaža, nisem se niti prijavila, ker mojga nisem upala prepričat . Kakor sem pa prej malo vremensko napoved gledala, se pa tudi nič kaj lepo vreme ne obeta ja sej sem vidla. baje se da zrihtat en šotor, ma ne vem kako bo to pol. Da ne bo kondenz, ma ne vem. Upajmo, da ne bo dežja. Pa dobr, a pa zdaj mislite pa še ostale začet komplicirat Šotor na lokaciji stalno stoji in je velik- za najmanj 200 ljudi, nobeni kapniki ne rastejo notri, še za preganjanje otrok bo prostor. Sicer pa se sami odločite, mi smo itak pogosto gor, vsi ste bili za piknik, zdaj pa kr neki Poleg tega je napoved oblačno z možnimi plohami. Ju3 zvečer morava povedat al pridemo al ne, da bo Max vedel zaradi nabave mesa - to, kot sva že povedala, ni oštarija in se nabavlja sproti meso in zeljenjavo zato je fer, da povemo če nas ne bo, da ne bo stran metal A kapnikov, pa ne bo? , jaz še v postonjski jami nisem bla, kaj šele kapniki iz Mekinj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?