Anonimen
|
Aprilski krof(e)ki in jagode - Madonca sami lepotci in lepotičke! Pleničke - Prvih 14 dni smo uporabljali te pralne Lotties, toda smo ugotovili, da je naša "žepnica" premajhna in so jo rahlo ožulili na nogicah, smo takoj prešaltali na te za enkratno uporabo, toda eco, ki se dobijo v Mullerju. In je nenadoma naša princeska bila še manjša . Zdaj smo kar pri teh in tudi čez poletje bomo ostali pri teh, potem pa od septembra nazaj na te pralne. Če se ne bomo vmes preveč razvadili . Oblačenje - V teh vročih dneh smo mi bili cel dan v bodiju z dolgimi rokavi in brez hlačk, tako da je imela Ela nogice gole. Kapica no way, tudi če smo šli na sprehod. Na sprehodu smo samo pazili, da ji ni sonček sijal na nogice, tako da je bila pokrita s pleničko. Na koncu je potem cel voziček ovešen s plenicami . Mozoljčki - Tudi naša Ela ima to prvo puberteto, toda HB zelo minimalno in že počasi izzveneva. Upajmo da bo tako nežna tudi tista druga . zaščita - Najprej moramo začeti s , potem bomo pa začeli razmišljat o zaščiti. Kaj je že to slončkanje? Nadaljevala bova z najbolj nesigurno metodo: strel v prazno , vsake toliko pa se poigrala s kondomi. Tablete sem jemala kakšnih 5 let do 25. leta in sem rekla nikoli več, ko sem malo boljše razmislila, kaj delajo v telesu. Večerna sitnobica - Morda sem odkrila recept za vse tiste, ki vas zvečer matra gospa sitnobica, pa ni vzrok ne lakota, ne krči, ne vročina: LUČ. Naša Ela se že par večerov dere in jo je skrajno težko uspavati. Vse poskusimo, pa na koncu vedno ugotoviva, da je samo zaspana, toda ne more zaspati. Zaspi in se nazaj zbudi ... Danes sem jo ponovno uspavala, pa se je spet zbudila, pa me gledala, pa sem jo kar pri prižganih lučeh dala v posteljico, ji nastavila igračko, da jo lahko gleda ... in glej ga šment, je zaspala brez težav sama! Očitno ni marala teme - midva sva jo namreč vse večere uspavala v prijetni romantično zatemnjeni sobici, da bo deklica lažje zaspala. Pa imaš: točno to jo je motilo in je z lahkoto zaspala sredi močnih luči . Poskusite babuške, morda pa bo delovalo tudi pri vas. Ni kaj, sedaj pa zares grem, vesela, ker naša miška spi in bo gotovo spala do kakšnih 2h, če ne celo 3.30, jo nahranim in gremo veselo spat do 6 oz. 7, ko se očka vstane. Midve pa skupaj potegneva še eno kitico do 10h. Madona sem se razvadila . Lepo noč vsem , pa se tipkamo jutri, NenaLena
|