lino
|
Pozdravljene. Se vam mal oglašam...sem imela cel dopoldan obiske in sem sedaj na hitro pobrisla prah in pomila po tleh...pa kr tunine špagete skuhala. Imamo tudi mi danes roditeljski sestanek ob 16:30 in potem še kao muzikel za zaključek,...pa se bom moral spravit čeprav mi ni kam za hodit. Moram se pa pohvalit, ker imam danes čist lepe noge (nič otečene) in se super počutim (vplih hladnega vremena)... Glede odsotnosti od doma moram jaz priznati, da ne bom imela problemov, bom sicer pogrešala svojega sina in dragega, ampak sem pa že navajena, da sin veliko potuje in ga vsake tok časa ni domov za kak teden ali vsaj podaljšan vikend...no dragega pa itak skor ni, ker veliko dela... pa ti trije dnevi kar hitro minejo. Imam pa strah pred bolnišnicami od kar sem hodila tja samo gledat svojce ko so umirali in nenazadnje tudi umrli...me je kr groza in npr. v Topolšico kjer je umrla mama sploh ne grem, sem šla po njeni smrti samo 1x k tašči na obisk (je imela raka) in me je že v Šoštanju tk čudno "dušilo"...ne znam opisat občutka ampak imam res slabe izkušnje s temi bolnicami...upam, da se vam ne zdim čudna. Sej sicer se zavedam, da grem jst tja čist zaradi drugih stvari, po svojega a ne, ampak bi pa najraje šla pol kr domov ...pa te tri dni bom že pretrpela in verjetno niti ne bom imela časa razmišlat negativno Jogi si pa jst še nisem kupila...dobim jutri zibelko od brata od dragega. Sem jo hotela it sama iskat (je samo cca 20km daleč)in sem se že vse dogovorila z njegovo ženo...pa je pol moj klical brata, da mi jo morejo oni pripeljati, ker jst se menda ne smem več vozit okrog, ker mi lahk v kakem križišču kaj pride . Aja, pa tudi k G. drug teden ne smem sama peljat...in tut v trgovino bi bilo bolje da ne (sej mi res hodi on zadnje čase...) in sicer zato, ker menda nosečnic na koncu, ko so že vse okrogle (po njegovem mnenju se ne morem več v avto zbasat) in še sam čakajo... ne vidiš okol hodit, ker se jim lahk kaj zgodi (mislim sem se počutila, ko 3000kg omara) Ampak o.k., sej me pa lahk okol vozi vse je za neki dobro! Glede spola, ja sem tut jst slišala, da se je G. že kar nekajkrat zmotil (tudi moji prijateljici je isti G. napovedal fantka in bila je punčka)...ampak sej mene sploh ne gane (se bom pa smejala, če bo punčka) imam itak tut rdeče cotke...in lažje oblečeš punči modre hlačke kot pa fantku roza... Drugače pa sem mnenja, da je moj G. full faca in sem z njim zelllooo zadovoljna, se zavzame zame, mi vse razloži (tudi ob UZ vse komentira) in je skrben, pa še izkušnje ima s porodništvom (ne sam iz faksa ampak dejanske) in pa vesten je (je tudi mene klical in mi sporočil izvid za streptokok...) Sedaj pa grem mal TV gledat.
|