|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
28.5.2009 12:22:00   
biba14

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Kok so eni ljudnje neumni.Od moževega brata punca je res trešena.Stanujeta v enosobnem stanovanju in njegovih staršev.In ona se hoče vrat na nos preseliti drugam.No to je še vse uredu.Ampak moreta najprej ta stanovanje prodati da bi si lahko privoščila drugo stanovanje.Moj mož jima je lepo razložil da ko bosta začela prodajati stanovanje da če bosta hotela dobiti dobro ponudbo da bo to trajalo.Njej se to nikakor ne more dopovedati in bi rada videla da že kar jutri prodajo stanovanj.In zdaj je jezna na starše od mojega moža da kao bi lahko oni imeli hišo če bi oba stanovanja prodali in da jima ne bo dovoli videti otroka in da jih noče niti v porodnišnico na obisk da jim bo prepovedala.Potem pa sem jo vpršala kaj ima pa njena sesta ki je starejša od nje.Je bila pa tiho.Ker nima nič.Otroka ima in živi pri enemu tipu ki ni oče otroka.Ampak to ni važno. Ona bi rada vrat na nos dobila ne vem koliko denarja od njih in potem bi bila vsa srečna in zadovoljna.Me zanima zakaj svojih staršev ne napade tako kot njegovih?Resnično je ne razmem.Prav grozna je!
Se opravičujem ker sem se razpisala ampak me je kar malo jezno naredila.user posted image user posted image user posted image

Saj nimam navade takih stvari komentirat, ampak tole je pa kr nekiuser posted image . Kdo pa misli da jeuser posted image . Prav noro je kar opisuješ...ampak res no. Boga Bačko, da moraš tole poslušat, ker verjamem, da ti ni prijetno.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
28.5.2009 12:57:26   
Hanuši
bačko tut jest morm na tole en komentar dat. Tut jest ne štekam takih ljudi. Imel boš tisto kar si boš ustvaril, če pa ti še kdo kaj da oz. podari, pa najlepša hvala, sam ne morš pa na to 100% računat.

Ja tko kot si rekla, če ji je pa samoumevno, da bo vse podarjeno dobila, naj pa najprej pri svojih začne. Ma so eni glupi. Se ti zdi, da prov niso za na ta svet, sam največja ironija je pa v tem, da taki najbolje pridejo čez življenje,

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
28.5.2009 13:15:24   
lino
Pozdravljene.

Se vam mal oglašam...sem imela cel dopoldan obiske in sem sedaj na hitro pobrisla prah in pomila po tleh...pa kr tunine špagete skuhala. Imamo tudi mi danes roditeljski sestanek ob 16:30 in potem še kao muzikel za zaključek,...pa se bom moral spravit čeprav mi ni kam za hodit.

Moram se pa pohvalit, ker imam danes čist lepe noge (nič otečene) in se super počutim (vplih hladnega vremena)...user posted image

Glede odsotnosti od doma moram jaz priznati, da ne bom imela problemov, bom sicer pogrešala svojega sina in dragega, ampak sem pa že navajena, da sin veliko potuje in ga vsake tok časa ni domov za kak teden ali vsaj podaljšan vikend...no dragega pa itak skor ni, ker veliko dela...user posted image pa ti trije dnevi kar hitro minejo.

Imam pa strah pred bolnišnicami od kar sem hodila tja samo gledat svojce ko so umirali in nenazadnje tudi umrli...me je kr groza in npr. v Topolšico kjer je umrla mama sploh ne grem, sem šla po njeni smrti samo 1x k tašči na obisk (je imela raka) in me je že v Šoštanju tk čudno "dušilo"...ne znam opisat občutka ampak imam res slabe izkušnje s temi bolnicami...upam, da se vam ne zdim čudna.user posted image
Sej sicer se zavedam, da grem jst tja čist zaradi drugih stvari, po svojega user posted image a ne, ampak bi pa najraje šla pol kr domov ...pa te tri dni bom že pretrpela in verjetno niti ne bom imela časa razmišlat negativnouser posted image

Jogi si pa jst še nisem kupila...dobim jutri zibelko od brata od dragega. Sem jo hotela it sama iskat (je samo cca 20km daleč)in sem se že vse dogovorila z njegovo ženo...pa je pol moj klical brata, da mi jo morejo oni pripeljati, ker jst se menda ne smem več vozit okrog, ker mi lahk v kakem križišču kaj prideuser posted image user posted image . Aja, pa tudi k G. drug teden ne smem sama peljat...in tut v trgovino bi bilo bolje da ne (sej mi res hodi on zadnje čase...) in sicer zato, ker menda nosečnic na koncu, ko so že vse okrogle (po njegovem mnenju se ne morem več v avto zbasat) in še sam čakajo... ne vidiš okol hodit, ker se jim lahk kaj zgodi (mislim sem se počutila, ko 3000kg omara)user posted image
Ampak o.k., sej me pa lahk okol voziuser posted image vse je za neki dobro!

Glede spola, ja sem tut jst slišala, da se je G. že kar nekajkrat zmotil (tudi moji prijateljici je isti G. napovedal fantka in bila je punčka)...ampak sej mene sploh ne gane (se bom pa smejala, če bo punčka) imam itak tut rdeče cotke...in lažje oblečeš punči modre hlačke kot pa fantku roza...user posted image Drugače pa sem mnenja, da je moj G. full faca in sem z njim zelllooo zadovoljna, se zavzame zame, mi vse razloži (tudi ob UZ vse komentira) in je skrben, pa še izkušnje ima s porodništvom (ne sam iz faksa ampak dejanske) in pa vesten je (je tudi mene klical in mi sporočil izvid za streptokok...) user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa grem mal TV gledat.user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
28.5.2009 13:15:42   
majana79
bačko, tut meni se zdi da so to ena navadna razvajena derišta, ku nimajo pojma kako se živi. Žal je pa res tako kot Hanuši pravi, da na koncu pridejo najboljše čez.
Sej pri mojem je isto... Polbrat bo dobil 200m2 bajto (za katero je moj dal najine prihranke - kao je sposodil staršem ampak nimajo namena vrnit, češ da je dobil stanovanje user posted image ) ko umreta starša, moj pa 40m2 (pa se ne pritožujeva, še obnovila sva vse sama) sesutega stanovanja (pa še to je trajalo 3 leta, dokler ni rekel da se bova odselila, ker on ne misli vzdrževat nečesa kar bodo dali potem drugemu) v katerega 30 let niso ama pikicce vložil. S tem da je polbrat delou knauf na novi bajti in so ga moral plačat (lastnega sina)! Pa ne material ampak delo... user posted image Aja, pa poroko je tud kar pri njih doma naredil, tako da sta starša plačala vse, ipd.
To so pač taki ljudje, hvala bogu 'taščo in tasta' vidim 3x na leto, 'svaka' pa enkrat in mi je popolnoma dovolj.
Jaz imam mirno vest, pa lepše živim, ker vse kar imam ustvarim s svojimi rokami. Včasih se hecam, da so me starši narobe vzgojili, ker znam delat.
Ti pa tole punco kar lepo presliši, čeprav ti ni vseeno. user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
28.5.2009 13:23:27   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka

Mojjaka a pa ti bodo CR naredili na 01.06. ali dan kasneje? user posted image

Ja, kr 1.6. bo, mi je G rekel naj bom kar ob 7.15 v porodni sobi, da bom 1.na vrsti.

Držim pesti in vso srečo za ponedeljek pa en velik user posted image ....

Ostale,ki pa se bližate roku pa mislim da bo šele naslednji vikend tisti pravi ,ko bo polna luna...no pa vseeno vse ,ki si že želite cartat čimprej dočakajte ta dan...

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
28.5.2009 13:44:03   
lenika
Joj, upam, da se ne bodo naši otroci nekoč med seboj tako kregali za imetje.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
28.5.2009 13:59:44   
majana79
lenika jaz tudi, ker takih zgodb je vsak dan ogromno. Pa kaj vse se dogaja na sodiščih... Recimo, pri nas doma smo trije otroci. In smo zmenjeni, da dobi hišo tisti, ki bo ostal doma in skrbel za starše oziroma če bosta morala v dom ali bosta rabila negovalko jo bo pač eden odkupil ali pa se bo prodalo. Jaz nimam nobenih apetitov po nečem, kar sta starša ustvarila, niti se ne mislim kregat z nikomer za nekaj v kar jaz nisem nič vložila. Prav tako pa se mi ne zdi fer, da bi imela starša slabo oskrbo ali kaj podobnega na stara leta, mi pa bi se kregali kdo bo skrbel za njih ipd.
Danes je moderno ne hodit v šolo, imeti svoje podjetje pri 20 letih, v petih letih nabrat toliko denarja, kot so ga včasih ustvarili v 30. letih in pri tem prinest okoli čim več ljudi in še posebej državo. user posted image Delal pa ne bi nihče več...

Uf, se opravičujem punce, sem zamorila temo.

Bom rajši povedala da naš user posted image že 2 dni tako telovadi da mi sploh ni jasno od kje ma še toliko prostora da se 'rita'. user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
28.5.2009 14:07:03   
lenika
Meni se pa zdi, da je danes moderno biti večni študent na plečih svojih staršev in pri 30-ih živet kot najstnik brez enega leta delovne dobe.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
28.5.2009 14:08:15   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Bom rajši povedala da naš user posted image že 2 dni tako telovadi da mi sploh ni jasno od kje ma še toliko prostora da se 'rita'. user posted image

Enako, pa sem 6 dni pred rokom.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
28.5.2009 14:12:27   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Meni se pa zdi, da je danes moderno biti večni študent na plečih svojih staršev in pri 30-ih živet kot najstnik brez enega leta delovne dobe.

Ja, to so pa še 'moje' generacije... Jaz imam že 7 let delovne dobe, sošolci pa nekateri po 0. Ampak delat bomo moral pa isto... Tile za nami, ki so tam okoli 20 let stari pa iz Lj oziroma večjih mest (po manjših to še ni toliko opazno) pa imajo spet druge plane, kot sem prej napisala.

Enako, pa sem 6 dni pred rokom.

Da ne bodo tile naši sončki pa kasnili, ko so še tako aktivni. user posted image
6 dni... Pa to bo ravnokar tukaj. user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
28.5.2009 14:16:37   
lenika
Ja, samo ne vem, če se bodo lahko upokojili z npr. 25 let delovne dobe.

Drugače so pa meni v prvi nosečnosti sprožili porod 5 dni čez rok, ker je bilo še malo plodovnice, trebuh pa še nič spuščen, nič odprta, nobenih popadkov. Tudi v drugo si tako ne obetam nič drugega, ker se še čisto nič ne dogaja.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
28.5.2009 15:07:23   
bačko
Ja saj do zdaj je vedno dobro skozi prišla in sta vedno oba več dobila kot midva pa čeprav midva rada vidiva da vse sama naredila in si sama plačava.Še tašči in tastu dava denar za hrano ker čuvata Žano in ji kuhata.
Midva sva si poroko dobesedno sama plačala, edino tašča in tast sta dala malo zraven.Jaz pa itak imam samo mamo, babico in sestro.Meni moji kaj težko pomgajo.Babi je meni zelo pomagala, ker sva prodala njeno stanovanje in sva dobila denar od tistega stanovanja.Nekaj je moja babi vzela ostalo je pa meni dala.Odmoje mame pa nikoli nisem nič zahtevala, ker ima itak slabo plačo in še vedno odplačuje svoje stanovanje.
Jaz sem šla na svoje od doma pri 22 letih in sem prav vesela.
Ne smem se obremenjevati z njo in njenimi bednimi besedami.Tašča je pa tako dobr ado nje da ji kuha in še balkon ji vedno da na voljo da lahko suši perilo ker one dva nimata balkona.
Od nje oče jima je ponuda da si v njihovi hiši na vrhu naredita stanovanje pa je od mojega moža brat rekel da ne, ker hočeta živiti zase.Zdaj pa ona pravi da bo šla nazaj k očetu živet in bo imela pred vsemi mir.Jaz se samo bojim da ne bo zapustila od mojega moža brata.In to ko je noseča z njim.Tega me je najbolj strah.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
28.5.2009 15:14:41   
biba14
Bačko : morda pa jo tako močno hormoni dajejouser posted image . Ker znanka je bla nemogoča, se je od svojega 3x odselila, pa norela...čim pa je rodila, 100% sprememba...vse je bilo po starem-normalno.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
28.5.2009 15:33:34   
bačko
Ampak ona je taka že skos.Vsi so neumni in smotani.Ona pa je naj naj.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
28.5.2009 15:43:50   
amaya
ah...poznam kar nekaj takih ljudi...ne morem rečt, da so samo ženske take...ti se dobesedno j****, da si nekaj ustvariš, drugi pa samo sedijo pa čakajo križem nog, od kod jim bo kaj priletelo....poznano!!!!

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
28.5.2009 16:44:19   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: tinca84
(so se mi bradavice utrdile in že lahko normalno na nastavek dojim ).

TInca, zakaj hudiča uporabljaš nastavke, če te bradavičke ne bolijo več? Res mi ni jasno, zakaj tile nastavki! Namreč preko njih dojenček ne more stimulirat nastajanja mleka in potem se zadeva ponavadi konča pri kakih treh mesecih in manj...
Ravno včeraj sem pri sosedi tole opazla, pa še kr nekaj jih poznam! Če ni nobenih problemov in želite čim dlje dojiti, STRAN z nastavki in pumpami, pa mal potrpet, tudi če v začetku boli.. Vse nas je! 
Sam dobronamerni nasvet, ker res poznam kr nekaj punc, ki so bile razočarane nad kratkim obdobjem dojenja.

Lino, jaz te čist razumem, kar se bolnic tiče in ne nisi čudna! Se men tudi tole dogaja, ker smo imeli kr naprej laufanje po bolnicah in domu za starejše, ko je pred 5 leti atija infarkt...groza! Pa še tisto bakterijo mrsa je imel, tak da jaz bolnišničnega razkužila videt ne morem, kaj šele, da bi se še kdaj roke z njim dezinficirala. Kr slabo mi rata, ko se spomnim... Pa še kljub vsemu ga zdej ni...

MONTIGNAC

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
28.5.2009 17:40:34   
Mala_princeska

Drugače so pa meni v prvi nosečnosti sprožili porod 5 dni čez rok, ker je bilo še malo plodovnice, trebuh pa še nič spuščen, nič odprta, nobenih popadkov. Tudi v drugo si tako ne obetam nič drugega, ker se še čisto nič ne dogaja.

Pa ne tko mislit Lenika no user posted image , dva poroda nista "glih", tko da upanje obstaja da se začne kaj dogajat.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
28.5.2009 17:57:35   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Pa ne tko mislit Lenika no user posted image , dva poroda nista "glih", tko da upanje obstaja da se začne kaj dogajat.

ma ja nikol ne morš vedt. Mam filing, da nas je kr neki junijk k mislmo, da bi te naši škratki moral prej ven pridt. Jest tut kr čakam kdaj že bo, pa še 13 dni do roka mam, pa neki paničarm, kva pa, če bo čez rok. Pri Hani pa vem, da sem bila čist flegma. Logično mi je bilo, da do roka morm počakat, ne vem no, mogoče bi pol kej paničart začela, sam sem HB na rok rodila.

Punce nimamo kej, ko bo, pač bo. Noter ni še noben ostal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
28.5.2009 18:21:14   
bamoocham
Dan.

Js sem pa tk slabe volje, da ni za verjet. Sem se s starši skregala, ker  se vtikujejo v vse, kar se jih ne tiče. Najbolj pa ju moti najin denar, ki ga MIDVA zaslužima!

Pa ne bi zdj o tem, ko bom še sam bolj slabe volje.

Mi pa že cel dan user posted image dol tiši, pa v križu špika! Tak da mam filing, da se zna počasi naši pikica nama pridružit...

bačko, sej taki res najbolj pridejo v življenju čez...Znano mi je zelo, znano!

Drugače pa nečak praznuje danes 6 let v McDonaldsu in je tk vesel, da je prijatelje iz vrtca povabil. Je šel k rizerju danes, tako irokezico mu je naredila frizerka, pa še oblekel se je ful lepouser posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
28.5.2009 18:24:16   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja
TInca, zakaj hudiča uporabljaš nastavke, če te bradavičke ne bolijo več? Res mi ni jasno, zakaj tile nastavki! Namreč preko njih dojenček ne more stimulirat nastajanja mleka in potem se zadeva ponavadi konča pri kakih treh mesecih in manj...

Jaz pa sem bila na obisku pri eni majčici. Njo pa je patronažna opozorila, da je treba tudi te nastavke redno sterilizirati, ker sicer lahko otročka okužiš. No, mogoče samo meni to ne bi bilo jasno...

July, hvala tudi za info glede krvne skupine in možne zlatenice. Se učim...

Magnesol tudi še kar pijem, drugače imam krče v nogah. Glede na napisano pa ne vem, če ne bom nehala...

Drugače imam pa jaz danes malo zamorjen dan. Včeraj sem se pohvalila, da še nimam nobene strije, popoldne sem pa počitno preveč pojedla za kosilo in mi je začelo čudno raztegovat trebuh. Se počutim kot da imam prekratko kožo, da bom zdaj zdaj počila in še zdaj me non-stop bolijo rebra. Joj, bi šla kar rodit, imam ene take črne misli, da Srečko ni ok. On seveda neutrudno brca, pa vseeno.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
28.5.2009 19:21:49   
lino
Pozdravljene.

Tecka sem imela tudi jaz včeraj tak slab občutek...sem lezla iz avta in se mal bolj na vrata naslonila (sem se napačno ocenila pri parkiranju in ni bilo veliiiko prostora za moj trebušček...pol mi je pa še moj user posted image gor skočil in sem se kr mal bala (pa sej vem, da je user posted image na varnem...).

Bamoocham, kaj si res že v nizkem štartu...me ne boš počakala???
Sicer pa tudi mene kr neki dans v križu špika in dol tišči, pa upam, da ostane not še vsaj kak teden, da opravimo s šolo...
Sicer imam pa itak še polne 3 tedne do roka...ampak, ker ne morem točno določit datum zadnje menstruacije bi bilo lahko tudi malo manj (kak teden manj) in pa ker sem prvega rodila v 35+nekaj dni sem sedaj itak že v pripravljenosti (v nedeljo dopolnim polnih 37 tednov in nastopim 38 teden) in pa G. mi je tudi rekel, da ne ve, če ne bo prej oziroma mi dal vedeti, da lahko pričakujem in me ne sme presenetit...user posted image
Moram pa priznati, da kljub temu, da sem že rodila ne vem, če bom vedela, ko se bo začelo...no sej pol ti ne more uit, ko so enkrat močni popadki ampak tk sam začetek??? a ta čep pa vedno gre prej ven, preden se začne, ker men pri prvem ni šlo kaj ven...je sam voda odtekla???user posted image

Se potem še kaj oglasim, se mi je glih kruh spekel in ga grem ven vzet...user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
28.5.2009 19:33:39   
majana79
O punce, danes je pa res en tak čuden dan, vse mamo neke čudne misli pa čudne debate. user posted image

Zdej se pa zmenimo, da vsaka najde en košček čokolade, ga v miru poje in bomo boljše volje! user posted image

Pa govorit si moramo da je z našimi user posted image vse ok, sploh če brcajo (tecka, vidim da tebe matra isto kot mene), naš mi je prej skoraj iz trebuha skočil. Bačko, ti se nehaj sekirat zaradi punce od svaka, ker to ni dobro za malega. Vedno bodo ljudje, ki bodo kao na boljšem kot ti, ampak sigurno si ti generalno gledano na boljšem. Bamoocham, jutri bo boljše, boš videla. Jaz o denarju sploh ne debatiram z nikomer, ker se tiče samo naju pa pika. Vsak naj se zase briga pa čeprav so to starši. Lenika, vidva z možem pa lepo user posted image pa bo user posted image prej zunaj. user posted image

Tako, a smo boljše volje ali nismo?! user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
28.5.2009 19:37:09   
bamoocham
Lino, veš da  te bom počakala!!!

Ta problem z zadnjo menstruacijo imam js tut. 15.9.08 vem, da je bila-po izračunih gin, naj bi imela rok 21.6., vsepovsod, kjer sem pa računala, mi pa računa 22.6.

Pa vmes mi je že 1x rekla 17.6., pa 19.6, tak da sploh ne vemuser posted image js se kr držim tistega 21.6., pa je. No itak  midve prej a neuser posted image če ne 10.6., pa 15.6user posted image

Našo pa spet tk cuka, boga, vsak dan jo cuka.

Js sem ful pozorna, če bi bla kaka krvavitev, potem pomeni, da se je čep odlušču ja. Nisem pa razmišljala, da pa se lahk tut zgodi, da mi sam vode odteče, pa da ne bo nč krvavo!

Js sem tut sred kuhanja. Kuham za mojega, ko pride zdjle domov in mi je javil, da bo fejst lačen..tak da mu bom naredila njoke in haše omako.
Grem kuhat naprej...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
28.5.2009 19:38:16   
kalanteja
Mala princeska si delala štrudel?
Js ga tud pečt ga še moram dat, upam, da ti je uspel, pa men tud ...

kakšna šola pa lino?
lino tudi mene špika

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
28.5.2009 19:49:37   
loveforever
JOJ čveke koliko naklepetate. nisem mela časa vas sploh brat ker si delam mapico z besedili pesmi-za kakšne žurke,... sem jih čez dvesto skup nabirmala,... ,me že oči matrajo:)

upam da je z vsemi vse ok, mene tud lažni popadki zvečer matrajo, sam sem jih itak že navajena. pa tri tedne bi še pa rada počakala, mi nč ne fali

zdj lahk velik jem pol bom mogla dat pa sladkarije stran če čem bit lepauser posted image

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kolikokrat kopate dojenčka?
Itkica

vsak dan (32%)

2-3 krat tedensko (45%)

1 krat tedensko (23%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!