Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 14:50:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hvala hvala, jaz bi pa tvojo princesko tud kaj pogledala... bom še jaz dala par slikic od njenega RD gor, ampak so bolj slabe, ker so uni ka so slikal, meli nek filter nastavljen na digitalcu in so ful temne ratale . smo jih nekej posvatljili, ampak še skoz niso čist vredu... sem ful žalostna zarad tega
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 14:51:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo grdo vreme in midve sva noter, mačka spančka ..jaz bi tud pa mam preveč polno glavo. Sem vzela zjutraj lexaurin, ker sem končno prišla do magnetne resonance..če se še spomnite mojih vnetih živvcev v križu In sem na srečo preživela tisto tesnobo tam noter. Uf , ni to zamr,ampak tu sem! Upam, da bo kaj pamtenega pokazalo, pa da potem pri revmatologinji, ko končno pridem spet do nje, pove, da lahko nardimo še kaj druga, kot da papcam te konjske tablete . Držite pesti. naj se vse skupaj čim bolje izide!!!! ej hvala... čez teden dni bo izvid naj ti ta čas čim hitreje mine, in da izveš dobre novice
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 14:51:30
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika Veš, da jaz tudi to sumim. Ker ma tudi polno belih pikic v ustih in zunaj okoli ust. Grem pa sedaj gledat še za slinavko, da vidim, kakšni so pri tej bolezni simptomi. Upam, da ni to. Kaj pa je dobila kakšno zdravilo? eva je imela afte in zlo bel jezik, pa sma od P doble kremico in sma mazale, pa je hitro pomagalo. se pa zdle ne spomnim točno, kako se imenuje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 14:52:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, jana81, sem prepisala 1. Polžki z bolonjsko omako + kuhan korenček in grah + solata 2. Porova juha + mesno-zelenjavna rižota + solata 3. Ribe + zelenjavni kuskus + solata 4. Pire krompir + špinača + jajce 5. Zelenjavna juha + piščančji chopsuey + basmati riž + solata 6. Ribe + pire iz krompirja in korenja + solata 7. Fižolova juha + palačinke (tu bom za Gregca skuhala simpl enolončnico) 8. Zelenjavna juha + ribe ali meso + ajdova kaša s korenčkom 9. Meso + špageti s sirovo omako + kuhana cvetača + solata 10. Piščančji paprikaš + pire krompir + kuhana mešana zelenjava + solata 11. Zrezki v omaki s korenčkom + polenta + solata 12. Ribe + blitva in krompir v kosih + solata 13. Golaž + zelenjavni kuskus + solata 14. Porova juha + šmorn 15. Zelenjavna juha + testenine s tunino omako + solata Planiram same enostavne in hitro pripravljene jedi - verjetno bodo namesto drugega mesa še večkrat ribe S sabo bom vzela že pripravljeno 1 posodo zamrznjenega golaža in 1 posodo zamrznjenih zrezkov v omaki. Aja, solato bomo najprej pojedli zeleno, ki jo bomo prinesli s seboj, potem pa bo na programu pesna iz kozarca in kakšen tam kupljen paradižnik oz. paprika. Na Hrvaškem je zelenjava zelo draga Špelin, tale tvoj jedilnik si bom pa jaz kar v domačo kuhinjo dala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 14:55:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Ponoči smo super spali ,tudi Nejc je bil tiho .Ko sva s Tilnom Nejca peljala v vrtec,sva šla potem v Kranj po darilo zanj.Sva kupila Malega Vedija,sedaj se bomo pa učili S Tilnom ravno pojeva pesmice.Po novem risanke niso več zanimive,ampak samo kaže na radio in to,to.Mu moram prižgati in že pleše zraven Špelin@... za spanje Jana... za Nejca Bobika.. za Anžeta Nina...uživajte na morju Edinaos...pri nas je 15 ljudi pojedlo točno en hlebček kruha SS...moj recept za bezgov sirup: 1. 25 cvetov,5 kg sladkorja,3 narezane limone,5 vrečk hibiskus čaja,5 litrov vode dam kuhat in mora vreti 45 minut.ko se ohladi,dodaš 5 dag citronke,zmešaš,precediš in v steklenice. Jaz najraje delam tega,ker mi dalj časa zdrži,ker je kuhan. 2. 3 litre vode,3 kg sladkorja prevreš,ohladiš in namočiš 30 cvetov,pustiš 24 ur,precediš,dodaš 4 lončke citronke,pustiš še enkrat 24 ur,večkreat premešaš in daš v steklenice Hvala za racepte.jaz delam tudi po tem drugem receptu, samo da pustim stati samo 24ur. bom pa kdaj probala še unega ta prvega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 14:55:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Srčekgirl, držim pesti za nedeljsko zmago Bomo navijali tudi mi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 14:56:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Aja, SS, vse najboljše tvojmu dragemu za rojstni dan. A ima danes RD?? punce hvala je reku, da bo več voščil dobil od mojih "bab" kot pa od kolegov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 14:57:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Pri nas smo spet kar dobro spali - sicer je bil mali vmes 1 uro buden kot sova, ampak ni vreščal za spanje! Včeraj sem bila na roditeljskem sestanku za veliko piko in so nam otroci pripravili dobre pol ure programa, v katerem so zaigrali nekaj skečev, zapeli, zaplesali, zaigrali na inštrumente,... Ej, fenomenalno je bilo!!! V ponedeljek naša velika gospodična odhaja v šolo v naravi in je že čisto na trnih Kako se njej godi: najprej 5 dni šole v naravi, potem 4 dni pouka in nato dopust Ta punca bi v šolo v naravi vlekla pol svoje sobe, ravno gledam spisek, ki si ga je sestavila, bo kar morala marsikaj črtat. sam po mojem bo res na orto uživala!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 15:09:43
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, jana81, sem prepisala 1. Polžki z bolonjsko omako + kuhan korenček in grah + solata 2. Porova juha + mesno-zelenjavna rižota + solata 3. Ribe + zelenjavni kuskus + solata 4. Pire krompir + špinača + jajce 5. Zelenjavna juha + piščančji chopsuey + basmati riž + solata 6. Ribe + pire iz krompirja in korenja + solata 7. Fižolova juha + palačinke (tu bom za Gregca skuhala simpl enolončnico) 8. Zelenjavna juha + ribe ali meso + ajdova kaša s korenčkom 9. Meso + špageti s sirovo omako + kuhana cvetača + solata 10. Piščančji paprikaš + pire krompir + kuhana mešana zelenjava + solata 11. Zrezki v omaki s korenčkom + polenta + solata 12. Ribe + blitva in krompir v kosih + solata 13. Golaž + zelenjavni kuskus + solata 14. Porova juha + šmorn 15. Zelenjavna juha + testenine s tunino omako + solata Planiram same enostavne in hitro pripravljene jedi - verjetno bodo namesto drugega mesa še večkrat ribe S sabo bom vzela že pripravljeno 1 posodo zamrznjenega golaža in 1 posodo zamrznjenih zrezkov v omaki. Aja, solato bomo najprej pojedli zeleno, ki jo bomo prinesli s seboj, potem pa bo na programu pesna iz kozarca in kakšen tam kupljen paradižnik oz. paprika. Na Hrvaškem je zelenjava zelo draga Špelin, tale tvoj jedilnik si bom pa jaz kar v domačo kuhinjo dala Jaz tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 15:12:03
|
|
|
|
nia5
|
Oh ta moja buška, najprej mi je pri nogah razmetala in razturla vse kar imam v denarnici, razen denarja, ker ga ni not , pol pa mi je šla noge vohat in se režat zraven , ta otrok me zna nasmejat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 15:14:38
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hvala hvala, jaz bi pa tvojo princesko tud kaj pogledala... bom še jaz dala par slikic od njenega RD gor, ampak so bolj slabe, ker so uni ka so slikal, meli nek filter nastavljen na digitalcu in so ful temne ratale . smo jih nekej posvatljili, ampak še skoz niso čist vredu... sem ful žalostna zarad tega To pa je res škoda
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 15:15:27
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo grdo vreme in midve sva noter, mačka spančka ..jaz bi tud pa mam preveč polno glavo. Sem vzela zjutraj lexaurin, ker sem končno prišla do magnetne resonance..če se še spomnite mojih vnetih živvcev v križu In sem na srečo preživela tisto tesnobo tam noter. Uf , ni to zamr,ampak tu sem! Upam, da bo kaj pamtenega pokazalo, pa da potem pri revmatologinji, ko končno pridem spet do nje, pove, da lahko nardimo še kaj druga, kot da papcam te konjske tablete . Držite pesti. naj se vse skupaj čim bolje izide!!!! ej hvala... čez teden dni bo izvid Držim pestke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 15:25:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Oh ta moja buška, najprej mi je pri nogah razmetala in razturla vse kar imam v denarnici, razen denarja, ker ga ni not , pol pa mi je šla noge vohat in se režat zraven , ta otrok me zna nasmejat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 15:28:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, jana81, sem prepisala 1. Polžki z bolonjsko omako + kuhan korenček in grah + solata 2. Porova juha + mesno-zelenjavna rižota + solata 3. Ribe + zelenjavni kuskus + solata 4. Pire krompir + špinača + jajce 5. Zelenjavna juha + piščančji chopsuey + basmati riž + solata 6. Ribe + pire iz krompirja in korenja + solata 7. Fižolova juha + palačinke (tu bom za Gregca skuhala simpl enolončnico) 8. Zelenjavna juha + ribe ali meso + ajdova kaša s korenčkom 9. Meso + špageti s sirovo omako + kuhana cvetača + solata 10. Piščančji paprikaš + pire krompir + kuhana mešana zelenjava + solata 11. Zrezki v omaki s korenčkom + polenta + solata 12. Ribe + blitva in krompir v kosih + solata 13. Golaž + zelenjavni kuskus + solata 14. Porova juha + šmorn 15. Zelenjavna juha + testenine s tunino omako + solata Planiram same enostavne in hitro pripravljene jedi - verjetno bodo namesto drugega mesa še večkrat ribe S sabo bom vzela že pripravljeno 1 posodo zamrznjenega golaža in 1 posodo zamrznjenih zrezkov v omaki. Aja, solato bomo najprej pojedli zeleno, ki jo bomo prinesli s seboj, potem pa bo na programu pesna iz kozarca in kakšen tam kupljen paradižnik oz. paprika. Na Hrvaškem je zelenjava zelo draga o madonca, kako si ti dobro organizirana in to 15 dni pred dopustom. Od vseh jedi iz tvojega jedilnika bi se pri moji familiji obnesel le meni iz točke 7. Pri nas ni "trtemrte" - je se vse, kar dam na mizo. Toleriram določene izjeme, da pač npr. velika pika ne poje vsega graha iz rižote ali da mala poje le en list solate, drugače pa ne dovolim zmrdovanja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 15:32:55
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, jana81, sem prepisala 1. Polžki z bolonjsko omako + kuhan korenček in grah + solata 2. Porova juha + mesno-zelenjavna rižota + solata 3. Ribe + zelenjavni kuskus + solata 4. Pire krompir + špinača + jajce 5. Zelenjavna juha + piščančji chopsuey + basmati riž + solata 6. Ribe + pire iz krompirja in korenja + solata 7. Fižolova juha + palačinke (tu bom za Gregca skuhala simpl enolončnico) 8. Zelenjavna juha + ribe ali meso + ajdova kaša s korenčkom 9. Meso + špageti s sirovo omako + kuhana cvetača + solata 10. Piščančji paprikaš + pire krompir + kuhana mešana zelenjava + solata 11. Zrezki v omaki s korenčkom + polenta + solata 12. Ribe + blitva in krompir v kosih + solata 13. Golaž + zelenjavni kuskus + solata 14. Porova juha + šmorn 15. Zelenjavna juha + testenine s tunino omako + solata Planiram same enostavne in hitro pripravljene jedi - verjetno bodo namesto drugega mesa še večkrat ribe S sabo bom vzela že pripravljeno 1 posodo zamrznjenega golaža in 1 posodo zamrznjenih zrezkov v omaki. Aja, solato bomo najprej pojedli zeleno, ki jo bomo prinesli s seboj, potem pa bo na programu pesna iz kozarca in kakšen tam kupljen paradižnik oz. paprika. Na Hrvaškem je zelenjava zelo draga o madonca, kako si ti dobro organizirana in to 15 dni pred dopustom. Od vseh jedi iz tvojega jedilnika bi se pri moji familiji obnesel le meni iz točke 7. Pri nas ni "trtemrte" - je se vse, kar dam na mizo. Toleriram določene izjeme, da pač npr. velika pika ne poje vsega graha iz rižote ali da mala poje le en list solate, drugače pa ne dovolim zmrdovanja. pri nas je bolj problem , ker večino zelenjave ne je.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 15:32:59
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Aja, SS, vse najboljše tvojmu dragemu za rojstni dan. A ima danes RD?? punce hvala je reku, da bo več voščil dobil od mojih "bab" kot pa od kolegov evo, še ena baba mu vošči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 15:38:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, jana81, sem prepisala 1. Polžki z bolonjsko omako + kuhan korenček in grah + solata 2. Porova juha + mesno-zelenjavna rižota + solata 3. Ribe + zelenjavni kuskus + solata 4. Pire krompir + špinača + jajce 5. Zelenjavna juha + piščančji chopsuey + basmati riž + solata 6. Ribe + pire iz krompirja in korenja + solata 7. Fižolova juha + palačinke (tu bom za Gregca skuhala simpl enolončnico) 8. Zelenjavna juha + ribe ali meso + ajdova kaša s korenčkom 9. Meso + špageti s sirovo omako + kuhana cvetača + solata 10. Piščančji paprikaš + pire krompir + kuhana mešana zelenjava + solata 11. Zrezki v omaki s korenčkom + polenta + solata 12. Ribe + blitva in krompir v kosih + solata 13. Golaž + zelenjavni kuskus + solata 14. Porova juha + šmorn 15. Zelenjavna juha + testenine s tunino omako + solata Planiram same enostavne in hitro pripravljene jedi - verjetno bodo namesto drugega mesa še večkrat ribe S sabo bom vzela že pripravljeno 1 posodo zamrznjenega golaža in 1 posodo zamrznjenih zrezkov v omaki. Aja, solato bomo najprej pojedli zeleno, ki jo bomo prinesli s seboj, potem pa bo na programu pesna iz kozarca in kakšen tam kupljen paradižnik oz. paprika. Na Hrvaškem je zelenjava zelo draga o madonca, kako si ti dobro organizirana in to 15 dni pred dopustom. Od vseh jedi iz tvojega jedilnika bi se pri moji familiji obnesel le meni iz točke 7. Pri nas ni "trtemrte" - je se vse, kar dam na mizo. Toleriram določene izjeme, da pač npr. velika pika ne poje vsega graha iz rižote ali da mala poje le en list solate, drugače pa ne dovolim zmrdovanja. pri nas je bolj problem , ker večino zelenjave ne je. Tudi moj je ni jedel, jo je kar na rob krožnika odrival, jedel bi samo meso in pomfrit, potem pa je šel na pregled za holesterol in trigliceride - rezultat je bil porazen In se je konkretno "us.ral" - od takrat naprej poje vso zelenjavo, tudi cvetačo, ki je prej niti videti ni mogel. Aja: holesterol ima zdaj točno na meji, trigliceride pa malo pod njo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 16:08:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce koliko kg kruha rabim za cca 35 ljudi (za piknik) jst sem imela 4 kg za cca 25 ljudi, pa je ostalo 2,5 kile..odvsino kakšne jedce kruha imaš Lani sem tudi jaz vzela 4 kile za 15 odraslih in 15 otrok. Ostali 2 kili resno jaz sem ga 12 kg naročila sorči no, saj če mesa ne bo, bo kruh laufal da sploh ne govorim koliko sem mesa naročila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 16:11:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Aja, SS, vse najboljše tvojmu dragemu za rojstni dan. A ima danes RD?? punce hvala je reku, da bo več voščil dobil od mojih "bab" kot pa od kolegov SS vse najboljše tvojemu naslednjo leto ša še enga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 16:12:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce koliko kg kruha rabim za cca 35 ljudi (za piknik) jst sem imela 4 kg za cca 25 ljudi, pa je ostalo 2,5 kile..odvsino kakšne jedce kruha imaš Lani sem tudi jaz vzela 4 kile za 15 odraslih in 15 otrok. Ostali 2 kili resno jaz sem ga 12 kg naročila sorči no, saj če mesa ne bo, bo kruh laufal da sploh ne govorim koliko sem mesa naročila Boste pa še v nedeljo piknikirali Koliko pa si naročila mesa? Saj kaj se da tudi zamrznit, če ostane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 16:14:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Anitka thanks sem mojega danes po šihu poslala v pikapolonico, sem je pa kar draga zadevca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 16:15:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce koliko kg kruha rabim za cca 35 ljudi (za piknik) jst sem imela 4 kg za cca 25 ljudi, pa je ostalo 2,5 kile..odvsino kakšne jedce kruha imaš Lani sem tudi jaz vzela 4 kile za 15 odraslih in 15 otrok. Ostali 2 kili resno jaz sem ga 12 kg naročila sorči no, saj če mesa ne bo, bo kruh laufal da sploh ne govorim koliko sem mesa naročila Boste pa še v nedeljo piknikirali Koliko pa si naročila mesa? Saj kaj se da tudi zamrznit, če ostane joj raje sploh ne govorim, me boste kregale v nedeljo smo pa mi povabljeni na piknik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 16:21:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce koliko kg kruha rabim za cca 35 ljudi (za piknik) jst sem imela 4 kg za cca 25 ljudi, pa je ostalo 2,5 kile..odvsino kakšne jedce kruha imaš Lani sem tudi jaz vzela 4 kile za 15 odraslih in 15 otrok. Ostali 2 kili resno jaz sem ga 12 kg naročila sorči no, saj če mesa ne bo, bo kruh laufal da sploh ne govorim koliko sem mesa naročila Boste pa še v nedeljo piknikirali Koliko pa si naročila mesa? Saj kaj se da tudi zamrznit, če ostane joj raje sploh ne govorim, me boste kregale v nedeljo smo pa mi povabljeni na piknik Nič te ne bom kregala, samo firbec me matra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 16:40:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo špelin@ firbec potolažen imaš ZS
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 16:42:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Še to sem pozabila povedat moja miška je očitno bolj skromna kot mami, saj se moja madam raje vozi v vozičku (marali) za 20 EUR-ov kot pa v tistem, ki me je koštal več kot 600 EUR-ov
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.