Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 16:44:09
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce koliko kg kruha rabim za cca 35 ljudi (za piknik) jst sem imela 4 kg za cca 25 ljudi, pa je ostalo 2,5 kile..odvsino kakšne jedce kruha imaš Lani sem tudi jaz vzela 4 kile za 15 odraslih in 15 otrok. Ostali 2 kili resno jaz sem ga 12 kg naročila sorči no, saj če mesa ne bo, bo kruh laufal da sploh ne govorim koliko sem mesa naročila faca si Po mojem si naročila 10 kg mesa A saj ni panike, ker obstajajo zmrzovalniki . Jaz zamrznem tudi čevapčiče, ražnjiče...in kruh. Pa hvala ti, ker si me spravila v boljšo voljo. je danes en tak tesnoben dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 16:45:15
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še to sem pozabila povedat moja miška je očitno bolj skromna kot mami, saj se moja madam raje vozi v vozičku (marali) za 20 EUR-ov kot pa v tistem, ki me je koštal več kot 600 EUR-ov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 16:46:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce koliko kg kruha rabim za cca 35 ljudi (za piknik) jst sem imela 4 kg za cca 25 ljudi, pa je ostalo 2,5 kile..odvsino kakšne jedce kruha imaš Lani sem tudi jaz vzela 4 kile za 15 odraslih in 15 otrok. Ostali 2 kili resno jaz sem ga 12 kg naročila sorči no, saj če mesa ne bo, bo kruh laufal da sploh ne govorim koliko sem mesa naročila faca si Po mojem si naročila 10 kg mesa A saj ni panike, ker obstajajo zmrzovalniki . Jaz zamrznem tudi čevapčiče, ražnjiče...in kruh. Pa hvala ti, ker si me spravila v boljšo voljo. je danes en tak tesnoben dan hmmm ko bi ti vedla no sem vesela, da sem ti polepšala dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 16:47:33
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos hmmm ko bi ti vedla no sem vesela, da sem ti polepšala dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 16:47:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še to sem pozabila povedat moja miška je očitno bolj skromna kot mami, saj se moja madam raje vozi v vozičku (marali) za 20 EUR-ov kot pa v tistem, ki me je koštal več kot 600 EUR-ov ja res no
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 16:47:59
|
|
|
|
špelin@
|
edinaos, prebrala ZS in odgovorila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 16:48:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce koliko kg kruha rabim za cca 35 ljudi (za piknik) jst sem imela 4 kg za cca 25 ljudi, pa je ostalo 2,5 kile..odvsino kakšne jedce kruha imaš Lani sem tudi jaz vzela 4 kile za 15 odraslih in 15 otrok. Ostali 2 kili resno jaz sem ga 12 kg naročila sorči no, saj če mesa ne bo, bo kruh laufal da sploh ne govorim koliko sem mesa naročila faca si Po mojem si naročila 10 kg mesa A saj ni panike, ker obstajajo zmrzovalniki . Jaz zamrznem tudi čevapčiče, ražnjiče...in kruh. Pa hvala ti, ker si me spravila v boljšo voljo. je danes en tak tesnoben dan Po moje kar več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 16:48:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še to sem pozabila povedat moja miška je očitno bolj skromna kot mami, saj se moja madam raje vozi v vozičku (marali) za 20 EUR-ov kot pa v tistem, ki me je koštal več kot 600 EUR-ov To si kar zapomni; za vse drage igrače jim dol visi in se jih ne splača kupovat A je marela roza?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 16:50:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še to sem pozabila povedat moja miška je očitno bolj skromna kot mami, saj se moja madam raje vozi v vozičku (marali) za 20 EUR-ov kot pa v tistem, ki me je koštal več kot 600 EUR-ov To si kar zapomni; za vse drage igrače jim dol visi in se jih ne splača kupovat A je marela roza????? črna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 16:51:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še to sem pozabila povedat moja miška je očitno bolj skromna kot mami, saj se moja madam raje vozi v vozičku (marali) za 20 EUR-ov kot pa v tistem, ki me je koštal več kot 600 EUR-ov Saj moj mali se tudi raje igra s smetmi (dobesedno!) kot pa z dragimi igračami Najboljše so plastenke, embalaža od mleka, razne škatle od linota, kosmičev,... Pa kuhalnice, ščipalke za perilo,...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 16:51:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še to sem pozabila povedat moja miška je očitno bolj skromna kot mami, saj se moja madam raje vozi v vozičku (marali) za 20 EUR-ov kot pa v tistem, ki me je koštal več kot 600 EUR-ov To si kar zapomni; za vse drage igrače jim dol visi in se jih ne splača kupovat A je marela roza????? črna Super barva Se mal potolaž ker sem včeraj vidla in kupila nekaj rozega za tvojo roziko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 16:52:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce koliko kg kruha rabim za cca 35 ljudi (za piknik) jst sem imela 4 kg za cca 25 ljudi, pa je ostalo 2,5 kile..odvsino kakšne jedce kruha imaš Lani sem tudi jaz vzela 4 kile za 15 odraslih in 15 otrok. Ostali 2 kili resno jaz sem ga 12 kg naročila sorči no, saj če mesa ne bo, bo kruh laufal da sploh ne govorim koliko sem mesa naročila faca si Po mojem si naročila 10 kg mesa A saj ni panike, ker obstajajo zmrzovalniki . Jaz zamrznem tudi čevapčiče, ražnjiče...in kruh. Pa hvala ti, ker si me spravila v boljšo voljo. je danes en tak tesnoben dan Po moje kar več Šefica, ode tvoja dieta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 16:53:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce koliko kg kruha rabim za cca 35 ljudi (za piknik) jst sem imela 4 kg za cca 25 ljudi, pa je ostalo 2,5 kile..odvsino kakšne jedce kruha imaš Lani sem tudi jaz vzela 4 kile za 15 odraslih in 15 otrok. Ostali 2 kili resno jaz sem ga 12 kg naročila sorči no, saj če mesa ne bo, bo kruh laufal da sploh ne govorim koliko sem mesa naročila faca si Po mojem si naročila 10 kg mesa A saj ni panike, ker obstajajo zmrzovalniki . Jaz zamrznem tudi čevapčiče, ražnjiče...in kruh. Pa hvala ti, ker si me spravila v boljšo voljo. je danes en tak tesnoben dan Po moje kar več Šefica, ode tvoja dieta imam skrčen želodec tako, da ni panike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 16:56:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce koliko kg kruha rabim za cca 35 ljudi (za piknik) jst sem imela 4 kg za cca 25 ljudi, pa je ostalo 2,5 kile..odvsino kakšne jedce kruha imaš Lani sem tudi jaz vzela 4 kile za 15 odraslih in 15 otrok. Ostali 2 kili resno jaz sem ga 12 kg naročila sorči no, saj če mesa ne bo, bo kruh laufal da sploh ne govorim koliko sem mesa naročila faca si Po mojem si naročila 10 kg mesa A saj ni panike, ker obstajajo zmrzovalniki . Jaz zamrznem tudi čevapčiče, ražnjiče...in kruh. Pa hvala ti, ker si me spravila v boljšo voljo. je danes en tak tesnoben dan Po moje kar več Šefica, ode tvoja dieta imam skrčen želodec tako, da ni panike Ti ga bodo že raztegnili, brez skrbi edinaos, drugače ji daj pa še za domov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 17:04:33
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še to sem pozabila povedat moja miška je očitno bolj skromna kot mami, saj se moja madam raje vozi v vozičku (marali) za 20 EUR-ov kot pa v tistem, ki me je koštal več kot 600 EUR-ov To si kar zapomni; za vse drage igrače jim dol visi in se jih ne splača kupovat A je marela roza????? črna unga pa prodaj, če ga ne mara
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 18:30:31
|
|
|
|
Estrella*
|
Pa kam ste se vse poskrile????' Alja je bila tako sitna, da sem jo ob 16.30 dala kar spat, s tem, da je v vrtcu spala do 15h Še sedaj spi in jo bom mogla kar zbudit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 20:19:44
|
|
|
|
kasso
|
Mi imamo vsakdanje večerne rituale. Varja že spi, zdaj pa moram še tavečja dva spravt v posteljo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 20:35:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Mi imamo vsakdanje večerne rituale. Varja že spi, zdaj pa moram še tavečja dva spravt v posteljo. To zna biti večji zalogaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 20:37:40
|
|
|
|
Estrella*
|
Pri nas je ravno pripeljal 8 rundo materiala in je šlo 240eu+xx za nakladanje Jaz si bom kar kamion kupila in furala naokoli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 20:47:57
|
|
|
|
mafi
|
čer evola se še jaz malo javim, moja dva sta že v horizontali, jaz morm pa še malo pospravit pa se mi ne da sem se raj uklopla na RR . no danes sem pa malo prej sklizlna iz šihta da sem šla malo v mirn šoping brez otrok, na koncu sem si kupila 5kratkih majic in ugotovila da morm drugič še prej iz šihta ker 1 ura mi je bila premal . za vse bolačke in sve ki rabite
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 20:50:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa kam ste se vse poskrile????' Alja je bila tako sitna, da sem jo ob 16.30 dala kar spat, s tem, da je v vrtcu spala do 15h Še sedaj spi in jo bom mogla kar zbudit. zgleda da rab še zmeri full spanja, me pa prav zanima kdaj ti bo zvečer mrknila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 20:50:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evola se še jaz malo javim, moja dva sta že v horizontali, jaz morm pa še malo pospravit pa se mi ne da sem se raj uklopla na RR . no danes sem pa malo prej sklizlna iz šihta da sem šla malo v mirn šoping brez otrok, na koncu sem si kupila 5kratkih majic in ugotovila da morm drugič še prej iz šihta ker 1 ura mi je bila premal . za vse bolačke in sve ki rabite mafi za šoping. Jaz bi tud mogla mal po nove mikice, pa še kar čakam.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 20:51:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa kam ste se vse poskrile????' Alja je bila tako sitna, da sem jo ob 16.30 dala kar spat, s tem, da je v vrtcu spala do 15h Še sedaj spi in jo bom mogla kar zbudit. zgleda da rab še zmeri full spanja, me pa prav zanima kdaj ti bo zvečer mrknila Trenutno je še med brcajočimi Jo bom pa dala spat normalno ob 21h,. Imam to srečo, da pri spanju ne protestira
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 20:51:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evola se še jaz malo javim, moja dva sta že v horizontali, jaz morm pa še malo pospravit pa se mi ne da sem se raj uklopla na RR . no danes sem pa malo prej sklizlna iz šihta da sem šla malo v mirn šoping brez otrok, na koncu sem si kupila 5kratkih majic in ugotovila da morm drugič še prej iz šihta ker 1 ura mi je bila premal . za vse bolačke in sve ki rabite mafi za šoping. Jaz bi tud mogla mal po nove mikice, pa še kar čakam..... študiram da grem jutri spet , sam pol bom kmalu na -ur in big- na računu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 20:52:54
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa kam ste se vse poskrile????' Alja je bila tako sitna, da sem jo ob 16.30 dala kar spat, s tem, da je v vrtcu spala do 15h Še sedaj spi in jo bom mogla kar zbudit. zgleda da rab še zmeri full spanja, me pa prav zanima kdaj ti bo zvečer mrknila Trenutno je še med brcajočimi Jo bom pa dala spat normalno ob 21h,. Imam to srečo, da pri spanju ne protestira , kako je stanje pri tebi na šihtu???
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.