|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
26.5.2009 21:47:49   
Tanayya29
Sonchek,Mama11 in tintin sta super napisali,glede trme.

Pri otrocih je full pomemna doslednost,doslednost in še enkrat doslednost...Te popolnoma razumem,pri nas je blo 14 dni tako noro obdobje,ko sama nisem vedla več kaj...pa je pol minilo...

Enga splošnga recepta ni,verjetn,vsak pa najbrž najbolj pogrunta,kaj najbl zaleže....
Je pa normaln,da ti živci popustijo....pa tut zaderem se kdaj,k ne vem več kva nej druzga nardim.....

Je pa trma pokazatelj,da se otrok razvija v pravilni smeri,eni so manj trmasti eni pa bolj....
V vrtcu se še mojo petletniki vržejo na tla,pa mahajo s stoli in razbijajo.....

Mah,jaz mam s temi stvarmi v vrtcu fulll izkušenj,pr svojmu pa sm itak spet "mrzla".....

Kr neki kvačkam...;))

Nočko.

Mama11 res luštne slikce .In Bravo še enkrat za tak hiter porod .....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
26.5.2009 22:25:46   
Nana Liza
Mama11 - user posted image ful te je lepo brat. Ja res, kar doživiš spet tisti trenutek. user posted image Tako lepo si opisala. Še enkrat čestitke vsej družinici! Pa lepo se rihtajte in čimprej okrevaj!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1802
27.5.2009 9:05:13   
Mamathea
Pozdravček

No js se še vedno nisem odpravila v Rim in bom zgleda še nekaj časa čakala na vožno do tja. Nič kaj ekstra se še ne dogaja, koliko pa sem odprta še vedno ne vem, sej nočejo pogledat, pravijo, da vse ob svojem času, no jutri imam pregled in mogoče kaj vzposbudnega izvem.
Mama 11 super lepa porodna zgodba, sem potočila nekaj solzic in vlila mi je ful poguma, ker je vse skupaj trajalo tako malo časa. Upam, da se kaj podobnega zgodi tudi meni in da ne bom spet dveh smen menjavala v porodni sobi Da je pa v porodnišnici savna pa kr verjamem in močno upam na to, da grem rodit v naslednjih treh dneh, ko so vsej mal nižje temp. napovedane. Super fajn, da je Tamara tako lepo sprejela sestrico, pri nas ne vem kako bo, ker mali pikec že daj kaže ful ljubosumja, ko mu sam trebušček pokažem, kaj bo šele, ko bo detece privekalo na plan. No nekako bo že.
Soni upam, da se je stanje z napadi umirilo in da ste ok. Jah te zadeve so kr smotane, sama sem imela epil. napade kot otroček, pa sem kasneje to prerasla in tam nekje pri 8 letih je blo že vsega hudega konec, no pa sem še zdaj na tem prelepem svetu, tako da bo minilo slej kot prej. Tudi naš pikec včasih ful čudno diha, kot da bi mu zastal dih in potem na hitrco zajema sapo... pa me včasih panika zagrabi, ampak so rekli dr. da je z njim vse ok, pa da so to samo hude sanje...
Glede trme tudi mi podobno dlamo, kot ste že opisale, ignriramo, če pa je v hujši smeri (razbijanje igračk....) pa ukrepamo malo bolj na strago, preusmerjamo pozornost.... sam kaj prida itak ne pomaga, se mi zdi, da še najbolj zaleže "ignore" sistem.
Danes je pa po dolgem času tako čudno "aprilsko" vreme ampak prav paše, da se malo ohladimo.
Lepo se imejte, bodite fajn, ko bo kaj novega pa javim.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
27.5.2009 9:10:03   
manca
mama11, super slikceuser posted image

Jaz imam pa večji problem kot je pa trmauser posted image . Namreč blazno me moti to, da naša nagajivka nekajkrat na dan prime kakšno igračo, copat in jo vrže v kuhinjsko korito. Ponavadi je to ravnotakrat ko je v koritu še umazana in namočena posoda. Ne vem kako jo odvadit od tega...ker če sem huda, malo povzdignem glas se mi samo smeji. Najprej se začne s tekom proti kuhinji, potem pa že kar predvidevam kaj sledi in tečem za njo. Samo včasih sem prepozna. Aja, pa ko sem huda nanjo ona s prstkom kaže in govori ti ti. Samo prime se je pa nič. To dela tako pri meni, kot v varstvu pri tašči. Z veseljem je metala igrače tudi v banjo v kopalnici, samo zdaj gledam da so vrata vedno zaprta, če pa že greva tja jo imam pa pod nadzorom.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
27.5.2009 9:29:38   
mama11
Hvala za lepe misli o mojih dekletcih user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: manca
Jaz imam pa večji problem kot je pa trmauser posted image . Namreč blazno me moti to, da naša nagajivka nekajkrat na dan prime kakšno igračo, copat in jo vrže v kuhinjsko korito. Ponavadi je to ravnotakrat ko je v koritu še umazana in namočena posoda. Ne vem kako jo odvadit od tega...ker če sem huda, malo povzdignem glas se mi samo smeji. Najprej se začne s tekom proti kuhinji, potem pa že kar predvidevam kaj sledi in tečem za njo. Samo včasih sem prepozna. Aja, pa ko sem huda nanjo ona s prstkom kaže in govori ti ti. Samo prime se je pa nič. To dela tako pri meni, kot v varstvu pri tašči. Z veseljem je metala igrače tudi v banjo v kopalnici, samo zdaj gledam da so vrata vedno zaprta, če pa že greva tja jo imam pa pod nadzorom.

Jaz sem imela pri Tamari podobno s predali v predsobi (pa same smotane stvari notri - izvijači, žarnice ipd). Nisem in nisem je mogla odvaditi, prav vztrajala je pri odpiranju in razmetavanju. Potem sem med ročaje zataknila en karton - lahko odpre samo vse predale naenkrat, kar pomeni, da do njihove vsebine ne more, ker je najvišji predal previsoko zanjo. In zdaj je sploh ne zanimajo več. Mogoče bi ji pa lahko dala kakšno plastično igračko (npr. tiste ribice za igro pri kopanju), ki bi jo "lahko" metala v korito. Če bi imela nekaj, kar lahko meče tja, ji morda sploh ne bi bilo več zanimivo. Se je pa težko dokopati do prave rešitve za take zadeve... user posted image

Soni, upam, da se napadi pri Lanu čim prej poštimajo. Si sploh ne predstavljam, koliko skrbi ti to povzroča...

Jooly, javi se no večkrat. Ali ima Kim že kitke? user posted image

Sandali - v bistvu ima ene rozaste od Nikeja (po dva paščka na ježek - isti princip kot Tevice), ampak zadnje dni najraje šiba bosa (malo jo tudi spodbujamo k temu, ker me skrbi, da bi po user posted image  podedovala platfus). Sicer pa tudi sandale nosi rada - z ali brez nogavičk.

Nič, grem zajtrkovat dokler Julija še spi.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
27.5.2009 9:31:12   
mklks
manca....:) sem se prou nasmejala, ko sem to prebrala, kot bi emo opisovala, njej je tudi največje veselje metati igrače v banjo:)...še posebej ko teče voda:)
zdaj, ko že sama zna odpirat vrata, včasih samo za sekundo pogledam stran, pa je že v kopalnici, banja pa polna igrač.)

glede trme...ko koga udari, jo ponavadi mal bl primem za rokice, in ji povem, da se to ne dela, če pa se začne strsat pa opletat jo pa kar v naročje vzamem in jo držim pri miru, dokler ne neha.....ampak tukej rata problem....naša je že prava lisička, se vidi, da je puncauser posted image ....ko vidi, da sem jezna, mi začne nažmigovat, božat, lupčkat, objemat...skratka vse možno, samo da je ne bom kregala....trudim se, da ostanem resna, ker samo tako bo eme kaj odnesla od vsega tega, ampak včasih mi popustijo zavore in se začneva skupej smejat.....vem, da to ni prav, ampak, včasih si res ne morem pomagat :) pa kdo bi takle lep nasmešek lahko dal na ignore?? :)

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
27.5.2009 9:33:01   
mklks
soni....držim pesti, da vse skupaj čimprej mineuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
27.5.2009 9:37:43   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: mklks

manca....:) sem se prou nasmejala, ko sem to prebrala, kot bi emo opisovala, njej je tudi največje veselje metati igrače v banjo:)...še posebej ko teče voda:)
zdaj, ko že sama zna odpirat vrata, včasih samo za sekundo pogledam stran, pa je že v kopalnici, banja pa polna igrač.)

ojoj, sem mislila, da ima samo naša take foreuser posted image . Ker do sedaj nisem opazila nobenega, ki bi kaj takega počel, pa sem pazila na kar nekaj otrok v preteklosti.
Naša je res ena velika navihanka, samo ne vem po komuser posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
27.5.2009 10:20:50   
tintin
Manca : V dela isto kot Maja. Ali pa ko poje kar ima na krožniku (če sedi na klopi za mizo in ne v stolčku) oz. popije, gre do korita in vrže notri posodo. Kao pospravlja....Pa ful se rad igra s setom skodelic in čajnika (plastika).

Mama11: lepi punčki!!!

Jaz sem pa ful happy, ker delam samo še naslednji teden. Teden kasneje grem namreč na enotedensko mednarodno poletno šolo (ki je sicer na Bledu), potem pa že dopust!!!!!

Mamathea, upam, da boš kmalu v Rimu!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
27.5.2009 10:38:47   
mklks
hm.....delam, pa mi je en mejčekn dolgčas, potem pa tle na internetu visim, namesto da bi kej koristnega nardila za faks....ampak dons je tako vreme, da se mi čist nč ne da...nimam nobene volje:)

mamathea...še nisi šla v Rim?? :) kaj še čakaš?? :):)

tintin- prou fouš sem vam za tko zgoden dopust, mi gremo šele avgusta, ko ima moj kolektivne dopusteuser posted image še se bom načakala:)

naša ima pa zadnje dni tko nemiren spanec, da je groza, imam celo noč spehode iz ene sobe v drugo...imam na sumu, spodnje trojke, samo še te falijo, pa bodo verjetno lih te najhujše......

nič, se še kasneje kej oglasim, če ne bom kakih samogovorov pisalauser posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
27.5.2009 14:48:46   
Mamathea
Pozdravček

Jah js se tud sprašujem, kaj naše detece še čaka, da noče ven. Pa zdaj bi blo ravno idealno, ko se je zunaj mal ohladilo in ni več savne v porodnišniciuser posted image user posted image user posted image . No ja upam, da se jutri na pregledu kaj premakne, sicer sem se pa glihkar spomnila na malinove liste, ki si jih grem kuhat.
Tudi naš pikec pokec rad zmeče neprimerne stvari v bano, tm se znajdejo npr. čeveljčki, pa copatki.... skratka račka, ki je za v banjo ni zanimiva, je treba še kaj drugega not zabrisat. Js se kaj preveč zaradi tega ne sekiram, res pa je, da me je ful strah, da bi se kdaj dokopal do kakeg čistila, al pa praška, mehčalca...pa mi to kam zlil, še huje bi blo, če bi spil... zato vrata od pralnice strogo zapiramo. Jah ne bo dolgo, pa bodo ti naši mali nadobudneži že dosegli kljuko od vrat, pol je pa konecuser posted image user posted image user posted image .
V tem deževnem dnevu se tudi meni nič ne da, malo sem sicer pospravljala, obešala perilo (tokrat noter in se bo verjetno itak 3 dni sušilo).
Grem počas malinove liste pripravljat in počakat pikca iz vrtca.
Lepo se imejte, krasen dan želim vsem.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
27.5.2009 15:27:59   
GB
Dan

Mama11: joj kako te je lepo brati in seveda cestitke za tako ekspresen porod user posted image user posted image user posted image . Julija je cudovita in seveda Tamara tudi . Upam,da se sivi cim prej zacelijo in da uzivate sto na uro .

Mamathea: ti pa le hitro v Rim in vmes si lahko ogledas finale Manchaster: Barcelona ( sala mala ) . Upam,da bos sla kmalu po svojo strucko

Soni : upam,da je vse ok in da to cim prej prerastete user posted image user posted image .

Trma : ko berem vase poste je ravno tako, kot bi opisovali Tianno . Jest potem samo na ignor , ce je pa nevzdrzno potem pa pokleknem k njej jo primem za ramena , pogledam v oci in recem : Zdej pa dost !! Nato se zacne se bolj dreti , ampak cez kaksno minuto neha . NImam nobenega pametnega recepta upamo samo da bo mimo.

V bajti je podobno kot pri vas samo s to razliko ,da ona obozuje mehcalce ,cistila in seveda sampone v kopalnici user posted image user posted image user posted image . Non stop jo moram met na oceh .

No nevem vec kaj naj napisem , zato vsem lep pozdrav in lep dan

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
27.5.2009 15:31:15   
GB
Aja se to sem pozabila povedati. Dva dni nazaj sem pomivala posodo in imam pogled na nas parking. Naenkrat zacutim ,da nekje piha in da je prepih. Pogledam ven in tam Tianna na parkingu se dere na soseda. Sem mislila ,da me bo kap . Sama je odprla vhodna vrata in sla ven . MIslim noro no . Sedaj je vse pod kljucem user posted image user posted image

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
27.5.2009 16:24:49   
ajtak
hej,
tudi pri nas je trma kr prisotna... vcasih mal ignoriramo al pa kako zamotimo.
Mama11, full lustne fotke, sej se ne spomnem prov fejst sam je Julija kr Tamari podobna, ane? Kar pomeni da se bote fantov krepko otepali k sta obe taki lepoticki user posted image . Btw, obvezno bi se mogl kej vidt, ker kr ne morem verjet kaka velikanka je Tamara.
GB, groza... ns je tud zadnjic ODKLENIL in sel na hodnik user posted image , si loh zamislite da smo sli se isti dan kupit tisto protivlomno ketn'co.
Dopust, js ga mam ze drug teden, se bomo mal razvajal k mora ati se tastarga ponucat. Pol sem pa zadnjih 14dni julija in prvi teden augusta doma user posted image
Mamathea, zelim ti da gres cimprej v Rim in da bo porod cimkrajsi user posted image , a tvoj res se ne doseze kljuke da bi vrata odpiral? Srecnica... js mam ze 2 meseca vse zaklenjeno.
No, pa lp.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
27.5.2009 16:58:44   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea

P... zato vrata od pralnice strogo zapiramo. Jah ne bo dolgo, pa bodo ti naši mali nadobudneži že dosegli kljuko od vrat, pol je pa konecuser posted image user posted image user posted image .

Martin jo že, pa nimama ključev v vratih, tak da je zelo zanimivo, 1x nama je že ven pobegniluser posted image (še dobro, da imajo vrata zapah).

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
27.5.2009 19:49:55   
tintin
pri nas V tudi doseže vse kljuke...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
27.5.2009 21:38:12   
Tanayya29
Dober večer,

no končno sem imela kej več za prebrat....

MAMAthea,upam,da se ti uresniči želja,in rodiš v nesavni...;))
Men se zdi,da je totalno hitr minilo,sploh vi2 z mamo11...se mi zdi,da sem pravkar prebrala,da sta noseči....

No,full fajn uglavnem.

Gb,ja đizzzzsssssssssssssssssss.....................;))A na soseda se je drla??OMG...hihi...No,jaz še nisem zasledila,da bi tamau kluko dosegu......

tintin sem pravkar naročila une adidasove natikačke,na superge.si.....user posted image .

Zdj pa morm položnce plačat na klik......

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
27.5.2009 22:02:04   
Tanayya29
Dopust jaz ga mam polet 5 tednovuser posted image ,mam 36 dni dopusta vse skp(še 4 dni od lani)...

Bova upam,skoz na morju........no skoz ne neki pa le....;)

Nočko vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 1818
28.5.2009 6:21:20   
nicolina
Dobro jutro, kuham vam user posted image

Zadnje dni imam noro v službi, skos se nekaj dogaja.
Tanayya, ni mi zneslo  v tor. sem takoj šibala domov.... upam,da drugič. user posted image

Mama11, kako lepa zgodbica, so mi šle kar solze, pa kako je Julija lepa, Tamara pa tud, seveda. Zlati punčki imaš. Lepo se crkljajte. user posted image

Trma, tud pr nas večkrat aktualna user posted image user posted image , včasih ga dam kar na ignore, pa se še bolj dere, al pa ga kako drugač zamotim, čist odvidno...

Mi imamo že zdavnaj vsa vrata zaklenjena, vse kljuke doseže...user posted image , joj GB sm da ni šla na cesto...

Scubi, upam da se čimprej opomorete od recesije in da ni tolk hudo. user posted image

Jaz delam do 3. julija, potem pa dopust do 18. avgusta user posted image user posted image .
Grem pa jeseni v prvi razred user posted image , dobim najmlajše. user posted image

Mamathea, zdej bomo pa kmal dihale s tabo. user posted image

Lep dan vem želim....

Neposredna povezava do sporočila: 1819
28.5.2009 9:08:18   
mklks
GB...groza, res fajn, da ni šla na cesto! ema tudi že doseže vse kljuke, imamo pa tko smotano narejeno, da vodijo vrata iz stanovanja direkt na stopnice, pa še brez ključavnice so, tko da jo morm skos na očeh met, ker naša se kr spomne naenkrat, se obuje...seveda v moje čevlje, ker gredo lažje na noge....si da na glavo kapo, in reče da gre pa pa, odpre vrata in hoče seveda po stopnicah dol pa vnuser posted image user posted image

zdej jo učim, kako se gre po stopnicah dol, za vsak slučaj, če se že kdaj zgodi, da mi pobegne....upam sicer in trkam:)

nič, uživajte, grem jst kej za faks delat, dokler sem še zainteresirana:)

čau

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
28.5.2009 9:57:04   
mama11
Mamathea, upam, da si na poti v Rim, ali pa najkasneje jutri, ko imaš PDP, kajne? Bom držala pesti, da bo šlo hitro in da tiste 3 dni v P ne bo prevroče user posted image .

Uh, a vaši res že vrata odpirajo? Pri nas jih zna samo zaloputniti user posted image . Potem pa tuli, ker je običajno ujeta na napačni strani - to je stran od mene in user posted image . Najbrž že vadi za puberteto user posted image .

GB, ubogi sosed, sploh ne vem, kaj bi si mislila, če bi me začel nadirati 1,5 letnik. Ampak šalo na stran, sreča, da ti ni šibala na cesto. Pri nas se vhodna vrata v stanovanje odprejo direktno na štenge - nobenega hodnika. Vhodna vrata v hišo imajo pa vsaj malo balkona preden se začnejo stopnice. Na teh sem jo pa že parkrat našla nekaj stopnic dol. Ampak midve res že od januarja (ko sem jo nehala nositi po stopnicah) vadiva hojo po stopnicah. To seveda še vedno ni prava, varna hoja po stopnicah, ampak vsaj toliko je, da jo lahko ujamem na prvi ali drugi. Bi mi pa verjetno lahko sama prišla že čisto do dol... potem je pa čez kakih 10 m cesta, ki jo ful rada prečka, ker je pri sosedovi stari mami dostikrat na obisku 3 mesece starejši fantek, ki ima vedno v košarici tricikla piškote user posted image ... in naša je nora na piškote....

Ajtak, jaz že od poroda govorim, da sta si podobni...  moj se ne strinja. Res je, da je Tamara imela precej manj las in da je bila bolj konkretna, ampak včeraj jo je za par minut prišla pogledat tašča, ki jo je nazadnje videla v nedeljo in je tudi ona rekla, da je vsak dan bolj podobna Tamari. Velikanka - ja meni je Tamara tudi velikanka, sem ravno včeraj rekla mojemu, da se mi zdi, da je zadnji teden ful zrasla, pa je bruhnil v smeh in rekel, da se mi to zdi zato, ker je Julija tak pedenjped user posted image

Pa dajmo se res dogovoriti za kakšno srečanje konec junija/začetek julija. Kakšen Tivoli, ki ima ograjeno igrišče? Zraven pa čolnarna in sladoled user posted image

Mklks, Ema je pa ful frajerka, a kar v tvoje čevlje user posted image . No, vsaj več, da ne bo prišla daleč user posted image .

Šibam, alarm...

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
28.5.2009 11:44:47   
manca
odpiranje vrat: a imate kljuke tako nizko ali so vaši res velikani že ratali? Ker naši še ne uspe roke na kljuko dat.
Itak pa rada zaloputne z vrati.
Gor po stopnicah hodi sama, samo včasih jo prešine da se raje usede na stopnico in potem dol meče moje čevljeuser posted image

Glede metanja igrač v korito sem pa včeraj ponovno razmišljala popoldne, ko je imela spet navale..bom probala če se da med kuhinjo in jedilnico naštimat tisto ograjico, ki smo jo kupili za na stopnice, da nam nebi dol po stopnicah ušla (ampak je itak še nismo dali pred stopnice, ker vrata zapiramo in ona kljuke ne doseže). Ker če gre ograjica tja, potem sem zmagala...no ja, samo potem bom mogla upoštevat tudi to, da je treba zapreti še kuhinjska vrata.

glede dopusta pa eno sranje...oba sva imela odobreno in zmenjeno v službi že v marcu, mojemu pa zdaj težijo v službi in sploh še ne vem ali bo lahko imel od ponedeljka dopust. Z vodjo je zmenjen, ta vodja pa bi moral že zdavnaj govoriti z šefico, samo očitno nima jajc. Je ta šefica ena smotana ženska, ki teži da mora biti vse narejeno če hoče sploh it kdo na dopust. Pa je moj delal cel prejšnji vikend in naredil vse, pa delo še kar prihaja, ostali pa niso podelali še vsega. Itak plača za en k...., pa še to mu pripada samo za 8 ur dela. Vse ostale ure ni plačan nič, če dela za vikend tudi ne. Ampak vseeno je bolje imeti službo kot pa biti brez. Pa že itak mu eno leto podaljšujejo po tri mesece.
Pa tako si želim, da bi bili dva tedna sami in skupaj uživali, glede na to, da se tako malo vidiva z možem. Pa tudi tamala ga pogreša zelo.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
28.5.2009 11:51:13   
Mamathea
Pozdravček

Evo mene, nogometna tekma v Rimu je končana, js pa še kar čakam na odhod. Sem s pregleda in se še vedno nič ne dogaja, še vedno me tudi niso pogledali, če sem slučajn kaj odprta, sej zakaj pa bi, če imam PDP to soboto. Ctg je super fajni, prav preveč fajni, pritisk super, voda super, otekanje pa nesuper, ampak ker je v kombinaciji z nizkim pritiskom je tudi to ok. V ponedeljek imam spet kontrolo in če se prej ne bo kaj zgpodilo, me pa takrat mogoče res kr pošljejo rodit. Upam, da se bo prej začelo kaj dogajat. No sej bo, še nobeden ni noter ostal.user posted image user posted image user posted image
No pri nas naš malček kljuke ne doseže zato, ker je izjemno vidoko namontirana, imamo protivlomna vrata z dvema kljukama, ena je spodaj, ena pa ful vidoko zgoraj (tak zapah, skor podobno ketnici, sam da je prav mala kljukica), zato HB še ne more do nje. Pa sej vem, kmal bo osvojil tudi to in nam poskusil pobegit, sreča je ta, da bi moral potem še skozi dvoje vrat, da bi prišel ven. Upam, da mu še ne bo hitro uspelo.
Zgleda pa, da nam rtsejo spodnje trojkice, sej si nenehno drgne dlesni, skoz si nekaj tlači v usta, ponoči nemirno spi, tudi podnevi ima svoje izpade in upam, da ga bo to čimprej minilo. Pa grozno nerodno mi je, ker je v vrtcu že 3 otročke ugriznil, pa tudi nas doma poskuša skoz gristi, saj mislim, da bi si s tem rad podrgnil mal dlesni, vsaj tako je kazalo včeraj, ko je mene v koleno griel. Sploh ne vem, kako naj zaustavimo to grizenje, še posebej do drugih otročkov v vrtcu, vzgojiteljica je mnenja, da je to pobral od sosošolca v vrtcu, ki je to prakticiral lep čas, sedaj je pa nehal. Ker doma se res ne grizemo in od tukaj ni mogel vzorca vzet. Mu pa ful dopovedujemo, da to ni prav, da grize, pa včeraj se je mogel lepo opravičit dvema ugrizenima v vrtcu, ko je ati prišel po njega.... pa kazen je imel od vzgojiteljice in je moral sedet čist pri miru za mizo.... Skratka meni je res tako nerodno, ker to dela, da se bi najraje v zemljo vgreznila, le kaj si mislijo drugi stašri. Sicer ima vsak otorček kak svoj greh, ampak tole grizenje me pa res spravlja ob pamet. Upam, da se bo kmalu nehalo.
Zdaj pa šibam mal pospravit po stanovanju, saj imam spet vse igrače po dolgem in počez.
Lep dan želim vsem, za srečanje proti koncu junija, julija sem pa tud jaz.
Lp

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
28.5.2009 11:53:15   
mklks
manca....upam, da vam bo uspelo tole z dopustom...eni šefi so res za en k....., gledajo samo nase, pa sej je danes skoraj povsod tako

če ne pa, z majo v avto, pa se dobimo nekje na pol poti na kaki kavici in tortici:)

jst pa zdej šibam domov, konec službe, pa imam še dve uri časa, preden grem po emo, da napišem seminarsko do konca:) upam da mi uspe...

uživejte v sončku, danes je spet lep danuser posted image user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
28.5.2009 11:55:05   
mklks
srečanje?? user posted image user posted image

nič vidla...itak da za, prejšnji smo imele smolo, zdej pa itakuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......