Mamathea
|
Pozdravček Evo mene, nogometna tekma v Rimu je končana, js pa še kar čakam na odhod. Sem s pregleda in se še vedno nič ne dogaja, še vedno me tudi niso pogledali, če sem slučajn kaj odprta, sej zakaj pa bi, če imam PDP to soboto. Ctg je super fajni, prav preveč fajni, pritisk super, voda super, otekanje pa nesuper, ampak ker je v kombinaciji z nizkim pritiskom je tudi to ok. V ponedeljek imam spet kontrolo in če se prej ne bo kaj zgpodilo, me pa takrat mogoče res kr pošljejo rodit. Upam, da se bo prej začelo kaj dogajat. No sej bo, še nobeden ni noter ostal. No pri nas naš malček kljuke ne doseže zato, ker je izjemno vidoko namontirana, imamo protivlomna vrata z dvema kljukama, ena je spodaj, ena pa ful vidoko zgoraj (tak zapah, skor podobno ketnici, sam da je prav mala kljukica), zato HB še ne more do nje. Pa sej vem, kmal bo osvojil tudi to in nam poskusil pobegit, sreča je ta, da bi moral potem še skozi dvoje vrat, da bi prišel ven. Upam, da mu še ne bo hitro uspelo. Zgleda pa, da nam rtsejo spodnje trojkice, sej si nenehno drgne dlesni, skoz si nekaj tlači v usta, ponoči nemirno spi, tudi podnevi ima svoje izpade in upam, da ga bo to čimprej minilo. Pa grozno nerodno mi je, ker je v vrtcu že 3 otročke ugriznil, pa tudi nas doma poskuša skoz gristi, saj mislim, da bi si s tem rad podrgnil mal dlesni, vsaj tako je kazalo včeraj, ko je mene v koleno griel. Sploh ne vem, kako naj zaustavimo to grizenje, še posebej do drugih otročkov v vrtcu, vzgojiteljica je mnenja, da je to pobral od sosošolca v vrtcu, ki je to prakticiral lep čas, sedaj je pa nehal. Ker doma se res ne grizemo in od tukaj ni mogel vzorca vzet. Mu pa ful dopovedujemo, da to ni prav, da grize, pa včeraj se je mogel lepo opravičit dvema ugrizenima v vrtcu, ko je ati prišel po njega.... pa kazen je imel od vzgojiteljice in je moral sedet čist pri miru za mizo.... Skratka meni je res tako nerodno, ker to dela, da se bi najraje v zemljo vgreznila, le kaj si mislijo drugi stašri. Sicer ima vsak otorček kak svoj greh, ampak tole grizenje me pa res spravlja ob pamet. Upam, da se bo kmalu nehalo. Zdaj pa šibam mal pospravit po stanovanju, saj imam spet vse igrače po dolgem in počez. Lep dan želim vsem, za srečanje proti koncu junija, julija sem pa tud jaz. Lp