|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
27.5.2009 12:02:38   
Ryssa
Ja je kar sranje ko ni klime, če kam gremo z avtom lahko gremo samo zjutraj ali zvečer oz. če je slabo vreme. Zdajle v tej vročini res nismo nikamor hodili.

Maja in Katja luštne slikce user posted image

PABLO ne morem verjet da si se spomnila da sem pisala o rajski plaži user posted image
Ćisto nič še ne vem, nič še nisem rezervirala, namen imamo ampak nimam pojma kdaj. Najbolj se nagibamo nekje k koncu avgusta in začetku septembra.

Če katera izve za kakšen fajn apartma, naj pove user posted image

Boga Zara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čimprej se pozdravi.

Spet srečanje pa spet me ne bo zraven user posted image

Danes je pa Lanko do pol devetih spal, mi ni bilo nič jasno ko sem se zbudila, sem mislila da je ura pol osem user posted image

Nekaj sem še hotla napisat, pa sem mimogrede pozabila user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
27.5.2009 12:03:14   
Ryssa
Spet sem novo stran odprla user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
27.5.2009 12:33:45   
matejchi
Mi smo spali zdaj 2,5 h user posted image
A se vaši malčki kdaj ustrašijo, če nekdo iznenada kihne ali zakašlja?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
27.5.2009 12:40:38   
tatly
da se malo pohvalim naso princesko.sama se da v sedec polozajuser posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
27.5.2009 12:46:59   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Jap.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
27.5.2009 14:01:19   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

da se malo pohvalim naso princesko.sama se da v sedec polozajuser posted image user posted image user posted image

Bravo user posted image

Maja T, en velik user posted image in en kup user posted image user posted image user posted image za Zaro

Ledena kava mi je ful pasala, še posebej zato, ker sta mi družbo delali Zojko Mišek in sayuri user posted image

Lep hladen dan vam želimuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
27.5.2009 14:14:09   
Erin
Maja Tuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se Zara čimprej pozdravi in vrneta domovuser posted image

kaja - super za atijauser posted image user posted image user posted image

bella - važičkaaaaaaauser posted image user posted image user posted image Jaz bi tud kavico z vami pila pa... eh, pa drugičuser posted image user posted image user posted image

sayuri - no, nooooooo..no??? Kako je bilo na pregledu..nestrpno čakam poročilouser posted image

matejchi - naš se tud ustraši ja..ampak se potem tudi smeje ko vidi da se mi njemu smejemouser posted image

nejka - hvala za povabilo, ampak če me boš š češnjami vabila ne boš ničesar od mene imela... spolnimi usti ne morem govorituser posted image Se bomo enkrat na kavici dobil... boš prišla do LJ? Naš še kar miga z glavico, ampak sedaj jemlje zdravila... sem ti rekla, sem skoraj 100% da imata isto...

KDAJ JE SPET SREČANJE V LJUBLJANI????
user posted image user posted image user posted image

PABLO - tebi bi tudi nekoč rada spoznala...user posted image user posted image user posted image

Krysia - v Bohinju iščejo matematičarko v šoli... a je to predaleč ane? Sem se takoj nate spomnila....

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
27.5.2009 14:38:12   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Krysia - v Bohinju iščejo matematičarko v šoli... a je to predaleč ane? Sem se takoj nate spomnila....

Hvala. Sem vidla, ja ... sam je daleč pa še OŠ - jst sm pa bolj srednješolska user posted image - ne znam razlagat trikotnika brez kotnih funkcij user posted image Mal heca, sam se res bojim, da nisem primerna za OŠ ... drugač tud ena OŠ v LJ išče matematika .. ampak mislim, da bom počakala še na drugo rundo razpisov - okol 15. junija.

Zdej smo se pa zbudil ... gremo gledat, kaj je v plenici user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
27.5.2009 14:40:45   
Zoja Miša
Maja T, user posted image user posted image user posted image

Matejchi, Kajo Lino kar celo prestavi, sploh če kdo kihne zelo na glas.

Tatly, bravo!

IZVIRNO SPOROČILO: bella02
Ledena kava mi je ful pasala, še posebej zato, ker sta mi družbo delali Zojko Mišek in sayuri user posted image

Je bilo res super, je pasalo! In Bella, jagode so ful dobre!!!!user posted image Hvala še enkrat!user posted image

Sayuri, lepo te je bilo videti, sem vesela, da sem malo počakala in počvekala, čeprav ja Kaja Lina sitkala. Sedaj spi v vozeku, kot sem ti rekla, niti se ni zganila ko sem jo prestavila iz avtosedežauser posted image . Ampak po mojem jo res malo zobki dajejo, ker mi v spanju joka in stoka.user posted image

Nič, grem malo pospravit al pa raje brat, sedaj ko je oblačno se itak prahecev ne vidiuser posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
27.5.2009 15:52:39   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Maja T. sporoča, da sta bili z Zaro ponoči hospitalizirani. Zaro so priklopili tudi na infuzijo. Ima virusno angino.
Sprašuje tudi vse, ki ste bile na srečanju v MB, če je še kateri od otrok zbolel?

user posted image user posted image user posted image za Zaro!

O boga.user posted image Želim ji, da se čimprej pozdravi in da bosta čimprej doma. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Z Janom je zaenkrat še vse vredu, hvalabogu.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
27.5.2009 15:56:28   
gajka
Mater, vreme za user posted image ! No, saj ne rečem, da malo ohladitve ne paše, ampak tole je pa res malo prevelik premik v drugo skrajnost! Rok je končno omagal in pravkar štartal šele prvo današnje dnevno spanje. Na morje jutri ne gremo, ker je zanič napoved. user posted image Pa drugič, mogoče že celo naslednji teden, da še hitro izkoristim zadnji mesec porodniške! Mah, sploh ne vem, kam je izginilo zadnjih 11 mesecev uživanja doma! user posted image user posted image

Nejka23 - a ti še vedno misliš, da ima Jaka tike, ker z glavico miga oz. odkimava? user posted image A pa so ti to kje potrdili? Ker Rok miga točno tako kot Jaka na tistem filmčku, ki si ga enkrat gor dala, ampak jaz tega nimam za tike, ker se mi zraven reži na vsa usta, pa tudi ni povezano z nobenim hranjenjem tako kot pri Tilnu od Erin. user posted image Glede prevoza do Celja - trenutno se še moram prevažat okrog z Yarisom, tako da jaz težko še koga peljem; glede tvoje ponudbe za prevoz, pa hvala zaenkrat, ampak nekako grem raje kar sama z avtom, da nisem potem na nikogar vezana, kdaj grem... Vseeno hvala za ponudbo! user posted image Mogoče pa bi katera druga potrebovala prevoz, mogoče Neža7?

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
27.5.2009 15:56:39   
K_a_t_j_a

Mi smo spali zdaj 2,5 h user posted image

Ja Jan se ustraši.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
27.5.2009 15:56:44   
matejchi
Hm.. mojega fotra sem prepričala, da gremo skupaj za en teden na morčka, že konec junija.. sovraži namreč Hrvaško.. ampak bo moral samo 15 km od meje.. bolje to kot nič, gremo pa sami, brez našega očija pa se vseeno veselim, z našim gremo pa pol v juliju... ja treba je izkoristit zadnje tedne porodniške na polno.

A je še kaj novega pri kakšni...user posted image , pri meni vse po starem, saj user posted image od mene ni treba pričakovati user posted image ...

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1763
27.5.2009 15:57:04   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
27.5.2009 15:57:26   
matejchi
Jaz bom tudi brez prevoza za CE... tako, da vas bom spremljala v mislih...user posted image

gajka tudi mi smo zaenkrat še BP.., Zara pa upam, da bo kmalu bolje, smo pa danes prvič jedli špinačo in itak tudi to BP...user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 27.5.2009 15:59:14 >

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
27.5.2009 16:05:19   
K_a_t_j_a
kaja02 user posted image user posted image user posted image za tvojega atija!

matejchi jaz začnem jemat tabletke, tako da pri nas še tudi ne bo nič z user posted image . Čez ene 2 ali 3 leta pa bomo začeli spet delat na user posted image .

Sem bla pri okulistu in ne morreš verjet... očala me  bojo stala kar 291,00 evrov!! Groza!! user posted image user posted image Država, da zraven sam bogih 33 evrov! Pa imam čist normalna očala, nič kaj posebnega, stekla so draga ko user posted image !

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
27.5.2009 16:13:29   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a
matejchi jaz začnem jemat tabletke, tako da pri nas še tudi ne bo nič z user posted image . Čez ene 2 ali 3 leta pa bomo začeli spet delat na user posted image .

Samo, da ne boš potem tako kot Neža7. Boš šla k G po recept za tabletke, pa te bodo preventivno poslali delat nosečniški test, potem pa šok! user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
27.5.2009 16:18:52   
gajka
A je še kaj novega pri kakšni...user posted image , pri meni vse po starem, saj user posted image od mene ni treba pričakovati user posted image ...

In kdo od vaju je bil na ''šniclanju'', da si tako ziher? Da ne bo potem prišlo na dan tisto o zarečenem kruhu... user posted image Ali pa če mogoče uporabljata Aspirin - 100% zaščita, če ga ves čas držiš med svojimi koleni. user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
27.5.2009 16:19:38   
anita goitan
danuser posted image
ma je res eno sranje dns s tem vremenom..edin Zojo sem pripravila do popoldanskega short nepa, ma če je urca je dobro a ne..drgač pa sem prejle čitala kako vse trdite da ta drugi otrok spi, user posted image user posted image user posted image user posted image jah smešno je, ker puncam na rr kar velik ta drugi otročki ne spijo..tko da..ampak sej ne delamo otrok zato da nam spijo, kaj ne..

šibam, spet mi je iz previjalne vse cotke vn zmetalauser posted image ..jah sem mela vsaj 10 min miru da vas prečitam in kaj napišem, pa pa

čak zuni kaže 14°Cuser posted image haloooo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
27.5.2009 16:35:18   
matejchi
gajka če spodleti, te ponucam za botro... user posted image
pred uporabo mu jih zamrznem, tako da do konca še odmrznejo ne...user posted image
ja itak, da nobena zaščita ni 100%, samo upam, da nisem tisti 0.01% "srečnic", bi raje kakšno loto varianto, da me udari user posted image

user posted image grem na dež... user posted image

anita imam predlog, če bo fant... Mišo.. po Zoji Miši user posted image

RD RR

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
27.5.2009 17:00:53   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Maja T. sporoča, da sta bili z Zaro ponoči hospitalizirani. Zaro so priklopili tudi na infuzijo. Ima virusno angino.
Sprašuje tudi vse, ki ste bile na srečanju v MB, če je še kateri od otrok zbolel?

user posted image user posted image user posted image za Zaro!

boga mala zarika, lupčaka in velik objem za mamico.user posted image

...hvala Gajka sem ravno mislila napisat, pa si me prehitela. Se je moja mala čuvala pri kolegici od 10 - 15.30, še spala je dopoldansko spanje pri njej, jaz pa sem smuknila malo na firmo pogledat, če se mogoče obeta kaj novega zame ampak žal niiiiiičč. Mah glavno, da mam službo,...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
27.5.2009 18:01:03   
Nejka23
Dan,punce!
No, midva sva ravno od P, useski so bp,kaslja sicer se, druyga pa ni na vidiku,tako da nas je poslala naprej yaradi tega miganja y glavico...Ne vem,a so tiki,al so samo fore,pokayala sem ji posnetke in je ye yadnjic rekla,da nas bo poslala naprej,ce ne bo nehal...In sedaj kr naprej odkimava, ma yiher enkrat na 15 minut yacne migat...Upam, da so sma fore,da mu je to vsec...Pa dobro,naj strokovnjaki povejo,kaj je to.
ERIN, mi prosim posljes na Zs tvojo stevilko??? Ce te lahko poklicem,bi rada nekaj info glede nevro v Lj...HVALA!!!!!

Drugace pa smo po starem, lump mali mi vse raznese in potegne na tla kar je mozno,danes zjutraj je ze potegnil namizno lucko in telefon,je kable dosegel user posted image user posted image user posted image Sedaj se trudi da odpre bar na omari,ampak je zalepljen user posted image

Lep dan vam zelim kljub dezju, sej prav pase po tej vrocini...Naj bo drug teden lepo, ko bomo praznovali Lanin 3.rojstni dan...Uh,kako bezi cas....
Papa!

Lp, Nejka

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
27.5.2009 19:40:16   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Sayuri, lepo te je bilo videti, sem vesela, da sem malo počakala in počvekala, čeprav ja Kaja Lina sitkala.

Ja, super je blo. Madona, je bila taka porcija ledene kave, da skor nisem rabila kosila doma jest user posted image user posted image user posted image  Hvala bella. user posted image  Doma so vsi navalili na jagode in jih valjda hvalili. user posted image  Res so dobre. Zara jih je jedla in jedla...sem jih morala prav skrit user posted image . ZAenkrat ni nobene reakcije in upam, da je ne bo. LOvro se jih tudi ni branil user posted image . Imam pa že eno novo naročilo, tko da po 5kg zihr še pridem user posted image  PA mojmu sem razlagala, kok je tvoja Teja živahna. MI je skor iz rok ušla, tko je gibčna. user posted image  Aja, sem te čist pozabila vprašat...a ona je potem zaspala, ko si jo dala spat? user posted image  Vsaka ji čast user posted image
ZojaMiša sem bla jaz tudi vesela, da si pčakala. Kaja Lina je bila pa čist pridkana. Tko je prisrčna. user posted image  Škoda, ker ni bil Lovro buden, da bi ga obe punci malce gibčnosti nainštruirali user posted image .

Erin evo, opravili. Verjetno isto, kot pri vas. Najprej spodaj, potem so naju gor peljali, ker je spodaj že na pol preselejeno (v soboto se selijo v novo pediatrično kliniko user posted image ). Pregledala ga je dr. Bratuša. Zlo prijhazna dohtarca.user posted image  Je rekla, da so imeli pred enem mesecem identičen primer pri toliko starmu fantku user posted image . Mi je šlo kar na smeh, ker sem prepričana, da je mislila Tilna. No, v glavnem-Lovro ni predebel user posted image . So mu pa namerili 10.250g, kar je skor pol kile manj, kot na sistematskem pred dvema mesecema user posted image , pa 78cm ima. Pol me je pa ful spraševala o naši velikosti user posted image  SEm mogla zrecitirat skor za dva kolena nazaj.user posted image  POvedano je bilo tko, kot pri vas - verjetno poskok hormonov, neka vrsta pubertete user posted image , ki se zna še ponovit. Lovru so namreč kake 3 tedne nazaj dlakce odpadle. Ponoven pregled imamo oktobra. So mu pa vzeli kri (fuuul krviuser posted image ) in dobimo izvide po pošti. Evo, to je to. Je bla pa ful gneča, pa vroče, pa vse napol že preseljeno user posted image  Noro. Je bil revež potem tko utrujen, da je v momentu zaspal, prespal cel obisk pri belli in zamudil obe lepotički, spal do doma in potem še kake pol ure v avtu. SKor tri ure user posted image

Srečanje v Ljubljani ja... kdaj spet??? Jst moram k belli še 1x po jagode, tko da mora bit čimprej user posted image user posted image user posted image

MajaT, ojej, pikica Zara je tko na hitro zbolela? NAj poletijo vse pikepoke k vama in vam prinesejo čimprejšnje okrevanje. user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, dobro bi bilo, da si naše nosečke tickerje naštimajo, pa da se jih da na en poseben seznam - da bomo na tekočem z vsem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1773
27.5.2009 21:18:16   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Nejka23

ERIN, mi prosim posljes na Zs tvojo stevilko??? Ce te lahko poklicem,bi rada nekaj info glede nevro v Lj...HVALA!!!!!

ZS

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
27.5.2009 21:21:52   
Erin
sayuri - ste imel kar isti postopek vidim, samo da se pri nas še niso selili.. smo pa mi tudi dali veliko krvi ja..user posted image Menda bomo čakal na izvide 1,5 meseca..
Je pa naš tudi imel na tem pregledu 10250g (na P 3 dni kasneje pa 9700) ampak ga je zvagal oblečenega, ravno po jedi s pooolno plenico, dudo..itak da je naneslo potem pol kile več...pa sem ga opozorila na to pa je kar vztrajal pri svojem...
No samo da ste naleteli na dobro zdravnico in ni nič narobeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Hujšanje
Teya*D.

Ali menite, da je hujšanje težko dosegljiv cilj?

DA (59%)

NE (16%)

NE VEM (4%)

NISEM NIKOLI HUJŠAL/A (14%)

ZAME NE (7%)

Število vseh glasov: 433

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!