sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Ledena kava mi je ful pasala, še posebej zato, ker sta mi družbo delali Zojko Mišek in sayuri Sayuri, lepo te je bilo videti, sem vesela, da sem malo počakala in počvekala, čeprav ja Kaja Lina sitkala. Ja, super je blo. Madona, je bila taka porcija ledene kave, da skor nisem rabila kosila doma jest Hvala bella. Doma so vsi navalili na jagode in jih valjda hvalili. Res so dobre. Zara jih je jedla in jedla...sem jih morala prav skrit . ZAenkrat ni nobene reakcije in upam, da je ne bo. LOvro se jih tudi ni branil . Imam pa že eno novo naročilo, tko da po 5kg zihr še pridem PA mojmu sem razlagala, kok je tvoja Teja živahna. MI je skor iz rok ušla, tko je gibčna. Aja, sem te čist pozabila vprašat...a ona je potem zaspala, ko si jo dala spat? Vsaka ji čast ZojaMiša sem bla jaz tudi vesela, da si pčakala. Kaja Lina je bila pa čist pridkana. Tko je prisrčna. Škoda, ker ni bil Lovro buden, da bi ga obe punci malce gibčnosti nainštruirali . Erin evo, opravili. Verjetno isto, kot pri vas. Najprej spodaj, potem so naju gor peljali, ker je spodaj že na pol preselejeno (v soboto se selijo v novo pediatrično kliniko ). Pregledala ga je dr. Bratuša. Zlo prijhazna dohtarca. Je rekla, da so imeli pred enem mesecem identičen primer pri toliko starmu fantku . Mi je šlo kar na smeh, ker sem prepričana, da je mislila Tilna. No, v glavnem-Lovro ni predebel . So mu pa namerili 10.250g, kar je skor pol kile manj, kot na sistematskem pred dvema mesecema , pa 78cm ima. Pol me je pa ful spraševala o naši velikosti SEm mogla zrecitirat skor za dva kolena nazaj. POvedano je bilo tko, kot pri vas - verjetno poskok hormonov, neka vrsta pubertete , ki se zna še ponovit. Lovru so namreč kake 3 tedne nazaj dlakce odpadle. Ponoven pregled imamo oktobra. So mu pa vzeli kri (fuuul krvi ) in dobimo izvide po pošti. Evo, to je to. Je bla pa ful gneča, pa vroče, pa vse napol že preseljeno Noro. Je bil revež potem tko utrujen, da je v momentu zaspal, prespal cel obisk pri belli in zamudil obe lepotički, spal do doma in potem še kake pol ure v avtu. SKor tri ure Srečanje v Ljubljani ja... kdaj spet??? Jst moram k belli še 1x po jagode, tko da mora bit čimprej MajaT, ojej, pikica Zara je tko na hitro zbolela? NAj poletijo vse pikepoke k vama in vam prinesejo čimprejšnje okrevanje. Aja, dobro bi bilo, da si naše nosečke tickerje naštimajo, pa da se jih da na en poseben seznam - da bomo na tekočem z vsem.
|